Dodaj do ulubionych

Młode kobitki jak tylko poczują kase

IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 13:35
to im się nogi same rozkładają.
Obserwuj wątek
    • kohol Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 13:38
      Gość portalu: doświadczony napisał(a):

> to im się nogi same rozkładają.

Doświadczenie to w burdelu zdobywałes?
    • Gość: zgaga Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:39
      a co zazdrosc ci ze ty nie masz kasy
    • Gość: doświadczony Każdą babe można kupić,to tylko kwestia ceny ntxt IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 13:42
      • madbach Re: Kazda babe mozna kupic,to tylko kwestia ceny 13.05.04, 13:44
        kazdego dziada tez, ale na wyprzedazy albo w lumpeksie, tam sa tylko marne
        resztki po was, faceci!!!
        • Gość: franus Re: Kazda babe mozna kupic,to tylko kwestia ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:46
          dobre, he,he, a potem takiego dziada kupionego na wyprzedazy ciągniecie gwałtem
          do ołtarza, ej kobietki!
          • Gość: doświadczony Najbardziej uwadzająco działa zawartość mojego IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 13:48
            portfela
            • Gość: fantastka Re: Najbardziej uwadzająco działa zawartość mojeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:50
              a co oznacza "uwadzająco"?
              • Gość: jak Re: Najbardziej uwadzająco działa zawartość mojeg IP: 62.121.129.* 13.05.04, 13:52
                jak trzyma w kieszeni spodni to mu czasem uwadza...znaczy sie zawadza..
                • Gość: fantastka Re: Najbardziej uwadzająco działa zawartość mojeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:55
                  jak długi i sie nie miesci w rozporku to gdzie ma trzymać? w kieszeni spodni!!!
              • Gość: nie_kce_mi_się_log zawadzająco;)może n/t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.04, 14:16

• madbach Re: Kazda babe mozna kupic,to tylko kwestia ceny 14.05.04, 13:50
            Gosc portalu: franus napisal(a):

> dobre, he,he, a potem takiego dziada kupionego na wyprzedazy ciagniecie
            gwaltem
            >
            > do oltarza, ej kobietki!

to mnie dziad zaciagnal do oltarza:))))) niestety....
      • allabamma Re: Każdą babe można kupić,to tylko kwestia ceny 13.05.04, 13:49
        Każdy tak gada. Niewielu jednak stać.
        Ale - co sobie pogadasz - to twoje.
        Piep... głupoty zawsze można, jak się ręka zmęczy, prawda?
    • Gość: zgaga nie tylko mlodym, mnie tez! n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:43
      • Gość: zgaga Re: nie tylko mlodym, mnie tez! n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:45
        ej co sie podszywasz
        • Gość: zgaga Re: nie tylko mlodym, mnie tez! n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:50
          to ty sie podszywasz. ja bylem pierwsza
    • niuniek6 Co ty wiesz o uwodzeniu :) 13.05.04, 13:46
      • Gość: zgaga Re: Co ty wiesz o uwodzeniu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:51
        on pisze o uwadzeniu, a to Niuniek zasadnicza róznica
        • Gość: jak Re: Co ty wiesz o uwodzeniu :) IP: 62.121.129.* 13.05.04, 13:56
          jak taki portfel czasem uwadzi to potrafi zabolec, tym bardziej jak wypchany
          bilonem, ale to facet ma problem z nogami wtedy wiec nie wiem co oni chcą od
          kobietek :-/
    • Gość: doświadczony Nawet film nakręcili na ten temat ntxt IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 13:46
    • Gość: katinka Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.05.04, 13:52

> to im się nogi same rozkładają.

Ej, no co ty, jak ja bym wyglądała co miesiąc wybierając ciężko zarobione
      pieniadze z konta... :P
    • envi Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 13:54
      oj taaa,znowu jaiś komplex wieku średniego?
      • Gość: zgaga Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:58
        tak marzy sie co nie którym młoda atrakcyjna a tu w domu gruba zona
        • Gość: zgaga mowilam ci juz zebys sie nie podszywala! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:02
      • Gość: jak Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: 62.121.129.* 13.05.04, 14:01
        yy?? ten problem mają raczej śliniący się smarkacze bez kasy..
        • envi Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 14:03
          albo stare pryki z grubą brzydką i bez kasy:))
    • Gość: doświadczony Trza używać życia,toć ono tylko jedno IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 14:03
      Mądre słowa mądrego gościa(nie baby)
      • Gość: zgaga Re: Trza używać życia,toć ono tylko jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:05
        przeslijnam swoje zdjecie to ocenimy czy warto czas marnowc
        • Gość: zgaga Re: Trza używać życia,toć ono tylko jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:09
          mów za siebie, ja i tak źle spie, po co mi koszmary!
    • blanchet najlepsi są faceci ci nie wyczują że babka leci 13.05.04, 14:06
      tylko na ich kase i są wykorzystywani.
      twoje doświadczenia sa imponujące doświadczony-płacisz kobietom aby rozkładały
      nogi, już wiem dokąd często chadzasz albo dzwonisz
      • Gość: doświadczony Dziewczyno,to jest najpiekniejszy IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 14:10
        pod słońcem.Płacę i dostaję to co chcę bez żadnych zobowiązań
        • Gość: zgaga o , przepraszam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:19
          jesteś zobowiązany po takiej wizycie pójsc na badanie kontrolne.
      • Gość: jak nie bądzcie okrutne.. IP: 62.121.129.* 13.05.04, 14:14

jeśli inaczej żadna go nie chce to niechże i on ma cos z życia, drogo bo drogo,
        4 miesiące ciuła, mało co je.., żeby kasą raz w lokalu z gestem rzucić a to i
        tak nie zawsze zadziała.. ciężkie jest życie faceta... :(
        • Gość: korzystający Re: nie bądzcie okrutne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:21
          a jak jeszzce tak nie stanie, a tu tyle wyrzeczen przez 4 miesiące, ani piwa,
          ani biletow do kina...to dopiero jest klęska,.
        • Gość: zgaga Re: nie bądzcie okrutne.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:21
          masz racje niech se chłopak dogodzi panienki z burdeli tez musza z czegos zyc
    • kobieta_po_przejsciach Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 14:49
      i co? zazdroscicsz tym co maja kase, bo sam nie masz u mlodych panienek szans,
      czy moze masz zal do swiata, bo od jakiejs mlodej zlapales syfa? ;-))
    • kobieta_po_przejsciach Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 15:06
      a poza tym lepiej zamij sie zona i rodzina, zamiast rozgladac sie za innymi:)
      • Gość: zgaga Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:13
        najpierw musiałby ja miec
        • kobieta_po_przejsciach Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 15:14
          jak nie ma, to niech szuka kobiety w swoim przedziale wiekowym:)
    • undyna Taa a mój mąż 13.05.04, 16:40

• undyna Taa a mój mąż... 13.05.04, 16:43
      ...się ze mna ohajtał, bo miałam mieszkanie, no ale wiadomo wszyscy faceci z
      długimi włosami tak mają.
    • dafni Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 17:00
      No rzeczywiście mocno jesteś doświadczony. Swoją drogą skoro zadajesz się z
      samymi dziwkami inny nick by ci pasował:)

Pozdrawiam i życzę szczęścia
    • Gość: Kasia Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.04, 17:28
      Doświadczony, bardzo głupie i naiwne są twoje poglądy.
      • Gość: doświadczony A to niby dlaczego? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 17:45
        Co ja złego robię?To że dziewczyna po mojej wizycie może dzieciom dać jeść?
        że ma na kolejną rate złodziejskiego kredytu?to że nie kradnie?
        To nie ja jestem złem tylko te oszołomy z ul.Wiejskiej w Warszawie
        To oni spowodowali swoim postępowaniem że kobiety muszą pracować w agencjach
        towarzyskich
        Zdecydowana większość z nich nie chce tam pracować lecz sytuacja życiowa
        postawiła je pod ścianą,albo agencja i szansa odbicia się od dna albo zdychanie
        z głodu w strachu przed komornikiem
        • Gość: Kasia Re: A to niby dlaczego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.04, 17:49
          Nie czytałam wszystkich odpowiedzi. Chodzi mi, że to głupie myślenie, że
          jak "kobiety tylko poczują kasę, to rozkładają nogi". Jakbyś trafił na taki typ
          jak ja, to uciekałbyś przed każdą;)Kiedyś facet zaproponował mi coś podobnego i
          wiedział, że mam narzeczonego. Dobrze się to dla niego nie skończył, nie pod
          względem fizycznym, ale innym:)
          Nie uogólniaj, bo nie każda leci na kasę. Mój narzeczony nie jest bogaty, ale
          to nie to jest dla mnie ważne. To zależy od kobiety.
          • Gość: Kasia Re: A to niby dlaczego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.04, 17:52
            A Twoje gadanie na temat "ile to nie mam kasy"itd. uważam za naiwne i
            szpanerskie, a wiele kobiet ucieka od tego. Ja niecierpię facetów, którzy mają
            kasę. Większość z nich szpanuje, nie mają nic w głowie tylko kolejne dziewczyny
            itp. Mnie to śmieszy. Od faceta oczekuję tego, że będę miała o czym z Nim
            porozmawiać, będzie oddany i lojalny, a nie jakiś taki...
            Osobiście śmieszą mnie typki w stylu:"skóra, fura i komóra":)I bardzo cieszy
            mnie to jak idę z kumpelą do pubu i taki coś zacznie do mnie mówić:)Z reguły
            mówię mu o tym, że "żałosny jest jego podryw" i pokazuję mu jakąś blondynkę
            siedzącą pod oknem- może ona się nabierze na coś takiego.
            Może głupie dziewczyny lecą na kasę, ale to własnie wynika z ich głupoty.
            • Gość: doświadczony Nigdy i nigdzie tego nie napisałem IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 18:16
              Skąd wiesz że mam szmal? może moje twierdzenie oparłem na obserwacji nadzianych
              facetów?
          • Gość: doswiadczony Trzeba rozróżnić dwie sprawy IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 18:09
            Nie myśl sobie że kobiety z agencji to głupie i ograniczone stworzenia
            Doskonale sobie zdają sprawe z tego co robią jak by to przyjęło środowiskow w
            którym funkcjonują po pracy,są dobrze wykształcone i w zdecydowanej większości
            cholernie doświadczone przez los(w ponad 50 procentach czytaj:facet)
            Mnie chodziło o młode siksy po liceum które jak zobaczą szmal u faceta to się
            same do łóżka pchają a na drugi dzień chcą z niego wychodzić
            Wiem że to zbyt duże uogólnienie lecz grupa kobiet które tak postępują jes
            bardzo duża(co mnie bardzo zaskoczyło) i ciągle rośnie
            • buffetka Re: Trzeba rozróżnić dwie sprawy 13.05.04, 18:30
              Gość portalu: doswiadczony napisał(a):

> Mnie chodziło o młode siksy po liceum które jak zobaczą szmal u faceta to się
              > same do łóżka pchają a na drugi dzień chcą z niego wychodzić
              > Wiem że to zbyt duże uogólnienie lecz grupa kobiet które tak postępują jes
              > bardzo duża(co mnie bardzo zaskoczyło) i ciągle rośnie

hm, jestem na drugim roku studiów... czy nadal zaliczam się do "młodych siks po
              liceum"??? Bo jeśli tak to wypraszam sobie takie porównanie. Nigdy nie leciałam
              i nie zamierzam lecieć na kasę. A moje podejście do tych spraw jest bardzo
              podobne do podejścia Kasi. Śmieszy mnie to i nie rozumiem tego.
              Jeżeli natomiast nie zaliczam się już do w/w wymienionej grupy, to
              podejrzewam,że nie tak dawno się zaliczałam... I na pewno na kasę nie leciałam!
              Na brak koleżanek nie narzekam i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że w moim
              otoczeniu nie ma takich, które tak robią.
              Może i nie miałeś takiego zamiaru - nie wiem - ale uraziłeś mnie takim
              stwierdzeniem... i wydaje mi się, że nie tylko mnie...
              • Gość: doswiadczony Kurde!!!I Ile razy ja to słyszałem!!! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 18:44
                "Nie zależy mi na kasie,liczysz się tylko ty i nasz miłość ble ble ble..."
                Chyba faktycznie młoda jesteś i nie masz pojęcia jak zbudowany jest ten
                świat,szmalec szmalec i jeszcze raz szmalec rządzi ziemią
                Możliwe że żyjesz jeszcze jakimiś ideałami lecz pod płaszczykiem tatusia i
                mamusi lecz rzeczywistość prędzej czy póżniej sprowadzi cię na ziemię życzę ci
                aby ten powrót był bezbolesny
                Czy cię uraziłem?mało mnie to interesuje
                • Gość: Kasia Re: Kurde!!!I Ile razy ja to słyszałem!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.05.04, 19:01
                  Czemu tak odpisałes Buffetce? Ja od razu po maturze przestałam żyć pod
                  płaszczykiem tatusi i mamusia jak piszesz. Nie było łatwo, ale jakoś sobie
                  poradziliśmy. Poza tym dziwne masz podejście do miłości.
                • buffetka zaraz zaraz... 13.05.04, 19:09
                  To my rozmawiamy o siksach z liceum? czy o starszym życiu? bo teraz to
                  zamotałeś totalnie - aby tylko mieć racje, prawda? Może i jestem młoda, może i
                  mam ideały - co z tego, nie mogę? Ale nie postrzegam życia młodymi oczami, może
                  dlatego, że mam starsza, zamężną siostrę i obracam się również w jej
                  towarzystwie. I ja nie mówię to o jakiś wyznaniach miłości, cytuję: "Nie zależy
                  mi na kasie,liczysz się tylko ty i nasz miłość ble ble ble...". Ja mówię
                  poprostu o tym, że nie lecę na kasę i że to nie jest dla mnei główny wyznacznik
                  w poszukiwaniu partnera. Nie mówię, że pieniądze nie są ważne, bo są i wiem o
                  tym, jak każdy, kto pracuje bądź musiał pracować. Ale dlaczego uogulniać, że na
                  to wszystkie młode lecą i "rozkładają nogi"? Są takie - oczywiście.
                  Może poprostu Ciebie źle życie doświadczyło... nie wiem... Może trafiłeś na
                  taką, której na kasie zależało...nie wiem - nie wnikam. Ale to nie znaczy, że
                  tak mają wszyscy.
                  A płaszczyk tatusia i mamusi już dawno ze mnie zleciał...
                  Szkoda tylko, że nie umiesz dyskutować i widząc inne zdanie niż swoje,
                  próbujesz kogoś urazić...
                  ehhh
            • Gość: Kasia Re: Trzeba rozróżnić dwie sprawy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.05.04, 18:59
              Właśnie chodziło mi o te uogólnienia. Ja po wyjściu z liceum nie byłam głupią
              siksą, juz wtedy byłam ze swoim narzecoznym i rok później z Nim zamieszkałam.
              Po prostu nie lubię uogólnień, ot co. Swoją drogą trochę wątpię w wykształcenie
              kobiet z agencji, może niektóre są wykształcone, ale w takim razie po co im
              studia, skoro później lądują w takiej pracy? Nie rozumiem. Wiem, że z pracą nie
              jest łatwo, ale ludzie po studiach zawsze coś gdzieś znajdą, prędzej czy
              później. Ja pracuję w szkole, wiele nie zarabiam,ale to jest moja pasja i nie
              chcę robić niczego innego:)
              Trochę mnie uspokoiłeś:)Po prostu miałam wrażenie, że napiszesz mi, że ja też
              taka jestem. Ale sam wiesz, że nie każdego da się kupić i to nieprawda, że
              to "zalezy od ceny".
    • envi Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 18:01
      a mercedesa klasy s już kupiłeś?
    • envi Re: Młode kobitki jak tylko poczują kase 13.05.04, 18:40
      a tak w ogóle Doświadczony,to martwi cię ten problem że wokół same materialstki
      i nie możesz znaleźc kobiety która widzi w Tobie coś więcej niż gruby portfel
      czy raczej cieszy?
      • Gość: doświadczony Powiem szczerze IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 19:14
        że to złożona sprawa.
        Z natury mam szorstki charakter ale pod twardą powłoką bije miękkie serce.
        Życie mnie nauczyło rezerwy do ludzi,a najgorsze to że dziwczyna z którą
        chciałem ułożyć sobie życie olała mnie dla faceta z kasą
        Powiedziałem sobie wtedy że będe taki jak on,przestało się liczyć wszystko
        oprócz mojej firmy i tak oto jestem. Mam kilku przyjaciół którzy mi pomogli gdy
        byłem nikim,wielu znajomych którzy chcą zostać moimi przyjaciółmi po tym jak
        zostałem bogaty i żadnej kobiety.Co dalej, nie wiem.
        Czas leci rodzice tęsknią za wnukiem,ale jak wybrać dziewczynę która znów mnie
        nie oleje?
        • Gość: Kasia Re: Powiem szczerze IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.05.04, 19:19
          Cięzka sprawa. Powiem, że od razu dało się poznać, że coś jest nie tak, ale
          mniejsza z tym.
          Jeśli chodzi o szukanie dziewczyny- może po prostu postaraj się otworzyć na
          ludzi. Powiem Ci jak było w moim przypadku- ja i mój narzeczony najpierw
          byliśmy przyjaciółmi. Może taka relacja zanim wejdziesz w następny związek
          byłaby dobra? Poznałbyś wtedy dziewczynę, wiedziałbyś co myśli. Jest mnóstwo
          kochających wariatek:)I kochających nie dla pieniedzy,ale dla "tego czegoś":)
          Wierzę, że na pewno taką znajdziesz.
          • Gość: doświadczony Mój pech polega na tym... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 19:41
            że ta jedna jedyna dla której oddałbym serce potraktowała mnie jak szmate z
            którą można wywalić bez słów
            Ciekawa sprawa,wiele czytalem o tym jak faceci rzucają kobiety ale nie
            wiedziałem że można mieć takiego doła psychicznego po takim zajściu
            • Gość: Kasia Re: Mój pech polega na tym... IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.05.04, 20:02
              Oczywiście, że mozna mieć doła:)Przecież faceci też mają uczucia i mogą kochać.
              Dlatego po takim potraktoaniu moga cierpieć tak samo jak kobiety, ja to
              rozumiem. To sa bardzo delikatne sprawy.
              Rozumiem, że możesz teraz inaczej patrzeć na kobiety, ale pomyśl- czy warto
              przez jedną taką tracić szansę na spotkanie kogoś naprawdę wartościowego, kogoś
              kogo będziesz mógł pokochac i będzies zpewny tej osoby? Myślę, że nie warto.
              Wiem, że teraz może cięzko ci myśleć o innej, ale prędzej czy później pojawi
              się i zmieni całe twoje życie. W końcu zacznie świecić słoneczko:)Może jestem
              optymistka, ale ktoś musi być;))))Życzę Ci tego.
              • Gość: doswiadczony Dziękuję IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 20:51
                za słowa otuchy i rzeczową dyskusję o którą dzisiaj coraz trudniej
                • Gość: Kasia Re: Dziękuję IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.04, 21:07
                  Nie ma za co dziękować;)Starałam się po prostu uświadomić Ci, że można znaleźć
                  taką osobę i ona będzie kochająca i da z siebie wszystko:)Zobaczysz:)Czasem
                  trzeba trochę czasu,ale warto poczekać na radość:)Bądź otwarty na nowe
                  znajomości,ale trochę ostrożności też nie zaszkodzi.
                  Pozdrawiam serdecznie.
        • envi Re: Powiem szczerze 13.05.04, 19:20
          hehe,doświadczony napisałeś:
          Mnie chodziło o młode siksy po liceum które jak zobaczą szmal u faceta to się
          same do łóżka pchają a na drugi dzień chcą z niego wychodzić

Więc jakto Cię olały?olały Cię na 3 dzień czy co?czy to może nie ta bajka?
          • Gość: doświadczony Nie kumam o co ci chodzi IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 19:34
            Siks to mógłbym mieć na pęczki ale z tego wynikaja same problemy
            • envi Re: Nie kumam o co ci chodzi 13.05.04, 19:37
              to może skończ liceum i wtedy poznasz dojrzałą kobietę:)
              • Gość: doświadczony Dziubek... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.04, 19:51
                takie osoby w realu to sie olewa nie odzywając się na zaczepki,odpowiadając
                tylko spojrzeniem mimiką twarzy i ciała tak aby osoba zaczepiająca wyrażnie
                zrozumiała co o niej sądzimy
                Jako że nie jesteśmy w realu zmuszony jestem ci odpisać co dla mnie jest tylko
                stratą czasu
                • envi Re: Dziubek... 13.05.04, 19:56
                  ?????????ja uważam że taka mitomania to strata czasu,ale skoro wolisz w ten
                  sposób tracić czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka