jan_hus_na_stosie 18.06.11, 13:29 obiecałem sobie, że nie założę konta na Facebooku no i dostałem informacje, że w nowej pracy m.in. będę musiał pisać aplikacje na Facebooka, buuuu no i chociażby do testów będę musiał takowe konto założyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: sprzedałem się 18.06.11, 16:15 niby nigdy nie mów nigdy ;) Ja nadal jestem na etapie że "nigdy" nie założę konta na na w/w portalu, nie mówiąc o reszcie znanych i lubianych. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: sprzedałem się 18.06.11, 16:17 ja za to sprzedałam się, co do swojej obietnicy, że nie założę drugiego konta na gazecie. Obietnice złamałam :D a co, będę sobie "jechać" na dwóch! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: sprzedałem się 18.06.11, 21:00 chociaż za dobrą cenę się jasiu sprzedałeś?? warto było?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: sprzedałem się 18.06.11, 21:41 miejmy nadzieję, że dobrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: sprzedałem się 20.06.11, 16:22 No. Ja też się zarzekałam. I w końcu musiałam założyć konto prywatne, żeby na jego bazie firmowe otworzyć. Janie, jak już założysz sobie konto na fejsbógu to daj znać, zgłoszę się do Ciebie z zaproszeniem do znajomych, chociaż jednego będziesz miał :P. Odpowiedz Link Zgłoś
matul-inka Re: sprzedałem się 30.06.11, 11:18 Ja tam lubię FB, choć trzeba przyznać, że uzależnia skubany :P Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: sprzedałem się 30.06.11, 11:30 Nie wiem czemu ludzie tak stają okoniem wobec Facebooka, zwłaszcza gdy go nigdy nie używali. Ja mam wszystkich nadmiernie aktywnych znajomych wygaszonych, a znajomi, których znam słabo w ogóle nie dostają moich treści ani informacji profilowych i teraz konto na fejsie służy bardziej jako pseudo czytnik RSS niż miejsce upubliczniania mojej prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś