kasi-a789 21.06.11, 16:53 korzystałam jedynie z sauny na basenie, tam wiadomo wchodzi się w stroju kąpielowym, jak jest na siłowni? sam ręcznik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: sauna w siłowni 21.06.11, 17:26 kasi-a789 napisała: > korzystałam jedynie z sauny na basenie, tam wiadomo wchodzi się w stroju kąpiel > owym, jak jest na siłowni? sam ręcznik? Jak kto woli ... ale zazwyczaj tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: sauna w siłowni 21.06.11, 17:51 Ręcznin na którym siadasz i możesz się owinąć wchodzą/wychodząc. Drugi ręcznik do wytarcia ciała po prysznicu, zostawiasz poza sauną. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: sauna w siłowni 22.06.11, 11:38 > tam wiadomo wchodzi się w stroju kąpiel > owym, pamiętam jak mnie wszyscy jechali mówąc że to najnormalniejsza rzecz na świecie, że do sauny chodzi się NA GOLASA :P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sauna w siłowni 22.06.11, 11:57 bo to jest normalna rzecz: siedzenie w suchej saunie w ubraniu mija się z celem, w mokrej tym bardziej. basen jest specyficznym miejscem, raz że sauny są tam zwykle koedukacyjne, dwa: po basenie pętają się nieletni;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: sauna w siłowni 22.06.11, 12:46 Sixa, a ty widziałaś gdzieś saunę nie koedukacyjną? Bo ja jakiem żyje tylko na koedukacyjne trafiam...tylko z różnym poziomem negliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sauna w siłowni 22.06.11, 13:11 tak, w fitness klubie. oddzielna szatnia, oddzielne prysznice i oddzielne sauny. goło i wesoło;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: sauna w siłowni 22.06.11, 13:23 O! No tak ja w saunie przy fitnesie nigdy nie byłam....do takiej niekoedukacyjnej to mi nawet przez myśl nie przyszło myśleć o stroju ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: sauna w siłowni 22.06.11, 15:12 ja nawet do niekoedukacyjnej nie weszłabym nago. Chodzilam kiedyś do siłowni gdzie były wspólne prysznice (to była siłownia tylko dla kobiet) i zawsze czekałam aż wszystkie panie się umyją- ja sama wchodziłam na końcu. Nigdy nie byłam w saunie w klubie fitnes i dlatego to moje (głupie) pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
infinity51 Re: sauna w siłowni 22.06.11, 11:57 dziwie sie, ze ktos jeszcze zadaje takie pytania :) To chyba oczywiste, ze sam recznik, aby na nim siedziec...Chyba nie planujesz wybrac sie do sauny w stroju kapielowym? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: sauna w siłowni 22.06.11, 15:09 A ja się dziwię, że Ty się dziwisz :P W moim fitness klubie (duży klub sieciowy) przed wejściem do sauny wisi jak byk tabliczka, że OBOWIĄZUJE strój kąpielowy. Komu nie chce się takowego nosić, wykorzystuje ręcznik - nie do siadania, ale do zawijania się. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: sauna w siłowni 22.06.11, 11:59 Nie na każdym basenie do sauny można wejść w kostiumie kąpielowym, bo na wielu sauny są tzw nietekstylne i mają napisane w regulaminie, że w strojach się nie wchodzi...wiec kostium do sauny to wcale nie taka oczywistość. Do sauny zasadniczo ręcznik jest najodpowiedniejszym "strojem" pasującym do każdej sauny. Ja mam taki fajny specjalnie do sauny...taki ręcznik ma zapięcie żeby się przypadkiem nie odwinął no i jest odpowiedniej wielkości by zasłonić kluczowe części ciała. To o wiele przyjemniejsze niż kostium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: sauna w siłowni 22.06.11, 12:38 dobrze że zapytałam bo bym zrobiła z siebie kretynkę, poszłabym w stroju kąpielowym Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sauna w siłowni 22.06.11, 13:15 tera pora na wątek: w czym mam pójść na siłownię, czy płaszcz będzie okej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś