paw_dady 01.03.02, 22:48 czyz to nie dziwne, ze o tej porze nie spicie i zamiast kochac sie z lepsza polowa CZYTACIE posty? A fe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiulek Re: watek dla bezsennych IP: 195.145.215.* 01.03.02, 22:50 Paw, mnie to nie dziwi... moja 'lepsza' (a dlaczego lepsza? a nie rownorzedna?) polowa jest jakies 1000 km stad... dlatego czytam forum... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: watek dla bezsennych 01.03.02, 23:28 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Paw, mnie to nie dziwi... moja 'lepsza' (a dlaczego lepsza? a nie rownorzedna?) bo mezczyzni krocej zyja i trzeba o nich DBAC > polowa jest jakies 1000 km stad... dlatego czytam forum... to co z ciebie za polowa jak go puszczasz samego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: watek dla bezsennych IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 22:58 Bo jej (gorszej) nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaks Re: watek dla bezsennych IP: *.gazeta.pl 01.03.02, 23:13 Moja połowa śpi - a ja jestem nocny ptak przed północą nie chodzę spać - śpię 6 godzin i jestem wyspany - ona 9 i ziewa. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: watek dla bezsennych 01.03.02, 23:30 Gość portalu: Jaks napisał(a): > Moja połowa śpi - a ja jestem nocny ptak przed północą nie chodzę spać - śpię 6 > > godzin i jestem wyspany - ona 9 i ziewa. i tu ja rozumiem bo wlasnie ide na 9 godzin do wyrka Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: watek dla bezsennych 01.03.02, 23:29 Gość portalu: Jo napisał(a): > Bo jej (gorszej) nie posiadam. a co za problem znalezc? jeszcze dla kobiety, dajesz ogloszenia na inecie i tysiace gosci (setki swirkow wlaczajac) pisze i molestuje cie telefonicznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: watek dla bezsennych 01.03.02, 23:35 paw_dady napisał(a): > czyz to nie dziwne, ze o tej porze nie spicie i zamiast > kochac sie z lepsza polowa CZYTACIE posty? A fe... > \ A czy to nie dziwne, że o tej porze nie spicie, kolego, i zamiast kochać sie z lepszą połową PISZECIE posty? A fe... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady zadne a fe wlasnie przelecialem zone 02.03.02, 00:41 sowja dodam. zonie starczy do jutra a ja moge isc na siec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: watek dla bezsennych IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:47 Bo - po prostu - jestem singlem i wolę siedzieć tutaj, niż np. oglądać bzdety w TV Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady i gratuluje dobrego wyboru ! 02.03.02, 00:40 bo lepiej podadac z kims inteligentnym. zeby daleko nie szukac mna anie ogladac tv. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: bo daleko... 02.03.02, 02:10 a siedze tutaj , bo wlasnie wrocilam z gima i jakos nic mi sie nie chce... polowa ( to brzydsza i gorsza) za oceanem siedzi, ale juz wracam do niej (tzn.do tej polowy) i nadrobie stracony czas - o ile tak sie da! smacznych snow, bezsenni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: watek dla bezsennych 02.03.02, 23:52 Wyciagam ten watek, bo dzisiaj tez bezsennie... Kawy sie za pozno napilam... A druga polowka nadal daleko... Odpowiedz Link Zgłoś