Dodaj do ulubionych

Wasz najfajnieszy podryw

19.07.11, 14:07
Jaki podryw najbardziej wam sie podobal, zaskoczyl, byl fajny? A jakim sposobem skutecznie was zdobyli wasi partnerzy?
Obserwuj wątek
    • szymizalogowany [...] 19.07.11, 14:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • szymizalogowany [...] 19.07.11, 14:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • anaisanais96 Re: Wasz najfajnieszy podryw 19.07.11, 16:32
      Najbardziej podobało sytuacja mi się gdy byłam nastolaka, podjechał mężczyzna w eleganckim garniaku i luksusowym samochodem i chciał mnie zabrać na kawę. Pochlebiało mi niesamowicie, że interesuje sie mną dorosły mężczyzna i to businessman:) Oczywiście z zaproszenia nie skorzystałam:)
      • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 19.07.11, 17:25
        Tak z ulicy chcial cie zgarnac? ;) :D
      • jan_hus_na_stosie Re: Wasz najfajnieszy podryw 19.07.11, 18:39
        zaimponował ci potencjalny pedofil?
        • anaisanais96 Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 13:53
          Bez przesady, miałam ok.19.
      • soulshunter2 Re: Wasz najfajnieszy podryw 19.07.11, 18:43
        wspominal cos o wycieczce do Niemiec?
      • wartosc.energetyczna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 18:51
        anaisanais96 napisała:

> Najbardziej podobało sytuacja mi się gdy byłam nastolaka, podjechał mężczyzna w
        > eleganckim garniaku i luksusowym samochodem i chciał mnie zabrać na kawę. Poch
        > lebiało mi niesamowicie, że interesuje sie mną dorosły mężczyzna i to businessm
        > an:) Oczywiście z zaproszenia nie skorzystałam:)

blachara!
        • anaisanais96 Re: Wasz najfajnieszy podryw 21.07.11, 14:12
          Ej, wypraszam sobie! Ale przyznaję, że był okres w moim życiu że podobali mi sie faceci z samochodami. Jednak wówczas marka auta nie miała znaczenia, byleby jeździł:)
    • mmagi Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 14:05
      no jeden to mnie zdobył jak zobaczyłam jego penisa:D

:D
      • wez_sie romantycznie 20.07.11, 14:13
        i zarazem slodko :-)
        • mmagi Re: romantycznie 20.07.11, 14:14
          ale daj pozyc,musiałam to wykorzystac:D
      • grassant Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 18:41
        w jakich okolicznościach miałas sposobność?
    • triismegistos Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 14:09
      Mój eks poderwał mnie przez internet. Nie gustowałam wówczas w sporo starszych facetach, więc bym go olała, ale pierwszego maila podpisał jako "casanunda"
      Mój obecny ff, z którym łaczy mnie zażyłość o wiele większa niż sama wymiana płynów ustrojowych podbił mnie wycieczką na imprezę do Kuchar (kto wie, ten zrozumie) i zbieżnym z moim gustem piwnym. A wcześniejszych dokładnie nie pamiętam.
    • jasna_olera Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 14:19
      mój dziś zalegalizowany partner życiowy, na tamten czas starający się o me względy w podrywaniu był wyjątkowo nierówny - raz szło mu piknie, raz chrzanił jak ta lala.
      Najmilej wspominam gdy zaprosił mnie do tańca w centrum Warszawy (pod novotelem) na przystanku, na którym jacyś postradzieccy grajkowie zasuwali "bielyje rozy". Fajne to było, romantyczne, śnieg zaczął padać i takie tam - nosz kurde jak se wspomne to się łza w oku kręci.
      Z drugiej strony pewnego razu zaprosił mnie na wypad nad jezioro. Znaczy się spontanicznie po mnie przyjechał i kazał do samochodu wsiadać (to chyba druga randka była i bohatersko planowałam że się z nim pocałuje ). Dopytywałam "gdzie jedziemy, no powiedz, co będziemy robić, no poooowieeedz..." W końcu powiedział:
      - jedziemy na koniec świata, tam, gdzie jak wyjrzysz za brzeg ziemi, zobaczysz wielkiego żółwia i słonie stojące na nim , które tą ziemię dźwigają...

"Osz w mordę" zdążyłam pomyśleć - "ale on ma gadane.." i zanim rozczuliłam się do cna dodał "...i srają!"

Dziś jest moim mężem ;/
      • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:15
        Fajny facet :)
      • lula.bialywas Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:55
        o to chyba świat dysku opisywał z Terrego Pratchetta :)
        • tabeletka Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 23:18
          pratchett to ma z mitologii, ale ani u niego, ani w starych opowiesciach nie bylo nic o sraniu^^
    • wlody1 Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 18:30
      Kiedyś cofałem autem na chodniku i zagapiłem się na dziewczynę taką w moim typie czyli szczupłą z dużym biustem. Tak się zagapiłem że tylny zderzak wyglądał jak narty skoczka narciarskiego w locie czyli litera V :) bo z tyłu była latarnia. Byliśmy potem ze sobą trzy lata:)

Jeżeli myślisz o tym samym co ja,
      to jesteś niezła świnia...
    • wartosc.energetyczna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 18:52
      miu.m napisała:

> Jaki podryw najbardziej wam sie podobal, zaskoczyl, byl fajny? A jakim sposobem
      > skutecznie was zdobyli wasi partnerzy?

mój perfidnie na przyjaciela
      • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:15
        Czyli jak?
        • wartosc.energetyczna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:20
          miu.m napisała:

> Czyli jak?

zakumplował się ze mną najpierw.
          no i jeszcze woził maluchem, więc mam też coś z blachary
          • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:32
            Blachara "na malucha"? ;) :DDDD
            • wartosc.energetyczna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 22:25
              miu.m napisała:

> Blachara "na malucha"? ;) :DDDD

do tej pory mi to wypomina
          • pochmurna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 23:20
            ROTFL :DDD
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 19:27

> mój perfidnie na przyjaciela

Say hello to my little friend? :D
        • wartosc.energetyczna Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 22:24
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

>
          > > mój perfidnie na przyjaciela
          >
          > Say hello to my little friend? :D

no jakoś tak. a potem się przedstawił
      • yoko0202 Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 23:23
        wartosc.energetyczna napisała:

>
        >
        O Ela Ela poznaj mego przyjaciela, o Ela Ela weź go sobie teraz weź
        ?
        :DDDD
      • samentu Re: Wasz najfajnieszy podryw 23.07.11, 14:53

ten zawsze skutkuje;)
    • mumia_ramzesa Re: Wasz najfajnieszy podryw 20.07.11, 23:32
      E, myslalam, ze to o wlasnych podrywach.
    • shine-is-one Re: Wasz najfajnieszy podryw 21.07.11, 05:45
      To było jakieś 100 lat temu ;-) Miałam chyba 17 lat. Lato, upał. Jechałam w tramwaju i na jednym z przystanków wsiadł chłopak. Bardzo przystojny, opalony, ubrany w krótkie spodenki, podkoszulek z torbą sportową. Wtedy wydawał mi sie dużo starszy niż ja, teraz oceniam, że może o 4, 5 lat. Podszedł do kasownika( obok miejsca gdzie siedziałam) i stanął jak zahipnotyzowany. Po chwili skasował bilet i poszedł do wolnego miejsca. Zostawił torbę, spojrzał jeszcze raz na mnie. Po chwili podszedł, "padł na kolana" obok mnie i zaczał prosić, żebym się z nim umówiła. Byłam tak speszona, wydawało mi się, że wszyscy na nas patrzą. Na 100% gapiła się zdziwiona moja mama, która siedziała na miejscu obok i dlatego nie umówiłam się Nim, czego do dnia dzisiejszego żałuję. ;-(
      • wez_sie pomylilas fora 21.07.11, 14:21
        pomylilas fora
        • miu.m Re: pomylilas fora 21.07.11, 19:48
          Niczego nie pomylia, a podryw byl spektakularny!
      • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 21.07.11, 19:46
        Swietne! :))
    • milad.a Re: Wasz najfajnieszy podryw 21.07.11, 19:55
      Tyle ich było, że ciężko wybrać number 1.
    • tyshia01 Re: Wasz najfajnieszy podryw 22.07.11, 11:02
      Facet z serwisu technicznego komputerowego, napisałam do działu "pomoc" w sprawie komputera i on jakoś tak fajnie osobiście odpisał, potem ja.
      Za kilka dni wysłał jeszcze jednego maila - czy wszystko w porządku z komputerem i czy jestem zadowolona. Zaporoponowałam spotkanie i zaczęlismy chodzić, chociaz jest z innego miasta.
      • miu.m Re: Wasz najfajnieszy podryw 23.07.11, 00:45
        To juz przeznaczenie... :)
    • dziewczyna_z_plazy Re: Wasz najfajnieszy podryw 23.07.11, 09:46
      Kolega poprosil mnie o zalatwienie drobnej sprawy na jego uczelni. Od wejscia do budynku mialam wrazenie, ze ktos mnie sledzi. Znalazlam w koncu wlasciwy pokoj, ale trzeba bylo chwilke zaczekac, usiadlam na lawce a po chwili dolaczyl do mnie wyjatkowo przystojny chlopak i stwierdzil, ze troche sie za mna nabiegal. Udalo mu sie dostac moj numer, byla nawet jakas randka, ale nie zaiskrzylo.
    • kochanic.a.francuza Re: Wasz najfajnieszy podryw 23.07.11, 16:04
      Jeden taki byly zorganizowal wieczor melomanow. Zaprosil pol liceum na ten wieczor a potem odprowadzil mnie do domu i tak sie zaczelo. Potem przyznal, ze ten wieczor melomanow zorganizowal specjalnie zeby mnie podejsc. Niestety w innych dziedzinach zycia juz nie byl taki kreatywny, wiec sie rozstalismy.
      Inny pojawial sie na dworcu, kiedy wiedzial, ze bede czekac na pociag, z bukietem kwiatow i zaproszeniem do samochodu. Byl jak podarunek z nieba, na tych smutnych zapezialych dworcach, ale, samochod byl marki polonez-same widzicie kochane, nie bylo na co leciec;)
      Jeszcze na czinkweczento, jeden sie staral, ale staszliwie trzeslo...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka