urszul_a_1980x 28.07.11, 18:14 Czy zerwałybyście znajomość z facetem, w momencie, kiedy dowiedziałabyście się o tym, że jest żonaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_10 Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:19 Stanowczo nie, wtedy wyszłaby propozycja ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:24 Co to znaczy znajomosc? Pukansko? Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:41 A ty tak od razu... Można ze znajomkiem grać w szachy, pobierac od niego lekcje obcego języka, współpracować przy projekcie, współnależeć do DKF-u. Odpowiedz Link Zgłoś
urszul_a_1980x Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:43 fomica napisał: > A ty tak od razu... Można ze znajomkiem grać w szachy, pobierac od niego lekcje > obcego języka, współpracować przy projekcie, współnależeć do DKF-u. Taakk.... i co jeszcze? I rozumiem że, tutaj osoba trzecia (nieważne, kto) też jest ,,problemem''? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:51 Spokojnie Ula. Ona sobie zartowala. Wszyscy wiemy, ze jest i hiszpan i grek i minutki leca. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:44 fomica napisał: > A ty tak od razu... Można ze znajomkiem grać w szachy, pobierac od niego lekcje > obcego języka, współpracować przy projekcie, współnależeć do DKF-u. Taaaa, francuskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:48 > Taaaa, francuskiego:) Z połykiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszul_a_1980x Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:54 Cały wątek to czyste ,,gdybanie''. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:28 jakiego typu znajomość, hę? może raczej ucieszyłybyśmy się, że możemy się zaznajomić także z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 18:32 to jest jego jedyna wada czy zaleta? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Tak, takze wówczas gdyby 28.07.11, 19:22 okazało się,ze jest w zwiazku nieformalnym. Rozumiem, ze masz na mysli znajomosc o charakterze damsko meskim? W przypadku zwyczajnego znajomego, kolegi - oczywiscie, ze nie, bop i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
urszul_a_1980x Re: Tak, takze wówczas gdyby 28.07.11, 19:27 Tylko i wyłącznie taką. Zresztą czyste ,,gdybaństwo''. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Tak, takze wówczas gdyby 28.07.11, 19:30 rozumiem... Nie uwierzysz, ale kolezanka mojej mamy (w młofdosci) spotykała się z gosciem rok i nie miała pojecia,ze jest zonaty. To były czas przedinternetowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 19:27 nie spotykałam się z utajonymi mężami... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_ga_05 Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 21:07 Zerwałabym jak najszybciej, gdyż tacy faceci (i kochanki żonatych facetów!) chyba nie mają żadnych zasad moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 21:09 Nie. To straszne, ale jak sie zastanowilam to wiekszosc mam zonatych:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Zerwanie znajomości 28.07.11, 21:51 ja slyszalam od mojej kolezanki ,ze dziewczyna od niej z firmy ( lat 26) spotykala sie facetem jakis czas i sie mocno zaangazowala, i okazalo sie ze jest zonaty, bardzo to przezywala. No i dala kopa w d.pe. Ja sie dziwie jak to mozliwe w dzisiejszych czasach sie nie dowiedziec??? w internecie jest wszystko. A nawet jesli nie wyda sie po miesiacu znajomosci, to jak w przypadku tej dziewczyny z firmy, ktora sie zdazyla zaangazowac i spedzala z nim sporo czasu, zajelo to chyba z rok zanim prawda wyszla na jaw. Ciezko mi w to uwierzyc, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś