sundry Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 18:39 "Jesteś chorobliwie otyły gdy twoja waga jest co najmniej dwa razy większa niż idealna masa ciała. Inna definicja chorobliwej otyłości opiera się na wskaźniku - indeksie masy ciała (BMI - Body Mass Index), który obliczamy dzieląc masę ciała w kilogramach przez kwadrat wzrostu wyrażony w metrach. Prawidłowy indeks masy ciała powinien wynosić pomiędzy 20 a 25. O chorobliwej otyłości mówimy kiedy wskaźnik masy ciała jest większy od 35." 0,36 sekund się szukało. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 18:52 Oczekiwałam raczej szczerych odpowiedzi od pogodnych grubasków. Jak im jest z tym sadełkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 19:01 A jak Tobie jest bez mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:02 zapewne podobnie,jak tobie. devilyn napisała: > A jak Tobie jest bez mózgu? > > Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik tu sa same szczuple laski 29.07.11, 20:06 w kazdym razie,zadna sie nie przyzna,ze za duzo wazy. chorobliwa otylosc widac golym okiem,nie potrzeba zadnych obliczen. co innego zwykla otylosc. ja np.wg BMI waze o 6 kilo za duo,a wszyscy naokolo twierdza,ze jestem szczupla. ale ja i tak uwazam,ze powinnam 4 kilo mniej wazyc. ratuje mnie to,ze jestem drobnej kosci. gdybymbyla "przykosci" to z moja waga wygladalabym na duzo grubsza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:08 Znamy się? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:16 a musimy? devilyn napisała: > Znamy się? > > Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:19 To się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:25 chcesz w miche? devilyn napisała: > To się nie odzywaj. > Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:32 stokrotk_a_polna napisała: > Oczekiwałam raczej szczerych odpowiedzi od pogodnych grubasków. * No, to sama sobie odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:35 k....a, tyle jadu nawet u osy nie widzialam. raohszana napisał: > stokrotk_a_polna napisała: > > > Oczekiwałam raczej szczerych odpowiedzi od pogodnych grubasków. > * > No, to sama sobie odpowiedz. > Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:43 pendzacy_krolik napisała: > k....a, tyle jadu nawet u osy nie widzialam. * Nawet u morskiej? Oh, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:43 > stokrotk_a_polna napisała: > > > Oczekiwałam raczej szczerych odpowiedzi od pogodnych grubasków. > * > No, to sama sobie odpowiedz. Ani ja gruba, ani pogodna. Szczera za to. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:44 stokrotk_a_polna napisała: > Ani ja gruba, ani pogodna. * Dawaj wymiary i fotę, ocenim. > Szczera za to. * A co ma szczerość do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 20:53 > > Ani ja gruba, ani pogodna. > * > Dawaj wymiary i fotę, ocenim. A ty Dżoana Krupa? Moja niepogodnośc jest niemierzalna. > A co ma szczerość do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 29.07.11, 21:11 stokrotk_a_polna napisała: > A ty Dżoana Krupa? * Ni, Dźony Depł. > Moja niepogodnośc jest niemierzalna. * Again, co ma szczerość do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotk_a_polna Re: Od ilu kilogramów otyłośc traktuje się jak ch 01.08.11, 20:12 > stokrotk_a_polna napisała: > > > A ty Dżoana Krupa? > * > Ni, Dźony Depł. > > > Moja niepogodnośc jest niemierzalna. > * > Again, co ma szczerość do tego? Moja odpowiedź była szczera. Odpowiedz Link Zgłoś