hotally 10.08.11, 00:14 Trzy ustawy, których uchwalenie jest rażąco sprzeczne z interesem publicznym. Trzy ustawy, o których milczą media Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Trzy ustawy 11.08.11, 19:18 idź protestować pod sejm, będzie bardziej widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Trzy ustawy 13.08.11, 09:54 doral2 napisała: > idź protestować pod sejm, będzie bardziej widoczne... no i po co te złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Trzy ustawy 13.08.11, 20:07 hmmm... złośliwości?? raczej dobra rada. na to forum zagląda tak mało osób, że zakładanie na nim watka o 3 ustawach mija się kompletnie z celem. jakikolwiek on by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Trzy ustawy 13.08.11, 20:24 doral2 napisała: > na to forum zagląda tak mało osób bo to forum undergrandowe, dla koneserów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Trzy ustawy 14.08.11, 20:03 jan_hus_na_stzosie napisał: > doral2 napisała: > > > na to forum zagląda tak mało osób > > bo to forum undergrandowe, dla koneserów ;).." a zatem pisanie tutaj o jakichś tam ustawach nie ma żadnego sensu. grono zainteresowanych jest tak nikłe, że ten wątek na nikim nie zrobi wrażenia, a już na pewno nie odniesie skutku, jaki zapewne nasza dzielna hotally miała na myśli. zatem szkoda prundu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Trzy ustawy 18.08.11, 11:16 tak, protestuję przeciw GMO pod sejmem. A co Ty robisz dla Polski? Mam nadzieje, ze takie artykuly przynajmniej udostepniach na facebooku lub wysylasz mailem do znajomych. Znasz to powiedzenie, że wystarczy newsa przekazac siedmiu osobom... :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Trzy ustawy 18.08.11, 18:18 co ja robię dla Polski?? nie obrażam publicznie jej premiera, poprzez niewpisywanie chamskich tekstów w sygnaturce na jego temat. nie zaśmiecam skrzynek mailowych swoich znajomych, bo ich szanuję. nie nabijam kasy firmom zagranicznym poprzez nieuczestniczenie w owczym pedzie na fejsbuku. oraz jeszcze parę innych rzeczy robię dla Polski. ale już mi się nie chce wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Trzy ustawy 18.08.11, 22:21 premier jest matołem, który doprowadził Polskę do ruiny, więc sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Trzy ustawy 19.08.11, 18:07 TY jesteś matołem hotally. i to matołem do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Trzy ustawy 14.08.11, 18:32 Czekam tylko na oficjalna wiadomosc potwierdzajaca sprzedaz Lotosu za grosze Rosjanom. Jak PO moze miec 40% poparcie? Nie rozumiem tego. Przeciez ten rzad jest najbardziej nieudolnym, bezbarwnym i nieslownym rzadem III RP. To juz SLD rozkradalo Polske, afera za afera, ale przynajmniej Miller kombinowal z akcyza czy obnizyl CIT, a tutaj jakies kompletne nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Trzy ustawy 18.08.11, 11:14 z nieoficjalnych źródeł wiem, że planują to zrobić po wyborach :) Odpowiedz Link Zgłoś