policjawkrainieczarow Re: Faceci do garów 17.08.11, 13:58 > Czy taki podział zadań będzie sprawiedliwy? jesli on bedzie gotowal w saym fartuszku i szpilkach, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Faceci do garów 17.08.11, 20:49 Mężczyzna wykona te czynności sprawniej, więc lepiej posiedź sobie przed telewizorem. Moim zdaniem lepiej jest mieć pod jednym dachem dziewczynę / żonę / partnerkę / kogokolwiek, kto się nie wtrąca do kuchni i do sprzątania. Ogarniając bałagan albo gotując dobrze się myśli i planuje wiele spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
iebakolesny Re: Faceci do garów 21.08.11, 18:01 w garach jestem dobry... ale takie zmywanie CAŁEJ podłogi na kolanach i fartuszku i szpilkach musi być strasznie męczące... takie poświęcenie za dobry obiad... bez sensu... jakbyś zamieniła zmywanie podłogi na przecieranie żarówek w tym samym stroju to może... plus pranie ręczne skarpetek hehe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Faceci do garów 21.08.11, 20:04 Do garów? Próbowałem jeden raz ... Niestety to trudny instrument. Ja jestem gitarzystą. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek? 23.08.11, 18:37 Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem nóg nie umiesz robić? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 18:44 Nie za mocna odpowiedź?;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:06 Nie przepadam za tą forumową kreacją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:02 krwawa_orlica napisała: > Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem n > óg nie umiesz robić? Współczuję. Dziewczynko, nawet do mnie nie podskakuj. Ja Ci współczuję spięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:04 I braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:08 Już się boję, ojeju! Dosięgnie mnie gniew i furia kitka i podrapie mnie pazurkiem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:15 Jaki był twój poprzedni nick, tchórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:17 Zaraz się popłaczę, takie jestestwo jak sam kitek, taka księżna nazywa mnie tchórzem! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:28 Ok, po raz kolejny pokazujesz, że nie rozumiesz tego co czytasz. Chcesz się błaźnić, to rób to dalej, proszę bardzo. :) Ja cię nie nazywam, tylko stwierdzam fakt, bo obiektywnie tchórzostwem należy nazwać to co robisz. A nazwałabym cię looserką. Taki obraz wynika z wątków, które stworzyłaś i które miałam ogromną przyjemność czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:34 Jaki wątek taka odpowiedź, skoro zakładasz wątki na poziomie emocjonalnym 13-latki, nie dziw się, że co poniektórzy robią sobie z ciebie ubaw- nadajesz się do tego, bo nie łapiesz niuansów i nie masz poczucia humoru. Tchórz, to jedyne słówko jakie na okrągło powtarzasz, rozumiem, że wynika z małego zasobu słów jaki swoim niesamowitym doborze posiadasz. A ja bym cię nazwała nieszczęśliwą, samotną babą, która swoje frustracje i żale wylewa na forum. Gumowy przyjaciel nie ma takich miłych właściwości jak facet, ale radzę spróbować takowego, skutecznie poprawia humor i niweluje ciągłe napięcie. Dobrze ci radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:35 W sensie faceta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:41 krwawa_orlica napisała: > Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem n > óg nie umiesz robić? Współczuję. Ale z ciebie świnia, słowo daję. Za bardzo podskakujesz, dziewczynko, myślisz, że nikt tu nie wie, kim jesteś? Znudził ci się już ten nick? Pomogę ci się go pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:42 Ej. Bez takich. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:45 Podoba mi się wasz wściekota, dawajcie dalej. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi [...] 23.08.11, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:53 No widzę, że tknęłam jakieś marne forumowe bożyszcze i jej zaufane sługi postanowiły mnie skarcić, dawaj więcej, bo słabo coś się starasz, podnóżku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly . 23.08.11, 19:57 Kiira, daj spokój. ;) Niech się jej dalej wydaje, że nikt nie wie, że używa tu niejednego nicka. Ale nie będę taka i nie podam na forum. ;) Jak nie łapie żartów, to też jej nie pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:05 Wasza wnikliwość i intelekt mnie poraża. Jak wymienicie wszystkie nicki pod którymi tu występuję, to występuję, to wam pogratuluję nawet. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:18 Żartujesz sobie?? Nie będę sobie odbierać zabawy czytając cię nie tylko pod tym, podczas gdy ty sądzisz, że nikt nie wie, że to tez ty. LOOSERKO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:23 Ty lepiej zajmij się myciem podłogi i bieganiem w tym fartuszku, bo pewnie lepiej ci to wyjdzie niż usiłowanie obrażenia mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Projekcja 23.08.11, 20:02 Ej no, dlaczego mnie usunięto? Nie wiedziałam, że słowo projekcja jest zakazane;). Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Projekcja 23.08.11, 20:04 Nie zgrywaj się. Wiesz czemu cię usunięto. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Projekcja 23.08.11, 20:07 Wersjo, dlaczego Twój nick jest niebieski? :> Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Projekcja 23.08.11, 20:11 Mam moc harego potera i mogę być niebieska.;) Odpowiadałam kirze, czemu jej post został usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Projekcja 23.08.11, 20:17 Ja też chcę na niebiesko się palić. :D To, że odpowiadasz, to już widzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly . 23.08.11, 20:13 Wersjo, a czy nie sądzisz, że obraźliwe posty w tym wątku kierowane wobec mnie też nie powinny być usunięte? Tylko od razu powiem, że nie chcę tego i nie wnioskuję o to, bo przewidziałam, że nie wszyscy zrozumieją starter, więc liczyłam się z tym, że się takie pojawią. I jeszcze dyskutujesz w wątku nt usunięcia postu? I jeszcze to pierwsze ostrzeżenie moderatora 'ej, uważajcie'. Mało profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:20 Oj, dziecko się dziwi, że nie tylko ono ma monopol na obrażanie innych? Przypomnieć ci coś dziewczynko? Epitety pusta i głupia nic ci nie mówią? Pewnie nie wiele, bo nie szczekałabyś tak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:24 Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:28 > Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy? Figgin też jest w tym wątku pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: . 23.08.11, 20:31 kitek_maly napisała: > > Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy? > > Figgin też jest w tym wątku pod innym nickiem. No nie mów?! A mam ją już w znajomych?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: . 23.08.11, 20:38 To teraz muszę przeczytać cały wątek od nowa. Dołożyłaś mi roboty, Kitku, a miałam iść myć włosy;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:31 Rany, ale ty jesteś mądra! Może zamiast poświęcać czas na rozwiązywanie zagadek detektywistycznych foruma, zajęłabyś się myciem podłogi? Ubrudziła mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:33 piotr-wwa ? Tez? Tzn kto jeszcze ma tutaj innego nickusia? Jest Menka? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:34 > piotr-wwa ? Coś Ty. ;) Akurat to jest baaaaaardzo proste. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:36 No ja pyerdole. Kitek, przeciez nie bede zgadywal. Wersja robocza mi na Menke wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:37 Taa, nie bede zgadywal, a w nastepnym zdaniu zgaduje. To przez ten brak seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: . 23.08.11, 20:25 Kira złamała regulamin, stąd usunięty post. Pozostałe posty... cóż, są poniżej pewnego poziomu klasy i dobrego smaku. Same zachowajcie poziom, wtedy nic nie będzie wycinane. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:31 > Pozostałe posty... cóż, są poniżej pewnego poziomu klasy i dobrego smaku. Dotyczy to wieeeeelu postów na tym forum, Twoich pewnie też by się parę znalazło. Mnie nie przeszkadza jak przychodzi jakiś frustrat i nie łapiąc konwencji jedzie po badzie. Naprawdę posty looserów mnie tylko bawią. Ale nie rozumiem Twojego zachowania, tego ostrzeżenia zwłaszcza... Inaczej wyobrażam sobie moderację. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: . 23.08.11, 20:35 To znaczy jak? Chcesz oficjalne pismo z ostrzeżeniem? Tekst adminki jest wg was mało profesjonalny jakie jest wasze odbijanie piłeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:39 Uważam, że moderator powinien ciąć bez ostrzeżenia. A grożenie palcem przypomina przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: . 23.08.11, 20:39 Mało profesjonalne ostrzeżenie miało odrobinę wyhamować apetyty na jatkę. Nie udało się, bo jak się ktoś uprze na demolkę to nie ma siły i żaden admin nie pomoże. Sory kitku. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:46 > Mało profesjonalne ostrzeżenie miało odrobinę wyhamować apetyty na jatkę. Nie u > dało się, bo jak się ktoś uprze na demolkę to nie ma siły i żaden admin nie pom > oże. Sory kitku. Sorry to się należy za wtargnięcie na tron bez przywitania z poddanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:51 Szalone nożyczki kontra wątki cięte za niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: . 23.08.11, 22:51 tak myślalam ,że Orlica to Hermina ,tylko w mniej hardcorowym wydaniu. czyli dość dennych bajeczek o byciu szefową i o biednej babci i rodzicach ,których nie znosi i dodawaniu kolejnych fotek z trądzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Faceci do garów 23.08.11, 20:47 Łee myślałem że będzie fajny wątek o moich ulubionych kwestiach życiowych czyli o dobrym jedzeniu i nagich młodych kobietach a tu się jakaś pyskówka wywarła. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Faceci do garów 23.08.11, 20:50 Wątas był całkiem przyjemny, dopóki nie pojawili się ci, którzy nie są w stanie pojąć pierwszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Faceci do garów 23.08.11, 21:14 Znaczy - spektakl ogólnie wypadł marnie, ale warto popatrzeć ze względu na obsadę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Faceci do garów 23.08.11, 21:17 Chyba raczej ci którzy za Tobą nie przepadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Faceci do garów 23.08.11, 22:25 zeberdee24 napisał: > Chyba raczej ci którzy za Tobą nie przepadają:) Czyli ci którzy nie byli w stanie pojąć pierwszego postu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Faceci do garów 23.08.11, 22:31 Spadaj. :P Jedno się z drugim wiąże. Jak ktoś nie lubi to niech napisze, że nie lubi a nie robi z siebie idiotę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 22:58 były jakieś wybory czy chociaż forumowicze zostali o tym poinformowani? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 23:04 Pytałam o to dwa dni temu. I zgadnij gdzie się mój wątek 'sam przeniósł'? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 23:11 kitek_maly napisała: > Pytałam o to dwa dni temu. I zgadnij gdzie się mój wątek 'sam przeniósł'? ;) to znaczy, że to tajne Odpowiedz Link Zgłoś