Dodaj do ulubionych

Faceci do garów

• policjawkrainieczarow Re: Faceci do garów 17.08.11, 13:58
      > Czy taki podział zadań będzie sprawiedliwy?

jesli on bedzie gotowal w saym fartuszku i szpilkach, to tak.
    • xolaptop Re: Faceci do garów 17.08.11, 20:49
      Mężczyzna wykona te czynności sprawniej, więc lepiej posiedź sobie przed telewizorem. Moim zdaniem lepiej jest mieć pod jednym dachem dziewczynę / żonę / partnerkę / kogokolwiek, kto się nie wtrąca do kuchni i do sprzątania. Ogarniając bałagan albo gotując dobrze się myśli i planuje wiele spraw.
    • iebakolesny Re: Faceci do garów 21.08.11, 18:01
      w garach jestem dobry...
      ale takie zmywanie CAŁEJ podłogi na kolanach i fartuszku i szpilkach musi być strasznie męczące...
      takie poświęcenie za dobry obiad... bez sensu...
      jakbyś zamieniła zmywanie podłogi na przecieranie żarówek w tym samym stroju to może...
      plus pranie ręczne skarpetek hehe ;P
    • johnny-kalesony Re: Faceci do garów 21.08.11, 20:04
      Do garów? Próbowałem jeden raz ... Niestety to trudny instrument. Ja jestem gitarzystą.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
    • krwawa_orlica Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek? 23.08.11, 18:37
      Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem nóg nie umiesz robić? Współczuję.
      • wersja_robocza Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 18:44
        Nie za mocna odpowiedź?;)
        • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:06
          Nie przepadam za tą forumową kreacją. :)
      • kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:02
        krwawa_orlica napisała:

> Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem n
        > óg nie umiesz robić? Współczuję.

Dziewczynko, nawet do mnie nie podskakuj.

Ja Ci współczuję spięcia.
        • kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:04
          I braku umiejętności czytania ze zrozumieniem.
        • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:08
          Już się boję, ojeju! Dosięgnie mnie gniew i furia kitka i podrapie mnie pazurkiem. :D
          • kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:15
            Jaki był twój poprzedni nick, tchórzu?
            • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:17
              Zaraz się popłaczę, takie jestestwo jak sam kitek, taka księżna nazywa mnie tchórzem!
              • kitek_maly Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:28
                Ok, po raz kolejny pokazujesz, że nie rozumiesz tego co czytasz. Chcesz się błaźnić, to rób to dalej, proszę bardzo. :)

Ja cię nie nazywam, tylko stwierdzam fakt, bo obiektywnie tchórzostwem należy nazwać to co robisz.

A nazwałabym cię looserką. Taki obraz wynika z wątków, które stworzyłaś i które miałam ogromną przyjemność czytać.
                • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:34
                  Jaki wątek taka odpowiedź, skoro zakładasz wątki na poziomie emocjonalnym 13-latki, nie dziw się, że co poniektórzy robią sobie z ciebie ubaw- nadajesz się do tego, bo nie łapiesz niuansów i nie masz poczucia humoru.

Tchórz, to jedyne słówko jakie na okrągło powtarzasz, rozumiem, że wynika z małego zasobu słów jaki swoim niesamowitym doborze posiadasz.

A ja bym cię nazwała nieszczęśliwą, samotną babą, która swoje frustracje i żale wylewa na forum. Gumowy przyjaciel nie ma takich miłych właściwości jak facet, ale radzę spróbować takowego, skutecznie poprawia humor i niweluje ciągłe napięcie. Dobrze ci radzę.
                  • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:35
                    W sensie faceta. :)
      • kiira_korpi Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:41
        krwawa_orlica napisała:

> Chciałaś napisać przez to, że masz dwie lewe ręce i nic nie poza rozkładaniem n
        > óg nie umiesz robić? Współczuję.

Ale z ciebie świnia, słowo daję.
        Za bardzo podskakujesz, dziewczynko, myślisz, że nikt tu nie wie, kim jesteś?
        Znudził ci się już ten nick? Pomogę ci się go pozbyć.
        • wersja_robocza Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:42
          Ej. Bez takich.
        • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:45

Podoba mi się wasz wściekota, dawajcie dalej. :D
          • kiira_korpi [...] 23.08.11, 19:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • krwawa_orlica Re: Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć ten wątek 23.08.11, 19:53
              No widzę, że tknęłam jakieś marne forumowe bożyszcze i jej zaufane sługi postanowiły mnie skarcić, dawaj więcej, bo słabo coś się starasz, podnóżku. :)
            • kitek_maly . 23.08.11, 19:57

Kiira, daj spokój. ;)
              Niech się jej dalej wydaje, że nikt nie wie, że używa tu niejednego nicka. Ale nie będę taka i nie podam na forum. ;)

Jak nie łapie żartów, to też jej nie pomożemy.
              • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:05
                Wasza wnikliwość i intelekt mnie poraża.
                Jak wymienicie wszystkie nicki pod którymi tu występuję, to występuję, to wam pogratuluję nawet. :D
                • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:18
                  Żartujesz sobie?? Nie będę sobie odbierać zabawy czytając cię nie tylko pod tym, podczas gdy ty sądzisz, że nikt nie wie, że to tez ty. LOOSERKO. :)
                  • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:23
                    Ty lepiej zajmij się myciem podłogi i bieganiem w tym fartuszku, bo pewnie lepiej ci to wyjdzie niż usiłowanie obrażenia mnie. :)
            • kiira_korpi Projekcja 23.08.11, 20:02
              Ej no, dlaczego mnie usunięto? Nie wiedziałam, że słowo projekcja jest zakazane;).
              • wersja_robocza Re: Projekcja 23.08.11, 20:04
                Nie zgrywaj się. Wiesz czemu cię usunięto.
                • krwawa_orlica Re: Projekcja 23.08.11, 20:07
                  Wersjo, dlaczego Twój nick jest niebieski? :>
                  • wersja_robocza Re: Projekcja 23.08.11, 20:11
                    Mam moc harego potera i mogę być niebieska.;)

Odpowiadałam kirze, czemu jej post został usunięty.
                    • krwawa_orlica Re: Projekcja 23.08.11, 20:17
                      Ja też chcę na niebiesko się palić. :D

To, że odpowiadasz, to już widzę. :)
                • kitek_maly . 23.08.11, 20:13
                  Wersjo, a czy nie sądzisz, że obraźliwe posty w tym wątku kierowane wobec mnie też nie powinny być usunięte? Tylko od razu powiem, że nie chcę tego i nie wnioskuję o to, bo przewidziałam, że nie wszyscy zrozumieją starter, więc liczyłam się z tym, że się takie pojawią.

I jeszcze dyskutujesz w wątku nt usunięcia postu? I jeszcze to pierwsze ostrzeżenie moderatora 'ej, uważajcie'. Mało profesjonalne.

• krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:20
                    Oj, dziecko się dziwi, że nie tylko ono ma monopol na obrażanie innych?
                    Przypomnieć ci coś dziewczynko? Epitety pusta i głupia nic ci nie mówią? Pewnie nie wiele, bo nie szczekałabyś tak teraz.
                    • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:21
                      Herminia, to ty? :)
                      • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:23
                        Może być Herminia. :)
                        • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:24
                          Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy?
                          • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:26
                            Ogoliła na zero. :D
                            • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:27
                              Tam tez?
                              • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:33
                                No ja o tamtych myślałam, a Ty o jakich?
                          • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:28
                            > Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy?

Figgin też jest w tym wątku pod innym nickiem.
                            • kiira_korpi Re: . 23.08.11, 20:31
                              kitek_maly napisała:

> > Co tam slychac u Figgin? Przefarbowala wlosy?
                              >
                              > Figgin też jest w tym wątku pod innym nickiem.

No nie mów?! A mam ją już w znajomych?;)
                              • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:36
                                Nie. :)
                                • kiira_korpi Re: . 23.08.11, 20:38
                                  To teraz muszę przeczytać cały wątek od nowa.
                                  Dołożyłaś mi roboty, Kitku, a miałam iść myć włosy;)
                            • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:31
                              Rany, ale ty jesteś mądra! Może zamiast poświęcać czas na rozwiązywanie zagadek detektywistycznych foruma, zajęłabyś się myciem podłogi? Ubrudziła mi się.
                            • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:33
                              piotr-wwa ?

Tez? Tzn kto jeszcze ma tutaj innego nickusia?

Jest Menka?
                              • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:34
                                > piotr-wwa ?

Coś Ty. ;)
                                Akurat to jest baaaaaardzo proste. :)
                                • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:36
                                  No ja pyerdole. Kitek, przeciez nie bede zgadywal.

Wersja robocza mi na Menke wyglada.
                                  • kombinerki.pinocheta Re: . 23.08.11, 20:37
                                    Taa, nie bede zgadywal, a w nastepnym zdaniu zgaduje. To przez ten brak seksu.
                                    • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:40
                                      Brak seksu w wielkim miescie. ;)
                  • wersja_robocza Re: . 23.08.11, 20:25
                    Kira złamała regulamin, stąd usunięty post.
                    Pozostałe posty... cóż, są poniżej pewnego poziomu klasy i dobrego smaku. Same zachowajcie poziom, wtedy nic nie będzie wycinane.
                    • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:31
                      > Pozostałe posty... cóż, są poniżej pewnego poziomu klasy i dobrego smaku.

Dotyczy to wieeeeelu postów na tym forum, Twoich pewnie też by się parę znalazło.
                      Mnie nie przeszkadza jak przychodzi jakiś frustrat i nie łapiąc konwencji jedzie po badzie. Naprawdę posty looserów mnie tylko bawią.

Ale nie rozumiem Twojego zachowania, tego ostrzeżenia zwłaszcza... Inaczej wyobrażam sobie moderację.
                      • ursyda Re: . 23.08.11, 20:35
                        To znaczy jak? Chcesz oficjalne pismo z ostrzeżeniem?
                        Tekst adminki jest wg was mało profesjonalny jakie jest wasze odbijanie piłeczki?
                        • krwawa_orlica Re: . 23.08.11, 20:38
                          Wtedy by zrozumiała.
                        • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:39

Uważam, że moderator powinien ciąć bez ostrzeżenia.
                          A grożenie palcem przypomina przedszkole.
                      • wersja_robocza Re: . 23.08.11, 20:39
                        Mało profesjonalne ostrzeżenie miało odrobinę wyhamować apetyty na jatkę. Nie udało się, bo jak się ktoś uprze na demolkę to nie ma siły i żaden admin nie pomoże. Sory kitku.
                        • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:46
                          > Mało profesjonalne ostrzeżenie miało odrobinę wyhamować apetyty na jatkę. Nie u
                          > dało się, bo jak się ktoś uprze na demolkę to nie ma siły i żaden admin nie pom
                          > oże. Sory kitku.

Sorry to się należy za wtargnięcie na tron bez przywitania z poddanymi.
                          • wersja_robocza Re: . 23.08.11, 20:47
                            Tron i poddani?
                            • kitek_maly Re: . 23.08.11, 20:51
                              Szalone nożyczki kontra wątki cięte za niewinność.
                              • simply_z Re: . 23.08.11, 22:51
                                tak myślalam ,że Orlica to Hermina ,tylko w mniej hardcorowym wydaniu.
                                czyli dość dennych bajeczek o byciu szefową i o biednej babci i rodzicach ,których nie znosi i dodawaniu kolejnych fotek z trądzikiem.
    • zeberdee24 Re: Faceci do garów 23.08.11, 20:47
      Łee myślałem że będzie fajny wątek o moich ulubionych kwestiach życiowych czyli o dobrym jedzeniu i nagich młodych kobietach a tu się jakaś pyskówka wywarła.
      • kitek_maly Re: Faceci do garów 23.08.11, 20:50
        Wątas był całkiem przyjemny, dopóki nie pojawili się ci, którzy nie są w stanie pojąć pierwszego postu.
        • raduch Re: Faceci do garów 23.08.11, 21:14
          Znaczy - spektakl ogólnie wypadł marnie, ale warto popatrzeć ze względu na obsadę? ;)
        • zeberdee24 Re: Faceci do garów 23.08.11, 21:17
          Chyba raczej ci którzy za Tobą nie przepadają:)
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Faceci do garów 23.08.11, 22:25
            zeberdee24 napisał:

> Chyba raczej ci którzy za Tobą nie przepadają:)

Czyli ci którzy nie byli w stanie pojąć pierwszego postu :D
            • kitek_maly Re: Faceci do garów 23.08.11, 22:31
              Spadaj. :P
              Jedno się z drugim wiąże. Jak ktoś nie lubi to niech napisze, że nie lubi a nie robi z siebie idiotę. :P
    • wicehrabia.julian od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 22:58
      były jakieś wybory czy chociaż forumowicze zostali o tym poinformowani?
      • kitek_maly Re: od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 23:04
        Pytałam o to dwa dni temu. I zgadnij gdzie się mój wątek 'sam przeniósł'? ;)
        • wicehrabia.julian Re: od kiedy wersja jest tu modkiem? 23.08.11, 23:11
          kitek_maly napisała:

> Pytałam o to dwa dni temu. I zgadnij gdzie się mój wątek 'sam przeniósł'? ;)

to znaczy, że to tajne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka