jan_hus_na_stosie 03.09.11, 22:50 to coraz większe dno moralne dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguy Re: współczesne kobiety 04.09.11, 02:07 jasiu, nie generalizuj! To ze trafiles na wredna wydre, nie oznacza, ze wszystkie sa takie. No i osobiscie, jako wspolczesna kobieta, i choc... hm... naleze do innej grupy wiekowej, czuje sie urazona i basta! Przepros nas! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: współczesne kobiety 04.09.11, 04:34 no i ja należąc do pewnej grupy wiekowej czuję się urażona Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: współczesne kobiety 04.09.11, 10:35 po pierwsze, akurat nie pisałem o swojej byłej po drugie, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: współczesne kobiety 04.09.11, 14:53 :) Trzymaj sie jasienku i nie poddawaj chandrze. Twoje sloneczko jeszcze zaswieci, tyle, ze teraz na troche schowalo sie za chmurami. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: współczesne kobiety 04.09.11, 18:32 właśnie zapłaciłem rachunki za prąd, gaz, telefon i internet i jakoś humor mi się nie poprawił ;) ale wiem, że będzie dobrze, musi być. Teraz przynajmniej mam więcej czasu dla siebie, na własne pasje i hobby :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: współczesne kobiety 04.09.11, 18:32 dzięki za dobre słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś