Dodaj do ulubionych

Haaaloooo!!!!

24.05.06, 14:55
Brakuje 65 postów.
No, postarajcie się!
Aha - tylko jak padnie 10 000 to na chwilę cisza że by każdy mógł obejrzeć :))
To pogadajmy o cyckach i prąciach tylko z życiem!!!
Obserwuj wątek
    • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 14:58
      >i prąciach tylko z życiem!!!

a co - czujesz instynkt?
      • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:01
        Instynkt mnie pcha na prącie :DDD
        • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:05
          > Instynkt mnie pcha na prącie :DDD

ale na zyciodajne?
          • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:07
            Prącie życiodajne, ale potem są zasieki :)))
            • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:11
              >ale potem są zasieki :)))

trzeba wydepilowac ;P
              • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:13
                A, to znajdź mi ten wątek, bo zapomniałam jak się robi depilacje waginy :PP
                • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:14
                  tam bede szukal - sam Ci zrobie domowym sposobem ;P
                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:15
                    Do(w)cipny Bossi :PPPPP
                    • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:17
                      > Do(w)cipny Bossi :PPPPP

Do(w)cipnie to dopiero moze byc ;P
                      • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:22
                        Hehe, do(w)cipnie lub też chujowo, kto to wie :PPP
                        • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:23
                          > Hehe, do(w)cipnie lub też chujowo, kto to wie :PPP

opcje sa rozne, bywalo tez i do dupy ;P
                          • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:27
                            bossmaan napisał:

>
                            > opcje sa rozne, bywalo tez i do dupy ;P

Czyjej???
                            :P
                            • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:29
                              > Czyjej???
                              > :P

trzeba miec otwarte horyzonty ;)
                              • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:30
                                To my to o dupie czy horyzontach rozmawiam, bo sie pogubiłam???
                                • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:32
                                  > To my to o dupie czy horyzontach rozmawiam, bo sie pogubiłam???

ja cie poprowadze jak za raczke, nic sie nie boj :D
                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:32
                                    bossmaan napisał:

> >
                                    > ja cie poprowadze jak za raczke, nic sie nie boj :D

No teraz to ja dopiero zaczęłam się bać :DDDD
                                    • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:33
                                      > No teraz to ja dopiero zaczęłam się bać :DDDD

a czemu - przeciez mnie znasz! :DDD
                                      • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:36
                                        bossmaan napisał:
                                        >
                                        > a czemu - przeciez mnie znasz! :DDD

No właśńie dlatego :PPPP
                                        • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:38
                                          > No właśńie dlatego :PPPP

naprawde nie rozumiem, dlaczego ludzie tak zle mnie oceniaja ;P
                                          • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:42
                                            Ja cię nie oceniam źle, ja doceniam twoje możliwości :PPPP
                                            • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:43
                                              > Ja cię nie oceniam źle, ja doceniam twoje możliwości :PPPP

czy to znaczy, ze juz poczynilas rezerwacje? :D
                                              • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:48
                                                bossmaan napisał:

>
                                                > czy to znaczy, ze juz poczynilas rezerwacje? :D

Tak, tak, moja wagina jest juz zarezerwowana :PPP
                                                • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:49
                                                  > Tak, tak, moja wagina jest juz zarezerwowana :PPP

nie ma sprawy, zadowole sie tym co zostalo ;P
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:53
                                                    bossmaan napisał:

> >
                                                    > nie ma sprawy, zadowole sie tym co zostalo ;P

Cytując kawał:
                                                    Chyba kurwa koszyk :PPPPPPPP
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:54
                                                    > Cytując kawał:
                                                    > Chyba kurwa koszyk :PPPPPPPP

ale masz na mysli tzw "koszyk swiadczen obowiazkowych"? ;)
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:55
                                                    bossmaan napisał:

>>
                                                    > ale masz na mysli tzw "koszyk swiadczen obowiazkowych"? ;)

A to teraz takie po burdelach opcje mają???
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 15:59
                                                    > A to teraz takie po burdelach opcje mają???

to raczej z zakresow obowiazkow zawodowych ;P
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:01
                                                    A nie wiem, ja juz dawno w zawodzie nie pracuje :PPP
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:02
                                                    > A nie wiem, ja juz dawno w zawodzie nie pracuje :PPP

ale bilobil lykasz? ;)
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:06
                                                    Tak, i artresan :P
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:08
                                                    > Tak, i artresan :P

a naftą tez sie smarujesz? ;P
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:10
                                                    A śpie w kulkach na mole :))
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:13
                                                    > A śpie w kulkach na mole :))

z leosiem pod glowa? ;)
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:14
                                                    Leoś to mój drogi w nocy ma swoje zabawy :))
                                                    <całkiem niewinne>
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:16
                                                    > Leoś to mój drogi w nocy ma swoje zabawy :))
                                                    > <całkiem niewinne>

a jeżyk?
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:17
                                                    bossmaan napisał:
                                                    > a jeżyk?
                                                    Wrrrrr :PP
                                                    Off topic - jak tak dalej pódzie to sami dociągniemy do tych 10 000 a waginy
                                                    będa sobie w brodę pluły.
                                                    Albo sie tu czaja tylko na tego jednego posta????
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:20
                                                    > Wrrrrr :PP

az tak ten zeżyk?

> Off topic - jak tak dalej pódzie to sami dociągniemy do tych 10 000

no nie wiem - ja to za bardzo ciagnac nie umiem - chyba, ze ty za dwoje, z tego
                                                    co piszesz to przygotowanie masz ;)

> a waginy
                                                    > będa sobie w brodę pluły.

to tak mozna? :DDDDDDDDDDDDD

> Albo sie tu czaja

co ty znowu od ptaszyny chcesz?
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:22
                                                    bossmaan napisał:

>
                                                    > az tak ten zeżyk?
                                                    Prosze o etymologie słowa zeżyk
                                                    >

>
                                                    > no nie wiem - ja to za bardzo ciagnac nie umiem - chyba, ze ty za dwoje, z
                                                    tego
                                                    >
                                                    > co piszesz to przygotowanie masz ;)
                                                    Normalnie nie wytrzymam :PPP
                                                    >
                                                    > >> to tak mozna? :DDDDDDDDDDDDD
                                                    waginy zdolne som :PP
                                                    >
                                                    > > Albo sie tu czaja
                                                    >
                                                    > co ty znowu od ptaszyny chcesz?
                                                    A ucichła coś ostatnio czy mi się zdaje???
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:25
                                                    > Prosze o etymologie słowa zeżyk

oj tam - zaraz sie tak czepiamy, sie przejezyczyc juz nie mozna? ;P

> Normalnie nie wytrzymam :PPP

puscisz? ;)

> waginy zdolne som :PP

tak - opowiedz cos!? :D
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:29
                                                    bossmaan napisał:
                                                    > >>
                                                    > puscisz? ;)
                                                    I masz nadzieję, że SIĘ????
                                                    >

>
                                                    > tak - opowiedz cos!? :D
                                                    Opowieści dziwnej treścu :D
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:31
                                                    > I masz nadzieję, że SIĘ????

no przeciez nie mnię ;)
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:33
                                                    Ty sie trzymasz i nie puszczasz??? Nie wierzę....
                                                  • bossmaan Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:37
                                                    > Ty sie trzymasz i nie puszczasz???

no trzymac sie trzymam ale puscic to sie juz nie moge ;)

> Nie wierzę....

blogoslawieni ci, ktorzy uwierzyli ;)
                                                  • chloe30 Re: Haaaloooo!!!! 24.05.06, 16:38
                                                    Błogosławiona to ja będe po niedzieli hehe. Nie wiem która wizyta ważniejsza,
                                                    Papieża czy mojej mamy :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka