03.10.11, 22:05
Czy oglądacie Tomasz Lisa? Gości Prezesa PiS...
Obserwuj wątek
    • marguy Re: Lis 03.10.11, 22:06
      w razie koniecznosci mam pod reka lagodniejsze srodki wymiotne niz geba i mentalonosc prezesa PiSu.
      no i nie mam polskiej tv co mi tylko na zdrowie wychodzi
      • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 22:09
        Celowo nie opatrzyłam żadnym komentarzem mojego wpisu, bo wiem, że polityka to grząski temat, a Ty tu tak z grubej rury w Pana Prezesa.

Byłam raczej zainteresowana, czy tutejsze kobiety polityką się interesują?
        • maly.jasio polowicznie 03.10.11, 22:13
          zalaniamy polowe ekranu z Kaczka i ogladamy tylko Lisa.

Gdy Kaczka mowi zaslaniamy uszy, ale uwaznie sluchamy, jakie Lis zadaje pytania.
          • zamysleniee Re: polowicznie 03.10.11, 22:15
            czy Ty masz kamerę w moim pokoju?
            • charles_chaplin Re: polowicznie 03.10.11, 22:21
              Ja Pana Prezesa słucham równie uważnie, co Pana Lisa.
              Bo w ogóle uwielbiam okres przedwyborczy, te wszystkie brudy prane publicznie, podkładanie świń, podlizywanie się wyborcom, obiecanki cacanki i promienne uśmiechy:-)
              A Pan Lis całkiem nieźle sobie radzi z Panem Prezesem:-)
              • zamysleniee Re: polowicznie 03.10.11, 22:26
                na tę chwilę Pan Liz powala Pana Prezesa :-/
                • zamysleniee Re: polowicznie 03.10.11, 22:26
                  Liz?
                  Lis!
            • gr.eenka Re: polowicznie 03.10.11, 22:35
              mże w pokoju nie, ale na poczcie?
              • zamysleniee Re: polowicznie 03.10.11, 22:43
                była, odpisała, idzie z psem
        • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 22:14
          Oj interesuja.
          Co prawda zamiast Lisa ogladam wlasnie "szklo kontaktowe" ale drugim okiem probuje przejsc przez "latarnika wyborczego 2011" aby do konca upewnic sie, czy podswiadomosc dobrze mi podpowiada;-) hehe;-)
          • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 22:22
            Przełącz na Lisa:-)
            • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 22:34
              mam zbyt niski poziom alkoholu we krwi aby zniesc o tej porze widok prezesa;-) a Lis nie jest w moim typie, wole brunetow;-) jednak Miecugow bardziej mnie kreci;-)))
              • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 22:36
                dzis w ogole Prezes mnie rozbawil, mowiac na konferencji-cytuje: "sensu stricte" ;-)
                • alienka20 Re: Lis 05.10.11, 22:18
                  A w jakim kontekście? Bo u prawników ten zwrot dość częsty :)
    • zamysleniee Re: Lis 03.10.11, 22:12
      właśnie oglądam
    • poly_gamer Re: Lis 03.10.11, 22:22
      > Czy oglądacie Tomasz Lisa? Gości Prezesa PiS...

Okiem jestem do komputera
      a do telewizora stroną przeciwpołożną.
      • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 22:24
        Znaczy się d..ą do Pana Prezesa?;-)
        • poly_gamer Re: Lis 03.10.11, 22:36
          > Znaczy się d..ą do Pana Prezesa?;-)

Gdzież bym tak znieważyć śmiał
          Jego Omnipotencjość?! Fuj!

(Okluski jakieś słyszę. Widocznie makaron na uszy
          nawinięty został.)
          • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 22:41
            No to mi ulżyło;-))

Koniec. Czuję niedosyt...
            • poly_gamer Re: Lis 03.10.11, 22:48
              > Koniec. Czuję niedosyt...

To jest niestety niedosyt z przesytem zmieszany.
              I mieszanka ta dość niestrawna...
              • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 23:02
                Przesyt był uśmiechów Pana Prezesa.
                Ale w sumie był dzielny, robił dobrą minę do złej gry. Z niecierpliwością oczekuję jutrzejszych komentarzy publicystów, oraz świeżych pseudo-obiektywnych sondaży zewsząd wziętych:-)
                • poly_gamer Re: Lis 03.10.11, 23:16
                  > Przesyt był uśmiechów Pana Prezesa.
                  > Ale w sumie był dzielny, robił dobrą minę do złej gry.

On zawsze taki!

> Z niecierpliwością oczekuję jutrzejszych komentarzy publicystów,
                  > oraz świeżych pseudo-obiektywnych sondaży zewsząd wziętych:-)

Komentarze będą zjadliwe
                  a sondaże pokażą kolejny wzrost.
                  Ja jestem dla Pana Prezesa podziwu pełen.
                  J a k o n t o r o b i ?!!!
                  • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 23:21
                    Ja myślę, że jednak mu ten występ bardziej zaszkodził, niż pomógł. Ciekawią mnie nastroje jutrzejsze i nie mogę się doczekać porannej prasówki.
                    • poly_gamer Re: Lis 03.10.11, 23:29
                      > Ja myślę, że jednak mu ten występ bardziej zaszkodził, niż pomógł.

Moje odczucia są właśnie przeciwne.

> Ciekawią mnie nastroje jutrzejsze i nie mogę się doczekać porannej prasówki.

Dlatego mnie też ciekawią. Tym bardziej.

Na TV Polonia zaczyna się powtórka.
                      Może sobie utrwalę materiał? ;)
                      • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 23:44
                        Ja nie mam Polonii, ale mam nadzieję, że do końca tygodnia nasłucham się jeszcze wielu ciekawych oparów absurdu;-)
                        • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 06:11
                          > mam nadzieję, że do końca tygodnia nasłucham się jeszcze
                          > wielu ciekawych oparów absurdu;-)

Oby te opary wywietrzyć się dało.

Zacząłem prasówkę. Cytat z GW:
                          "Lis przypomniał, że gdy pewna niemiecka gazeta napisała o pewnym polskim polityku, porównując go do kartofla, to nie odbył się szczyt Trójkąta Wejmarskiego."

Kończę prasówkę. Idę zajarać.

• charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 16:22
                            A mnie zmroziło w sondażu porannym, że wciąż jest 26% wyborców, którzy nie wiedzą na kogo zagłosować. Ponieważ zmniejsza się dystans między PIS a PO oznacza to, że naprawdę wszystko może się jeszcze zdarzyć.
                            • doral2 Re: Lis 04.10.11, 16:38
                              przecież zawsze tak jest, przy każdych wyborach.
                              • charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 16:50
                                Niby tak. Jednak ostatnio nastroje były inne, ludzie głosowali nie za PO, tylko przeciw PIS.
                                Teraz zbyt wielu rozczarowało się PO, dlatego wizja powrotu PiS może i nie jest taka abstrakcyjna. Chyba, że tylko wokół mnie wyjątkowo wielu malkontentów się kręci.
                                • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 22:42
                                  > Niby tak. Jednak ostatnio nastroje były inne, ludzie głosowali nie za PO, tylko
                                  > przeciw PIS.
                                  > Teraz zbyt wielu rozczarowało się PO, dlatego wizja powrotu PiS może i nie jest
                                  > taka abstrakcyjna. Chyba, że tylko wokół mnie wyjątkowo wielu malkontentów się
                                  > kręci.

Pan Prezes ma unikalny talent.
                                  Udała mu się niełatwa sztuka - podzielił ogół społeczeństwa
                                  na dwa obozy:
                                  - zajadłych kaczystów,
                                  - równie zajadłych antykaczystów.

Jest zaledwie liderem jednej z partii opozycyjnych
                                  (fakt, że największej) a polskie życie polityczne
                                  skupia się na nim i wokół niego kręci.

Wynik wyborów zależy głównie od aktywności
                                  antykaczystów a ich aktywność zależy
                                  od stopnia wkurzenia na Pana Prezesa.
                                  A Pan Prezes łagodny jest ostatnio.
                                  Stonowany, opanowany a nawet subtelny.
                                  Stąd takie wyniki w sondażach.

Nie zdziwię się zatem wcale, jak Pan Prezes
                                  Panem Premierem się stanie ...
                                  • charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 22:55
                                    Wypluj natychmiast te słowa.
                                    • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 22:56
                                      > Wypluj natychmiast te słowa.

Przez lewe ramię?
                                      • charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 22:58
                                        Trzy razy:-)
                                        • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 23:03
                                          Zrobione! :)
                                          • charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 23:07
                                            9/10 się okaże, czy odczyniłeś skutecznie uroki.
                                            • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 23:11
                                              > 9/10 się okaże, czy odczyniłeś skutecznie uroki.

Jest duża szansa, bo widzę tu znak wróżebny:
                                              9/10=90% tej szansy.

Racja? :D
                                              • charles_chaplin Re: Lis 04.10.11, 23:17
                                                Kompletnie nie wierzę we wróżby, numerologie, przesądy i znaki sygnały:-)
                                                Pozostaje mi ufać Twoim przeczuciom.
                                                • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 06:22
                                                  Zacząłem prasówkę.
                                                  Na stronie głównej GW zobaczyłem to:

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,10408705,Budowa_S_17_pod_Lublinem__600_rodzin_bez_domow__dzialek.html
                                                  Wybory za 4 dni.
                                                  Skończyłem prasówkę. Idę zajarać.

> Kompletnie nie wierzę we wróżby, numerologie, przesądy i znaki sygnały:-)

To tak, jak ja.

> Pozostaje mi ufać Twoim przeczuciom.

Zły pomysł. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 05.10.11, 22:14
                                                    Prasówka o 6:22.... Podziwiam:-)

Ja z porannej prasówki (8:45) pamiętam artykuł, że Panu Prezesowi puszczają nerwy i przestaje się uśmiechać dobrotliwie. I że niepotrzebnie przywalił Angeli (a następnie dziennikarzowi czepiającemu się tego właśnie tematu), za co zbesztali go ludzie z własnego sztabu.

Nie, żebym specjalnie była zawzięta na Pana Prezesa...:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 22:29
                                                    > Prasówka o 6:22.... Podziwiam:-)

To raczej powód do współczucia - o tej porze
                                                    zaczynam pomnażać chwałę Firmy. :D

> Ja z porannej prasówki (8:45) pamiętam artykuł, że Panu Prezesowi puszczają ner
                                                    > wy i przestaje się uśmiechać dobrotliwie. I że niepotrzebnie przywalił Angeli (
                                                    > a następnie dziennikarzowi czepiającemu się tego właśnie tematu), za co zbeszta
                                                    > li go ludzie z własnego sztabu.
                                                    >
                                                    > Nie, żebym specjalnie była zawzięta na Pana Prezesa...:-)

A po Panu Prezesie spływa to wszystko, jak ... po ... hmm ... kaczce?

Kaczyści pieją z zachwytu.
                                                    Antykaczyści opluli wdzianka.
                                                    My sobie rozmawiamy.
                                                    A słupki ROSNĄ!!!

Ale ja optymistą jestem, więc nie tracę nadziei... :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 05.10.11, 22:38
                                                    No tak, pomnażasz od 6:00 chwałę firmy, ale pewnie o ludzkiej porze kończysz.
                                                    Ja zaczynam dwie godziny później, tyram 9h i potem mam problem zdążyć na siłownię wieczorem.
                                                    Mnie należy współczuć:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 22:48
                                                    > Mnie należy współczuć:-)

Współczujmy więc sobie wzajemnie
                                                    i współodczuwalnie! :-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 05.10.11, 22:56
                                                    Ostatecznie może tak być, że wzajemnie i współodczuwalnie.

Tym bardziej, że ja nie pracuję jutro i pojutrze:-)
                                                    Wrrrrróóóć. Do pracy nie jadę. Bo pracować to będę, sobie w domu.
                                                  • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 23:13
                                                    > Wrrrrróóóć. Do pracy nie jadę. Bo pracować to będę, sobie w domu.

To wpadnij tu w godzinach rannych.
                                                    Pogawędzimy sobie o Panu Prezesie.
                                                    Wrrrróóóóć.
                                                    NIE o nim ... :D
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 05.10.11, 23:22
                                                    Wpadnę zatem sprawdzić nieznaną mi, poranną aktywność forum.

I na prasówkę i kawę, z tym, że nie obiecuję, że o 6:00;-)
                                                    I postaram się nie wyczytać nic o Panu Prezesie, choćby mnie nie wiem jak świerzbiło:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 23:27
                                                    > I na prasówkę i kawę, z tym, że nie obiecuję, że o 6:00;-)

O 6:13 też może być. ;)
                                                    Albo o 8:97.

> I postaram się nie wyczytać nic o Panu Prezesie,
                                                    > choćby mnie nie wiem jak świerzbiło:-)

Trzymam Cię za słowo. :-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 06:10
                                                    Prasówka smętna.
                                                    Steve Jobs nie żyje.

• charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 10:28
                                                    Smutna wiadomość. Szkody żony i dzieciaków.

Ja zaczynam właśnie przegląd newsow, a ponieważ obiecywałam nie poruszać pewnych tematów, które jednak dominują, nie znajduję jak na razie ciekawostek do podzielenia się.
                                                    Przecież nie będę pisać o celebrytach;-)
                                                    Kawa pyszna za to:-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 10:41
                                                    Coś pozytywnego znalazłam, dzielna dziewczyna:
                                                    sport.onet.pl/tenis/wta-w-pekinie-agnieszka-radwanska-w-cwiercfinale,1,4872194,wiadomosc.html
                                                    Bo absurdów ci dostatek, jak zawsze...
                                                    wiadomosci.onet.pl/kraj/politycy-pis-odwiedzili-starucha-w-areszcie,1,4872127,wiadomosc.html
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 11:06
                                                    > Coś pozytywnego znalazłam, dzielna dziewczyna:

Dołączam się.
                                                    Kiedyś był Fibak, teraz ona.

> Bo absurdów ci dostatek, jak zawsze...

Z Romaszewskim się nie zgadzałem,
                                                    ale zawsze go szanowałem.
                                                    Chyba przestanę, bo jednak są jakieś granice,
                                                    których poważnemu człowiekowi nie wypada przekraczać.
                                                    Więźnia sumienia sobie znalazł ...

Moja kawa już wypita. Rozważam powtórkę. :)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 11:24
                                                    Małe postscriptum.

Urzekła mnie Twoja myśl wyrażona w wątku psychopatycznym:

> W sumie to teraz siedzę i się zastanawiam
                                                    > jakby to było przylać facetowi.
                                                    > Podobno w życiu należy spróbować wszystkiego;-)

• charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 18:23
                                                    Może to było kolejne skojarzenie podprogowe na temat Pana Prezesa:-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 11:34
                                                    Politycy szukają elektoratu gdzie popadnie i każda dusza jest na wagę złota. Zwłaszcza taka, która może za sobą pociągnąć inne. Więc w sumie może i nie ma się czemu dziwić? Znaleźli prawdopodobnie nie zagospodarowaną dotąd niszę i próbują ją wykorzystać. Aczkolwiek kibole + PiS nijak mi się nie komponują razem. PO za to wykorzystuje to sprytnie w spocie ostatnim, przykleili PiS kiboli i ludzi od krzyża i straszą nimi.

Ja mam właśnie powtórkę z kawy. Pycha.

Kolejny kataklizm, biedni ludzie:
                                                    wiadomosci.onet.pl/swiat/kataklizm-nawiedzil-azje-zginelo-juz-400-osob,1,4872149,wiadomosc.html
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 11:50
                                                    > Aczkolwiek kibole + PiS nijak mi się nie komponują razem.

Odkąd Prawi i Sprawiedliwi nie dostrzegli nic zdrożnego
                                                    w sojuszu z Lepperem, nic mnie u nich już nie zdziwi.
                                                    Zdziwił mnie tylko Romaszewski, bo to człowiek
                                                    z zupełnie innej bajki niż Kaczyński.

> PO za to wykorzystuje to sprytnie w spocie ostatnim, przykleili PiS kiboli i ludzi
                                                    > od krzyża i straszą nimi.

Dobre to jest. :)

> Ja mam właśnie powtórkę z kawy. Pycha.

Przekonałaś mnie. ;)

Nie wynajduj już katastrof, bo Ci pyszna kawa zaszkodzi. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 12:10
                                                    Kot mi szkodzi.
                                                    Poranna prasówka, w tej chwili już południowa właściwie, z udeptującym kotem nie daje jednak przyjemności tej co zawsze.
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 12:15
                                                    > Poranna prasówka, w tej chwili już południowa właściwie,
                                                    > z udeptującym kotem nie daje jednak przyjemności tej co zawsze.

Żeby Ci tylko kawy nie wychłeptał.

> Kot mi szkodzi.

Do pralki kota!
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 12:21
                                                    A próbował wsadzić ten swój pyszczek, zawsze próbuje, ale pogoniłam.
                                                    Zaczekam więc z pralką do poważniejszych przewinień:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 12:28
                                                    > Zaczekam więc z pralką do poważniejszych przewinień:-)

Tylko nie bądź zbyt pobłażliwa dla tej bestii!
                                                    A bestia w jakim jest kolorze?
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 12:35
                                                    Burym. I nie grzeszy urodą:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 12:40
                                                    > Burym. I nie grzeszy urodą:-)

To dobrze. Gdyby był śliczny,
                                                    mógłby być zarozumiały. :)

I tak od Lisa udało nam się płynnie
                                                    przejść do kota.
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 12:53
                                                    Obiecałam nie pisać dziś o Panu Prezesie to się staram:-))
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 13:24
                                                    > Obiecałam nie pisać dziś o Panu Prezesie to się staram:-))

Ale kot Ci się jakoś tak podprogowo
                                                    z Panem Prezesem skojarzył. :)))
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 13:44
                                                    No i masz. Wydało się, że jestem niezdrowo uzależniona od Pana Prezesa, do tego stopnia, że siedzi w mojej podświadomości.
                                                    Chyba powinnam się udać do psychiatry:-)

• poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 13:54
                                                    > Chyba powinnam się udać do psychiatry:-)

Chodźmy razem.
                                                    Mnie też ostatnio wszystko zaczyna się kojarzyć
                                                    z kaczką zamiast z seksem. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 14:10
                                                    O rany:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 14:26
                                                    > O rany:-)

Prawda, że ze mną jest gorzej niż z Tobą? ;)

Czas na mnie. Do zobaczenia. :-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 14:34
                                                    Prawda:-)
                                                    Miłego dnia!
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 20:36
                                                    > Prawda:-)
                                                    > Miłego dnia!

Po miłym dniu miły wieczór nastąpił. :)

Forum żyje pełnią życia i trzeszczy
                                                    od egzystencjalnych problemów. ;)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 21:38
                                                    To prawda, ja nie nadążam;-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 21:53
                                                    > To prawda, ja nie nadążam;-)

Ja też już nie mogę. :D
                                                    Chyba przełożę prasówkę-forówkę na rano. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 21:59
                                                    A ja pójdę pograć w karty:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 22:05
                                                    > A ja pójdę pograć w karty:-)

A w co?
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 22:11
                                                    Wraca niestety nałóg na remika w kurnik.pl ;-)
                                                    I inne;-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 06.10.11, 22:15
                                                    > Wraca niestety nałóg na remika w kurnik.pl ;-)
                                                    > I inne;-)

Paskudny nałóg.
                                                    A zwłaszcza te "inne". ;)
                                                    Uwielbiam gry karciane.

Miłego grania i do jutra. :-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 06.10.11, 22:23
                                                    Ja też uwielbiam, potrafiłam ze znajomymi rżnąć w karty do 4:00 rano;-) Tysiąc, kanasta, poker i inne. Nieraz kończyło się awanturami, takie emocje, zwłaszcza w kanaście, gdzie gra się parami, więc współodpowiedzialność jest za ewentualne porażki;-)
                                                    Wyzwę Cię na pojedynek kiedyś:-)

Dobranoc!
                                                  • poly_gamer Re: Lis 07.10.11, 07:33
                                                    > Ja też uwielbiam, potrafiłam ze znajomymi rżnąć w karty do 4:00 rano;-) Tysiąc,
                                                    > kanasta, poker i inne. Nieraz kończyło się awanturami, takie emocje, zwłaszcza
                                                    > w kanaście, gdzie gra się parami, więc współodpowiedzialność jest za ewentualn
                                                    > e porażki;-)

Ach ten tysiąc godzinami ...

> Wyzwę Cię na pojedynek kiedyś:-)

Na udeptanym ekranie. :)

> Dobranoc!

Dobranoc. Znaczy ... eee ... wróć ... eee
                                                    Dzień dobry!

Prasówka nudna, bo wszysto przywalone kampanią.
                                                    Zresztą już od dawna blogerzy mają więcej
                                                    do powiedzenia od profesjonalnych dziennikarzy. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 07.10.11, 08:41
                                                    W TV też od rana o wyborach. Instruują, żeby stawiać w arkuszach "dwie skrzyżowane kreski", bo "ptaszka" stawiać nie można, że postawiony "ptaszek" jest nieważny.

A ja wczoraj dostałam łupnia w kurniku:-(

I co to w ogóle za pogoda:-(

• poly_gamer Re: Lis 07.10.11, 14:00
                                                    > W TV też od rana o wyborach.

Już tuż tuż do cudownej, kojącej ciszy ...:)

> Instruują, żeby stawiać w arkuszach "dwie skrzyżow
                                                    > ane kreski", bo "ptaszka" stawiać nie można, że postawiony "ptaszek" jest niewa
                                                    > żny.

I tak ze 2% głosów będzie nieważnych
                                                    z powodu kretyństwa elektoratu. :)

> A ja wczoraj dostałam łupnia w kurniku:-(

To bardzo smutna wieść.
                                                    W sam raz na taką pogodę. :(

Ale patrząc na rzec z drugiej strony - śnieg nie pada! :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 07.10.11, 14:41
                                                    Jeszcze nie pada;-)

Paskudny dzień. Nic mi się nie chce.
                                                  • poly_gamer Re: Lis 07.10.11, 23:27
                                                    > Jeszcze nie pada;-)
                                                    >
                                                    > Paskudny dzień. Nic mi się nie chce.

I dalej jeszcze śnieg nie pada.
                                                    Pada coś tam innego.
                                                    Paskudnie jest, ale prognoza pogody
                                                    dla Sahary była dziś budująca. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 08.10.11, 21:38
                                                    A nie słuchałam:-)

Ciszą przedwyborczą się rozkoszuję tymczasem:-)
                                                    W tysiąca obrywam bezlitośnie. Szlag.
                                                  • poly_gamer Re: Lis 10.10.11, 11:26
                                                    > W tysiąca obrywam bezlitośnie. Szlag.

Łączę się z Tobą w bólu. :)

> Ciszą przedwyborczą się rozkoszuję tymczasem:-)

Już PO zabiegu.
                                                    Wyniki dość ciekawe.

Widziałem ładny obrazek:

dyktatura4rp.blogspot.com/2011/10/zamknijmy-historie-iv-rp.html

• charles_chaplin Re: Lis 10.10.11, 21:46
                                                    Rzeczywiście ładny:-)
                                                    Usatysfakcjonowały mnie wyniki wyborów, choć i zaskoczyły też.

Romaszewski, któremy obrobiliśmy tyłek przez krótką chwilę, nie dostał się do Senatu.
                                                    Chyba więcej ludzi ubodło jego koleżeństwo ze Staruchem.
                                                  • poly_gamer Re: Lis 10.10.11, 22:21
                                                    > Rzeczywiście ładny:-)

Ale troszkę niedomknięty. ;)

> Romaszewski, któremy obrobiliśmy tyłek przez krótką chwilę,
                                                    > nie dostał się do Senatu.
                                                    > Chyba więcej ludzi ubodło jego koleżeństwo ze Staruchem.

Odszedł w niesławie...

> Usatysfakcjonowały mnie wyniki wyborów, choć i zaskoczyły też.

Zaskakujący jest Palikot, co się z morskiej piany narodził
                                                    i agonia SLD-LSD.
                                                    A zwycięzcom chwała i gratulacje, tylko niech się w końcu
                                                    do roboty wezmą, bo trzecia kadencja dana już im nie będzie!

Zaatakuj Kurnik tysiącem i odnieś zwycięstwo!
                                                    To Ci się w końcu słusznie należy.
                                                    Trzymam kciuki. :-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 10.10.11, 22:47
                                                    A w kurniku ostatnie partie poszły mi nawet dobrze, aczkolwiek nie do końca, ponieważ wyluzowana natura moja sprawia, że nie przejmuje się upływającym czasem i rozgrywki przegrywam prowadząc punktami (czasem sporo), gdy kończy mi się czas. Za każdym razem zaskoczona jestem, jakby to się stało pierwszy raz:-) Blondynka:-))
                                                  • poly_gamer Re: Lis 10.10.11, 23:21
                                                    > A w kurniku ostatnie partie poszły mi nawet dobrze

I o to właśnie chodzi.

> aczkolwiek nie do końca

To gorzej.

> ponieważ wyluzowana natura moja sprawia,
                                                    > że nie przejmuje się upływającym czasem

Tak trzymać!

> i rozgrywki przegrywam prowadząc punktami (czasem sporo),
                                                    > gdy kończy mi się czas

To bez znaczenia.

> Za każdym razem zaskoczona jestem, jakby to się stało pierwszy raz:-)
                                                    > Blondynka:-))

Nie blondynka, tylko zblazowana luzaczka. :-)))
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 13.10.11, 20:11
                                                    No no! Tylko nie zblazowana:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 14.10.11, 10:16
                                                    > No no! Tylko nie zblazowana:-)

No dobrze, niech Ci będzie.
                                                    Miło Cię widzieć. :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 15.10.11, 18:40
                                                    I vice wersal;-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 15.10.11, 22:33
                                                    > I vice wersal;-)

Może być wersal a może być luwr.
                                                    Ale czyż nie bardziej patriotyczny będzie
                                                    Zamek Królewski na Wawelu? :)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 16.10.11, 09:32
                                                    Wawel nie kojarzy się mi się dobrze od pewnego czasu;-)

Dzień dobry:-)
                                                  • poly_gamer Re: Lis 16.10.11, 17:46
                                                    > Wawel nie kojarzy się mi się dobrze od pewnego czasu;-)

A dlaczego?
                                                    Chyba nie chodzi Ci o pewien pochówek półtoraroczny?

Dzień dobry (wieczór?) :-)
                                                  • charles_chaplin Re: Lis 16.10.11, 20:18
                                                    > > Wawel nie kojarzy się mi się dobrze od pewnego czasu;-)
                                                    >
                                                    > A dlaczego?
                                                    > Chyba nie chodzi Ci o pewien pochówek półtoraroczny?
                                                    >
                                                    > Dzień dobry (wieczór?) :-)

Tak, ten nietrafiony pochówek mnie uwiera trochę:-)
                                                    Ale co zrobić. Stało się.
                                                  • eat.clitoristwood Eeetam... 16.10.11, 17:50
                                                    Wawel kojarzy mi się ze słodyczami, chociaż raczej nie jadam. I żadna tam politmartyrologia mi tu nie namiesza.
                                                  • charles_chaplin Re: Eeetam... 16.10.11, 20:23
                                                    > Wawel kojarzy mi się ze słodyczami, chociaż raczej nie jadam. I żadna tam polit
                                                    > martyrologia mi tu nie namiesza.

Racja. Trzeba faktycznie wytworzyć nową ścieżkę skojarzeń i będzie lżej. Tym bardziej, że ja nadużywam, i Wawela i Wedla i innych, więc powinno się udać:-)
                                                  • poly_gamer Re: Eeetam... 16.10.11, 20:48
                                                    > Racja. Trzeba faktycznie wytworzyć nową ścieżkę skojarzeń i będzie lżej. Tym ba
                                                    > rdziej, że ja nadużywam, i Wawela i Wedla i innych, więc powinno się udać:-)

A z Goplaną jak tam u Ciebie? :)
                                                  • charles_chaplin Re: Eeetam... 16.10.11, 21:04
                                                    A wiesz, że nie za bardzo?:-) Odkąd Małysz reklamował utrwalił mi skojarzenie z bułką i bananem;-)
                                                  • poly_gamer Re: Eeetam... 16.10.11, 21:59
                                                    > A wiesz, że nie za bardzo?:-) Odkąd Małysz reklamował utrwalił mi skojarzenie
                                                    > z bułką i bananem;-)

No właśnie. Małysz nieźle mi się kojarzy.
                                                    Ale już bułka i banan niekoniecznie. ;)
    • hotally Re: Lis 03.10.11, 22:27
      Niestety nie mam tv, ale trzymam kciuki za pana Jarusia :)
      • bijatyka Re: Lis 03.10.11, 22:29
        Ally, no właśnie o kibolach rozmawiają.
      • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 22:38
        o q... Ally a ja Cie lubilam :-D Maciarewicza tez kochasz?;-))))
        • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 22:42
          Koło Macierewicza nie da się przejść obojętnie;-))
          • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 22:47
            tez mniem kreci;-) To szalenstwo w oku i ten zarost :-D Mrauuuu!
            • charles_chaplin Re: Lis 03.10.11, 23:09
              Mi przypomina wujka, którego bardzo nie lubiłam. Taki sam znerwicowany typ, ten mój wujek. I tak samo nachalny w forsowaniu własnych przekonań.
        • hotally Re: Lis 03.10.11, 22:45
          a kto przyczynił się do rozwiązania WSI?:)
          • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 23:00
            Jestem tolerancyjna, jestem spokojna, jestem wielka, kocham caly swiat, jestem pierdulonym Kwiatem Lotosu! Howgh!
            • poly_gamer Re: Lis 04.10.11, 06:01
              > Jestem tolerancyjna, jestem spokojna, jestem wielka, kocham caly swiat, jestem
              > pierdulonym Kwiatem Lotosu! Howgh!

Jesteś. Howgh!
              • moonogamistka Re: Lis 05.10.11, 19:30
                Lubie Cie!
                • poly_gamer Re: Lis 05.10.11, 20:49
                  > Lubie Cie!

Ja Ciebie też! :)
    • swiete.jeze Re: Lis 03.10.11, 22:37
      Nie, ale strzelam w ciemno, że niezbyt przychylne komentarze Hołdysa na Twitterze to właśnie o nim.
    • hotally Re: Lis 03.10.11, 23:21
      Zaproszenie na Marsz
    • minasz Re: Lis 03.10.11, 23:24
      jarek jest jeszcze gorszy niz kilka lat temu
      powinno sie go odsunac od władzy bo on ma zadatki na dyktatora
      • moonogamistka Re: Lis 03.10.11, 23:28
        ZADATKI? :-D
    • n.ex.t Re: Lis 03.10.11, 23:38
      Lis chyba się starzeje bo nie był w stanie przez cały program rozjechać Jaro albo to Jaro jest bardziej farbowanym lisem niż oryginał.
    • hotally Re: Lis 03.10.11, 23:40
      tutaj online:
      www.tvp.pl/publicystyka/polityka/tomasz-lis-na-zywo/wideo/jaroslaw-kaczynski-03102011/5286585
      • hotally Re: Lis 03.10.11, 23:53
        ale kretyn z tego Lisa... wspolczuje Jarkowi, ze musi odpowiadać na taki niski poziom pytań.
        • n.ex.t Re: Lis 03.10.11, 23:58
          na gębie Jara cały czas widać było szyderczy uśmiech zdający się mówić jak wygramy to Lisku wylatujesz i Lis cienias wymiękł
        • aneta-skarpeta Re: Lis 03.10.11, 23:59
          prezesowi jest absolutnie obojętne jakie są pytania, gdyż nigdy nie odpowiada na temat

zupełnie jak w dowcipie
          student zoologii nauczył sie na egzamin nie do konca ze wszystkiego, w kazdym razie perfect nauczył sie wiedzy na temat robakow

na egzaminie został zapytany
          - proszę powiedziec co Pan wie na temat budowy słonia
          - słoń ma długą trąbe zakończoną, w kształcie robaka. Robaki dzielimy na...

i tak to mniej więcej wyglądało

ale najlepsze jak sobie pan Prezes kiboli pod skrzydła wziął, to naprawde słodkie, że ktoś wreszcie ich rozumie
    • qw994 Re: Lis 04.10.11, 05:57
      Uf, dobrze, że poszłam spać przed 22, Jarosław działa na mnie wymiotnie.
    • soulshunter Re: Lis 04.10.11, 10:47
      co prawda nie ogladalem, ale wlasnie czytam ze Kaczynski dokopal bufonowi Lisowi. Taki wstyd, taki wstyd. Co powie Hanka?
    • sid-sid Re: Lis 04.10.11, 16:37
      Jak czasami lubię oglądać Lisa, bo w przeciwieństwie do tefałenowskich dziennikarzy dopuszcza gości do głosu, tak wczoraj poszło mu kiepsko. Wprawdzie kilka razy udało mu się sprowokować Jarka tak, że znikła maska dobrotliwego, łagodnego starszego pana, a pojawiło się zacietrzewienie i agresja, ale to był kiepsko przeprowadzony wywiad. Nawet biorąc pod uwagę to, że z Jarkiem nie da się prowadzić normalnej wymiany zdań.
    • magnusg Tomasz Lis-prawdziwe oblicze 04.10.11, 17:25
      mozna uslyszec tutaj:
      www.youtube.com/watch?v=WVzoocILgz4
      Taki facet ma wplyw na opinie w telewizji publicznej-zenada i degrengolada.
      • soulshunter Re: Tomasz Lis-prawdziwe oblicze 04.10.11, 19:38
        Nie ma obowiazku ogladania tego pajaca, kto go oglada, ten sam sobie winien.
        • marguy Re: Tomasz Lis-prawdziwe oblicze 04.10.11, 23:03
          Niezle opisal jarkacza Mlynarski.

WIERSZ MŁYNARSKIEGO:
          Nie jestem już żaden smarkacz,
          Łeb mam pokryty siwizną.
          Nie zagłosuję na Jarka,
          Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno!
          Niejeden ciężar na barkach
          Dźwigałem, znosiłem trudy.
          Nie zagłosuję na Jarka,
          Bo dość mam kłamstw i obłudy.
          Gdy spytasz mnie, niedowiarka,
          Dlaczego? Wyznam ci szczerze:
          Nie zagłosuję na Jarka,
          Bo w żadną zmianę nie wierzę.
          Skąd wiem, że wybór niedobry?
          Nie wierzę w zmiany oblicza,
          Bo nie chcę powrotu Ziobry
          I teczek Macierewicza.
          Bo nie chcę mieć Prezydenta,
          Co straszy gejem i Żydem,
          Co w każdym widzi agenta,
          I może zaszczuć jak Blidę.
          Na Jarka nie oddam głosu
          Za czasy, gdy był premierem,
          Za ten upadek etosu,
          I koalicję z Lepperem.
          Za to, co wciska ludowi,
          Na co pozwala i sprzyja,
          Za to, co pisze Sakowicz
          I głosi Radio Maryja.
          Za sieć podsłuchów i haków,
          Wydanie walki elitom,
          Za to, że skłócił Rodaków,
          Za IV Rzeczpospolitą.
          Dziś w duszy mej zakamarkach
          Odkrywam decyzji sedno:
          Nie zagłosuję na Jarka,
          Bo nie jest mi wszystko jedno.
          Wybaczcie drwinę i sarkazm,
          Odporność z wiekiem się zmniejsza.
          Nie zagłosuję na Jarka,
          Bo Polska Jest Najważniejsza
          • soulshunter Re: Tomasz Lis-prawdziwe oblicze 06.10.11, 10:45
            co mnie obchodzi co pisal Mlynarski o Kaczynskim? Piszac o pajacu a raczej marionetce mialem na mysli Lisa.
    • fajnajozia Re: Lis 05.10.11, 19:25
      Czy oglądacie Tomasz Lisa? Gości Prezesa PiS...

Wczoraj w nocy na youtubie oglądałam. Nigdy za Lisem nie przepadałam, bo w/g mnie to napuszony, przemądrzały bufon. A teraz podobał mi się. Bardzo nawet. I się zastanawiam, czy prezes jest aż tak chamski i wręcz ziejący nienawiścią (widzieliście te oczka ? Na prochach był ? Pobudzony taki ... ?) że i Lis wydał mi się inteligentnym facetem o wysokiej kulturze, czy Lis przeszedł jakieś szkolenie ? :) I nie rozumiem o co ta wrzawa, że tak niby się zbłaźnił (Lis) - nie zauważyłam.
    • soulshunter Tusk o Lisie 07.10.11, 08:20
      nagana od premiera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka