Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie z portalu randkowego.

05.10.11, 14:08
Bo najważniejsze, moi drodzy, to dobrze opisać ofertę i oczekiwania...

https://img546.imageshack.us/img546/3157/randka.jpg
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:10
      przynajmniej mogla napisac czy bierze do buzi. Bo jak tylko po bozemu, to atrtakcyjnosc 0.
      • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:47
        Przeszsz napisała, ze tylko anal nie, czyli reszta tak. Mnie ciekawi , co u niej się kryje pod pojęciem "egzotyczne wakacje" bo jak ona trzy lata w Anglii mieszka to egzotyczne mogą być dla niej takie np nasze Starosielce.
        • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:51
          ze jeszcze po polsku umi, to cud jakis normalnie. No, ale nie napisala ze oral tak.
          • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:54
            Właśnie, może ona polskiego nie pamięta i chciała napisać: Analitycy nie wchodzą w grę (bo są nudni na przykład)

• soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:56
              ja mysle ze ona jest maniaczka gier komputerowych. W koncu cos tam o grze wspomniala taaaaaakkkkk?
              • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:58
                Już wiem. Ona lubi kanastę i ma kolesia Anala z ktorym w parze grać nie lubi. A wy tu zboczeńcy tylko o jednym.
                • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:01
                  oj Ólka, no, nie Anal tylko Alan, sie dziewczyna przejezyczyla. No qrde z wami to nic nie mozna napisac bo sie zaraz czepiacie jak hindus pociagu.
                  • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:08
                    No ja od razu przeczytałam Alan i się zastanawiałam skąd ta afera!
                    • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:09
                      moze to jej ex i ma zle wspomnienia?
      • maly.jasio wszystko mi pasuje 05.10.11, 14:57
        bo dojazd do Southampton mam dobry i analu tez nie lubie,
        tylko nie napisala, czy zonaty moze byc ?
        • soulshunter Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:00
          Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano, za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem,ś niadanie jadam na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę.
        • alpepe Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:04
          napisała, że ma być młody.
          • soulshunter Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:06
            za 5 lat bedzie pisala, "moze byc stary, byle jary i bogaty".
            • alpepe Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:13
              albo tylko: byle bogaty.
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:16
                alpepe napisała:

> albo tylko: byle bogaty.

Ale przeciez ona nie napiasała nic o pieniądzach... Tylko że chce uprawiać seks w egzotycznym otoczeniu. Nie bądźmy takimi materialistami.

A swoją drogą całkiem miło wygląda :D
                https://polishdating.com.pl/f/13/620636d-61efb5.jpg
                • rudenko Re: wszystko mi pasuje 06.10.11, 09:30
                  jakby nie patrzec dziewczyna prostytuuje się i tyle, ale w bardziej wyrafinowany sposób niż np. tirówka
                  • rudenko zawód Inne 06.10.11, 13:51
                    a w wykonywanym zawodzie wpisała "Inne" :-))))) To teraz wsród małolatów nazywa się Inne no tyż ładnie

• mumia_ramzesa Re: wszystko mi pasuje 05.10.11, 15:20
          > dojazd do Southampton mam dobry

Gdzie Rzym, gdzie Krym a gdzie mackowa gruszka?
          Southampton jest na poludniu, nad morzem, a to jest w srodk. Anglii.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:27
      masz na tym portalu swoje konto? ;)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:04
        jan_hus_na_stosie2 napisał:

> masz na tym portalu swoje konto? ;)

Nie, ale mam subskrybcję rss na "fajne dupcie w internecie" :)
        • alpepe Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:15
          ta jest fajna dupcia?
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:28
            alpepe napisała:

> ta jest fajna dupcia?

Tak, wiem, paskuda.

A dupcię na pewno ma fajną, bo nieużywaną :P
            • rudenko Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 06.10.11, 09:32
              garf młody i naiwny jesteś
              myślisz ze to jej pierwsza wyprawa
    • alpepe Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:30
      na drugim zdjęciu przypomina młodą Szapołowską.
      • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:34
        moze to jest Szapolowska, jak byla mloda.
        • jowita771 Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:04
          soulshunter napisał:

> moze to jest Szapolowska, jak byla mloda.

:D boskie
    • chersona Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:33
      anal to pół biedy, ale żeby chłopak był młody i miał kasę na egzotyczne wakacje to już gorzej.
      • alpepe Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:36
        młody fajny chłopak nie musi płacić za coś, co dostanie darmo, smutna prawda.
      • fuks0 Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:36
        Może mieć bogatych rodziców, albo w angielskiego totka wygrać.
    • rudenko Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:52
      no to dziś będzie rozbijanie świnek

jakby któremu bardzo się paliło to zawsze mozemy zrzutkę forumową zrobić
      • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:55
        rudenko napisała:

> no to dziś będzie rozbijanie świnek
        >
        > jakby któremu bardzo się paliło to zawsze mozemy zrzutkę forumową zrobić

Kombi niech jedzie albo Józek, Józek pisał, ze nie lubi anala.
        • soulshunter Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:57
          skad Józek wie ze nie lubi. Juz probowal?
          • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 14:59
            Pewnie na wikipedii o nim czytał. Tam to potrafią wszystko czlowiekowi obrzydzić
    • soulshunter Wiedziałem! 05.10.11, 15:19
      wiedzialem, ze mi kogos przypomina. Czaicie podobienstwo (zdjecie nr 2)
      https://maaadddog.files.wordpress.com/2009/11/something_mary.jpg
      • princessjobaggy Re: Wiedziałem! 05.10.11, 15:45
        No, ba! Dopiero teraz na to wpadles?
    • princessjobaggy Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 15:48
      Hue hue, Mansfield, tam same chavy mieszkaja.
      • princess_yo_yo Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:06
        czy tylko mi sie wydaje ze prezentowanie czyjegos profilu internetowego (jakiegokolowiek) na forum jest troche nie fair? rozumiem ze pewnie jest ustawiony jako profil publiczny ale i tak to takie internetowe pokazywanie palcem, zwlaszcza ze sama zainteresowana nie ma o tym pojecia.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:15
          princess_yo_yo napisała:

> czy tylko mi sie wydaje ze prezentowanie czyjegos profilu internetowego (jakieg
          > okolowiek) na forum jest troche nie fair? rozumiem ze pewnie jest ustawiony jak
          > o profil publiczny ale i tak to takie internetowe pokazywanie palcem, zwlaszcza
          > ze sama zainteresowana nie ma o tym pojecia.

Owszem, może trochę. Ale w przypadku tej pani, choć pewnie całkiem miłej dziewczny - cóż, ryzyko zawodowe.
          • princess_yo_yo Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:17
            to ryzyko zawodowe to dlatego ze wydaje sie szukac sponsora?
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:26
              princess_yo_yo napisała:

> to ryzyko zawodowe to dlatego ze wydaje sie szukac sponsora?

To wszystko przecież dowcip. A jego jedynym źródłem jest kontrast pomiędzy niewinnym w sumie ogłoszeniem, między romantycznym młodym mężczyźnie i egzotycznych wakacjach...
              a definitywnym brakiem anala :D
              Do dziewczyny nic nie mam, pewnie jest fajna i inteligentna, i jak dla mnie zdjęcia mogłyby być zamazane (ale akurat takie dostałem) więc takie wkleiłem.
              To jest internet, baby. Jak się czegoś wstydzisz to lepiej tego nie umieszczać.
              • princess_yo_yo Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:31
                no wiesz, to po prostu kwestia priorytetow: romantyzm, egzotyczne wakacje i brak anala, ciekawe czy kolejnosc byla zamierzona.
                a moze to teraz standard na portalach randkowych, ja tam starej daty jestem i o preferencjach seksualnych nie dyskutuje z nieznajomymi :D
          • princessjobaggy Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:24
            Mogles jej chociaz okulary albo wasy dorysowac. Albo wyslac do Metresy, to by Ci dziewczyne fotoszopem potraktowala.
            • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:53
              Tak jak kota, na niebiesko
        • ursyda Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 16:55
          princess_yo_yo napisała:
          rozumiem ze pewnie jest ustawiony jako profil publiczny ale i tak to takie internetowe pokazywanie palcem, zwlaszcza ze sama zainteresowana nie ma o tym pojecia.

A czy tej pani nie chodziło właśnie o zaprezentowanie się skoro ustawiła to jako profil publiczny?
    • bosa_stokrotka Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:26
      dlaczego umieszczesz ogłoszenie tej osoby na gazecie ? Kto dał Ci takie prawo ? Ona sobie jej gdzieś tam umiesciła i to jej sprawa ale Ty nie mozesz tego rozpowszechniać bo to nie Twój profil
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:36
        bosa_stokrotka napisała:

> dlaczego umieszczesz ogłoszenie tej osoby na gazecie ? Kto dał Ci takie prawo ?

To jest odwieczne prawo natury, pani kierowniczko. Jak coś jest w internecie to można to cytować.
        • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:43
          To Ty zrobiles "grab" z portalu? W takim razie nie masz prawa, bo to nie jest cytowanie.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:46
            mumia_ramzesa napisała:

> To Ty zrobiles "grab" z portalu? W takim razie nie masz prawa, bo to nie jest c
            > ytowanie.

Nie ja, ale specjalnie dla ciebie mogę dać linka do tego ogłoszenia. Znalezienie zajęło mi półtorej minuty.
            Polish dating - top ranking - idziemy aż ocena profilu osiągnie 9,71, znajdujemy naszą bohaterkę.
            Banał.
            • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:52
              Ktos bezprawnie skopiowal zdjecia dziewczyny i umiescil na stronie ogolnodostepnej, a Ty dales link do tej strony.
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:57
                mumia_ramzesa napisała:

> Ktos bezprawnie skopiowal zdjecia dziewczyny i umiescil na stronie ogolnodostep
                > nej, a Ty dales link do tej strony.

Oh no... la terible. No przecież nie będę linkował do profilu dziewczyny - to mogłoby ją narazić na szykanowanie.
                • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 17:08
                  Ale link miales prawo dac, a na co by ja narazilo to nie Twoja sprawa.
                  Mozna bylo jeszcze wyciac/zamazac twarz na zdjeciach tak, zeby osoba nie byla rozpoznawalna.
                • berta-death Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 17:13
                  A jak to się ma do praw autorskich do tych zdjęć? Czytałeś regulamin portalu? Kopiowanie różnych treści, czy to tekstów czy zdjęć i publikowanie ich bez zgody właściciela praw autorskich i jeszcze bez umieszczenia informacji o autorze i źródle z jakiego publikacja pochodzi może okazać się niezgodne z prawem.
                  • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 17:18
                    Prawa autorskie swoja droga, ale jeszcze jest ochrona wizerunku.
                    • berta-death Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 17:26
                      Wizerunek skoro został opublikowany to już jest publiczny i czy ktoś zamieści link do zdjęcia czy fotkę, to nie ma znaczenia. Bardziej liczą się prawa autorskie. Bo ktoś kto zamieścił to w jakimś miejscu, ma prawo do skasowania tego w dowolnym momencie. A jak ktoś skopiuje takie zdjęcie i umieści gdzie indziej a autor nawet o tym nie wie, to nawet nie ma szans kontrolować gdzie to będzie sobie wisieć przez resztę wieczności.
                      • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 17:38
                        Owszem ma znaczenie: link umiescic wolno, wizerunku nie (nawet jak sie ma prawa autorskie do zdjecia, np. samemu sie je wykonalo).
      • mumia_ramzesa Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:37
        Tak naprawde to jest to link, a linki mozna umieszczac.
      • lled Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:42
        on profilu wcale nie udostepnil tylko screenshot z tym analem.
        a kto tutaj twierdzi ze ta panienka jest atrakcyjna i inteligetna to niech sie obudzi!
        • lled Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:44
          wszystkie zdjecia tylko do polowy poniewaz panienka ukrywa pilke lekarska pod kurtka
          • lled Re: Gdzie jest moderator !!!!! 05.10.11, 16:45
            ale biorac pod uwage ze bez anala to jezeli zaplaci za te egzotyczne wakacje to czemu nie, przespie sie nawet z nia
    • berta-death Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 17:00
      Stary bigot z ciebie. I jeszcze źle wychowany. Zasady savoir vivere nakazują, żeby przed umówieniem się na randkę wyjaśnić sobie wszystkie podstawowe kwestie. A upodobania do anala do takich należą. Dzięki temu już na wstępie unika się późniejszych sytuacji konfliktowych, rozczarowań i wzajemnych pretensji.
    • moonogamistka Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 05.10.11, 17:09
      Bosz..sie czepiacie. Jak kobieta napisze, ze jest romantyczna i szuka wrazliwego to i tak wysmieja, ze na pewno na kase, skore, komore poleci, wykorzysta i porzuci dla bogatszego.
      A ta przynajmniej szczera. Tylko docenic:-)
      I rzeczywiscie do Szapolowskiej podobna:-) Ja bym brala, ale na wakacje sie nie wybieram:-)
    • rudenko żeby ta wycieczka nie okazała się drogą w jedną st 06.10.11, 09:29
      graf
      żebyś nie miał kłopotów z tą panią, bo jeszcze pozwie Cię i odszkodowania zażąda za wykorzystaywanie jej wizerunku

A swoją drogą, żeby ta wycieczka nie okazała się drogą w jedną stronę, bez mozliwości powrotu i na stałe. Dziewczyna ma duże szanse trafić na jekiegoś sutenera, który wywiezie ją do burdelu lub sprzeda jakiemus arabowi do haremu.
      • wez_sie czytam te twoje wywody 06.10.11, 09:32
        i marze, ze kiedys za glupote beda dawac dozywotnie bany na internet.
        • rudenko Re: czytam te twoje wywody 06.10.11, 09:53
          akurat z nas dwóch to głupia jest ta z załączonej fotki co do Ciebie to przemilczę
    • czarnysmaczek Re: Ogłoszenie z portalu randkowego. 06.10.11, 12:29
      hahahahaha dwno sie tak nie uśmiałem.
      smakizdrowia.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka