to.niemozliwe 15.10.11, 20:27 Wlasnie obejrzalem w TV z Nia wywiad. Fantastyczna i interesujaca kobieta. Obok Agnieszki Holland i Katarzyny Grocholi kolejna z ktora z przyjemnoscia wybralbym sie na kawe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 20:33 no super, pogratulować, chodliwe nazwiska ale może coś więcej? argumenty jakieś? bo jak dla mnie Braunek po fali krytyki po Potopie i mężu psychopacie musiała znaleźć coś, co pozwoli jej przetrwać i nie popełnić samobójstwa i wybrała buddyzm, równie dobrze mogłaby wybrać politykę, gotowanie, modę, zielarstwo co w niej takiego niezwykłego hm? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 20:49 Wszystkie je laczy niebanalnosc pogladow, ciekawa narracja i wyrazista osobowosc. To dla mnie wystarczajace argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:01 zielarstwo jest niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:23 Interesująca. Po trosze OT - dawno, dawno temu, przed pierwszym zlodowaceniem, kiedy jeszcze nie ustalono arbitralnie, że kolor czarny jest be i depresyjny, więc pasuje wyłącznie do artykułów o problemach seksualnych - bodaj TS zamieścił przecudne zdjęcie Braunek. Ubrana w długą, czarną, prostą suknię siedziała na wiklinowym fotelu na tle błękitnego nieba. CUDO! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:42 popieram, nie oglądam tv dziś tak przerzuciłam kanały i ten gdzie był wywiad z nią zatrzymał mnie na dłużej :) przyjemnie posłuchać jej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Malgorzata Braunek 16.10.11, 15:55 Braunek pięknie się zestarzała. Ma miłą, ciepłą, pogodą buzię. Nienaciągniętą i nieostrzykniętą botoksem. Cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Mnie się podoba, 16.10.11, 16:59 że dorosło pokolenie, które nie chowie (nie trzymie) w sobie nienawiści do Małgorzaty. Kiedyś bowiem wzbudzała ona niezrozumiałe dla mnie, negatywne emocje u kobiet. Głównie z powodu rozchylonego uściech kwiecia. Odpowiedz Link Zgłoś