Dodaj do ulubionych

Malgorzata Braunek

15.10.11, 20:27
Wlasnie obejrzalem w TV z Nia wywiad. Fantastyczna i interesujaca kobieta. Obok Agnieszki Holland i Katarzyny Grocholi kolejna z ktora z przyjemnoscia wybralbym sie na kawe. :-)
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 20:33
      no super, pogratulować, chodliwe nazwiska ale może coś więcej?
      argumenty jakieś?

bo jak dla mnie Braunek po fali krytyki po Potopie i mężu psychopacie musiała znaleźć coś, co pozwoli jej przetrwać i nie popełnić samobójstwa i wybrała buddyzm, równie dobrze mogłaby wybrać politykę, gotowanie, modę, zielarstwo

co w niej takiego niezwykłego hm?
      • to.niemozliwe Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 20:49
        Wszystkie je laczy niebanalnosc pogladow, ciekawa narracja i wyrazista osobowosc. To dla mnie wystarczajace argumenty.
      • miau_weglowy Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:01
        zielarstwo jest niebezpieczne
    • maitresse.d.un.francais Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:23
      Interesująca. Po trosze OT - dawno, dawno temu, przed pierwszym zlodowaceniem, kiedy jeszcze nie ustalono arbitralnie, że kolor czarny jest be i depresyjny, więc pasuje wyłącznie do artykułów o problemach seksualnych - bodaj TS zamieścił przecudne zdjęcie Braunek. Ubrana w długą, czarną, prostą suknię siedziała na wiklinowym fotelu na tle błękitnego nieba. CUDO!
    • lacido Re: Malgorzata Braunek 15.10.11, 21:42
      popieram, nie oglądam tv dziś tak przerzuciłam kanały i ten gdzie był wywiad z nią zatrzymał mnie na dłużej :) przyjemnie posłuchać jej wypowiedzi
    • charles_chaplin Re: Malgorzata Braunek 16.10.11, 15:55
      Braunek pięknie się zestarzała. Ma miłą, ciepłą, pogodą buzię. Nienaciągniętą i nieostrzykniętą botoksem. Cudowna.
    • eat.clitoristwood Mnie się podoba, 16.10.11, 16:59
      że dorosło pokolenie, które nie chowie (nie trzymie) w sobie nienawiści do Małgorzaty. Kiedyś bowiem wzbudzała ona niezrozumiałe dla mnie, negatywne emocje u kobiet. Głównie z powodu rozchylonego uściech kwiecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka