sto-pek 29.10.11, 13:55 Jako nowoczesny człowiek w nowoczesnym państwie, postanowiłem w tym roku zanieść na cmentarz dynię ze świeczką w środku. Znicze są nienowoczesne. Też tak zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: z dynią na cmentarz 29.10.11, 14:04 > Też tak zrobicie? Też. I jeszcze kościotrupka do wazonu zamiast kwiatów włożę. Odpowiedz Link Zgłoś
sto-pek Re: z dynią na cmentarz 29.10.11, 14:17 Malutkiego Nergalka. On taki śmiesny w tej masce z kremu nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: z dynią na cmentarz 29.10.11, 14:45 A ja, jako nowoczesny czlowiek w nowoczesnym państwie zrobilam na obiad te nioki dyniowe, na które w poprzednim takim watasie narobilam qw smaka. Coś fantastycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ja bylem z szesciopakiem piwa 29.10.11, 15:13 bo musialem gruntownie posprzatac grob cioci a zajelo mi to 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
sto-pek Re: ja bylem z szesciopakiem piwa 29.10.11, 15:44 maly.jasio napisał: > bo musialem gruntownie posprzatac grob cioci > a zajelo mi to 3 godziny. Ja to robię wodą z mydłem a nie piwem. Starczy godzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ja bylem z szesciopakiem piwa 30.10.11, 17:17 Ale wokol grobu sadzilem jeszcze kwiatki, a od tego brudza sie nie tylko rece, ale i dusza sie mi brudzi. To musialem ja piwem przemywac. Odpowiedz Link Zgłoś
sto-pek Re: z dynią na cmentarz 29.10.11, 19:06 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > hotaly? :D Nie, to obecna Palikotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: z dynią na cmentarz 30.10.11, 18:43 Nie mam możliwości. ... azjaodkuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś