Dodaj do ulubionych

polecam starym panna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:46
takim kolo 40 -5+-. jako ze macie duzo kasy, bo glownie inwestujecie w
siebie, to proponuje wam wyjazdy naa bachama i karaiby. jest tam mnostwo
mlodzikow, przewaznie murzynow specjalizujacych sie w zaspokajaniu takich jak
wy. przezyjecie romans, "milosne " uniesienia, romantyczne kolacje, swiece,
poczujecie sie jak krolowe. moze po powrocie z tych seksualnych wojazy
staniecie sie mniej upierdliwe dla calej normalnej reszty i skonczycie z tym
niecnym procederem- demoralizowania, naiwnych mlodych chlopcow.
Obserwuj wątek
    • Gość: obierzyna mialam racje ze majjka ma dwa jajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:48
      bo to facet
      • kopov Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka 31.05.04, 14:51
        to ja miałem rację pierwszy bo mu kazałem ogolic te dwa jajka
        • Gość: majjka Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:52
          dzidzie, wypad z baru, bo do was tego postu nie kierowala, jak mi sie zechce to
          napisze o starych kawalerach, ktorzy tez sa zalosni.
          • kopov Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka 31.05.04, 14:54
            napisz o starych kawalerach murzynach, bo są pociągający tym i owym
            • Gość: obierzyna Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:03
              majjce polecam Masaja, wlasnie czytam o takim jednym książke, na pewno bedzie
              usatysfakcjonowana
          • Gość: obierzyna wreszcie kopov i tobie sie oberwało! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:02
            • kopov nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na miejsc 31.05.04, 15:06
              -u (swoim) chyba, że masz co innego na mysli. Kocham takie kobiety jak majjka
              ich spontaniczność i fizycznośc a przedewszystkim prostote w kostruowaniu
              wypowiedzi - szkoda bawełny na jajka
              • Gość: obierzyna Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:08
                to ty wreszcie sie samookresl. jestes bi, hetero czy homo?
                • kopov Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m 31.05.04, 15:09
                  akceptuj mnie takim jakim jestem
                  • Gość: obierzyna Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:11
                    czyli jednak homo?
                    • kopov Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m 31.05.04, 15:14
                      no a dlaczego tak myslisz? podaj 3 krtyteria
                      • Gość: majjka Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:23
                        no i wyszlo szydlo z worka, ze jestes spedalony. wiesz, akurat homiki u mnie
                        nie maja przechlapane tak jak rozwodki, stare panienki i jeszcze pare skazonych
                        kobiet. ciesz sie chlopcze.
                        • kopov Re: nic mnie sie nie oberwało, wszystko jest na m 31.05.04, 15:27
                          no dokryłeś mnie, ale nie pisz głośno no chyba, ze na prive-a, za to mnie
                          właśnie zamkli, kurde, mówią, że to trzeba leczyć a przecież to jest normalne
                          co nie?, cieszę się ,ze tez tak myslisz bo baby na tym forum to są straszni
                          ezłośliwe dla mnie.
                        • Gość: obierzyna pisze sie "chomiki" n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:29
                          • Gość: majjka Re: na prawde? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:34
                            no popatrz nie wiedzialam.
                            ciulku, specjalnie tak napisalam, zeby bylo homo-homik, ale ty tego nie
                            zrozumiale, wiec masz pewnie problemy z logika.
                            • Gość: obierzyna Re: na prawde? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:30
                              pisze sie "naprawdę".
                      • Gość: obierzyna podaje kryteria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:28
                        1. kochasz majjke a przeciez to facet
                        2. nie chciales sie wprost okreslic, czyli cos ukrywasz
                        3. normalnego faceta dawno bym juz wkurzyla a ty dalej ze mną rozmawiasz
                        • kopov Re: podaje kryteria 31.05.04, 15:30
                          majjke kocham platonicznie, określiłem się cytowanym wierszem (myslę, że
                          powinnaś go znać wcześniej) co najwyżej moge być nienormalnym facetem
        • Gość: obierzyna Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:59
          w takim razie jeszcze raz mamy dowod na to, ze coś nas kopov lączy oprócz łącza
          • kopov Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka 31.05.04, 15:00
            dwa jajka :)
            • Gość: obierzyna Re: mialam racje ze majjka ma dwa jajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:04
              kopov - bez jaj!
    • kociamama Re: polecam starym panna 31.05.04, 14:55
      A co majjkusiu, bylas tam i sprawdzilas jak mniemam.

Skoro nawet Toba sie jakis biedny chlopak zajal (oj ciezka kase musialas
      wybulic, no nie?) to kazda inna moze smialo jechac.

Ciesze sie, ze podzielilas sie wrazeniami,
      Kociamama.
      • Gość: majjka Re: polecam starym panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:59
        Nie nie bylam, ale znam taka starra panne, co byla i wrocila. jest teraz
        zupelnie innym czlowiekiem, jak wczesniej mnie cholernie daznila tak teraz
        nawet da sie z nia porozmawiac, czyli taka terapia jest wskazana dla tych
        kobiet, to trzeba jakos leczyc.
        Stara dupa jestess, ze tak cie to przejelo?
        • kociamama Re: polecam starym panna 31.05.04, 15:04
          Szczerze mowiac zwrocilam na posta uwage przez błąd ortograficzny w tytule.
          Terapia by sie Tobie jakas moze przydala, skoro Cie tak wszyscy i wszystko
          drazni. Ale nie martw sie, nerwice sa uleczalne o ile trafisz na dobrego
          lekarza.

Pozdrawiam Cie cieplo, (bo szkoda mi biednych, sfrustrowanych, zakompleksionych
          ludków)

KOciamama.
    • zwierzoczlowiekoupior Re: polecam starym panna 31.05.04, 15:03
      A ja polecam przestudiowanie zasad zapisu nosówek w języku polskim, bo
      niewątpliwie nie pierwszy to post, którym udowadniasz, że masz z tym problem
      młoda damo (vide robniete i inne) :D
      • kopov proszę nie gasić pieca 31.05.04, 15:08

• pieskuba I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:12
      PannOM polecasz, pannĄ chciałbyś być...

pieskuba
      • Gość: majjka Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:18
        jestem kobieta bez kompleksow, a glupi blad sie kazdemu moze przytrafic, na
        twoje zrozumienie nie licze i jegi nie chce.
        • undyna Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:22
          chamstwo należy zwalczać siłom i godnościom osobistom, i tak trzymaj majjka
          • Gość: majjka Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:29
            daruj sobie to beznadziejna proba sprowokowania mnie i i osmieszenia bo ci
            sie nie uda. idz dalej dawac dupy swojemu kopovoi, bo to ci wychodzi
            najlepiej , slodka idiotko
            • undyna Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:31
              a juz bałam się, że nie zaszczycisz mnie swoją odpowiedzią, wielkie dzięki,
              Krynico Mądrosci
            • kopov Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:32
              majjka nie psuj nastroju, kiedy Cie już wszyscy polubili, bo za takie teksty
              admin Cię wyczyści
            • zwierzoczlowiekoupior Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:40
              Zgadzam się z Majkom;)
              Kultura k... musi być i ch..! Nie przejmuj się Majka tom głupiom k...om ani
              gupim błendem;)
            • zwierzoczlowiekoupior Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... 31.05.04, 15:49
              Gość portalu: majjka napisał(a):

> daruj sobie to beznadziejna proba sprowokowania mnie i i osmieszenia bo ci
              > sie nie uda.

Majko Ciebie nie trzeba ani prowokować, ani ośmieszać. Z życzliwości do świata
              robisz to sama znakomicie, kto się będzie z miszczem (czytaj z Majkom;)
              siłować?;)))

Kopov - nie histeryzuj;) z tym wygaszaniem pieca, piec bucha pełną mocą i żadne
              z nas maluczkich nie ma to wpływu. Nie popodajmy w manię wielkości i
              wszechmocy;)
              • Gość: majjka Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:56
                nie chce mi sie tego czytac, zrobiliscie sobie ze mnie igrzyska, mam mnostwo
                znajomych w realu i nie potrzebuje zyczliwosci od jakiejss lajzy.
                moze was kiedys odwiedze jeszcze.
                do zainteresowanych moimi radami prosba, skorzystajcie z nich bo ja wam dobrze
                radze.
        • Gość: baba Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 15:24

Ludzie, dyskutujecie z czystej wody trollem.
          Potem sie dziwicie, ze takie typy sie mnoza.
          Ignorowanie jest najlepsza metoda, zainteresowanie je uaktywnia.
          No, chyba, ze ktos lubi draznic sie z trollami...
          • Gość: majjka Re: I nawet nie wiesz, komu polecasz, sierotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:27
            a ty co za mna chodzisz stary babiszonie i trujesz dupe. nie podobam ci sie to
            nie czytaj, a nie zmuszasz do tego innych.
            • Gość: baba No wlasnie n/t IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 15:41
    • jagodka_lesna Re: polecam starym panna 31.05.04, 15:53
      co prawda do czterdziestki jeszcze mi brakuje, ale ja również mam dla ciebie
      radę. Jesteś jeszcze młodziutką siksą, proszę, zainwestuj w swój maciupeńki
      rozumek, może jeszcze zdążysz się czegoś nauczyć.
      • Gość: majja Re: polecam starym panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:57
        a skad wiesz czy ja jestem taka mlodziutka? mloda jestem , ale 18 lat nie mam.
        od siks to se wyzywaj swoje dzieci o ile je bedziesz miala.
        • jagodka_lesna Re: polecam starym panna 01.06.04, 18:02
          no wlasnie, dziekuje za potwierdzenie, tak wlasnie myslalam, ze jestes jeszcze
          siksa i zgadza sie :D :P
      • kopov Re: polecam starym panna 31.05.04, 15:58
        Oczka mamy czarne,
        buźki granatowe,
        a spódniczki są zielone i seledynowe.
        • naux Re: polecam starym panna 31.05.04, 16:20
          >> tym
          >>niecnym procederem- demoralizowania, naiwnych mlodych chlopcow

Ale się można rozmarzyć, co, staruchy?...
          Mmmm...
          • Gość: Miś Re: polecam starym panna IP: *.chello.pl 31.05.04, 23:51
            Ja bym Was wszystkie wyruch...
            Ha
    • triss_merigold6 Napisz majika co bierzesz n/tx. 31.05.04, 23:53
    • seksowna.blondynka Re: polecam starym panna 01.06.04, 19:45
      piszesz z wlasnego doswiadczenia? i jak, pomoglo ci? stalas sie mniej
      upierdliwa?
    • Gość: borówka Re: polecam starym panna IP: *.pl / *.enterpol.pl 02.06.04, 10:32
      Przeczytalam kilka wątków na tym forum i zastanawiam sie dlaczego majka zionie
      taka nienawiscia i pogarda do kobiet, konsekwetnie i do tego na bardzo niskim
      poziomie, co ja mówie na żenującym. Mysle ze gdybys rzeczywiscie byla taka
      przebojowa , pewna siebie, cudowna, i pozbawiona kompleksow jak mowisz to nie
      lałabys tu pomyj, w dodatku nieproszona. Załosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka