rannie.kirsted 20.11.11, 23:00 dzieki lekturze ostatnich Wysokich Obcasow dowiedzialam sie o istnieniu takiej strony fuckyeahryangosling.tumblr.com/ enjoy:D Karolino Sulej, dzieki Ci!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedrona999 Re: Ryan Gosling 21.11.11, 11:49 To ja mam jeszcze lepsza: feministryangosling.tumblr.com/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ryan Gosling 21.11.11, 12:45 Ale o co chodzi? Jakiś głębszy sens? Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Ryan Gosling 21.11.11, 20:01 Mnie też się tej koleś podoba, od dawna go lubię. Zdjęcia nie oddają jego uroku, lepiej wypada w ruchu, na ekranie. A tumblr jest fajny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Ryan Gosling 23.11.11, 18:30 Ej, naprawdę ostatnio jest taki szał na tego kolesia, że Brad Pitt i Johnny Depp 15 lat temu, to małe piwo? Bo wszędzie tak czytam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Ryan Gosling 23.11.11, 19:39 Chyba go ostatnio widziałam w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
hellish_monster Re: Ryan Gosling 23.11.11, 19:57 im o Nim głośniej, tym mniej mi się podoba... ale jako aktor mimo wszystko będzie robił wrażenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rannie.kirsted Re: Ryan Gosling 23.11.11, 21:32 bo on sie nie nadaje do ckliwych filmow o milosci (ostatnio Blue Valentine) - nie jego dzialka moim zdaniem i widac ze meczy sie w takich filmach i jest malo przekonuajcy. za to swirow (Fanatyk, Zostan) gra doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ryan Gosling 23.11.11, 23:55 Myślę podobnie. Nie podobał mi się w "Half Nelson" i miałam właśnie takie wrażenie,że męczy się tą rolą...Za to w "Fanatyku" świetny, chociaż wolę rolę w "Stay"-genialny tam był :P Lubię aktorów, którzy specjalizują się w tego typu rolach.Zaliczyłabym do nich także Vincenta Casella - jest bardzo przekonujący jako taki odrażający i zły bohater :P Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Ryan Gosling 24.11.11, 17:59 Też go lubię w "Stay".:) A Cassel to z wiekiem zrobił się taki zły, acz wyrafinowany, bo kiedy był młodszy, to miał look raczej prostackiego bandziora (np. "Nienawiść"). Odpowiedz Link Zgłoś