Dodaj do ulubionych

Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdrajca?

21.11.11, 09:06
Sytuacja wyglada tak. W wakacje rozstalismy sie z moja najukochansza. Byl to zwiazek ktory trwal juz 3 rok ( ja jestem w zwiazku malzenskim a Ona jest wolna)
No i jakos tak sie stalo ze potem raz sie z kims tam bzyknolem. I to bez zadnych tam emocji tylko z nudow. no niewazne.
I teraz odnowilismy kontakt z najukochansza i .... jak sie dowiedziala o tym to awantury i pretensje. I ze jestem zdrajca.
Jaka jest wasza opinia na ten temat bo szczerze to ja jak tak na trzezwo patrze to uwazam ze w takiej sytuacji jak bylismy rozstani to to nie ma znaczenia i tak to tlumacze. Choc z drugiej strony jak tak wysluchuje to niewiadomo czemu mi taki poczucie winy kielkuje.
Jaka jest wasza opinia w tej kwesti?

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:09
      pienkne. Lubię trolle z fantazją.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:11
        > pienkne. Lubię trolle z fantazją.

spadaj. Ze tymasz zycie proste jak drut to nie znaczy ze wszyscy tak maja.
        • alpepe Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:14
          chłe, chłe. O ile kiedyś nie byłam do końca pewna, czy nie trollujesz, o tyle ten wątek rozwiał wątpliwości.
          Lubię to!
          • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:16
            > chłe, chłe. O ile kiedyś nie byłam do końca pewna, czy nie trollujesz, o tyle t
            > en wątek rozwiał wątpliwości.
            > Lubię to!

Nie chce mi sie udowadniac. To niech bedzie ze to sytuacja wymyslona. Jaka jest opinia na taka "wymyslona" sytuacje - zdrada czy nie? dla mnie nie zdrada.
            • alpepe Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:18
              nie.
              • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:19
                > nie.

dziekuje za opinie.
                • koham.mihnika.copyright zapytaj, z kim i jak spedzala ten czas? 21.11.11, 10:38
                  jesli byliscie na nie, to sprawy nie bylo.
          • anaisanais96 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 16:12
            Tylko, że on ma rację. Zawsze znajdzie ise jedna durna bab która musi napisać TROLL!
    • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:09
      Misiu miły, przecież odpowiedź jest znana od wieków wszystkim władcom: kto zdradził dla Ciebie, szybko i Ciebie zdradzi. Stąd też ucinano im szybko głowy. Ale wracając do tematu, czy jesteś zdrajcą?

> ja jestem w zwiazku malzenskim
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:11
        > Misiu miły, przecież odpowiedź jest znana od wieków wszystkim władcom: kto zdra
        > dził dla Ciebie, szybko i Ciebie zdradzi. Stąd też ucinano im szybko głowy.

Sprawa dotyczy tego ze wg mnie nie jestem zdrajaca bo to bylo w czasie rozstania.

> Ale
        > wracając do tematu, czy jesteś zdrajcą?
        > > ja jestem w zwiazku malzenskim

To nie ma nic do tematu
        • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:15
          Zadałeś pytanie, dostałeś odpowiedź. Jak Ci się nie podoba, to się nie pytaj.
          • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:17
            > Zadałeś pytanie, dostałeś odpowiedź. Jak Ci się nie podoba, to się nie pytaj.

pytalem o co innego
            • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:38
              Tak tak, złodziej też ma zawsze "co innego".
        • n.i.p.69 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 10:13
          milymisio36 napisał:

> > Misiu miły, przecież odpowiedź jest znana od wieków wszystkim władcom: kt
          > o zdra
          > > dził dla Ciebie, szybko i Ciebie zdradzi. Stąd też ucinano im szybko głow
          > y.
          >
          > Sprawa dotyczy tego ze wg mnie nie jestem zdrajaca bo to bylo w czasie rozstani

..... no to będziesz kolejna ofiarą .... nie_sprawiedliweg(?) losu!;-) ......trooooolluuuu

• erillzw Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:01
          milymisio36 napisał:
          > > Ale
          > > wracając do tematu, czy jesteś zdrajcą?
          > > > ja jestem w zwiazku malzenskim
          >
          > To nie ma nic do tematu

Nie to to taki drobny detal, ze zdrasz swoja, zapewne nie rozumiejaca Cie biedny misiu, zone :D:D:D:D:D
          I te frazesy "najukochansza"... hahahahaha :D
          • anais_66 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 03:17
            erillzw napisała:

> I te frazesy "najukochansza"... hahahahaha :D
            >
            I to mnie zaskoczyło. Czemu nie jesteś (nie Ty erillzw) z tym darem losu, skoro jest taki najukochańszy?
            • erillzw Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 04:01
              On pewnie nie moze odejsc od zony, bo mimo, ze ona go nie rozumie i jest taki biedny to pewnie maja dzieci, albo ona jest bardzo chora i nie moze jej ranic w jej ciezkim stanie.. pewnie cos w ten desen.
    • tanebo Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:10
      Z żoną to nie zdrada?
      • anka_cyganka35 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:12
        jestem pod wrażeniem. debilizmu.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:12
        > Z żoną to nie zdrada?

Co wy sie tak czepianie tego - to nie ma zwiazku z sprawa o ktora pytam.
        • deodyma Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 20:50
          ojp...
          czy Ty masz 36 lat???
          jesli tak, to napisz, jak ktos, kto wali zone po rogach, moze zadawac tak debilne pytania?:D
        • anais_66 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 03:19
          milymisio36 napisał:

> Co wy sie tak czepianie tego - to nie ma zwiazku z sprawa o ktora pytam.

Bo mamy wolność słowa :)
      • anais_66 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 03:18
        tanebo napisał:

> Z żoną to nie zdrada?

W oczach kochanki? Nie. Ale to dłuższa historia :)
    • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:12
      Taś taś taś.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:14
        > Taś taś taś.

???? mozesz rozwinac teze?
        • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:20
          Misiek, ja już ci swoje tezy wykładałam w innych twoich wątkach. Skoro wtedy nie dotarło, to pozwolę sobie oszczędzić klawiaturę tym razem.
      • alpepe Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:14
        mówisz, że to potworski?
        • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:18
          Nie-e. Potworski walnąłby coś w innym stylu. O jakichś kurach i kozach. Zresztą on nie pisze o swoich żonach, najukochańszych i innych takich.
          • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:19
            wersja_robocza napisała:

> Nie-e. Potworski walnąłby coś w innym stylu. O jakichś kurach i kozach. Zreszt
            > ą on nie pisze o swoich żonach, najukochańszych i innych takich.
            *
            Jak pisze o kurach i kozach to nigdy nie wiadomo, czy dalsza część Twojej wypowiedzi nie jest prawdziwa :P
            • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:19
              * nie jest NIEprawdziwa - miało być :)
              • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:21
                To było wredne.:D
                • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:25
                  No :]
    • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:15
      Ja myślę, że jakby dodać cynamonu to wyjdzie całkiem na niebiesko.
      • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:16
        No i dużo pieprzu. Koniecznie.
        • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:18
          Pieprzu nie, ten już ma dostatecznie popieprzone w głowie.
          • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:20
            > Pieprzu nie, ten już ma dostatecznie popieprzone w głowie.

Niegdy nie twierdzilem ze w glowie mam wszystko ok. ale jak widac dla wielu nawet wydanie prostej opini to za trudne.
            • raohszana Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:24
              milymisio36 napisał:

> Niegdy nie twierdzilem ze w glowie mam wszystko ok. ale jak widac dla wielu naw
              > et wydanie prostej opini to za trudne.
              *
              Ale już się nie masturbuj własnym poziomem, a? To my mamy kretyński problem czy Ty?
            • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:41
              O to już moja ambicja nie ścierpi.

Masz opinię: czystyś jak łza.
              Podziękuj i zmykaj.
          • niezmiennick Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:40
            Akurat, typowa mentalność Kalego.
            Mię zresztą o pieprz na łóżku szło. Albo na stole.
    • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:21
      program fk na poniedziałek,
      9.00 - dostawa świeżych trolli
      9.00-10.00 - przetwórstwo rolno-spożywcze i rzeźnia od kulis
      10.00-10.15 - blok reklam
      10.15-10.20 - tajemnice wydalania
      10.21 - jak przyrządzić salami z osła
      • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:21
        Ten nie jest świeży. Wania na kilometr.
        • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:37
          och, w poniedziałek wszystko jest dla mnie świeże, nowe i nieznane;)
          • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:42
            Misiek był świeży w swój pierwszy poniedziałek na FK. Teraz to już kolejny jego poniedziałek. I jest mocno popsuty. ;)
            • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:43
              trociny trzeba mu wymienić na świeże i będzie jak nowy;)
              • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:46
                Tak. I saszetkę lawendową wcisnąć w... do środka.;)
                • rozczochrany_jelonek Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 18:14
                  w dzioba ? :)
                  • wersja_robocza Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 09:44
                    rozczochrany_jelonek napisał:

> w dzioba ? :)
                    >

Albo pod paszkę.:>
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:42
        tak wlasnie. juz tu przyznalem ze jestem troll:
        forum.gazeta.pl/forum/w,16,130872752,130873675,Poprosze_o_opinie_kobiet_Wersja_2_0.html
        Prosze o wypowiedz w tym temacie. Dziekuje
    • gobi05 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:37
      > Jaka jest wasza opinia na ten temat bo szczerze to ja jak tak na trzezwo patrze
      > to uwazam ze w takiej sytuacji jak bylismy rozstani to to nie ma znaczenia i t
      > ak to tlumacze. Choc z drugiej strony jak tak wysluchuje to niewiadomo czemu mi
      > taki poczucie winy kielkuje.

Zainstaluj sobie moduł do sprawdzania pisowni albo coś w tym rodzaju. Moja opinia jest taka, że powinieneś nauczyć się pisać po polsku, a także zadbać o interpunkcję. Podstawowych zasad nawet trolle powinny przestrzegać.
    • milymisio36 Poprosze o opinie kobiet. Wersja 2.0 21.11.11, 09:38
      Jako ze w pierwszym watku udalo mi sie dosatac tylko jedna opinie a reszta byla oskarzeniami o trolostwo to jeszcze jedno podejscie. Proponuje wam taka zabawe.
      Polega na tym ze ja jestem trolem i wymyslam hipotetyczna sytuacje. Moja wymyslona historyjka ktora absolutnie nie ma zadnago zwiazku z rzeczywistoscia i jest tylko wytworem chorego umyslu trolowego wyglada tak:

Jakis facet rozstali wakacje rozstali sie z jego najukochansza. Byl to zwiazek ktory trwal juz 3 rok ( on jestem w zwiazku malzenskim a Ona jest wolna)
      No i jakos tak sie stalo ze potem raz sie z kims tam bzyknol. I to bez zadnych tam emocji tylko z nudow. no niewazne.
      I teraz odnowili kontakt z najukochansza i .... jak sie dowiedziala o tym to awantury i pretensje. I ze on jest zdrajca.
      Jaka jest wasza opinia na ten temat bo szczerze to ja jak tak na trzezwo patrze to uwazam ze w takiej sytuacji jak oni byli rozstani to to nie ma znaczenia i tak to tlumacze. Choc z drugiej strony jak tak on wysluchuje od Niej to niewiadomo czemu mu taki poczucie winy kielkuje.
      Jaka jest wasza opinia w tej kwesti? On jest zdrajca czy nie?
      ps.
      Acha i o to pretensje ze on tak zawsze mowil najukochansza, ze najwspanialsza a tu od tak mogl sie bzyknac zamiast tesknic. I ze nawet nie zadzwonil do niej. A on nie dzwonil bo on czul ze tylko przez niego Ona sobie zycia nie uklada i choc mu bylo zle to nie dzwonil bo tak trzeba.

• niezmiennick Re: Poprosze o opinie kobiet. Wersja 2.0 21.11.11, 09:42
        Za długie.
      • six_a Re: Poprosze o opinie kobiet. Wersja 2.0 21.11.11, 09:42
        aszy maż kartę platynową?
        bo bez karty to wiesz.
        kicha
        m
      • anais_66 Re: Poprosze o opinie kobiet. Wersja 2.0 22.11.11, 03:30
        milymisio36 napisał:

> A on nie dzwonil bo on czul ze tylko przez niego Ona sobie zycia nie uklada i choc mu bylo zle to nie dzwonil bo tak trzeba.
        >
        <chlip_chlip> wzruszyłam się...
        BZYKNĄŁ się pisze :)
    • a_nonima Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:52
      To zdrada potrójna!!! Zdradzasz żonę z kochanką i zastępczynią (chwilową) kochanki, a kolejna zdrada to zdrada kochanki z zastępczynią.
      Wyglądasz mi na emocjonalnie niedojrzałego.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 09:59
        :/ ale pojechalas po mnie
    • wicehrabia.julian Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 10:38
      milymisio36 napisał:

> Jaka jest wasza opinia w tej kwesti?

zdrada kochanki to nie zdrada :)
      • koham.mihnika.copyright ale tylko wtedy, gdy zdradza z zona! 21.11.11, 10:44

• panna.sarabella Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 10:43
      czy kobiety mają tak samo na imię, albo przynajmniej jakoś tak podobnie te imiona brzmią? Wtedy to nie zdrada. I nie zdrada jeszcze jak to na delegacji było. I jeszcze kilka innych przypadków, ale już nie pamiętam. Wygogluj se to znajdziesz i udowodnisz jej że jej nie zdradziłeś ;-)
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 11:11
        > czy kobiety mają tak samo na imię, albo przynajmniej jakoś tak podobnie te imio
        > na brzmią? Wtedy to nie zdrada. I nie zdrada jeszcze jak to na delegacji było.
        > I jeszcze kilka innych przypadków, ale już nie pamiętam. Wygogluj se to znajdzi
        > esz i udowodnisz jej że jej nie zdradziłeś ;-)

twoje porownanie nietrafione. Piszesz o sytuacjach oczywistych. natomiast sytuacja w ktorej ludzie sie rozstali jest calkowicie inna. Tak szczerze to po cichu oczekuje ze kobiety przyznaja ze jednak ja mam racje i przynajmniej bedzie jeden powod do niepotrzebnych rozmyslac mniej. Ale wlucham sie w opinie przeciwne - jednak ta opinia do mnie nie trafia - to calkiem inna sytuacja niz rozstanie.
    • kadfael Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 10:57
      Idiotka.
      Z tej baby.
      Nie przeszkadza jej, że ją zdradzasz z żona, a przeszkadza jakis pojedynczy skok w bok?
      Rzuć ją!
      • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 11:16
        z żoną to nie zdrada przecież;)
        • wez_sie Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 11:24
          i w delegacji
          • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 12:10
            i w ogumieniu.
            • czadroman Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 12:15
              i po śledziach
              • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 12:29
                przed śledziam zresztą też.
                • six_a Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 12:29
                  śledziamI
    • bezpocztyonline Zapytaj swoją żonę 21.11.11, 12:42
      milymisio36 napisał:

> Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdrajca?
      > Sytuacja wyglada tak. W wakacje rozstalismy sie z moja najukochansza. Byl to zw
      > iazek ktory trwal juz 3 rok ( ja jestem w zwiazku malzenskim a Ona jest wolna)
      > No i jakos tak sie stalo ze potem raz sie z kims tam bzyknolem.

Zapytaj swoją żonę.
    • pamuk22 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 12:52
      s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/000/015/orly.jpg?1229112642
    • moonogamistka Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 16:35
      Co zona na to?
      • tanahoe Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 17:39
        Widzisz, że się nie odzywa pewnie go już załatwiła..

No chyba, że ma za żonę dmuchaną lalę wtedy mogę orzec, że w tym wypadku kochanka nie powinna czuć się zdradzona :P
        • moonogamistka Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 17:47
          eee podpucha.
          Nie wierze w tak durne, badz tak wyrachowane kobiety jak jego zona- bo musialby miec dochody na maksa, by tolerowac jego zalosne wyskoki seksualne:-) Pisze z pozycji zony:-)
          • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 09:32
            > eee podpucha.
            > Nie wierze w tak durne, badz tak wyrachowane kobiety jak jego zona- bo musialby
            > miec dochody na maksa, by tolerowac jego zalosne wyskoki seksualne:-) Pisze z
            > pozycji zony:-)

no wlasnie ostatnio cienko piszcze finansowo. To jeden z powodow dlaczego nie mam jak sie rozwiesc.

• headvig za guupia na to? 21.11.11, 18:15
      chyba jestem za guupia na to. to kogo w końcu zdradzasz, kochankę, żonę czy jeszcze kogo innego? a może wszystkie na raz? :D
    • samuela_vimes Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 18:52
      Zdrajca czy nie zdrajca,ale masz tu świeczkę. [*]
    • anna_sla Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 20:37
      no więc odpowiem na Twoje pytanie pomijając milczeniem tą pierwszą bulwersującą część...

Nie da się jednoznacznie określić czy jest to zdrada. Prawdopodobnie ona liczyła na to, że przemyślisz sprawy przez które się rozstaliście. Tymczasem zamiast się zastanawiać znalazłeś inny obiekt zainteresowania. Niby się rozstaliście, może nie myślałeś, że się zejdziecie, ale kobiety boli tak szybkie Wasze skakanie na nowy kwiatek. Co nie znaczy, że macie całe życie spędzić na rozmyślaniu o jednej, ale to był zbyt krótki czas. Może nie była to zdrada, ale w porządku też to nie było.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:07
        > no więc odpowiem na Twoje pytanie pomijając milczeniem tą pierwszą bulwersującą
        > część...
        > a
        > Nie da się jednoznacznie określić czy jest to zdrada. Prawdopodobnie ona liczył
        > a na to, że przemyślisz sprawy przez które się rozstaliście. Tymczasem zamiast
        > się zastanawiać znalazłeś inny obiekt zainteresowania. Niby się rozstaliście, m
        > oże nie myślałeś, że się zejdziecie, ale kobiety boli tak szybkie Wasze skakani
        > e na nowy kwiatek. Co nie znaczy, że macie całe życie spędzić na rozmyślaniu o
        > jednej, ale to był zbyt krótki czas. Może nie była to zdrada, ale w porządku te
        > ż to nie było
        .
        hmmmm. Coś w tym jest. Muszę się nad tym zastanowic
      • anais_66 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 03:38
        anna_sla napisała:

> Może nie była to zdrada, ale w porządku też to nie było.

Zwłaszcza wobec żony ;)
    • 12987i3546173 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 21:54
      zdrajca
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:04
        12987i3546173 napisała:

> zdrajca

Uzasadnij
        • 12987i3546173 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 00:39
          kobiety rzadko kieruja sie logicznym mysleniem-to nie sprzyja emocjom. tutaj liczy sie to co pomyslala twoja 'najukochansza'. tak wiec wg niej jestes zdrajca. nie zmienisz tego. w jej oczach jestes zdrajca i ja zdradziles. pomijam zone (wtf?). ona widac ma swoj system zasad, swoja moralnosc, i bardzo prawdopodobne ze nie postapilaby tak jak ty postapiles.
          to dlaczego ja mysle ze jestes zdrajca jest dla ciebie niepotrzebna informacje, ale po krotce: mam zasady i dla mnie po prostu cos takiego jest niedopuszczalne.
          chodzi o uczucie. raz zdradzona (niewazne JAK, kiedy, w chwili twojej zdrady wszystko bylo na swiezo i ona na pewno ciebie nadal kochala... chyba ze ze slowami 'rozstajemy sie' znika cale uczucie...?) bedzieczula sie zdradzona na zawsze - nie probuj przemawiac babie do rozumu. emocje i uczucia to jedno.
          ty nie uwazasz ze zrobiles cos zlego i sobie to logicznie wytlumaczyles. i masz calkowita racje. ale zawsze jest wiecej niz jeden punkt widzenia. tylko ze zapominasz kolego o jednym... od kiedy milosc to racjonalne uczucie?
          sie rozpisalam...
    • erillzw Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 21:59
      hahahaahhahah :D
      Przeszkadza jej ze bzyknales laske w trakcie jak rozstaliscie, a nie rusza jej ze jest kochanka zonatego faceta?? :D:D:D:D:D:D:D LOL!!
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:04
        Nikt nie mówi ze to nie przeszkadza.
        • erillzw Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:51
          No cóż od trzech lat trwa jako ta "najukochansza" przy boku zonatego faceta ktoremu pewnie brak jaj by sie okreslic w jedna strone. I nagle przeszkadza jej, ze puknales jakas laske jak sie rozstaliscie.
          Ona ma dosc a ta laska co ja puknales to tylko pretekst.
          • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 09:31
            > No cóż od trzech lat trwa jako ta "najukochansza" przy boku zonatego faceta kto
            > remu pewnie brak jaj by sie okreslic w jedna strone. I nagle przeszkadza jej, z
            > e puknales jakas laske jak sie rozstaliscie.
            > Ona ma dosc a ta laska co ja puknales to tylko pretekst.

Ale wlasnie rozstanie bylo m.in. przez to ze sie pare miesiecy wczesniej okreslilem ze nie dam rady i nie mam mozliwosci rzucic wszystkiego. I choc nie chcialem sie rozstawac w srodku to wiedzialem ze tak dla niej najlepiej bo nie dalo sie zyc caly czas myslac ze niszczy sie komus zycie. Ja nawet teraz uwazam ze nie wiem czy te odnowienie kontaku to dobry pomysl, nawet jesli oboje tesknilismy i nam zle. Sam sie pytalem czy mam zniknac i nie trzeba zadnego pretekstu.
    • lonely.stoner Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:02
      no ogolnie material na partnera z ciebie dosc kiepski.
      • milymisio36 Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 21.11.11, 22:11
        > no ogolnie material na partnera z ciebie dosc kiepski.

Właśnie sam nie wiem czy to ja taki jestem czy porostu gdyby były inne okoliczności bym mógł być lepszy. Czasem myślę ze nie ułożyło mi się i przez to to wszystko, a czasem ze porostu taki jestem

• twojabogini Re: Poprosze kobiety o opinie.Zdrajca czy nie zdr 22.11.11, 12:33
      Na czym polega bzykanie bez żadnych emocji z nudów? Brzmi strasznie żałośnie.
      Jeśli umiejętnie będziesz gospodarował swoim czasem, to uda ci się nigdy nie zdradzić pomimo posiadania wielu partnerek seksualnych, nawet z emocji i bez nudy.
      Po pierwsze: powyżej 1200 m. wysokości względnej i poniżej poziomu gruntu to nie zdrada. Formalnie nie ma cię wtedy na ziemi i nie możesz zdradzić. Po drugie zawsze można wykorzystać strefy czasowe: bzykasz ukochaną o 16.00, wsiadasz w samolot zmieniasz strefę i znów o 16 tego samego dnia bzykasz inna królewnę. Oczywiście nie zdradzasz, bo przecież o 16.00 byłeś z ukochaną...Pod wodą to tez nie zdrada, więc w zasadzie wystarczy napuścić wody do wanny, prysznic w zasadzie też wystarczy, tylko trzeba koniecznie domknąć kabinę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka