Dodaj do ulubionych

czy to zazdrość? co zrobić

09.12.11, 21:05
dziewczyny, podpowiedzcie co byście zrobiły na moim miejscu.
wychowuję dziecko, mąż pracuje.
od niedawna mają nowego szefa - kobietę, atrakcyjna, zadbana, ustawiona czyt. bogata.
mąż ma 30 lat. szefowa 38, ale babka naprawde super wygląda, super się ubiera, pachnie, itp. ma kase i to widać. ma męża i córkę.
iw firmie pracują 3 kobiety (łącznie z szefową) i 11 mężczyzn.
od samego początku mąż jakby przypadł jej do gustu, często opowiada mi że wołą go do swojego gabinetu żeby podpytać o prace, zasady itp. (wie że mój mąż zna się na tej pracy, jest "jednym z lepszych " w tej pracy
ostatnio poprosiła go żeby jechał z nią do klienta, później wysłała na jakąś konferencje na weekend do hotelu, że "jedź sobie, pobawisz się, dobrze pojesz, będzie jakiś tam koncert, wszystko za darmoche bo sponsorowane przez kogoś tam"

nie było męża cały weekend

w czwartek mówi mi że w piątek jedzie z szefową do siedziby firmy - centrali, że mają jakieś szkolenie i szefowa go wytypowała, szkolenie 2 dni, pojechał z szefową

szlag mnie trafia

ja siedze w domu z małym dzieckiem, zamartwiam się. myśle że mąż by mnie nie zdradził,
jestem ładna, ale teraz w porównaniu do tej chodzącej piękności, gdy ja po domu w dresach...
kompleksów się chyba nabawiłam

co sądzicie, co powinnam zrobić? jak porozmawiać z mężem? co mu powiedzieć? że nie podoba mi się to że z nią jeździ (w sprawach służbowych), że się martwię?
czy takie słowa go nie sprowokują?
wiem że to ja powinnam znać męża najlepiej, ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji
wieczorami szefowa dzwoni do niego żeby zdał relacje ze sprzedaży, zamówień. taka rozmowa powinna trwać 2-3 minuty, a wtedy mąż wychodzi do innego pomieszczenia i gadają 15-20 min. gdy pytam co tak długo i czemu wychodzi to on- żeby małej nie obudzić

czy któraś z was miała podobną sytuację? czy mogłaby mi doradzić jak porozmawiać z nim? czy takie zachowanie męża wskazuje na zauroczenie? a szefowej na zainteresowanie nim?

dodam że mąż jest zadbanym i przystojnym mężczyzną

Obserwuj wątek
    • raohszana Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:07
      Powiedzieć wprost, zażądać forsy na nianię, sprzątaczkę i wylaszczenie, wylaszczyć się.
      • khadroma Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:09
        Myśle, ze moze do czegos dojsc. Lepiej porozmawiaj wczesniej z nim szczerze.
    • wicehrabia.julian Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:41
      ripostka21 napisała:

> babka naprawde super wygląda, super się ubiera,
      > pachnie, itp. ma kase i to widać

teraz już wiesz czym różni się nierób od osoby pracującej
      • lonely.stoner Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:46
        hrabia, spadaj do swojego grajdolka.

Dziewczyna pewnie siedzi na macierzysnkim i wychowuje dziecko, a nie jest jakims nierobem.
        • azjaodkuchni Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:52
          A mąż dał ci kiedykolwiek jakiś powód? Jak ona na to reaguje jest z Tobą szczery? Czy pasuje mu adoracja szefowej ? Od jego zachowania wszystko zależy a Ciebie rozumiem.
          • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:11
            azjaodkuchni napisała:

> A mąż dał ci kiedykolwiek jakiś powód? Jak ona na to reaguje jest z Tobą szczer
            > y? Czy pasuje mu adoracja szefowej ? Od jego zachowania wszystko zależy a Ciebi
            > e rozumiem.

Mąż nigdy nie dawał mi powodów do zazdrości, dopóki nie pojawiła się w pracy nowa szefowa. odrazu był nią jakby zafascynowany, że mądra babka, dużo już w firmie zrobiła itp.
            czy jest szczery- wracając z pracy opowiada mi że byli na wyjeździe cały dzień , że wołała go do biura, że kazała sobie kawę przynieść itp.
            czy pasuje mu adoracja- nie wiem czy on to uważa za adorację
            ale powody do zazdrości daje mi nawet teraz- dlatego nie ma go w domu, nie mam z kim pogadać i pisze tu - powód - jest w warszawie, miał to szkolenie do 20 i sie nie odzywa, zadzwonił w trakcie przerwy a teraz tylko sms napisał "dobranoc"

no nie uwierze że on o godz 22 będąc w stolicy idzie spać.
            zresztą takich wyjazdów było kilka wcześniej i jakoś zawsze dzwonił do mnie, nigdy nie pisał
            a dzisiaj pisze sms-y, wstydził się przy szefowej rozmawiać ze mną gdy jechali autem?
            może sobie wymyślam, może rzeczywiście coś się dzieje
            czas mam, nuda, dziecko śpi. co robic... został net
            • raohszana Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:14
              Jak bez męża jest tylko nuda, net i podejrzenia - to ja się jego zainteresowaniu szefową nie dziwię.
              • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:21
                raohszana napisał:

> Jak bez męża jest tylko nuda, net i podejrzenia - to ja się jego zainteresowani
                > u szefową nie dziwię.
                >
                bez męża drugi weekend. nuda- bo sama w domu , dziecko śpi. przecież nie zostawie małej żeby wyskoczyć się rozerwać. skoro w domu wszystko zrobione, czasem nachodzą mnie myśli że warto pogadać z kimś na necie, kimś obcym, posłuchać rady.... nie rady
                nie pisałam że on interesuje się szefową, raczej ona nim
                • raohszana Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:29
                  No wybacz, ale jak Twoje zainteresowania to tylko dom i dzieci - to czego się dziwisz? Nawet nie książka, nie film, nie muzyka. O niani i wyskoczeniu do ludzi już nie mówię.
                  Ja nie wiem, o 22 to można się spokojnie kawkować i ubawiać z kumpelami nawet.
                  • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:40
                    raohszana napisał:

> No wybacz, ale jak Twoje zainteresowania to tylko dom i dzieci - to czego się d
                    > ziwisz? Nawet nie książka, nie film, nie muzyka. O niani i wyskoczeniu do ludzi
                    > już nie mówię.
                    > Ja nie wiem, o 22 to można się spokojnie kawkować i ubawiać z kumpelami nawet.
                    >

jak pisałam, mamy ważniejsze wydatki - niż jak piszesz - niania.
                    moje zainteresowania są bym powiedziała - obszerne. czytam, jeżdżę konno, nawet dorabiam w domu będąc na macierzyńskim.
                    pisze o tych dwóch samotnych weekendach nie o całym moim codziennym życiu
                    • raohszana Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:44
                      Właśnie dlatego to się nie klei - skoro masz tyleee ciekawych rzeczy do roboty - to czemu "samotne" weekendy to taki problem, skoro to tylko więcej wolnego czasu dla Ciebie?
                      • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:51
                        dlatego że weekendy były dla nas
                        teraz nawet w weekendy nie ma męża
                        ja mam co robić, nie narzekam na brak zajęcia z powodu wolnego weekendu ale na brak naszego "dawnego życia"
                        nie podoba mi się to że szefowa wysyła męża tu i tam , że przy okazji sama z nim jedzie
                        nie prosze o rade - co robić bo mam wolne męża nie ma na weekend?
                        prosze o rade - jak z nim porozmawiać, dać delikatnie do zrozumienia że obawiam się o nas?

biegając w tych seksownych dresach po parku, czy galopując po plaży, nawet na spacerach z dzieckiem, owszem spotykam dużo ciekawych osób. ale nie chodzi mi o to żeby w czasei nieobecności męża organizować sobie zajęcie z kimś innym
                        • raohszana Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:54
                          Nie narzekasz na brak zajęcia? A kto wyżej pisał, że taka nuda i łojesu?
                          Dobra, jesteś zajebista - tyle, że Twój mąż przedkłada czas w pracy nad czas razem. Czego to dowodzi?
            • kseniainc Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:26
              ripostka21 napisała: > może sobie wymyślam, może rzeczywiście coś się dzieje
              > czas mam, nuda, dziecko śpi. co robic...

Zajmij się pożytecznymi sprawami.........Jeśli mąż zawsze był gites, to powiedz mu o swoich bolączkach, NIE DAJ SIĘ ZWARIOWAĆ!
      • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:51
        wicehrabia jakiśtam - ja jestem osobą pracującą, to że urodziłam dziecko jest oczywistą sprawą że poszłam na macierzyński.
        będąc w domu z dzieckiem nie maluje się i nie stroje w falbanki (ale też nie zaniedbuje się do reszty), nie kupuje najdroższych perfum, mamy teraz inne wydatki, ważniejsze.

ale ty wicehrabio- lepiej nie wypowiadaj się na tym forum bo inteligencją nie grzeszysz.
        • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:55
          magłabym wrócić do pracy, dobrej pracy, w każdej chwili
          ale czy warto kosztem dziecka udowadniać sobie że jestem atrakcyjną kobietą, nie gorszą od innej
          nie, postanowiliśmy wspólnie, że będę w domu z dzieckiem rok, max 2 lata i dopiero wróce

(...)
          • torado Re: czy to zazdrość? co zrobić 11.12.11, 12:15
            ripostka21 napisała:

> magłabym wrócić do pracy, dobrej pracy, w każdej chwili
            > ale czy warto kosztem dziecka udowadniać sobie że jestem atrakcyjną kobietą, ni
            > e gorszą od innej
            > nie, postanowiliśmy wspólnie, że będę w domu z dzieckiem rok, max 2 lata i dopi
            > ero wróce
            >
            > (...)
            jeśli czujesz się atrakcyjna, to zawsze nią będziesz i w dresach w domu, i elegancka, pachnąca.......dla mnie nie czujesz własnej wartości, poszukujesz jej potwierdzania przez męża.......może trochę więcej niezależności, a nie będziesz miała powyżej opisanych obaw, problemów....:)
        • wicehrabia.julian Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:55
          ripostka21 napisała:

> ale ty wicehrabio- lepiej nie wypowiadaj się na tym forum bo inteligencją nie g
          > rzeszysz.

:D jak zmienisz się z kury domowej w kobietę to pogadamy o inteligencji, na razie możesz tylko zwijać się z zazdrości
          • lonely.stoner Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 21:58
            wicehrabia.julian napisał:

> ripostka21 napisała:
            >
            > > ale ty wicehrabio- lepiej nie wypowiadaj się na tym forum bo inteligencją
            > nie g
            > > rzeszysz.
            >
            > :D jak zmienisz się z kury domowej w kobietę to pogadamy o inteligencji, na raz
            > ie możesz tylko zwijać się z zazdrości
            >

hrabia jak zwykle nic nie kuma, durniak.
            • triismegistos Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:02
              Chrabia chyba sponsorki szuka, bo wielce go interesują kobiece zarobki.
          • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:01
            wicehrabia.julian napisał:

> :D jak zmienisz się z kury domowej w kobietę to pogadamy o inteligencji, na raz
            > ie możesz tylko zwijać się z zazdrości
            >

naprawde szkoda tu twojego jakże cennego czasu.
            nie zamierzam czytaj kolejnych twoich wpisów.
            dziękuję za rady;)
        • georgia241 Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 18:09
          A co to za najdroższe perfumy, które tak ci imponują? Mam całą szafkę, mogę coś ci odsprzedać.
    • kseniainc Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:01
      Poślij go na tacierzyńskie........wrrrr, kobieto za dużo masz wolnego czasu.....?
    • szpilkaaaaa Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:07
      Czego tak naprawdę oczekujesz? Jakiegoś magicznego sposobu na uniknięcie zdrady? Nie ma takiego :)

> co sądzicie, co powinnam zrobić? jak porozmawiać z mężem? co mu powiedzieć? że
      > nie podoba mi się to że z nią jeździ (w sprawach służbowych), że się martwię?
      > czy takie słowa go nie sprowokują?

Sprowokują do czego?
    • malamelania Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:08
      Na początek przestań chodzić w dresach.
      Jedno dziecko to nie jest powod, aby się zaniedbać, rodzinnego domu dziecka nie prowadzisz, więc ogarnij się.
      • bijatyka Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:27
        u nas na rynku można dostać super seksowne dresiki
        • ma_dre Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 16:48
          to ironia? jesli nie to daj spokoj, dres to dres, jaka by kobieta nie byla megalaska w dresie wyglada kiepsko w porownaniu do kobiety ubranej w eleganckie kobiece ciuchy
    • devilyn Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:15
      Powiedz mu żeby rzucił pracę a potem będziesz tu jęczeć, że nie macie pieniędzy. Proste.
      • ripostka21 Re: devilyn 09.12.11, 22:32
        widzisz, trafiłeś/aś w najważniejsze.
        pisząc tu miałam nadzieje że ktoś może podpowie jak rozwiązać ten problem ,nie dając mężowi do zrozumienia że denerwują mnie jego wyjazdy służbowe i kontakty z szefową, ale dać do zrozumienia że mi się to nie podoba,

no powtórzyłam się.

co znajoma mi poleciła- bywać często u męża "przelotem" w pracy, że obiad przywiozłam, że jakiś dokument (prowadzimy budowę więc papierów sporo załatwiam), także wpadać tak często, ładnie ubrana, pachnąca itp. przytulić męża najlepiej na oczach szefowej wycałować się, dać dziecko na kolana itp.

tak zrobiłam kilka razy, zobaczyła że ma atrakcyjną żonę i co
        wysłała go na drugi koniec Polski:(

także myślałam że ktoś mądrzejszy da inną radę

ale Tobie oczywiście dziękuję za odpowiedź. nierealna
        • raohszana Re: devilyn 09.12.11, 22:34
          Ja wiem - Ty byś chciała żeby szefowa nagle przestała być atrakcyjna, co?
        • szpilkaaaaa Re: devilyn 09.12.11, 22:43
          > tak zrobiłam kilka razy, zobaczyła że ma atrakcyjną żonę i co
          > wysłała go na drugi koniec Polski:(

Wysłała go na drugi koniec Polski, bo Ciebie zobaczyła? Widzę, że już to sobie w głowie wszystko po kobiecemu poukładałaś :)
        • jureczek_barbarzynca Re: devilyn 09.12.11, 23:26
          ciężka sprawa. Jak go sobie upatrzyła a on nią zachwycony, to masz realną rywalkę. Musisz go dobrze wydoić przed każdą delegacją.
        • devilyn Re: devilyn 10.12.11, 16:00
          Tak samo odpowiedź nierealna jak brak Twojego iq
        • tanebo Re: devilyn 10.12.11, 19:53
          Kobiety są jednak proste w obsłudze...
    • grassant Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 22:33
      a wtedy mąż wychodzi do innego pomieszczenia i gadają 15-20 min. gdy pytam co tak długo i czemu wychodzi to on- żeby małej nie obudzić

wyjdź za nim do tego pomieszczenia - to powinno pomóc ocenić Ci sytuację. możesz ją przedstawić do oceny na forum.
      tymcasem wyjdź w tych swoich dresach pobiegać, jesli jesteś ładna, to szybko jakiegoś dobiegacza, nie tylko na weekendy powinnaś trafić. Good luck!
      • kropisia Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 23:00
        Tak to co czujesz to jest zazdrosc. Ta kobieta jest atrakcyjna i jej zazdroscisz. Ale nie martw sie. 90 kobiet zazdrosci innym - ja zreszta tez. Ta ktora mowi, ze nie zazdrosci wymuskanej pieknosci klamie.

Jestes tez zazdrosna o meza - to tez normalne. Dziwi mnie, ze tak sie zbierasz do rozmowy z mezem jakby to nie byl najblizszy Ci czlowiek. Gdybym ja miala taka sytuacje to powiedzialabym mezowi duzymi lietreami, ze jestem zazdrosna, ze nie podbaja mi sie te weekendy, ze zastanawiam sie czy bylby sklonny mnie zdradzic. Mysle, ze gra w otwarte karty to jest najuczciwsza sprawa miedzy malzonkami, a nie jezdzenie do pracy z obiadkami w celu szpiegowania.

Co do dresow - jesli mezowi nie podbasz sie w dresach to w sukni Armaniego tez sie nie spodobasz. Jak dresy sa czyste i wygladasz w nich estetycznie to pewnie nie o dresy chodzi. Normalny dres, a wyswiechtany lach to dwie inne sprawy. Ja akurat pomykam w fajnych rurkach i tyle z tego, ze pod koniec dnia widac dokladnie co jadlo moje dziecko. A i lekka oponka nad rurkami tez jest. Nie jestem idealem, ale to nie jest powod, zeby moj maz poszukal sobie atrakcyjniejszej kobiety. W koncu atrakcyjnosc wzajemna to nie tylko uroda.

Jesli maz chce Cie zdradzic to zrobi to chocbys byla Angelina Jolie. Ale moze jest Ci wierny i bedzie taki nawet jesli wygladasz jak Miss Piggy. Zamiast gdybac to z nim pogadaj.

A wlasne zainteresowania warto rozwijac, ale nie po to, by byc bardziej atrakcyjna dla meza, ale dla siebie. Zeby malzenstwo nie bylo jedynym sensem zycia, bo nasza indywidualnosc tez jest wazna.
        • ripostka21 Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 23:09
          dziękuję, kropisia.
          chyba jedyna sensowna, wyczerpująca odpowiedź, mająca sens, taka jakiej chyba oczekiwałam.
          z mężem nie rozmawiałam, bo od wczoraj tem temat się poszerza.ale nie moge mu powiedzieć - jestem zazdrosna. znam go i wiem jakby zareagował - śmiechem, zignorowałby problem. tak nie moge z nim rozmawiać bo jeśli on nie widzi problemu, szef każe pracownik musi, a że szef wydaje się mi podejrzliwy to inna sprawa. ale dzięki
          • kropisia Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 23:22
            No to jest problem komunikacyjny miedzy Wami, ze on nie chce sluchac o Twoich problemach i wspolnie je rozwiazywac. Bo to, ze Ty jestes zazdrosna to jest problem, z ktorego masz prawo sie zwierzyc najblizszej osobie i otrzymac zapewnienie, ze nic sie dzieje. Albo dowiedziec sie, ze faktycznie byla zdrada (mysle, ze nie bylo.)

To nie chodzi o to zeby nie wykonywal polecen szefowej, ale o to zebys mu ufala. No bo jesli on Twoje leki zbywa smiechem to nie jest to fajne. Masz prawo do wspolnego pochylania sie nad trudnymi rzeczami w malzenstwie.
          • grassant Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 23:28
            powiem Ci tak ripostka: zwróć uwagę mężowi, żeby nie brał się za tę lalę, bo ona ma swego opiekuna, wyżej w korpo. jesli do niego dojdzie, że coś kręcą, to wywali męza z roboty i moze mieć problem ze znalezieniem dobrej pracy.
    • grubazoska Re: czy to zazdrość? co zrobić 09.12.11, 23:28
      Rozumiem Ciebie, też byłabym zazdrosna. Koleżanka dobrze podpowiedziała, żebyś pokazywała się w firmie, niech szefowa Cię zobaczy i Wasze szczęście, wpadaj tam dalej co jakiś czas, nie za często i bądź miła dla szefowej, jak Ciebie pozna i polubi, to może odechce jej się amorów, to tak działa na kobiety starające się. Chciałam jeszcze dodać, że mam bardzo szczerego męża i rozmawiamy na różne tematy, on teraz śpi i nie mogę spytać się o jego zdanie w tym temacie, ale podejrzewam co by powiedział. Powiedziałby, że chłop to potrzebuje w domu spokoju i seksu, więc dostarczaj mu tego jak najwięcej, żeby nie szukał gdzie indziej. Pozdrawiam, miłych snów
    • koham.mihnika.copyright to tylko przejsciowy romans, nie martw sie, wroci 09.12.11, 23:42
      moze troche zuzyty, ale zawsze.
      Gorzej, gdy sie szefowej opatrzy i zechce go wymienic na inny egzemplarz. Moze stracic prace.
      Zaproponuj swojemu, zeby posiedzial z dzieckiem, bo ty masz wazne spotkanie z kolegami z wojska.
      • black-sandra Re: to tylko przejsciowy romans, nie martw sie, w 10.12.11, 16:21
        Zadna rozmową nic nie wskurasz . Nie pokazuj mężowi , że jesteś podejrzliwa i zazdrosna .
        Twoje podejrzenia mogą w mężu wzbudzić irytację niepotrzebną . No cóż mąż ma ciekawą pracę , atrakcyjne wyjazdy służbowe , atrakcyjną , zadbaną , pachnącą i dojrzałą szefową i sobie myslę , że każdy facet byłby taką kobietą zafascynowany . Problem w tym , że Ty tak naprawdę nie jesteś w stanie nic z tym zrobić . Taka kobieta bez zbednego wysiłku potrafi sobie okręcić faceta , potem facetem targają wyrzuty sumienia , bo z jednej strony kocha rodzinę , a z drugiej nie potrafi się oprzec takiej kobiecie .
        Żeby nie zwariować powinnaś jak najszybciej wrócić do pracy lub poszukać bardzo absorbujacego zajęcia kiedy tylko masz czas wolny .
        • koham.mihnika.copyright i przymknac oko na wspolniczke? nt 13.12.11, 14:41

• samentu Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 17:31
      w najgorszym razie szefowa pobzyka się z mężem
      a jak się jej znudzi i znajdzie zastępcę to go zwolni dyscyplinarnie
      po takim doświadczeniu mąż powinien już być dozgonnie wierny i przestanie brykać
      więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;)
    • georgia241 Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 18:06
      Poszukaj pracy albo wróć do swojej jak najszybciej. Dziecko może chodzić do przedszkola lub mieć nianię. Dbaj o siebie nie tylko wizualnie, ale też bądź interesująca w rozmowie. Nie zaniedbuj seksu. Mąż nie powinien się zauroczyć szefową, jeśli w domu będzie fajna, zadbana kobieta. Podejrzewam też, że trochę na wyrost się martwisz.
      • lonely.stoner Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 20:02
        Dbaj o siebie nie tylko wizualnie, ale też bądź inter
        > esująca w rozmowie. Nie zaniedbuj seksu. Mąż nie powinien się zauroczyć szefową
        > , jeśli w domu będzie fajna, zadbana kobieta. Podejrzewam też, że trochę na wyr
        > ost się martwisz.

to sa takie cudowne rady ktore potem wpedzaja kobiety w kompleksy i poczucie winy,...
        jesus, ludzie skad wy takie madrosci czerpiecie??

Dac tej dziewczynie takie rady, to tak jakby stwierdzic- ze kobiety atrakcyjne, seksowne, inteligentne, dbajace o dobra atmosfere w domu, meza i o wspanialy seks nie sa zdradzane. A guzik prawda. Na zdrade nie ma lekarstwa i antidotum. Jesli masz nieuczciwego partnera to zdradzi cie chocbys byla miss polonia.

A u tej dziewczyny w zwiazku najwiekszym problemem (narazie) jest problem komunikacyjny, i chyba troche tez to ze facet jej nie traktuje zupelnie powaznie...
    • xolaptop Re: czy to zazdrość? co zrobić 10.12.11, 20:31
      Jeżeli facet, jakikolwiek, nie dotrzymuje słowa, to szmata a nie facet. Dał Tobie słowo, twierdzisz, że jest facetem, więc słowa dotrzyma.
      • mozambique Re: czy to zazdrość? co zrobić 13.12.11, 14:38
        zadnej konkretnej rady autorce nie udziele

moze tylko wspomne ze własnej rodzninie i ze tak powiem - na własne oczy i uszy - moglam sie przekonac do czego jest zdolna atrakcyjna szefowa która zagnie parol na konkrentnego męskiego osobnika, wykorzystujac ukłądy słuzbowe robi podchody z prawa i z lewa i nawet dobitna odmowa osobnika sparwy nie załatwia definitywnie

po tym doświadczeniu i zaprezentowaniu pełni możliwosci szefowej , po których zbierałąm szczękę z podłogi - wiem juz ze odtrącona kobieta jest zdolna absolutnie do wszystkiego

a w perfidii i podłości faceci nie sięgają kobietom do pięt
        • pietnastoraczka Re: czy to zazdrość? co zrobić 13.12.11, 17:10
          Ja bym nic nie robiła. Realizowała plan tj. wychowywała dziecko i żyła. Nie wiem co w takiej sytuacji można robić?? Kontrolować, kazać rzucić pracę- przecie to nierealne, niewykonalne..
          CO MOZNA ZROBIC, BY ZAPOBIEC NIEUNIKNIONEMU W TYM WYPADKU?
          Jezeli mąż sei nie oprze, przepadl w butach..
          • mozambique Re: czy to zazdrość? co zrobić 14.12.11, 12:27
            a jak sie oprze a szefowa nie odpusci ?
            i zacznie rewanż?

to nie żarty
        • samentu Re: czy to zazdrość? co zrobić 13.12.11, 18:02
          wiem juz ze odtrącona kobieta jest zdolna absolut
          > nie do wszystkiego
          >
          > a w perfidii i podłości faceci nie sięgają kobietom do pięt

dokładnie tak
          ------------------------
    • swinka_finka Re: Upsss 13.12.11, 18:58