chromeck
09.12.11, 22:41
czemu kobiety czasami nie potrafią normalnie powiedzieć spie...j gdy jeszcze nie jest za późno? od samego początku było wiadomo, że z pewnych powodów z tego nie ma prawa nic sensownego wyniknąć.. i w zasadzie nic nie wynikło ale jednak ona się bawiła w jakieś podchody, mamusiowanie, edukowanie. tylko się pytam po co skoro ją to najwyraźniej cholernie męczyło :( wiadomo, że mężczyźni szukają mamusiek (czy to w necie czy w realu (: ) taką już matka natura zafundowała nam psychikę (przynajmniej większości z nas) więc czy drogie Panie nie mogłybyście zostawić swojego instynktu macierzyńskiego dla własnego potomstwa??
jestem lekko nieśmiałym introwertykiem, któremu potrzeba 'trochę' czasu na rozwinięcie znajomości.. ale zwykle po przekroczeniu pewnych wartości progowych się w końcu otwieram, w tym przypadku jednak niestety nie zdążyłem :(
teraz gdy znajomość się urwała, a ona nie daje znaku życia, mam wrażenie, że przez parę miesięcy byłem na haju i kompletnie nie wiem na ile sobie to wszystko nad interpretowałem a na ile rzeczywiście coś mogło z tego wyjść.. :(