sic-transit Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 10.12.11, 20:41 Metody na to są. Ale Ty nie masz na to żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 10.12.11, 20:59 To Twoja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
sic-transit Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 12.12.11, 19:40 No moja. Ale jak już zbałamucisz, to potem musisz ją rzucić, bo to już nie dziewica i generalnie puszczalska ździra, skoro idzie do łóżka bez ślubu, albo choćby zaręczyn, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 17:54 A może wcale bym z tego seksu nie skorzystał :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry OT 10.12.11, 20:45 Dziewczyny, trochę z innej beczki zapytam, czy któraś z was spotkała w realu faceta, który używał takich słów jak zbałamucić? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: OT 10.12.11, 20:54 Nie słyszałem, lecz na pewno to słowo jest powszechniej używane od słowa wychędożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: OT 10.12.11, 20:59 Nie. Ani zbrzuchacić. Ani powyżej wpisane wychędożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 10.12.11, 21:06 skoro Ty sie do niej zabierasz przez bałamucenie to się nie dziwie wale ,że na nia to nie działa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 09:29 Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 09:50 > Co zrobić żeby naprawdę moralne dziewczę, uznające seks tylko w związku poszło > ze mną do łóżka beż żadnego związku Zaproś ją do Muzeum Ziemi Podlaskiej. Jeśli nie uda jej się wyjść do toalety, to prawdopodobnie ci ulegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_2 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 11:16 Musisz obsikać jej biurko w pracy żeby wiedziała, że chcesz ją tylko dla siebie :P (no wiesz musisz zaznaczyć swój teren) i przy okazji odstraszysz innych :P Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_2 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 11:27 A tak ogólnie to może ty się określ tak na początek. Chcesz pannę do łóżka zaciągnąć tylko czy myślisz że przez seks zakocha się w tobie (skoro twierdzisz że jesteś brzydki) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 14:35 A kto pisał, że w ogóle chcę to finalizować do końca? Może tylko chcę sprawdzić czy kobiety mi są w stanie ulec, żeby się dowartościować i potwierdzić swoją atrakcyjność? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_2 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 14:58 Jeśli kobieta wie że jest atrakcyjna to ci nie ulegnie no chyba że po prostu zechce ciebie zaliczyć :P albo zakocha się :P Odpowiedz Link Zgłoś
elqa00 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 17:47 josef...czy ktoś ci kiedyś mówił że masz mózg wielkości i kształtu wiśni??..rezygnując w tym wypadku z naukowych wypowiedzi w obawie że nie zrozumiesz, oznajmiam że powinieneś pójść do specjalisty...przykre, ale pytanie rozpoczynające wątek już wskazuje na ograniczenie percepcji do poziomu zwierzęcego. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 19:03 Hahaha temat to głupi żart, ale widać kobiety z mózgiem wielkości wiśni takie jak Ty zawsze się nabierają. A jak zwierzęta zachowują się kobiety z dyskotek, nadziewające się na prącia dopiero co poznanych dresiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
elqa00 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 19:12 pass.. jak dla mnie za niski poziom interlokutorów. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 17:51 Ale po co miałbyś bałamucić akurat taką?? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 19:03 Bo wyzwanie to wyzwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 11.12.11, 17:52 Musisz jej jasno powiedziec, ze nie chcesz z nia seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:03 jak ci się uda, to będziesz mógł zmienić nicka na: josef_to_bałamut i od razu lepi! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:10 dawno go nie było, to może zbałamucił i teraz przeżywa? Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:26 Józef? nie żartuj:P Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:24 a gdzie Ty Józefie takie dziewczę wyhaczyłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:42 Jeszcze nigdzie. Jeszcze żadnej nie poznał i za rączkę nie trzymał. W teorii chce się kształcić. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:51 aha ale w takim razie niech teoretyzuje nad bardziej realnymi przykładami bo to to czysta abstrakcja jest Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Jak zbałamucić na sam seks dziewczynę z zasad 13.12.11, 18:57 Józek to znawca i wielbiciel abstrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś