chcesztomasz 21.12.11, 15:54 bo jestem nieporadna i sama sobie nie poradze. chce mnie ktoś? dorzuce tv gratis i fajną włochatą poduszkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 15:55 chcesztomasz napisała: > bo jestem nieporadna i sama sobie nie poradze. chce mnie ktoś? dorzuce tv grat > is i fajną włochatą poduszkę... Ile chcesz za samą poduszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:02 tylko w pakiecie - nie będę przeszkadzała możesz mnie strzelić w kąt i sypiać z włochatą poduszką - przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:04 chcesztomasz napisała: > tylko w pakiecie - nie będę przeszkadzała możesz mnie strzelić w kąt i sypiać z > włochatą poduszką - przemyśl to. A co ile trzeba ci wymieniać żwirek w kuwecie? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:11 ja chce mieszkać w domku dla lalek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:13 chcesztomasz napisała: > ja chce mieszkać w domku dla lalek!!!!!!!!! To fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:17 wcale, ze nie ale instynktu nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:20 chcesztomasz napisała: > wcale, ze nie ale instynktu nie oszukasz. Gdybyś ty jeszcze w tej kuwecie pomieszkiwała to może i bym cię przygarnął. A tak to na co mi będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:35 a jak dużą masz tra kuwetę. Z braku laku i kit dobry. " A t > ak to na co mi będziesz?" Dla ozdoby zamiast kwiatka albo ty zamiast choinki na święta... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:19 o jaka ekonomiczna to i ciuchy pewnie jeszcze z podstawowki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a mozna wziac na probe w leasing ? :) n/t 21.12.11, 16:20 chcesztomasz napisała: > bo jestem nieporadna i sama sobie nie poradze. chce mnie ktoś? dorzuce tv gratis i fajną włochatą poduszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a mozna wziac na probe w leasing ? :) n/t 21.12.11, 16:35 można. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: a mozna wziac na probe w leasing ? :) n/t 21.12.11, 20:12 Najpierw moze jazda probna, bo leasing to juz powazniejsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Dziewcze z kindersztuba jest... 22.12.11, 16:27 mumia_ramzesa napisała: Najpierw moze jazda probna, bo leasing to juz powazniejsza sprawa. Dziewcze z kindersztuba jest, bo od razu mowi, co wnosi do ukladu. - To jakies formy trzeba zachowac. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:26 a ja bym chciala miec zone:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:38 co to znaczy ze jestes nieporadna? to znaczy leniwa? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:51 nieporadny «nieumiejący sobie w czymś albo z czymś poradzić; też: świadczący o braku umiejętności lub wprawy» Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 16:55 czyli leniwy/leniwa. dla chcącego nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 19:32 jak sprzątasz i gotujesz to ja cie przygarnę Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a moze byc ? 21.12.11, 19:46 samuela_vimes napisała: jak sprzątasz i gotujesz to ja cie przygarnę gotuje, piore, tancze i stepuje ale smiece moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: a moze byc ? 21.12.11, 19:49 Nie, bez pakietu sprzątania nie biorę, bo zatoniemy w brudzie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jak to trudno... 21.12.11, 20:14 samuela_vimes napisała: Nie, bez pakietu sprzątania nie biorę, bo zatoniemy w brudzie jak to trudno trafic w zyciu na wlasciwa kobiete... eeehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek A ile cali ma ten TV? 21.12.11, 19:38 > bo jestem nieporadna i sama sobie nie poradze. chce mnie ktoś? dorzuce tv gratis i fajną włochatą poduszkę... A ile cali ma ten TV? Jak 80" LED Samsung to mozesz byc moja zona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oj_tam_oj_tam_79 Re: a ja wyjdę za mąż bo 21.12.11, 20:15 włos prosty czy falujący? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: a ja wyjdę za mąż bo 22.12.11, 11:50 zależy jaki przyrząd pójdzie w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a ja wyjdę za mąż bo 22.12.11, 14:34 TV mam, włochatych poduszek nie lubię, ale podaj przykłady dziedzin, w których objawiasz "poradność", to przemyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś