Dodaj do ulubionych

ahhh ta praca

26.12.11, 17:06
Witamm,niedawno mialam rozmowe w sprawie pracy( jest to praca ktora bardzo chce)przeszlam
prawie 1,5 godz.rozmow z 3 roznymi osobami to bylo w poprzedni wtorek.mam mieszane uczucia poniewaz osoba ktora bedzie w duzej mierze decydowala o zatrudnieniu powiedziala tak:nie zrazaj sie kiedy nie zadzwonimy w tym tyg( zamykaja firme dzisiaj na okres swiateczny I otwieraja 2 stycznia!)zadzwon do nas jezeli nie odezwiemy sie do 4 stycznia!!!do tej pory sie nie odezwali a jest juz tydzien.ile trwa na ogol takie czekanie na odp.czy to co wyzej napisalam dobrze wrozy??Wiem ze ONI szukaja odpowiednia osobe na to miejsce od 8 tyg!!!!!!maja ponic 100 cv wybrano 4( w tej 4 bylam ja)!!nigdy nie postawiono mnie przed taka sytuacja,przewaznie dzwoniono do mnie !raz tylko mnie tak zwodzono pare dni co skonczylo sie na tym ze prace dostala inna osoba;(wiem tylko ze sama rozmowa wyszla dobrze boje sie ze ten ch.o.l.e.r.n.y test zawazyl na wszystkim;((!Od czego mam ten tel.rozpoczac od razy od zapytania sie;czy mam prace??
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:08
      chicka78 napisała:

> Witamm,niedawno mialam rozmowe w sprawie pracy( jest to praca ktora bardzo chce
      > )przeszlam
      > prawie 1,5 godz.rozmow z 3 roznymi osobami to bylo w poprzedni wtorek.mam miesz
      > ane uczucia poniewaz osoba ktora bedzie w duzej mierze decydowala o zatrudnieni
      > u powiedziala tak:nie zrazaj sie kiedy nie zadzwonimy w tym tyg( zamykaja firme
      > dzisiaj na okres swiateczny I otwieraja 2 stycznia!)zadzwon do nas jezeli nie
      > odezwiemy sie do 4 stycznia!!!do tej pory sie nie odezwali a jest juz tydzien.i
      > le trwa na ogol takie czekanie na odp.czy to co wyzej napisalam dobrze wrozy??W
      > iem ze ONI szukaja odpowiednia osobe na to miejsce od 8 tyg!!!!!!maja ponic 100
      > cv wybrano 4( w tej 4 bylam ja)!!nigdy nie postawiono mnie przed taka sytuacja
      > ,przewaznie dzwoniono do mnie !raz tylko mnie tak zwodzono pare dni co skonczyl
      > o sie na tym ze prace dostala inna osoba;(wiem tylko ze sama rozmowa wyszla dob
      > rze boje sie ze ten ch.o.l.e.r.n.y test zawazyl na wszystkim;((!Od czego mam te
      > n tel.rozpoczac od razy od zapytania sie;czy mam prace??

ja bym cię nie zatrudnił ze względu na nieznajomość zasad pisowni języka polskiego
      • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:11
        jezyk polski nie jest wazny prosze pana;Pmieszkam zagranica;PP
        • wicehrabia.julian Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:13
          chicka78 napisała:

> jezyk polski nie jest wazny prosze pana;Pmieszkam zagranica;PP

nie znasz ojczystego to tym bardziej nie poznasz dobrze obcego
          • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:14
            wicehrabia.julian napisał:

> chicka78 napisała:
            >
            > > jezyk polski nie jest wazny prosze pana;Pmieszkam zagranica;PP
            >
            > nie znasz ojczystego to tym bardziej nie poznasz dobrze obcego
            > a wlasnie nie prawda!ale prosze trzymajmy sie tematu a nie dogadujmy sobie!
            • wicehrabia.julian Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:19
              chicka78 napisała:

> > a wlasnie nie prawda!ale prosze trzymajmy sie tematu a nie dogadujmy s
              > obie!

ale to jest właśnie temat: nie potrafisz się porozumiewać w piśmie, nie rozumiesz komunikatów do ciebie nadawanych (wyraźnie powiedziano ci, że firma zamknięta do 2.01 a ty na telefon czekasz) więc nie nadajesz się na bardziej wymagające stanowisko niż konserwator powierzchni płaskich

powodzenia w szukaniu pracy
        • iwona334 to po kie licho 26.12.11, 17:16
          chicka78 napisała:
          > jezyk polski nie jest wazny prosze pana;Pmieszkam zagranica;PP

to po kie licho uzywasz niewaznego jezyka?
          uzywaj tego waznego.
          • chicka78 Re: to po kie licho 26.12.11, 17:22
            no tak,na tym forum nie uswiadczysz pomocy tylko przyglupawe dogadywanki;P LOL
            • iwona334 Re: to po kie licho 26.12.11, 17:23
              chicka78 napisała:

> no tak,na tym forum nie uswiadczysz pomocy tylko przyglupawe dogadywanki;P LOL

na przyglupawe pytania nie moze byc innych odpowiedzi.

BOL.
              • kosc_ksiezyca Re: to po kie licho 26.12.11, 18:11
                Bul bez nadzieji.
            • koham.mihnika.copyright czuj sie utulona, wyglaskana i wysciskana 27.12.11, 10:38
              kibicujemy ci do 4, a potem przenies sie na wyzalnik.
        • koham.mihnika.copyright prosze pani, ja mialem rozmowe w kwietniu, a zacza 27.12.11, 10:36
          lem pracowac pod koniec sierpnia.
          tysz za granicom.
      • kosc_ksiezyca Re: ahhh ta praca 26.12.11, 18:11
        Zgadzam się z Julianem, zgroza.
    • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:10
      dostalam tez tesy do wypelnienia-techniczne zagadnienia,obliczenia itd...nie wyszedl mi najlepiej;(napisalam tylko polowe poprawnie-tak uwazam;( sama rozmowa kfaliwikacyjna poszla mi dobrze.Pozatym mam potrzebne doswiadczenie i potrzebna szkole,dyplom itd..niektorzy moi zanjomi mowia ze taki test to nie jest wszystko a ja mimo tego martwie sie,bo to jest dobrze platna praca;(
    • doral2 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:10
      musieli by być szurnięci, żeby w święta dzwonić.
      powiedzieli, że zamykają firmę na okres międzyświąteczny i będą czynni dopiero 2 stycznia, to czego oczekujesz??
      że ktoś przy stole świątecznym czy ze stoku narciarskiego będzie do ciebie dzwonił??
      puk, puk w czółko.
      • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:13
        doral pisze ze niecierpliwie sie bo bardzo chce tej pracy:P!wiem ze kiedy przyjdzie 2 stycznia to bede jak na szpilkach siedziala i nie wiem czy od razu nie zadzwonie nie czekajac na 4!
    • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:29
      e forum powinno sie nazywac :kto komu szybcije d.o.s.r.a chociaz niektore watki zamieszczone tutaj sa smiechu warte a z niektorych mozna sikac w majty:P
      • lacido Re: ahhh ta praca 26.12.11, 18:13
        a z niektorych mozna sikac w majty:P

dołączyłaś do zaszczytnego grona :)
      • koham.mihnika.copyright ta grupa zyje w symbiozie, ma swoj mikroklimat 27.12.11, 10:43
        musis sie aklimatyzowac. jak ci skora zgrubjeje to sie nadasz.
        Sprawdz w aptece, czy rzucili cos na poczucie humoru. To pomaga, zmniejsza nadkwasnosc, nadcisnienie oraz zaparcia.
        Zawsze mozesz zalozyc cos wlasnego, no taki fanklap.
    • miau_weglowy Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:35
      3 ostatnie dni przeed swietami, a ty oczekujesz,ze ludzie beda dyskutowac o wynikach rozmowy o prace? :D
      • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:36
        ja jestem w goracej wodzie kapana:P
        • miau_weglowy Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:37
          odzywczaj sie zawczasu, skoro to praca nie w Polsce
          dobrze Ci radze ;)
          • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:43
            miau_weglowy napisała:

> odzywczaj sie zawczasu, skoro to praca nie w Polsce
            > dobrze Ci radze ;)
            boooo?
            • miau_weglowy Re: ahhh ta praca 26.12.11, 17:46
              oszczedzisz sobie stresu czekajac na rozne rzeczy, na ktorych wykonanie zawsze JEST JESZCZE CZAS ;)
              • koham.mihnika.copyright bo my mamy milosny stosunek do roboty :-{) nt 27.12.11, 10:44

• lonely.stoner Re: ahhh ta praca 26.12.11, 18:04
      czekaj na telefon, firma jest zamknieta - pewnie wszyscy sa na urlopie i tak.
      Zazwyczaj sie czeka na telefon od pracodawcy, jesli nie dostaniesz odpowiedzi do 10stycznia to zadzwon i sie zapytaj czy juz w koncu podjeli decyzje?
      • chicka78 Re: ahhh ta praca 26.12.11, 19:56
        Dlatego sie zdziwilam ze powiedzieli ze sama mam sie " przypomniec" czyli zadzwonic czy ktos tak mial?
        • koham.mihnika.copyright wyraznie, Twoja praca nie jest priority one. 27.12.11, 10:50
          Gdy przyjmowalem do pracy, to jakis tydzien po ostatniej rozmowie zbieralismy sie do kupy, decydowalismy i przygotowywalismy dokumentacje, ktora wedrowala do HR. Oni wysylali listy, organizowali przyjecie tzn. sprawdzali kartoteki itd.
          Jesli wygralas, to zadzwonia zeby spytac, czy nadal jestes zainteresowana? Jesli nie, to nastepny w kolejce dostanie propozycje.
          Pospiech jest dobry przy lapaniu pchel. Chociaz, czlowiek godny nie spieszy sie nigdy.
          • chicka78 pytanie do kocham.mihnika 27.12.11, 11:04
            ale zastanawia mnie to ze sami kaza do siebie oddzwonc!czy to dobrze wrozy???czy tak sie postepuje z przyszlym pracownikiem?
            • koham.mihnika.copyright dziwne, ale co kraj, to obyczaj 27.12.11, 12:06
              zwykle - prosze do nas nie dzwonic, my zadzwonimy do pani.
              moze maja burdel w firmie? ja bym nie panikowal, masz 25% szans, to juz sporo.
            • brookeforrester Re: pytanie do kocham.mihnika 08.01.12, 01:58
              Dokładnie w tej samej sytuacji się znalazłam. Kazali zadzwonić, to zadzwoniłam, pracę dostałam, niby od stycznia, ale już prawie tydzień się bujam, mają zadzwonić kiedy zaczynam.. Nie wiem już zatem co o tym wszystkim sądzić. I co, masz robotę ? ;)
    • senseiek jestes za glupia do pracy... :D 27.12.11, 11:22
      jestes za glupia do pracy... :D

> do tej pory sie nie odezwali a jest juz tydzien.

Przeciez powiedzial ci idiotko, ze do 2 stycznia 2012 jest nieczynne.
      I masz dzwonic miedzy 2-4 stycznia. Czyli masz jeszcze tydzien czekania.
      A jak zwodzi to nic na to nie poradzisz, wiec po co wogole sie przejmowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka