zamysleniee Re: Husa zabanowali 27.01.12, 21:31 może gdzieś zabalował albo poszedł do żabki po czerwone wytrawne Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Husa zabanowali 27.01.12, 23:00 zbanowali może pierwszy jego nick, pod dwójką pisze z pracy pod innym IP, w poniedziałek znów sie odezwie, na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Husa zabanowali 28.01.12, 00:30 Hus da sobie radę. Ja też kiedyś otrzymałam bana za "niewiadomoco" na bodajże 3 doby. Jakaś ankietka dyscyplinująca się pojawiła i tyle. Mogłam czytać, nie mogłam pisać. Zero traumy. Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: Husa zabanowali 28.01.12, 08:35 Należało mu się. Może szanowne panie zamiast ślepo cymbała bronić, by się najpierw wywiedziały, za co cymbał bana dostał. Inaczej by wtedy śpiewały... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Husa zabanowali 28.01.12, 14:09 cuttle_fish napisała: > Należało mu się. > Może szanowne panie zamiast ślepo cymbała bronić, by się najpierw wywiedziały, > za co cymbał bana dostał. Inaczej by wtedy śpiewały... że niby naobiecywał i nabujał ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: Husa zabanowali 28.01.12, 14:29 Greenka, jaka ty naiwna jesteś. Może warto by było pomyśleć, dlaczego husa tak nienawidzą na innych forach, że musiał założyć własne? Na które zresztą ledwo pies z kulawą nogą zagląda? Może byś załączyła inne myślenie niż "mnie się nie układa i mnie nie doceniają, ale jestem przecież zajebista, to skoro husowi się nie układa i jego nie doceniają, to hus też musi być zajebisty"? Może jednak zajebisty wcale nie jest? Znasz go na wylot, że mu tak ślepo ufasz, bo pisuje na tym samym forum co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
papugaguga Re: Husa zabanowali 29.03.12, 23:44 EUROMEDICUM - UWAGA!!!! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PACJENTÓW I LEKARZY PRZED LECZENIEM SIĘ I PRACĄ W WYŻEJ WYMIENIONEJ PLACÓWCE. OPIEKA LEKARSKA BARDZO SŁABA, WARUNKI SANITARNE ŻADNE, LEKARZE, PIELĘGNIARKI I POŁOŻNE NIE MAJĄ PŁACONE ZA PRACĘ OD KILKU MIESIĘCY. aPELUJĘ DO PAŃSTWA O ROZSĄDNE KORZYSTANIE Z USŁUG TAKŻE PLACÓWKI URODENTAL (Z W/W POWODÓW), KTÓREJ EUROMEDICUM JEST FILIĄ LECZ NIE STOMATOLOGICZNĄ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś