Dodaj do ulubionych

JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY

IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.04, 21:58
Jakie i kiedy pojawiają się najwcześniej objawy ciąży? Czy są jakieś możliwe
po 2 dniach?
Obserwuj wątek
    • ethomas Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 22:01
      jasne... wyrzuty sumienia !!!
      • nat.ka Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 22:56
        tak, rosną wąsy i czujesz mrowienie w stopach.

ps. poczekaj jeszcze z tydzień i kup test. uprawiasz niby już seks...a takie
        pytania zadajesz...zresztą, nie moja sprawa.
    • bondzik Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 23:03
      Po dwoch dniach zazwyczaj rosnie Ci brzuch,czujesz kopanie,tetno dziecka..a tak
      na prawde to idz zrob test,tylko popros o taki ktory robi sie w dowolnym dniu
      cyklu,bo wiekszosc robi sie w dniu gdy powinna wystapic miesiaczka.
      • Gość: Asia Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.stepnica.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:23
        Pewnie masz niezłego pietra,więc podzielę się z Tobą moimi odczuciami,kiedy
        zaszłam w ciążę.PO DWÓCH DNIACH NIE POCZUJESZ NIC!!!EWENTUALNE OBJAWY POJAWIAJĄ
        SIĘ PO 4-5 TYGODNIACH.A są to:złe samopoczucie,"wrażliwość" całego ciała,częste
        oddawanie moczu itd.Zresztą ciążę się wyczuwa szóstym zmysłem.Jak nie chcesz
        tyle czekać,kup test.Pozdrowienia i powodzenia.
        • betty Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 23:53
          Po kilku dniach moga juz wystapic nudnosci, ale czy po dwoch..?
          • Gość: mel Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 08.06.04, 23:57
            Owszem,ze strachu :) Ja tak mialam :D niech zyja urojone ciaze :D
            • anahella Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 09.06.04, 00:17
              Gość portalu: mel napisał(a):

> niech zyja urojone ciaze :D

Hyyy fajnie jest przy takiej urojonej ciazy zakroplic mocz do testu, zamknac
              oczy i oddac urojonemu tatusiowi test ze slowami "ja sie tak boje ze nie
              spojrze na to";)
              • Gość: melmire Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 09:14
                Hle hle hle :D
                Mnie tam bylo go szkoda, bardziej byl zestresowany niz ja, tym bardziej ze
                informowalam go na biezaco o nowych objawach :)
                • mijaczek Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 09.06.04, 18:36
                  Mnie już po tygodniu (do @ miałam jeszcze 2 tyg.) bolał brzuch, ale zwalałam to
                  na może wcześniejszą @, ale żona kuzyna powiedziała mi,że tak ją bolało jak
                  zaszła w ciąże, więc zrobiłam teścik. dwie krechy.
                  Najwcześniej test można zrobić po ok. tygodniu.
                  pozdrafiam,
                  Żmija
    • Gość: Lolek Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:40
      pęknięta prezerwatywa :)
      • Gość: złośnica Boże... dobrze że nie trafiłam na tego posta IP: *.acn.pl 10.06.04, 12:07
        kilka dni temu, bo bym chyba osiwiała ze strachu :) na szczęście wczoraj
        okazało się, że nie jestem :)
        • Gość: Lolek Re: Boże... dobrze że nie trafiłam na tego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 13:06
          A chcesz jeszcze raz spróbować ?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka