Gość: Luiza IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.04, 21:58 Jakie i kiedy pojawiają się najwcześniej objawy ciąży? Czy są jakieś możliwe po 2 dniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethomas Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 22:01 jasne... wyrzuty sumienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 22:56 tak, rosną wąsy i czujesz mrowienie w stopach. ps. poczekaj jeszcze z tydzień i kup test. uprawiasz niby już seks...a takie pytania zadajesz...zresztą, nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bondzik Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 23:03 Po dwoch dniach zazwyczaj rosnie Ci brzuch,czujesz kopanie,tetno dziecka..a tak na prawde to idz zrob test,tylko popros o taki ktory robi sie w dowolnym dniu cyklu,bo wiekszosc robi sie w dniu gdy powinna wystapic miesiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.stepnica.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:23 Pewnie masz niezłego pietra,więc podzielę się z Tobą moimi odczuciami,kiedy zaszłam w ciążę.PO DWÓCH DNIACH NIE POCZUJESZ NIC!!!EWENTUALNE OBJAWY POJAWIAJĄ SIĘ PO 4-5 TYGODNIACH.A są to:złe samopoczucie,"wrażliwość" całego ciała,częste oddawanie moczu itd.Zresztą ciążę się wyczuwa szóstym zmysłem.Jak nie chcesz tyle czekać,kup test.Pozdrowienia i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 08.06.04, 23:53 Po kilku dniach moga juz wystapic nudnosci, ale czy po dwoch..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 08.06.04, 23:57 Owszem,ze strachu :) Ja tak mialam :D niech zyja urojone ciaze :D Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 09.06.04, 00:17 Gość portalu: mel napisał(a): > niech zyja urojone ciaze :D Hyyy fajnie jest przy takiej urojonej ciazy zakroplic mocz do testu, zamknac oczy i oddac urojonemu tatusiowi test ze slowami "ja sie tak boje ze nie spojrze na to";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 09.06.04, 09:14 Hle hle hle :D Mnie tam bylo go szkoda, bardziej byl zestresowany niz ja, tym bardziej ze informowalam go na biezaco o nowych objawach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY 09.06.04, 18:36 Mnie już po tygodniu (do @ miałam jeszcze 2 tyg.) bolał brzuch, ale zwalałam to na może wcześniejszą @, ale żona kuzyna powiedziała mi,że tak ją bolało jak zaszła w ciąże, więc zrobiłam teścik. dwie krechy. Najwcześniej test można zrobić po ok. tygodniu. pozdrafiam, Żmija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: JAKIE SĄ PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:40 pęknięta prezerwatywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica Boże... dobrze że nie trafiłam na tego posta IP: *.acn.pl 10.06.04, 12:07 kilka dni temu, bo bym chyba osiwiała ze strachu :) na szczęście wczoraj okazało się, że nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Boże... dobrze że nie trafiłam na tego posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 13:06 A chcesz jeszcze raz spróbować ?:) Odpowiedz Link Zgłoś