funny_game 02.03.12, 21:13 A mianowicie jadłam dziś pierwszego ogórka małosolnego w tym roku. Nie był wybitny, ale i tak mi się chce jeszcze z trzech, teraz. A nie mam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabeletka Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:24 ta, jasne. wiosna to jest w maju. jak dobrze pojdzie, pani makaron^^ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:27 W tym roku pójdzie rewelacyjnie, bo ja mam kwiecień wyjazdowy, Pani Pizzo! ;F Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:42 to ja juz nie powiem jaki ja mam maj :P pani kalosz Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:47 Maj w tym roku jest odwołany!!! Pani Karnawał! Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Ja też mam problem 02.03.12, 22:00 nie boj, nie boj, tylko sie na zdjecia ciesz pani stecca napuchnieta Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:17 Chciałabym, ale niestety tylko ogórka małosolnego jadłam :F Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:20 i dobrze Ci tak, do tego prowadzi zaspokajanie żadz w sposób niezgodny z naturą!!! porządny katolik ogórki małosolne zaczyna jeść w czerwcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:25 I truskawki są szklarniowe ale kobiałkowe za 9,90 też, ale tego grzechu uniknęłam :F Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:29 ja dziś też uległam pokusie: pomidory na gałązce. ale smakowały jak wata zamoczona w wodzie. więc: grzech i pokuta w jednym, taki zestaw. :~) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:33 To się przyznam, że ogór bardziej PACHŁ, niż smakował ;) Jutro i tak kupię kilka, ale na SWOIM ryneczku. Bo już za długo czekam na małosolniaczki, które wprost wielbię. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:40 a robisz sama, czasem? pamiętam takie jedne wakacje, kiedy dopadał mnie egzystencjalny niepokój zawsze, kiedy nie miałam nastawionych małosolnych. preferuję odmianę mocno chrzanową, słabo czosnkową. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:48 stephanie.plum napisała: > a robisz sama, czasem? Oszywisię :) > > pamiętam takie jedne wakacje, kiedy dopadał mnie egzystencjalny niepokój zawsze > , kiedy nie miałam nastawionych małosolnych. > preferuję odmianę mocno chrzanową, słabo czosnkową. A ja lubię płodozmian: raz takie, raz owakie, nawet z liśćmi wiśni. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:26 Zrobiłam sobie dziś śniadanie samodzielnie, bo M. musiał się wyspać i go (śniadania, bo M. się nie mieści) zapomniałam zapakować do torby. No to zajszłam byłam do warzywniaka, a tam akurat dostawa. Nie było wcześnie, byłam już spóźniona ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:23 a ja bym wszamała orzeszki nerkowca i nie mam, ba! nawet nie jadłam dziś sklep za daleko, ale wino jeszcze jest, więc życie jest piękne:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:27 O, u mnie też jest wino, ale oddałabym za dobrego małosolniaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:30 Wybitny malosolny w marcu?!Jakie Ty pojecie o zyciu masz,kobieto ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:32 Toć piszę, że NIE był wybitny, no :) A o życiu mam marne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:31 O yaaa.... Też bym schrupała takiego egzemplarza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:33 Ten egzemplarz już jest niedostępny :F Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Ja też mam problem 02.03.12, 21:40 Toć piszę, nie TEGO, a TAKIEGO. :) Nie obawiaj sie, z paszczy Ci nie wyciągnę! :D Odpowiedz Link Zgłoś