ugryzienie 27.03.12, 00:30 Macie/miałyście partnera fryzjera - płci męskiej. Wykorzystałyście to? Strzygł/czesał, farbował was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koham.mihnika.copyright Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 27.03.12, 02:49 od przyjazdu tylko zonie pozwalam sie dotknac. do glowy. ale ja jestem low maintenance guy :D Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 27.03.12, 09:18 miałam, ale jak się okazało za krótko by się przekonać :D Zdążył udzielić mi tylko jednej rady, do dziś ją pamiętam, ale jeszcze nie przetestowałam choć minęło 16 lat :D i ciągle się zastanawiam czy miał rację? Muszę wreszcie spróbować :P, bo to byłoby łatwym rozwiązaniem problemu z moimi kudłami :D Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 01.04.12, 23:35 ja mam problemowe końcówki, po prostu fatalnie się nie układają ;) U nasady i wzdłuż potrafią się fajnie ułożyć a końcówka psuje cały efekt. Poradził mi aby codziennie smarować je żelem. Po kilku miesiącach powinny się same podwijać. A mi wciaż brakuje wymuszenie systematyczności jakiejkolwiek u siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 01.04.12, 22:11 widzę kochanka jak leci na potajemne spotkanie ze swoją panną i ją strzyże, nakłada farbę albo modeluje Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 01.04.12, 23:50 zamysleniee napisała: > widzę kochanka jak leci na potajemne spotkanie ze swoją panną i ją strzyże, nak > łada farbę albo modeluje Ale z drugiej strony - jaka sprytna przykrywka dla pani. "Idę do fryzjera"... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki ja farbowałem 01.04.12, 22:15 co prawda tylko odrosty ale lubiła to widziałem w jej oczach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 01.04.12, 22:20 Ależ dajesz dzisiaj :))))). Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: fryzjer mąż/partner/kochanek itd 01.04.12, 23:47 timetotime napisała: Ależ dajesz dzisiaj :))))). 10-ta rocznica narzeczenstwa - to nie w kasze dmuchal :) Odpowiedz Link Zgłoś