mirtillo25 Re: starzenie się?? 28.03.12, 04:24 Jak kobieta jest zadbana, seksowna i zgrabna to nie widać po niej czy ma 35 czy 30 lat. Wszystko zależy od pogody ducha (uśmiech odejmuje lat) i od wyglądu. Dla przykładu: jedna moja kuzynka ma 41 lat, a wygląda na 30. Zawsze uśmiechnięta, szczupła, zawsze w obcisłych spódnicach lub spodniach, ładnej bluzce, zawsze obcasik i ładny makijaż (wyraźny, ale nie wulgarny). Ubiera się modnie, ale nie nosi tych workowatych ubrań. Wszystkie sukienki odcięte pod biustem pasują tylko naprawdę młodym dziewczynom. Reszta kobiet wygląda w nich jak w ciążówce. Moja druga kuzynka natomiast ma 29 lat, a wygląda jak 40 - latka. Spasła się, nie maluje się, zamiast ciuchów nosi jakieś porozciągane swetry. O uśmiechu nie wspomnę. Chodzi taka zmarnowana cały dzień, choć życie ma udane. Jak dla mnie tragedia. Dwie kobiety, a jaka różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: starzenie się?? 28.03.12, 09:07 A Ty spać nie możesz, czy w Australii żywiosz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: starzenie się?? 28.03.12, 09:28 polyanna3 napisała: > Dochodzę do wniosku ze wszystko co najlepsze już za mna, lata mlodości, świeza > , mloda cera, szczupla sylwetka bez starań No to akurat już na pewno za tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: starzenie się?? 28.03.12, 17:37 Tak do 32. roku życia mówiłam sobie "jest super, to jeszcze MÓJ czas". W tym momencie mówię "o k..., niedługo będę miała 35, a za chwilę 40! to koniec wszystkiego!". Niby wyglądam sporo młodziej niż wskazuje na to metryka, ale... czasu sie nie oszuka. Pierwsze siwe włosy, pierwsze zmarszczki wokół oczu, skóra na twarzy i dłoniach jakaś taka... mniej świeża i jędrna. I jakoś tak smutno mi się robi... Może za 10 lat będę wyglądać atrakcyjnie: będę farbować włosy, będę tuszować zmarszczki toną makijażu. będę nosić odmładzające ciuchy - i może jakiś facet sie za mną obejrzy i pomyśl "no, no, całkiem niezła jak na swój wiek". No właśnie - jak na swój wiek! Żal młodości, tego, co już nie wróci. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
polyanna3 Re: starzenie się?? 28.03.12, 22:41 no właśnie" jak na swój wiek", ja już od pewnego czasu zauważam ze łapię coraz mniej męskich spojrzeń i średnia wieku uległa zasadniczej zmianie. Teraz patrzą z reguły faceci po 40stce:D. wiem starsznie prozne to z moje strony!!ale przeciez kazda kobieta jest trochę próżna i lubi sie podobać. A pamiętam jak jeszcze 10 lat temu idac plażą, wszyscy byli moi hehehe..........ech fajne czasy to były:) ale przynajmniej będziemy mialy co wspominać, patrząc na zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś