Dodaj do ulubionych

dziewczyna mnie okłamała

03.04.12, 14:29
Hej, mam pewien problem. Jestem z dziewczyna od 3 miesięcy i wgl. jest bardzo dobrze...wspólny wypad na narty, rozmowy z rodzicami, świetny kontakt ( ja jestem w 3 klasie LO ona w 1 klasie LO)...dała mi ostatnio swoje hasło na facebooku i wszedłem na jej profil... i u kilku kolezanek w rozmowach byly rozmowy na temat jej niespełnionej miłosci( jej znajomego który chodzi z nami do szkoly)..i ostatnio sie jej spytałem właśnie o te jej relacje... czy kiedykolwiek podobał się jej, czy coś czuła a ona popatrzyła mi się w oczy i zaprzeczyła, wręcz się oburzając...nie wiem co robić...powiedzieć że oglądałem jej rozmowe z kolezanką i o tym co zobaczyłem...czy milczeć i żyć ze świadomością ze moja ukochana mnie okłamuje..??! Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:31
      Nie zdasz w tym roku na pewno!!
      • rikol Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:16
        Zadna dziewczyna nie przyzna sie, ze zalezy jej na facecie, od ktorego dostala kosza (zreszta facet tez by sie nie przyznal). Ona po prostu nie chce byc posmiewiskiem calej szkoly. A na przyszlosc, nie pytaj o takie rzeczy, bo nikt normalny prawdy nie mowi w takich sprawach.
    • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:32
      znowu ferie, jak ten czas leci.
      • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:33
        przeciez ferie juz byly.
        • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:37
          to były stare, a teraz są nowe.
          • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:38
            Ale te nowe, śfionteczne dopiero od czwartku.
            • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:42
              a nie wiem, ale atmosferę trzeba wcześniej wprowadzić;)
              • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:44
                Six_a Ty chłopu odpowiedz coś z sensem bo ja już nie daję rady.
                Tłumaczę lasię jak mogę, ale nie dociera no.
                • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:48
                  no niestety, mi mózg wyparował po dzisiejszym nawale.
                  • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:49
                    Mi też.
                    A tu jeszcze z 10 godzin trzeba funkcjonować.
                    Strasne!!
            • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:42
              moze sie chlopak urwal z lekcji religii?
              • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:49
                wyszet na papierosa;)
                • six_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:56
                  sorry, wyszeł (wersja dla purystów)
    • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:35
      Podpuszcza Cię mądrala.
      Dała hasło i popisała z koleżankami żeby ci na nerwach zagrać.
      • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:38
        to sa rozmowy jescze z listopada kiedy się pozanliśmy...mi chodzi poprostu o sam fakt że mnie okłamała w żywe oczy.:c
        • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:39
          Zapomniała o tamtym gościu. Lasie w tym wieku tak mają.
          Nie wystarcza, że teraz kocha Ciebie???
        • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:39
          poradzcie mi...mam jej powiedzieć że oglądałem jej rozmowe z koleżanką..tam byo tez duzo o mnie..czy dać spokoj ( tylko że to kłamstwo)
          • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:41
            kurcze, to czemu mi nie powiedziała o tym...pytałem ją o to 3 dni temu... i taki bulwers jak tak wgl. mogłem pomyslec ;c.....KURCZE...To jest Moja Milość Zycia....Boli mnie to
            • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:43
              tam zaraz milosc zycia. Wez ja przelec i ta jej kolezanke tez i poszukaj nowej milosci zycia.
              • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:45
                Soul w tym wieku to jest miłość!!
                • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:45
                  a, bo ja widzisz stary juz jestem i ten tego zapomnialem.
                  • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:48
                    Się umów z szesnastką to se przypomnisz ;)
                    Albo lepiej nie bo nieletnia, jeszcze do więźnia pójdziesz.
                    • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:49
                      a jak ta 16 wyglada na 32 to tez?
          • a_nonima Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:41
            Powiedz jej, że dowiedziałeś się o jej fascynacji tamtym gościem.
            Jak powiesz, że czytasz jej korespondencję na bank Cię zabije!!

Poza tym ona ma 15-16 lat ....?? oczekujesz dojrzałości??
            • maly.jasio jak zmienisz nicka na: - de_nomina 03.04.12, 14:46
              Ty Ci udziele audiencji.
    • maly.jasio Ty mysl o maturze, a nie o siksie z I. klasy LO 03.04.12, 14:45
      Bo takie to jeszcze nie umieja rozrozniac miedzy dobrem, a zlem.
    • varna771 Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:50
      oj dzieci, dzieci ... :D
    • wez_sie Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:50
      mialem z nia taka sama sytuacje.
      chyba jestes z moja ex, wierz?
      • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 14:58
        Kurcze... a jak moze moglbym to zrobic i powiedziec jej że wiem o jej "dawnej "fascynacji bez mowienia że przeczytalem to w jej korespondencjach???;x
        • soulshunter Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:00
          powiedz jej ze w kiblu na scianie tak bylo napisane i dlatego sprawdzasz.
    • justynabal Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:03
      Poważny problem. Nie grzebie się w cudzej korespondencji. A, feee! Jesteście "razem" dopiero 3 miesiące, uważasz, że nikt jej się nigdy nie mógł podobać? Po drugie- chyba Ci zaufała( podając hasło, swoją drogą- po jaką cholerę?) a Ty wyciągasz jakieś jej prywatne rozmowy i jeszcze pytasz o jakiegoś gościa. Z punktu widzenia osoby starszej o dekadę- szczeniactwo. Dorośnij i nie pie.dol o miłości( chyba nie wiesz co to takiego).
      • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:17
        Ja rozumiem wsyztsko...ja się zachowałem głupio ale mi chodzi tylko o to dlaczego mnie okłamała...3 dni temu kiedy sie jej spytałem ijak powiedziałem że zauważyłem to że może coś do niego czuć to się oburzyła i zaprzeczyła gwałtownie....mnie choddzi tylko o to kłamstwoo...dlaczego?
        • justynabal Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:24
          Bo jeszcze jeste bardzo młoda? Przeżywa/ła na pewno różne miłostki- jak to w tym wieku. Teraz jest z Tobą i jeśli Wam po drodze, to pewnie się bała( wstydziła?), że może się coś między wami popsuć, no i pewnie nie chciała o tym rozmawiac, ani Ci się spowiadać. Nie musicie wszystkiego o sobie wiedzieć- każdy ma do tego prawo. Daj jej spokój i żyj tym co teraz, a nie tym co było. No i lojalność- to najważniejsze.
          • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:37
            justynabal napisała:

> Bo jeszcze jeste bardzo młoda? Przeżywa/ła na pewno różne miłostki- jak to w ty
            > m wieku. Teraz jest z Tobą i jeśli Wam po drodze, to pewnie się bała( wstydziła
            > ?), że może się coś między wami popsuć, no i pewnie nie chciała o tym rozmawiac
            > , ani Ci się spowiadać. Nie musicie wszystkiego o sobie wiedzieć- każdy ma do t
            > ego prawo. Daj jej spokój i żyj tym co teraz, a nie tym co było. No i lojalność
            > - to najważniejsze.

masz racje, zeczywiscie moglaby sie tego obawiac....dam temu spokoj i bedziemy zyc chwila...i nie bede wchodzil na jej face..napewno:)
    • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:34
      six_a napisała:

> no, jak nie okłamujesz, to musisz przyznać, że rozmowę widziałeś, co powinno dr
      > amatycznie przyspieszyć finał tej "miłości".
      >
      >
      > dllaczego napisalas milosc w cudzyslowiu...ja ja kocham naprawde bardzo mocno...jedynie co moge zalowac ze zobaczylem te rozmowe
      ale oklamala mnie...?

• stokrotka_a Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 15:50
        wescmac napisał:

> dllaczego napisalas milosc w cudzyslowiu...ja ja kocham naprawde bardzo m
        > ocno...jedynie co moge zalowac ze zobaczylem te rozmowe
        > ale oklamala mnie...?

To była rozmowa koleżanek z twoją dziewczyną? Bo jeśli nie, to plotki nastolatek możesz miedzy bajki włożyć i do Częstochowy na kolanach pójść. No chyba, że jesteś trollem. ;-)

• beatrix-kiddo Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 16:23
      Dziecko, Ty się nauką zajmij, matura przed Tobą. A nie jakimiś wydumanymi problemami egzystencjalnymi.
      Na poważne związki przyjdzie czas, jak dorośniesz i zmądrzejesz :-)
      • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 16:52
        tylko proszę nie mówcie tu o jakimkolwiek dojrzałym zachowaniu etc. ja poprostu chciałem się poradzić...porozmawiać, czy zachowac dla siebie, zapomnieć i carpe diem..?!
        • alpepe Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:23
          zachować dla siebie. I ona i ty jesteście jeszcze dziećmi, ale to zrozumiesz dopiero za kilka lat. Teraz wydaje ci się, że się tu stare pryki wyśmiewają i dobrze ci się wydaje. Niby kilka lat różnicy, ale sam zobaczysz, to lata świetlne. Twoje rozterki wydadzą ci się głupie.
    • 0riana Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:35
      Nurtuje mnie okrutnie po cholere daje sie komus haslo do facebooka, poczty czy inncyh tego typu prywatnych spraw?
      • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:37
        poprostu jak byłem u niej to mi podała i zapamietałem. Bez sensu....tylko odpowiedzcie mi dlaczego skłamała???? prosze pomóżcie
        • 0riana Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:43
          A gdyby powiedziala ze jej sie ten chlopak podobal to byloby Ci lepiej? Wowczas trulbys sie ze ona temtego bardziej, ze to sramto owamto. Ogarnij sie i do nauki sio. Z matematyki ma byc piatka.
          • wescmac Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:45
            masz racje...a z matmy jest 5 i z probnej podstawy 93 ;O)))
            • 0riana Re: dziewczyna mnie okłamała 03.04.12, 17:50
              No!
    • light_in_august Re: dziewczyna mnie okłamała 04.04.12, 09:31
      Stary, daj spokój... a co to, nie miała dziewczyna prawa się w kims podkochiwać? Musi Ci się z tego spowiadać? To są jej prywatne sprawy, w kim była zakochana. Nie naciskaj, nie drąż tematu. Będzie chciała, to sama Ci opowie. Ważne chyba, że teraz jest z Tobą, prawda? Trochę zaufania.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: dziewczyna mnie okłamała 04.04.12, 09:37
      czy milczeć i żyć ze świadomością ze moja ukochana mnie okłamuje..??

Odpowiem na to pytanie jak tylko wytłumaczysz po co pytałeś się o starą niespełnioną miłość tej dziewczyny. jak był tego cel?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka