Dodaj do ulubionych

czuję się w obowiązku..

13.03.02, 09:18
zebrania bagiennej barci do jednego wątka..
nie wiem gdzie są wszyscy - zapewne szperają po innych dyskusjach.
No misie pysie, dziwczynki kochane - do bagienka..!
Kwik, jak tam..? Kciuki trzymam od dwóch dni i nie mogę makijażu zrobić..!!
Aise też trzyma więc melduj szybciutko jak jest...
neo, neo, neooo !!! Ty już dobrze wiesz czemu Cię wywołuję...
i tego opoja czarlsa też miło by było ujżeć..
obiecuję - żadnej cięzkiej pracy i gimnastykie nie będzie..
Obserwuj wątek
    • ydorius Re: czuję się w obowiązku.. 13.03.02, 09:21

No to skoro nie byłem wspomniany, to tym radośniej się zgłaszam. W razie czego
      zniknę, a ponieważ rejestr nie obejmuje ydoriusów, więc nikt nawet nie
      zauważy...

Mam tylko jedno ale: skąd znasz takie brzydkie słowa, jak to w tytule..?

.y.
    • bukowski27 dobra dobra... agick nie sciemniaj mi tu... 13.03.02, 09:23
      milo by mnie bylo ujrezc? nie gadaj tyle, tylko dawaj juz to kolano... co???
      znowu w spodniach... no wiecie co... wy to wstydu dziewczyny nie macie...
      • kwik czarlee 13.03.02, 09:25
        a kiedy założysz spódnicę? nam chyba też od życia coś się należy :)
        • agick Re: czarlee 13.03.02, 09:29
          ygreku... toż to celowe było celem sprawdzenia (!!) Twojego refleksu..
          no witaj witaj, a jakże...
          skąd u mnie słowo w obowiązku...? no qrde nie wiem...

bukoś - masz kolanko ale wiesz, szybko w sukieneczkę przebierka..!
        • bukowski27 kwik. co to to nie. 13.03.02, 09:30
          w spodnicy sygladam jak ksiaze karol... a tak wogoioeto juz nie nosze...
          przestalem w wieku 25 lat... uwazam ze to zbyt dziecinne dla prawdziwego
          mezczyzny...
          • kwik charlee 13.03.02, 09:33
            czyli Sean Connery jest dziecinny? oj, bukoś, czy Ty dorośniesz i kiedy :)
        • amor_latino charls bi taf 13.03.02, 09:31
          pozrawiam wszystkich nieuleczalnie ubloconych

a ty bukosiu juz chyba ze dwa dni sie uganiasz za agickowym kolanem i jeszcze nic
          zes nie dogonil a juz jestes tematem plotek jest jak seksoholik jaki. powstrzymaj
          swe zadze samcze bo jak wroci kasiulek to zrobi z toba to co wasia nazywa seksem.

kwik napisał(a):

> a kiedy założysz spódnicę? nam chyba też od życia coś się należy :)

• kwik cześć gucior 13.03.02, 09:34
            ja zupa jest dzisiaj grana?
            • amor_latino Re: cześć gucior 13.03.02, 09:38
              czesc niesamookreslona plciowo kolezanko,

w temacie zupy to mowie raz na jutro. pomidorowka wciaz rulez. no chyba, ze
              skoncze z ta dieta pomidorowkowa z uwagi na syndrom niezagospodarowanego
              narzeczonego. umiesz co gotowac?

g

kwik napisał(a):

> ja zupa jest dzisiaj grana?

• kwik Re: cześć gucior 13.03.02, 09:40
                amor_latino napisał(a):

- umiesz co gotowac?

nieskromnie prawie szystko
                lubię kombinować :)
              • agick Re: pomidori stori... 13.03.02, 09:47
                suuuupaaa... italiana....
          • bukowski27 amor_latino 13.03.02, 09:36
            vel gonzales y copacabana del pierro maruitio vercruz santa maria domingo z
            domu kowalski... masz racje.

a klaska sie niczego nie dowie... ona mnie juz chyba rzuciala... jako i ciebie
            twoja najukochansza bodajze... mniemam iz wasia ukoi nasze serca skolatane...
            bo dziewczyny to nawet w spodniach juz przychodza...
            • agick Re: chłopaki... 13.03.02, 09:38
              kamon... spodnie też są sexi...
              biodrowe..
              i tatuaż wystaje.. pasi..?
              • kwik co prawda nie do końca chłopaki... 13.03.02, 09:42
                ale kwik nie lubić biordówek..
                o w biordę!
              • bukowski27 agick biodrowki? 13.03.02, 09:43
                kurna dzioucha kaj mieszkosz? godej. byda wieczor... ino jokie mosz wymiary...
                dowej dowej... dzioucha...
                • agick Re: bukoś... 13.03.02, 09:51
                  tak wiesz - stabilnie... 100 na 100...
                  ale mam poczucie humoru... he, he..
                  no i jak..? łil ju tejk mi end obwiuz mi..?
                  • amor_latino bukos chlopie 13.03.02, 09:54
                    ales ty wyglodnial. na biodrowki lecisz? daj spokoj i wyluzuj. badz mezczyzna.
                    g

agick napisał(a):

> tak wiesz - stabilnie... 100 na 100...
                    > ale mam poczucie humoru... he, he..
                    > no i jak..? łil ju tejk mi end obwiuz mi..?

• agick Re: amor chlopie 13.03.02, 09:56
                      a Ty co - adwokat..???????
                    • bukowski27 no wiesz. latino.. 13.03.02, 09:56
                      tp to masz te wszystki eesmeraldy i wasie na dokladke... a kaska jak wyjechala
                      do hondurasu tak jej nie ma... czlowiekiem tylko jestem... slabym ulomnym...
                      ale mam 32 cale... tego... nooo... yyyy... no wlasnie...
                  • bukowski27 co ci mam obwiazac? 13.03.02, 09:55
                    100 na 100... yyyy... co to ja mialem... wybiore si edo centrali na rozmowy...
                    yyyyy... musze renegocjowac umowe o wspolpracy czy jakos tak.... a co do
                    100x100, mam kumpla ktory mowi o sobie 100x100 no to ja mowie na niego kostka
                    rubika... ale to facet... to wiesz...
                    • aise_ no melduje sie posłusznie 13.03.02, 09:58
                      jezdem!

agiś - sie masz?
                      gucio - zdravo
                      bukoś - hał ar ju? - nie mam spodni....
                      kwik jak tam wczorajsze bo mnie kciuki już bolą?
                      ygreku - haj!jak absynt?

o nikim nie zapomniałam?
                      • bukowski27 agicka wiesz jak jest... 13.03.02, 10:01
                        ale aise nie ma spodni... no czesc aise. pieknie dzisiaj wygladasz...
                        egeszmege... dasz sie zaprosic na lancz?
                      • kwik witamy 13.03.02, 10:01
                        dzienki; udało się.

aise, zrobiłaś już przegląd i konserwację miotły? wiosna idzie, widziałam
                        wczoraj. tylko buty ma za ciasne i będzie szła trochę dłużej, tak mi
                        powiedziała.
                        • aise_ Re: witamy 13.03.02, 10:05
                          kwik - no to super, nasze kciuki maja wysoką skutecznośś

oddalam miotle do przeglądu, przecież nie będę na niej w kiecce latać, no nie?
                          a że dzisiaj pogoda taaaaaaaaaka, ze hej...

jasne bukoś, że możesz mnie zaprosic na lancz,a le do jakiegoś przyzwoitego
                          miejsca, a nie jakiejś speluny jak ostatnio
                      • ydorius Re: no melduje sie posłusznie 13.03.02, 10:11
                        aise_ napisał(a):

> ygreku - haj!jak absynt?

Haj.
                        Absynt został wypity do ostatniej kropli z zachowaniem oczywistych zasad jego
                        picia. Wypity w miłym gronie. Zaowocował kilkoma szalonymi pomysłami, z których
                        dwa mają szansę na realizację (przy czem jeden bardziej, o realizacja odbędzie
                        się wew czwartek, czyli, kruca bomba, jutro...).

Cała grupa żłopiących zieloną czarodziejkę zgodnie stwierdziła, że z chęcią
                        jeszcze by się tym potruła...

Cy ktoś nie jedzie do Pragi..?

.y.

P.S. Skąd znasz takie brzydkie słowa, jak na przykład to w tytule..?
                        • agick Re: jadę do gdańska... 13.03.02, 10:18
                          ale w piątek...
                          bukoś - więcej tolerancji dla ufoli...!!
                          100 na 100 to jeszcze nie tragedia...
                          a mnie kto zabiera dziś na lincz..?
                          • bukowski27 agick. kurna... 13.03.02, 10:22
                            a kto mowi ze tragedia? no kto? ten funfel co o nim mowilem to ma dystnas do
                            siebie. to nie w temacie ze sie nabijamy z niego. co to to nie:) drugiego
                            takiego znam, taki mizerny raczej... to on jak wstaje , rano to sie prezy
                            przezd lusterm i mowi sam do siebie: boze. dziekuje ci ze mnie stworzyles takim
                            bykiem:) nos do gory agick:)
                          • aise_ Gdańsk rulez 13.03.02, 10:22
                            pozdrów starówke i Neptusia, i powiedz, ze ja też tam będę na święta...

niektórym ufolom to dobrze...
                            • kwik Gdańsk rulez, a Toruń git. 13.03.02, 10:27
                              może w końcu się udaw ten łykend. byliście na krzywej wieży?
                              • aise_ Toruń double git! 13.03.02, 10:28
                                no pewnie, że tak...

tylko, ze moja psiapsióła stamtąd wybyła i nie mam teraz do kogo jeździc i z
                                kim sie po wieżach rozbijać

wot żyzn takaja...
                                • kwik aise 13.03.02, 10:36
                                  pozdrowię od Ciebie Toruń z samego wieżhu wierzy, a może kartkę wyślę, co? :)
                                  • aise_ kwiku najdonośniejszy! 13.03.02, 10:40
                                    no jasne, ze chcem i muszem

chcem, rzebyś wierze pozdrowiła
                                    kartkie z radościom dzikom pszyjme tesz:)
                        • bukowski27 aise / ydorius 13.03.02, 10:19
                          aise... w tym w macdonaldzie promocja... aha... to mi sioe kawal przypomnial,
                          pewnie znacie:

2 dresow przychodzi do macdonalda.

sprzedawca: slucham.

dresy: dwa wiesmacki.

sprzedwaca: to wiedze. ale co podac?

tak misie przypomnialo... zupelnie od czapy.

y. ja bede pod koniec marca jechal przez prage. jest temat?
                          • ydorius jest! jest! 13.03.02, 10:26

Znaczy temat. Jest.
                            Gdybyś mógł stamtad przeszmuglować jaką okazałą butlę (heh, Fruko Schulz - tak
                            przy okazji, wyjątkowo czeskie nazwisko, prawda - robi absynt w takich 1,7
                            litra... he...) trunku, pod wpływem którego Van Gogh obciął sobie ucho, a
                            wcześniej tego samego dnia chciał Paula Gogaina zaszlachtować brzytwą, to
                            byłoby super...

Co prawda umiejętności twórczych mi po tym nie przybyło, ale piło się całkiem
                            przyjemnie...

Pomijając juz jednak te kwestie, to wypiliśmy także, hem, tego, porcję, którą
                            obiecałem kumplowi... Tak jakoś wyszło, hem, tego... Wiem, świnia ze mnie... I
                            się wstydzę, hem...

.y.
                          • aise_ bukoś 13.03.02, 10:26
                            dobra makdonald moze byc - kup mi makczikena bez frytek i szejka waniliowego
                            a no i soczek jablkowy

jedziesz do pragi? znow zabłądzisz bidaku...

ale może dla mnie kupisz tego absynta, co?

• aise_ o kruca fuks zapomniałam sie... 13.03.02, 10:20
                          w tym tytule
                          powinno byc tak: [ocenzurowano] sie [ocenzurowano]

obiecuje, ze już nie bede i przepraszam cudze wrażliwe uszka i oczka:)

mówisz, że absynt orajt? to może przy okazji tez sprobuje...A jak to piliście?

• agick Re: i ja też zaczęłam.. 13.03.02, 10:25
                            zupełnie idiotycznie... że niby (fuj..!) w obowiązku (brrr..) i tego tam..
                            oficjalnie przepraszam wszystkich za te słowa obelżywe i biję się w piersi a
                            dudni...
                            • ydorius Re: i ja też zaczęłam.. 13.03.02, 10:27

No.
                              Pierwsza pozytywna wiadomość od Ciebie dzisiaj.

Ze ufole mają piersi, oczywiście, o to nam chodziło...

.y.
                              • aise_ Re: i ja też zaczęłam.. 13.03.02, 10:38
                                po pierwsze primo: ufole maja po 17 piersi, nie wiedzialeś?
                                po drugie primo: ponawljaju pytanie - to jak piliscie ten absynt, bo ja bym sie
                                chętnie nauczyła...
                                • agick Re: O MARYJO JEDYNO ! 13.03.02, 10:43
                                  BUKOŚ !!!!!!
                                  dzięki za podnoszenie na duchu słonika 100 na 100...
                                  (a teraz szeptem: ...nie mam tyle wcale, tak w ogóle to jestem szałową babką
                                  ale się kamufluje....)

idę na peta, ale się zdenerwowałam...
                                • ydorius Re: i ja też zaczęłam.. 13.03.02, 10:44

Ajajaj...
                                  Jaka niecierpliwa...
                                  Przepisy masz poniżej. Sama rozumiesz, że w przypadku tak specyficznego
                                  alkoholu nie można sobie cośtam bełkotnąć, trzeba opisać dokładnie...

A co do ufolowych piersi - po pierwsze pamiętajmy, że piersi będą ostatnimi,
                                  co jest mniej ważne, a bardziej ważne jest to, że od przybytków głowa nie boli
                                  (chyba, że to Taj Mahal, to wtedy boli, bo się kręci)

.y.
                          • ydorius Re: o kruca fuks zapomniałam sie... 13.03.02, 10:40

No i się lepiej nie przypominaj, bo jeszcze Cię awansują na Twój poziom
                            niekompetencji (brrr...).

Nie wiem, czy jesteś czytelniczką Asterixa (która to lektura jest kopalnią
                            wiedzy o człowieku, społeczeństwie, religii i obyczajach - i wcale się nie
                            naśmiweam), ale zakładam, że czasem widziałaś gdzieśtam. Otóż w tomie Asterix
                            i Normanowie podczas nawalanki Obeliks pyta się, jak się robi dzika w
                            śmietanie. I wtedy jeden z Normanów robi takie charakterystyczne coś. Usteczka
                            w ciup, główka do przodu, rączki na wysokiści piersi, kciuk i palec wskazujący
                            zetknięte, a reszta palców rozcapierzona... I mówi rozmarzonym tonem: "otóż..."

Ten wstęp to po to, że ja też tak robię i mówię:
                            Otóż... mieliśmy cztery sposoby picia absyntu. Absynt rozcieńczany absyntem -
                            to była wersja podstawowa. Ponieważ miało toto 60%, skmakowało jak spirytus,
                            do którego nieopatrznie komuś wpadły jakieś ziółka... Drugi sposób został
                            podpatrzony z teledysku Nine Inch Nails "Perfect Drug" (i nie chodzi, drodzy
                            rusofile, o najlepszego przyjaciela, choć i takie pojawiły się głosy...).
                            Otóż... bierze się cytrynę i kroi w grube plastry. Dziurawi (najlepiej
                            widelcem, fuj). Bierze sie cukier w kostkach. Przelewa się powolutku absynt
                            przez cukier i cytrynkę i pije... Jest także trzeci sposób.
                            Otóż... bierze się łyżeczkę, kładzie na niej kostę cukru i zalewa absyntem.
                            Podpala się tę łyżeczkę (i gdyby nie to, że płomień jest na górze, to
                            wyglądałoby to jak banda brałnszugarowców...). Czeka, aż cukier się rozpuści,
                            a następnie wlewa się otrzymany roztopiony cukier do przygotowanego uprzednio
                            absyntu... Mój ulubiony jednak to czwarty sposób.
                            Otóż... robi się na patelni karmel, zaś w zamrażalniku lód. Następnie wrzuca
                            się lód do szklanki, wrzuca się roztopiony (gorący) karmel do lodu, miącha i
                            dolewa pięćdziesiąteczkę alkoholowego roztworu tujonu (hehe, czyli absyntu,
                            rzecz jasna). Można dokropić trochę cytrynki. Pyszny drink. Może to być absynt
                            a'la ydorius...

Chyba wyczerpująco odpowiedziałem na pytanie..?

.y.
                            • aise_ ygeku genialnyś ty! 13.03.02, 10:45
                              no nie!
                              no po prostu oniemiałam...

pozwolisz, ze przepisy se skopiuje i przechowam dla potomnych?
                              bedzie to oznaczone: absinthum mixta a la ydorius all rights reserved...

no w szoku jezdem
                              może jednak bukoś mi cóś przywiezie...

• ydorius Re: ygeku genialnyś ty! 13.03.02, 10:54
                                aise_ napisał(a):

> no nie!
                                > no po prostu oniemiałam...

A nie wyglądasz...

> pozwolisz, ze przepisy se skopiuje i przechowam dla potomnych?
                                > bedzie to oznaczone: absinthum mixta a la ydorius all rights reserved...

No. Fajnie będize. Tylko jeszcze na końcu dopisz et cetera et spiritus et cetera.
                                Aha, nie chciałbym być trudnym prorokiem we własnym forum, ale żłopiąc absynt,
                                to Ty się możesz tych potomnych nie doczekać... Także ostrożnie.

> no w szoku jezdem
                                > może jednak bukoś mi cóś przywiezie...

Widzisz.
                                Tak to jest.
                                Zamiast od razu myśleć o tym co potrzeba, to wy o jakiś fatałaszkach, bucikach,
                                pierdułkach. A tu trzeba od razu być absynt-well-oriented...

.y.

P.S. No bardzo ładny dałaś tytuł tego posta... Od razu widać, że się starasz...
                                Oby tak dalej... :-))))))
                                • aise_ Re: ygeku genialnyś ty! 13.03.02, 11:04
                                  > Aha, nie chciałbym być trudnym prorokiem we własnym forum, ale żłopiąc absynt,
                                  > to Ty się możesz tych potomnych nie doczekać... Także ostrożnie.

e tam złopac od razu... Ja to bym troszke uszczknęła. No może troszke wiecej niz
                                  troszkę...Może to potomnym tak bardzo znów nie zaszkodzi, no chyba, że zaczne za
                                  nimi z brzytwą latać...

> Zamiast od razu myśleć o tym co potrzeba, to wy o jakiś fatałaszkach, bucikach,
                                  pierdułkach. A tu trzeba od razu być absynt-well-oriented...

Bardzo uprzejmie sobie wypraszam. Jakie tam pierdułki ja sie pytam? Czy kolega
                                  może mi przedstawić dowody na moje rzekome rozmowy o fatałaszkach?

> P.S. No bardzo ładny dałaś tytuł tego posta... Od razu widać, że się starasz...
                                  > Oby tak dalej... :-))))))

No kurde staram sie jak mogę i aż ledwo zipie od tego starania...
                                  dziekuje za uznanie:)
                                  • ydorius Re: ygeku genialnyś ty! 13.03.02, 11:10
                                    aise_ napisał(a):

> > Aha, nie chciałbym być trudnym prorokiem we własnym forum, ale żłopiąc abs
                                    > ynt,
                                    > > to Ty się możesz tych potomnych nie doczekać... Także ostrożnie.
                                    >
                                    > e tam złopac od razu... Ja to bym troszke uszczknęła. No może troszke wiecej ni
                                    > z
                                    > troszkę...Może to potomnym tak bardzo znów nie zaszkodzi, no chyba, że zaczne z
                                    > a
                                    > nimi z brzytwą latać...

To wybitnie nie sprzyja potomstwu, to prawda...

> > Zamiast od razu myśleć o tym co potrzeba, to wy o jakiś fatałaszkach, buci
                                    > kach,
                                    > pierdułkach. A tu trzeba od razu być absynt-well-oriented...
                                    >
                                    > Bardzo uprzejmie sobie wypraszam. Jakie tam pierdułki ja sie pytam? Czy kolega
                                    > może mi przedstawić dowody na moje rzekome rozmowy o fatałaszkach?

Oczywiście, że nie mogę. Moje wypowiedzi są jak moje czeki, bez pokrycia.

> > P.S. No bardzo ładny dałaś tytuł tego posta... Od razu widać, że się stara
                                    > sz...
                                    > > Oby tak dalej... :-))))))
                                    >
                                    > No kurde staram sie jak mogę i aż ledwo zipie od tego starania...
                                    > dziekuje za uznanie:)

Proszem. Zawsze do usług (16 ton).

.y.
                              • agick Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 10:55
                                się w końcu o to bagno rozpusty upomni...
                                pijaki i utracjusze...
                                a do Kościołu to co, nie łaska..? Absynt w głowie li tylko..????
                                • kwik Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 10:59
                                  a ja dziś mam w głowie tylko te "li" :)))
                                  • agick Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:01
                                    kwik napisał(a):

> a ja dziś mam w głowie tylko te "li" :)))

dobrze, że choć tyle...:))))
                                    muszę Was zacząć nawracać, łowiecki Wy moje...

• aise_ agiś - jesli chodzi o łowiecki... 13.03.02, 11:05
                                      to bukosia nawracaj...

• kwik choć tyle ????????????????????????// 13.03.02, 11:14
                                      li jak:

li-a-ny wakacyjnego odjazdu
                                      li-b-acje absyntowe i nie tylko
                                      li-c-o krasiwe
                                      li-d-ka i marusia
                                      li-e-żenie i mruczenie
                                      li-f-lety służbowe
                                      li-g-a okrągłej piłki
                                      li-h-o nie śpi
                                      li-j-edyna
                                      li-k-widacja głupich myśli i złych ludzi
                                      li-l-a róż w pepitkę (brrr...)
                                      li-m-o przekrwione
                                      li-n-ka sprzęgła, co poszła, cholera
                                      li-o-ny niedobre
                                      li-p-stiki rzężące
                                      li-r-oya recenzje
                                      li-s-tewki wymiarowe i listy z krzywej wieży
                                      li-t-eratura całkiem świeża
                                      li-u-p w głupi dziób
                                      li-w-ing in elevator
                                      li-x-owanie po śniadaniu
                                      li-ydorius się ostał
                                      li-z-aki okrągłe
                                      • agick Re: choć tyle ????????????????????????// 13.03.02, 11:16
                                        kwik napisał(a):

> li jak:
                                        >
                                        > li-a-ny wakacyjnego odjazdu
                                        > li-b-acje absyntowe i nie tylko
                                        > li-c-o krasiwe
                                        > li-d-ka i marusia
                                        > li-e-żenie i mruczenie
                                        > li-f-lety służbowe
                                        > li-g-a okrągłej piłki
                                        > li-h-o nie śpi
                                        > li-j-edyna
                                        > li-k-widacja głupich myśli i złych ludzi
                                        > li-l-a róż w pepitkę (brrr...)
                                        > li-m-o przekrwione
                                        > li-n-ka sprzęgła, co poszła, cholera
                                        > li-o-ny niedobre
                                        > li-p-stiki rzężące
                                        > li-r-oya recenzje
                                        > li-s-tewki wymiarowe i listy z krzywej wieży
                                        > li-t-eratura całkiem świeża
                                        > li-u-p w głupi dziób
                                        > li-w-ing in elevator
                                        > li-x-owanie po śniadaniu
                                        > li-ydorius się ostał
                                        > li-z-aki okrągłe

o w mordeczkę.....
                                        to ja przepraszam za szczeknięcie.. i merdam czułkami...merd...

• aise_ o w mordeczkę... 13.03.02, 11:18
                                          ze zacytuję stare przysłowie ufoli...

no to przywaliłaś...

kłaniam sie w pas

• ydorius Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:05

byłem, kurka, w niedzielę...
                                  Naprawdę.

Na koncercie pasyjnym. Było fajnie, jak nie śpiewali po polsku... Jak
                                  zaczynali po naszemu, to się nie dało tych bzdur słuchać...

.y.
                                  • agick Re: bukoś.. 13.03.02, 11:11
                                    aise...
                                    bukoś niereformowalny jest..(ciekawe czy trzepnęłam byka i zaraz jakaś skwarka
                                    napisze, że debil jestem...)
                                    i gdzieś poleciał - nie ma go...

• bukowski27 agick 13.03.02, 11:27
                                      co nie ma co nie ma... jestem tylko sie kamufluje... tez postanowilem zostac
                                      jakas fajna laska... kiedys na czacie ktowzial za taka... bo mialem taki nick..
                                      taki wiecie unisex... no i taki etam... cze>czesc>jakie masz wlosy>blond> a
                                      biust>no. obwod tak jakos 104>o kurde. wiesz. zakochalem si ew tobie>niesadze>
                                      jak to nie? dlaczego?mozemy sprobowac.>nie spodobaloby ci sie> skad wiesz???>bo
                                      gole sie na twarzy.end. jakos tak to bylo...

ygrek... to tak trezba bylo od razu... ja myslalem ze moze chcesz zebym twoja
                                      swietna kuzynke gdzies podrzucil.. co o alkohol chodzi, to moi drodzy do
                                      najblizszego czeskiegoi sklepu (prowadzonego przez wietnamczykow zreszta) to ja
                                      mam 15 minut... co chcecie? olmeca? 40 zloty... absolut 0,7 40 zloty... nie
                                      wiem czy cios tak wykwintnego jak absynt bedzie... bo i calvadosa nie bywa...
                                      ale kto wie kto wie...
                                      • aise_ BUKOŚ!!!!!!! 13.03.02, 11:34
                                        dla mnie! dla mnie! ale absynt, bo mi ygrek smaka narobił...
                                      • agick Re: ugi bugi... 13.03.02, 11:35
                                        przecież dawno temu napisałam., że jestem ufolem, po zmianie płci i z kolagenem
                                        w ustach..
                                        17 piersi, 23 kciuki... robi wrażenie..?
                                        nie golę się... już...
                                      • ydorius buk 13.03.02, 11:38

Widzisz, może być problem... Czesi jeszcze nie skumali, że absynt rośnie w
                                        siłę. I na przykład w sklepach na przejściach granicznych nie ma... Istnieje
                                        podejrzenie, ze w czeskim Cieszynie będzie (bo to w końcu miasto), ale tak, to
                                        śmiem wątpić...
                                        Ale gdyby był, to się z chęcią piszę. Tylko nie daj się nabić w butelkę (nomen
                                        omen), on powinien byc tani (Alenka pisała, że na polskie butelka 0,7
                                        kosztowała 23 złote). Kumam, że jeszcze marże, narzuty i co tam jeszcze, ale w
                                        Internecie chodzi po 100 złotych pół litra... Szaleńcy...

.y.
                                  • aise_ Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:20
                                    dats rajt
                                    ta nasza mowa ojczysta nie jest mową śpiewną szczególnie
                                    • ydorius Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:26

E tam.
                                      Pieśni pasyjne nie są jakoś szczególnie rozwinięte pod kątem poetyckości.

Akurat Twój pomysł, że polski język nie jest specjalnie śpiewny został w tej
                                      chwili skonfrontowany z ostatnią płytą Janerki... Przegrałaś...

.y.
                                      • aise_ Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:32
                                        no ok - ale spróbuj zaspiewac ten kawalek o chrząszczu co to w trzcinie
                                        brzęczy..
                                        no wiem, ze teraz nieco naginam ale chodziło mi o ten aspekt naszej mowy

ja tez moge moge wymienic kilka rzeczy, które do tej toerii nie bedą idalnie
                                        przystawac... taki herbert spiewany przez Gintrosia to mniód malyna ("rów, w
                                        ktorym płynie mętna rzeka/ nazywam Wisłą/ cięzko przyznać/ na taką miłośc nas
                                        skazali/taką przebodli nas ojczyzną/")

• ydorius Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:40

Ale w porównaniu z takim węgierskim to my mamy niemal język elfów (jakoś się
                                          trzeba bronić. Pierwsza zasada walki retorycznej: "nigdy nie przyznawaj racji
                                          przeciwnikowi") :-))))

.y.
                                          • aise_ Re: Liga Polskich Rodzin.. 13.03.02, 11:44
                                            a w porownaniu z takim niderlandzkim...?

no racja - co do węgierskiego to nie powinniśmy mieć kompleksów, ale nawet oni
                                            mieli taką Omegę i "dziewczyne o perłowych włosach" czy jakoś tam...

• agick Re: polisz nie łatwy.. 13.03.02, 11:26
                                      to prawda....
                                      nie dawno nauczyłam się pisać poprawnie wyraz mężczyzna...
    • bukowski27 no dobrze. ale co dalej??? (n/text) 13.03.02, 11:48
      • agick Re: no dobrze. ale co dalej??? (n/text) 13.03.02, 11:49
        bukowski27 napisał(a):

ale o co pytasz dobry człowieku...?

• neona skąpani błotem, spaleni słońcem 13.03.02, 12:15
          zajrzałem i już tak mi zostało
          czytam wybiórczo

(co zrobił manager dużej firmy konsultingowej, który nie trafił w krzesło
          i spadł pod biurko?
          Wybiórczył się.)

kwik widzę zgłębił alfabet
          i spisał się na pięć

Ydorius
          tak
          piołunu się nałykał na 4 sposoby świata
          że wciąż halucynuje

adżik
          wciąż ci nie wierzą
          szczególnie o tych multi multi piersiach
          (dotychczas w Łowcy Androidów pewna mutancica miała najwięcej bo 3 piersi)

aise
          oj bo Ci balkonik
          odseparuję
          (wiesz że pracowaem kiedyś przy wyburzaniu balkonów)

Buk
          łap wyżej kolan
          gdzie są uda
          mówię ci
          uda się

neona małpa
      • ydorius szczym? (n/text) 13.03.02, 11:53
    • Gość: xyz Re: czuję się w obowiązku.. IP: *.talnet.pl 13.03.02, 11:51
      agick napisał(a):

> zebrania bagiennej barci do jednego wątka..
      > nie wiem gdzie są wszyscy - zapewne szperają po innych dyskusjach.
      > No misie pysie, dziwczynki kochane - do bagienka..!
      > Kwik, jak tam..? Kciuki trzymam od dwóch dni i nie mogę makijażu zrobić..!!
      > Aise też trzyma więc melduj szybciutko jak jest...
      > neo, neo, neooo !!! Ty już dobrze wiesz czemu Cię wywołuję...
      > i tego opoja czarlsa też miło by było ujżeć..
      > obiecuję - żadnej cięzkiej pracy i gimnastykie nie będzie..

Ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć...
      itd.!
      • kwik Re: czuję się w obowiązku.. 13.03.02, 11:53
        Gość portalu: xyz napisał(a):
        >
        > Ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć, ujrzeć.
        > ..
        > itd.!

zobaczyć to jest dopiero!
        • Gość: frisky2 Wątek w wątku IP: 62.233.139.* 13.03.02, 11:58
          Przepraszam, ze sie wtrącam do waszego bagienka, ale chcialem sie podzielic
          tylko jedną refleksją - człowiek to jednak rzeczywiście zwierze stadne.
          • aise_ stadne jak cholera frisky:-)(n/txt) 13.03.02, 12:03
            • agick Re: stadne jak cholera frisky:-)(n/txt) 13.03.02, 12:08
              aise_ napisał(a):

i lojalne wobec swego bagna... bagno jedno jest i trzeba go bronić..!

• Gość: frisky2 Re: stadne jak cholera frisky:-)(n/txt) IP: 62.233.139.* 13.03.02, 12:13
                ... oby nigdy nie wyschlo, ani zaden ptak co z niego wylecial nie skalal go i
                nie obrzucal blotem
                • aise_ piekny postulat frisky 13.03.02, 12:19
                  zapraszamy do pławienia

a czy Ty jesteś określone pciowo? bo tutaj kilka osobników to niekoniecznie...

• ydorius Re: piekny postulat frisky 13.03.02, 12:21

Aha...
                    Zaczyna się. Zaraz tu przyleci takie jedno coś, co szuka wielkoludów powyżej
                    dwóch i pół metra... Uważaj...

.y.
                    • aise_ Re: piekny postulat frisky 13.03.02, 12:22
                      to ono szuka wielkoludów?

o kurde - agick chowaj się!
                    • Gość: frisky2 Re: piekny postulat frisky IP: 62.233.139.* 13.03.02, 12:22
                      Diplodok, czy cos w tym stylu? Ja tam przeszedlem juz etap dinozaurow, wiec sie
                      ich nie boje
                    • agick Re: piekny postulat frisky 13.03.02, 12:24
                      ydorius napisał(a):

>
                      > Aha...
                      > Zaczyna się. Zaraz tu przyleci takie jedno coś, co szuka wielkoludów powyżej
                      > dwóch i pół metra... Uważaj...
                      >
                      > .y.

Ty, w ucho chcesz..?
                      nie dwa i poł metra - nędzne 195 nie zadowala...
                      i nie przyleci - mieszka to qrde przecież...

• aise_ Re: piekny postulat frisky 13.03.02, 12:33
                        a to frisky jest dwuipółmetrowe...
                        załapałam teraz...

• Gość: frisky2 2,5-metrowce IP: 62.233.139.* 13.03.02, 12:53
                          Ja mam 2,5 tylko gdy ponad poziomy wylatam.
                          A co, poszukiwany jest potwor z glebin?
                          • aise_ Re: 2,5-metrowce 13.03.02, 12:56
                            to ygrek takie kurde ploty rozsiewa i mąci w bagienku...a potem mówi, ze brame
                            mu ukradli jak spał...jak sie mąci to potem bramy znikają, ot co...

ty frisky nad poziomy to kiedy nastepnym razem wylatasz?
                          • agick Re: 2,5-metrowce 13.03.02, 12:57
                            Gość portalu: frisky2 napisał(a):

> Ja mam 2,5 tylko gdy ponad poziomy wylatam.
                            > A co, poszukiwany jest potwor z glebin?

nie, nie, nie...
                            poszukiwany jest wysoki osobnik płci przciwnej.. wysoki, bo jak każdy rasowy
                            ufolek jestem wysoka....
                            to jak jest...?

• Gość: frisky2 Re: 2,5-metrowce IP: 62.233.139.* 13.03.02, 13:19
                              Plci przeciwnej do ktorej?

Jak mam motywacje, to wylatam
                              • aise_ no właśnie 13.03.02, 13:22
                                o to mi chodziło, czy ty jestes pciowo określone bo niektorzy tutaj
                                nieszczególnie - taki kwik na ten przykład, bo taka neona sie zdefiniowała i
                                wyszło, że jest neonem...
        • bukowski27 jak to szczym? 13.03.02, 12:14
          no przywioze te bimbry do domu. i co dalej?
          • aise_ dalej bukoś... 13.03.02, 12:16
            to sie jakos zgadamy na priva albo jakos

a Ty bywasz we stolycy czasem?
            • bukowski27 aise... czekaj czekaj... holahola... 13.03.02, 12:19
              to jak to z tymi twoimi nogami bylo??? ygrek, ani mi sie waz pisac o swoich
              nogach. analogia niewskazana... tobie to podrzuce w ramach solidarnosci meskeij
              o ktorej te... noo... kurna zapomnialem... nic nie wiedza... w stolicy?
              ostatnio bylem w grudniu... co sie wloczylem i nudzilem...
              • aise_ z moimi nogami bukoś? to było tak.... 13.03.02, 12:25
                no mam te nogi o to niby pytasz, a co?
                chcesz jedną?

znaczy się, żebys mi przywiózł, przesłał, zaprivovał, albo jakoś inaczej
                dostarczył, to mam kurde płeć zmienić, tak? żeby była solidarność, tak? no jak
                chcesz... ale neon ci wtedy balkon wyburzy jak dwa razy dwa jest cztery czy ile
                tam...
                ostrzegam...
          • ydorius Re: jak to szczym? 13.03.02, 12:19

No. Jakoś na priva, albo będziesz w stolycy przypadkiem.
            Albo zawierzysz poczcie, wsadzisz w takie z bąbelkami (i nie chodzi mi o
            szampana) i prześlesz ludziom bezdo... znaczy spragnionym.

.y.
      • agick Re: xyz.... 13.03.02, 12:05
        tropicielu byków ortograficznych dzięki Ci..
        Co ja ciemna bym zrobiła bez Twej uwagi..???
        Nic ! taplałabym się nadal w mrokach niewiedzy..

ujrzałam napisałam już 100 razy na kartce.. czy mogę wrócić do ławki..?
        dziękuję...
        • aise_ Re: xyz.... 13.03.02, 12:08
          ja myślę, że to się skwarka przebrała...
          • agick Re: xyz.... 13.03.02, 12:13
            aise_ napisał(a):

> ja myślę, że to się skwarka przebrała...

no właśnie też mi tak jakoś skwarkami zapachniało.....
            to my dziękujemy - słonie tylko trawę malowaną na zielono przez ygreka jedzą...
            • bukowski27 a ja wam mowie: piepszyc. napijmy sie... 13.03.02, 12:23
              i nie o mleku tu mowie.. (Narrator: tu bukowski wyciagnal zza pazuchy - ma
              takowa, zawsze nosi jedna, dwie pazuchy w tylnej kieszeni swoich obcislych
              dzinsow - butelke... ni to calvadosa ni to nie calvadosa.. juz chcial odkercic,
              gdy nagle blyslo mu w oczach... wybieg to drugiego pokoju, zaczasnal dzrwi i
              wychlal wszystko... po chwili otumanionych zebranych zaczal dobiegac krzyk:
              schoty.... chorera... schotyyyyy!!!!! gdzi esa schotyyyyyyy... - bukowski
              poczul sie niczym w pulapce. i to w pulapce bez wyjscia...)
              • kwik Re: a ja wam mowie: piepszyc. napijmy sie... 13.03.02, 12:55
                bukowski27 napisał(a):
                > poczul sie niczym w pulapce. i to w pulapce bez wyjscia...)

to już wiem skąd i o czym jest "Szklana pułapka".
            • neona PRAWDZIWE kłamstwa 13.03.02, 12:23
              trudno do bagna wejść
              a jeszcze trudniej wyjść
              • agick Re: PRAWDZIWE kłamstwa 13.03.02, 12:32
                i masz rację...
                a może czymś nas przekupi...?
                Frisky, co masz tam w tej torbie...???
                • aise_ Re: PRAWDZIWE kłamstwa 13.03.02, 12:35
                  bardzo dobre posuniecie agick

frisky, nie ma, że nic nie masz...

po prostu nie wyjdziesz i cie jeszcze do wioseł pykujemy
                  wiesz, ze przy wiosłach to nie tak łatwo
                  bukos ci powie, bo on wie najlepiej
                  juz jest starszym galernikiem - ma wywiosłowane 3 tysiące godzin...
                  • Gość: agick Re: co to ja.. IP: 212.160.117.* 13.03.02, 12:53
                    chciałam rzec... qrka, nie pamiętam..
                • neona Re: PRAWDZIWE kłamstwa 13.03.02, 12:35
                  nie chce mi się otworzyć
                  to co wysłałaś

jakiś opóźniony zapłon
                  zainstalowałaś

ani chybi
                  • Gość: agick Re: PRAWDZIWE kłamstwa IP: 212.160.117.* 13.03.02, 12:43
                    rili...?
                    normalnie wysyłałam..
                    może coś posułam.. wiesz, blondi i komputer..
                • kwik PRAWDZIWA PRAWDA; 13.03.02, 12:43
                  jak masło maślane
                  tapla się
                  w kłamstwie

neona
                  pisząc o air, miałeś na myśli hercową płytę?

• Gość: frisky2 Re: PRAWDZIWA PRAWDA; IP: 62.233.139.* 13.03.02, 12:54
                    Mam w tej torbie com powinien. Ja tam sie slucham Bukowskiego
                    • bukowski27 dobrze jest frisky... 13.03.02, 13:01
                      tu masz kiliszek. wygrawerowany... z napisem frisky 2002... ogorki sa pod 3
                      belka z lewj strony patrzac od wejscia... na baby nie zwracaja uwagi...
                      popyszcza... popyszcza i przstana... generalnie trzeba im przytakiwac... zle
                      nie jest... troche powioslujesz... wieczorem to przychodza... i ze szukaja
                      kogos kto by je olekjjkami ponacieral... takie wiesz... egeszmege... no!
                      lu!!!.... eeeechhhhhhh... no... fajnie sie mozna ustawic... nogi maja fajne...
                      no i te... zderzaki tez... fajnie jest latem... opalaja sie na pokladzie...
                      wtedy robie troche za sternika... z czasem dowiesz sie co i jak... no! lu
                      drugiego...
                      • aise_ bukos ty nie bądź taki maczo 13.03.02, 13:19
                        bo ci jennifer rush wlączymy i jak sie rozplaczesz to bedzie obciach - tusz ci
                        sie rozmaże...
                        • bukowski27 aise dobra juz dobra... 13.03.02, 14:05
                          dawaj kolana... i nie strasz mnie jeniferem raszem... ja placze tylko... ten..
                          no nie placze wogole... kobiety tylko przez mnei placza... jak je rzucam.. tak.
                          o!
                          • aise_ Re: aise dobra juz dobra... 13.03.02, 14:22
                            To jak bedzie z tym absyntem? Musze zmieniac płeć, żebys w ramach solidarności
                            mi wysłał czy nie? Bo teraz to sie bede juz gupio czula jako facet....
                            No i gdzie facet z takimi kolankami jak ja mam, he?
                            no zastanów sie...
                            • bukowski27 aise. jak dasz potrzyamc za kolano. to ok. 13.03.02, 14:28
                              tylko zeby potem nie bylo: zostan, zostan... zeby jasno bylo... ja decyduje.
                              idziesz na to?
                              • Gość: aise_ Re: aise. jak dasz potrzyamc za kolano. to ok. IP: 217.67.196.* 13.03.02, 14:40
                                no dobra, ale mi nie każ za to płacić, dobra?
                                • bukowski27 znaczy si ejak? 13.03.02, 14:50
                                  e... wszystkie placa... nie ma wyjatkow... no chyba ze te kolana tentego...
                                  czyli jak? wieczorem pod jaworem?
                                  • Gość: aise_ Re: znaczy si ejak? IP: 217.67.196.* 13.03.02, 14:57
                                    no dobra, tam gdzie zwykle... ale mam zmienić płeć czy nie?
                                    wszystkie ci płacą?

kurde, a ile bierzesz za jedno kolanko?
                    • Gość: aise_ uściślijmy w takim razie... IP: 217.67.196.* 13.03.02, 13:02
                      - calvadosów sztuk 5? (potwierdz albo zaprzecz)
                      - pyffka kilka butelek?
                      - papieroski wołgi dla agicka paczek 6?
                      - no i ten keks co to kex mial przynieść ale uciekł?

podpowiedź: odpowiedzi poprawne = wszystkie twierdzące

• Gość: agick Re: PRAWDZIWA PRAWDA; IP: 212.160.117.* 13.03.02, 13:12

> Mam w tej torbie com powinien. Ja tam sie slucham Bukowskiego

no to pokazuj szybciutko..!
                      aiseeeee, chono tu - frisky puderniczki rozdajeeee !!!

• Gość: agick Re: PRAWDZIWA PRAWDA; IP: 212.160.117.* 13.03.02, 13:13

> Mam w tej torbie com powinien. Ja tam sie slucham Bukowskiego

no to pokazuj szybciutko..!
                      aiseeeee, chono tu - frisky puderniczki rozdajeeee !!!

• neona ON AIR 13.03.02, 13:00

> neona
                    > pisząc o air, miałeś na myśli hercową płytę?

witam wśród samych swoich
                    tak tak

co mi najbardziej pasi
                    - akuratność dźwięków

są na swoim miejscu
                    i brzęczą jak przyszłość która czasem przeraża
                    ale gdy zanurzysz się

następuje
                    przepływ

taki regressing
                    brzmieniowy
                  • Gość: neona ON AIR IP: *.waw.cdp.pl 13.03.02, 13:02

> neona
                    > pisząc o air, miałeś na myśli hercową płytę?

witam wśród samych swoich
                    tak tak

co mi najbardziej pasi
                    - akuratność dźwięków

są na swoim miejscu
                    i brzęczą jak przyszłość która czasem przeraża
                    ale gdy zanurzysz się

następuje
                    przepływ

taki regressing
                    brzmieniowy
                    • Gość: kwik WAGABUND IP: *.electrolux.pl / 10.47.3.* 13.03.02, 13:26
                      Gość portalu: neona napisał(a):

>
                      > > neona
                      > > pisząc o air, miałeś na myśli hercową płytę?
                      >
                      > witam wśród samych swoich
                      > tak tak
                      >
                      > co mi najbardziej pasi
                      > - akuratność dźwięków
                      >
                      > są na swoim miejscu
                      > i brzęczą jak przyszłość która czasem przeraża
                      > ale gdy zanurzysz się
                      >
                      > następuje
                      > przepływ
                      >
                      > taki regressing
                      > brzmieniowy

chodzę z wagabundą
                      pod pachą
                      przez ostatnie tygodnie
                      zgrzytam
                      gdzie się da
                      przesadnie
                      tak, że inni
                      mają już tego dosyć
                      a ja się dziwię.
                      destiny
                      schedule life
                      i inne pierdułki.
                      • Gość: frisky2 Re: WAGABUND IP: 62.233.139.* 13.03.02, 13:37
                        Agick, zaraz zaraz, powoli. Na pewno nie nosze w torbie puderniczek.
                        A poza tym Bukowski mnie tu b. przyjemnie ugoscil... na razie
                        • agick Re: WAGABUND 13.03.02, 14:13

> Agick, zaraz zaraz, powoli. Na pewno nie nosze w torbie puderniczek.
                          > A poza tym Bukowski mnie tu b. przyjemnie ugoscil... na razie

Frisky.. halo, halo... bukoś w bagnie jest w mniejszości - nas, czyt pań jest
                          więcej... bez puderniczki nie pajdziot..
                          nas qrde masz przekupić a nie jakaś sztama z bukowskim..
                          wyjaśniłam..?

• Gość: frisky2 Re: WAGABUND IP: 62.233.139.* 13.03.02, 14:20
                            A swiecidelka, czyli koraliki moga byc?
                            A w ogole, to dlaczego ja mam was przekupywac? To wy jestescie w mniejszosci...
                            • aise_ chwila chwila frisky... 13.03.02, 14:24
                              to chyba jasne, no ie?
                              bo nie wyjdziesz z bagienka...
                              w bagienko łatwo wejść ale niekoniecznie tak samo łatwo wyjść...
                              kapiszi?
                            • Gość: agick Re: jacy Wy.. IP: 212.160.117.* 13.03.02, 14:44

> A swiecidelka, czyli koraliki moga byc?
                              > A w ogole, to dlaczego ja mam was przekupywac? To wy jestescie w mniejszosci...

ja się pytam grzecznie..?? No jacy WY ??
                              i w jakiej mmniejszości..?!?!? przecież to nasz bagno !
                              malowaliśmy trawę na zielono (no dobra, ygrek malował a potem mu bramę
                              ukradli..), obierliśmy ziemniaki dla 200 poborowych na placki (znaczy się jak
                              obierałam...)aise tu nauczyła się latać na miotle a neo napisał tomik poezji - a
                              Ty, że tak po prostu bez łapówki..? I, że my w mniejszości..???

Bagno !!! Frisky powinien mieć dzień słonia !!!!

eee.., tego, no... koraliki, no pokaż..

• Gość: agick Re: jacy Wy.. IP: 212.160.117.* 13.03.02, 14:46

> A swiecidelka, czyli koraliki moga byc?
                              > A w ogole, to dlaczego ja mam was przekupywac? To wy jestescie w mniejszosci...

ja się pytam grzecznie..?? No jacy WY ??
                              i w jakiej mmniejszości..?!?!? przecież to nasz bagno !
                              malowaliśmy trawę na zielono (no dobra, ygrek malował a potem mu bramę
                              ukradli..), obierliśmy ziemniaki dla 200 poborowych na placki (znaczy się jak
                              obierałam...)aise tu nauczyła się latać na miotle a neo napisał tomik poezji - a
                              Ty, że tak po prostu bez łapówki..? I, że my w mniejszości..???

Bagno !!! Frisky powinien mieć dzień słonia !!!!

eee.., tego, no... koraliki, no pokaż..

• murzynka Bagienko 13.03.02, 14:31
                            Przestancie mi tu tak ciekawie gadac, bo nie moge pracowac...
                            I wogole mam Was na oku:))))))))))
                            • bukowski27 frisky, lajcik... 13.03.02, 14:36
                              tak jak mowilem.. popyszcza popyszcza... i przestana... wiesz jak to kobiety...
                              musza miec racje... no i puder... znaczy sie jakis tam mozesz im podrzucic...
                              byle nie sypki... w kamieniu raczej... to i git bedzie. a tak wogole, to co
                              powiesz na calvadosik???
                              • neona HMMM HYMN 13.03.02, 14:59
                                ktoś nam wciska ciemnotę?

to wszystko wydaje mi się takie niejasne
                                szczególnie ta kobieca dłoń na prostacie

Tutifruti
                                patrzą na nas czarne oczy

to może jakiś hymn
                                zaśpiewamy czy co

chodźcie na placyk i zrobimy zbiórkę
                                ubrań

a potem poślemy do Rwandy
                                bądź Burundi

kolejno odlicz:

Agick
                                Aise
                                A ktoś ty
                                Bukowski
                                Kwik
                                Neoniak
                                Ydorius

reszta w kojach
                                klepie biedę

pierwsze słowa hymnu-manifestu brzmią

"My, cośmy w klawisze się stukać odważyli
                                będziem żyli, póki będziem żyli
                                a to co było przed nami za nami niknie
                                a co przed nami stoi tego nikt nie

śmie wiedzieć
                                haha"
                                • aise_ plask, plask, plask brawo neon! 13.03.02, 15:02
                                  hymn nad hymny nam tu wyśpiewaliscie kolego

jezdem wzruszona...

• kwik Re: plask, plask, plask brawo neon! 13.03.02, 15:05
                                    wzruszona dogłembnie
                                    na pohybel z ortografiom! nieh rzyie bagno
                            • bukowski27 murzynka.. to hono do bagna... 13.03.02, 14:49
                              ale zaraz zaraz... nie w spodniach... my juz tu mamy takie w spodniach... nie.
                              no w spodniach to nie... co to ja mialem...
                              • Gość: gucio nie mowi sie murzynka bucias IP: 194.181.183.* 13.03.02, 15:22
                                tylko sie mowi afropolka. ka pe wu?

bukowski27 napisał(a):

> ale zaraz zaraz... nie w spodniach... my juz tu mamy takie w spodniach... nie.
                                > no w spodniach to nie... co to ja mialem...

• kwik gucior 13.03.02, 15:32
                                  Gość portalu: gucio napisał(a):

> tylko sie mowi afropolka. ka pe wu?

a jaki afropolek jest smaczny!
                                  z polewą!
                                  • Gość: gucio kwiczol IP: 194.181.183.* 13.03.02, 16:02
                                    ale swintuszysz az pracowac nie mozna.

sciskam kolanka

amor latino

kwik napisał(a):

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                                    >
                                    > > tylko sie mowi afropolka. ka pe wu?
                                    >
                                    > a jaki afropolek jest smaczny!
                                    > z polewą!

• kwik gucior 13.03.02, 16:04
                                      to było w temacie kulinarnym, a nie ogólno-ludzko-społeczno-genderowym :)))))
                            • agick Re: Bagienko 13.03.02, 14:56
                              murzynka napisał(a):

> Przestancie mi tu tak ciekawie gadac, bo nie moge pracowac...
                              > I wogole mam Was na oku:))))))))))

(szeptem.. jesteśmy obserwowani.... pssss..)

• kwik zamówienie 13.03.02, 15:06
                                obcy astronom
                                przez lornetę
                                i meduzę
                                dwa razy poproszę
                                • murzynka bagienka cd. 13.03.02, 15:32
                                  No fakt, jestem dzis w spodniach, ale wiosna idzie (wesze i ja wyraznie
                                  czuje!!!!!!!!!), wiec spodniczki juz szykuje przewiewne (tralala bukos).
                                  I prosze mnie tu nie wabic rozmowami, bo mnie szef zwabi na rozmowe do niego,
                                  albo co gorsze bede sie musiala przeniesc na forum "czy gnebi cie twoj szef..."
                                  • kwik afropolko 13.03.02, 15:33
                                    możesz skorzystać z naszego patentu
                                    i na rożno z nim!
    • kwik bez związku z obowiązkiem 13.03.02, 15:42
      bagienny tatarak
      wciąga niemiłosiernie
      siostry miłosierdzia
      i braterstwo
      dzikich wilków
      • neona człowiek za Burton 13.03.02, 15:58
        a ja bym cię Akropolko z Afrolandii
        tak mocno przytulił że by ci kolor puścił

i mulatką zbudziłabyś się

a szefa tylko numer podaj
        i nie ominie go skaranie boskie

diabelskie nasienie

zagrajmy w jak się nazywa tytuł filmu

np

(koleś zarzuca na siebie zwoje czarnych gumowych kabli
        taplając się w czym no w czym

tak kwiku! w błocie.
        ma jakieś 60 lat

i wyje udając
        że go oplatają węże mutanty)

jaki to film?
        • ydorius Re: człowiek za Burton 13.03.02, 16:02

To jakiś film nieocenionego Edwarda Łóda?

.y.
          • neona closer 13.03.02, 16:05
            ydorius napisał(a):

>
            > To jakiś film nieocenionego Edwarda Łóda?
            >
            > .y.

pisze się Wóda
            blisko ale nie aż tak blisko byś wygrał czapkę
            niewidkę

• ydorius unknown pleasure 13.03.02, 16:06

To może "Studentki i potwór z piekieł"?

.y.
              • bukowski27 atak 50cio metrowej kobiety (?) 13.03.02, 16:07
                tak mysle. albo gwiezdne wojny... ktores z tych...
                • ydorius Re: atak 50cio metrowej kobiety (?) 13.03.02, 16:09

Ty, słuchaj... miałeś go tylko kupić...

.y.
            • kwik albo 13.03.02, 16:08
              Monter kablówki atakuje 3
              • ydorius monter kablówki atakuje 3 - melodramat USA (n/txt) 13.03.02, 16:09
                • kwik neona 13.03.02, 16:12
                  1. czy ten pan w rzeczywistości ma na imię Bill?
                  2. a nazwisko zaczyna się na T. ?
                  • kwik kochani 13.03.02, 16:13
                    chyba polegliśmy
                    w całej rozciągłości
                    i wysokości
                    • Gość: agick Re: oto nadciągam z odsieczą..!! IP: 212.160.117.* 13.03.02, 16:23
                      uzbrojona w czułki, miotłę i spodnie biodrówki !!
                      nie damy się tak łatwo - do pieśni patriotycznej zbiórka !

Powstań Ludu Bagienny w obliczu wroga..
                      Ujmij w swe dłonie miotły..
                      I pozamiatajmy razem - czy szef to czy sekretarka..
                      Ramię w ramię, jedną mamy idee - Bagno radosne, spokojne, dostatnie.

O Baaagno, jakie cudne..
                      Romantyczno
                      Liryczne..

Gdzie jeeeest drugi taki kraj..?
                      Nie ma - wiedzą o tym
                      I słoń
                      I ufol
                      I pijak bukoś też..

a teraz przechodzimy do hymnu neo...
                • bukowski27 nie ma takiego filmu. monter kablowki 3 13.03.02, 16:14
                  co wiecej... nie ma tez pierwsze j czesci... a atak 50cio metrowej kobiety
                  jest. powiedz im neona. wierszem bialym im to powiedz...
                  • kwik Re: nie ma takiego filmu. monter kablowki 3 13.03.02, 16:17
                    ale jest monter kablówki ATAKUJE 3.
                    po trzy
                    kroć
                    ogniu za mną
                • neona ISOLATION 13.03.02, 16:18
                  ydorius napisał(a):

monter kablówki atakuje 3 -
                  tam bya sccena z faceem który miał stałe łącze
                  (znaczy się łączył się na twardym drucie)
                  i to nie był film eda wooda

tylko teresy orlowsky
                  (Proxy Lady 3)

no dalej
                  kinomatki i kinoojcowie
                  skini
                  i kinole

tytuł już prawie padł
                  i dałem tak ocz7wistą podpowiedź

że niedźwiedź by się ze zgrozy
                  zatłukł własną piąchą

...
                  • kwik Re: ISOLATION 13.03.02, 16:21
                    a miał nożyczki?
                    • neona Re: ISOLATION 13.03.02, 16:26
                      kwik napisał(a):

> a miał nożyczki?

ooo
                      miał w innym filmie
                      tego samego reżysera

(to kwiku po zajomości)
                      • kwik no t omam parę propozycji 13.03.02, 16:31
                        1. jeździec bez głowy
                        2. marsjanie kontratakują

dalej?
                        • agick Re: no t omam parę propozycji 13.03.02, 16:32
                          kwik napisał(a):

> 1. jeździec bez głowy
                          > 2. marsjanie kontratakują
                          >
                          > dalej?

"Od świtu do zmierzchu"..?

• agick Re: odsiecz !!!!!! 13.03.02, 16:27
      walka z najeźdźcą..!!!
      (bredzę po spotkaniu z agencją, nie towarzyską..)
      • Gość: neona So Close but still so far IP: *.papagayo.com.pl 13.03.02, 16:34
        dalej córki Króla Artura
        na jeźdźca

o przepraszam
        chciałem powioedzieć

nadjeżdżajcie z tytułami
        • agick Re: So Close but still so far 13.03.02, 16:35

> dalej córki Króla Artura
          > na jeźdźca
          >
          > o przepraszam
          > chciałem powioedzieć
          >
          > nadjeżdżajcie z tytułami

te węże to mi się jeszcze w "Indiana Jones" coś tak kołaczą..

• bukowski27 neona. 13.03.02, 16:40
            czyli nie atak 50ciometrowej kobiety? ppp?
        • ydorius Nobody's perfect, so you can tell me "nobody"? 13.03.02, 16:36

Film Tima Burtona "Ed Wood"?

.y.
          • agick Re: Nobody's perfect, so you can tell me 13.03.02, 16:37
            ydorius napisał(a):

>
            > Film Tima Burtona "Ed Wood"?
            >
            > .y.

eee.. chyba nie...
            neo coś nas molestuje - neo, no.. co to za film..?
            • Gość: neona Everybody's perfect!!!!!!! IP: *.papagayo.com.pl 13.03.02, 16:51
              Ydorius wygrywa czapkę niewidkę

Film Tima Burtona (...Człowiek za Burton)
              pt Ed Wood

yd
              możesz dalej pić
              absynt
              idzie ci na zdrowie

tylko co na to twa kobita

a wszystkich co byli blisko
              zapraszam na boisko

zrobimy małą orgietkę
              intelektualną

chyba będę leciał

s
              p
              a
              d
              a
              m
              .
              .
              .
              .
              pierdut
              • kwik no to ładnie 13.03.02, 16:54
                y. wspomiał to w poście o 16.02
                a ten nas tu trzymał w niepewności
                przez prawie całą godzinę
                szubrawiec jeden
              • kwik Ydorius!Gratulacje! (n/txt) 13.03.02, 16:56
                • ydorius bardzo dziękuję (n/txt) 13.03.02, 16:58
              • ydorius Re: Everybody's perfect!!!!!!! 13.03.02, 16:57

> Ydorius wygrywa czapkę niewidkę

dziękuję, dziękuję, jestem wzruszony... Tylko gdzie ona mi się zapodziała...

> Film Tima Burtona (...Człowiek za Burton)
                > pt Ed Wood
                >
                > yd
                > możesz dalej pić
                > absynt
                > idzie ci na zdrowie
                >
                > tylko co na to twa kobita

A przede wszystkim, co ona powie mojej córeczce: "tatuś pił takie zielone coś, a
                potem założył czapkę niewidkę i tyle go widziałam..."?

> a wszystkich co byli blisko
                > zapraszam na boisko
                >
                > zrobimy małą orgietkę
                > intelektualną

Ja tez byłem blisko. Podzielę się czapką.

> chyba będę leciał
                >
                > s
                > p
                > a
                > d
                > a
                > m
                > .
                > .
                > .
                > .
                > pierdut

A ja znikam.

.y.
          • kwik Re: Nobody's perfect, so you can tell me 13.03.02, 16:46
            jeżeli nie:
            1. Ed Wood
            2. Edward Nożycoręki
            3. Jeździec bez głowy

to poddaję się
            ne wim

Bartman? Franken..?
            • agick Re: Nobody's perfect, so you can tell me 13.03.02, 16:53
              tu lejt - czapkę wygrał ygrek...
              ale na pocieszenie mamy orgietkę intelektualną z neo na boisku...
              • kwik agick, nie mamy 13.03.02, 16:55

ł
                d
                a
                p
                s

ż
                u
                j

n
                o

o
                b
                • kwik Re: agick 13.03.02, 16:58
                  horera! muszem jósz iźdź..
                  • ydorius nie pisze się 13.03.02, 16:59

muszem tylko mószęł.
                    Napiszesz na jutro 102 razy.

.y.
                • neona YYYYYYYNIAOUUUUUUUUU 13.03.02, 17:02
                  Kwik dostaje nagrodę pocieszenia
                  bo ostatnio przeżywał lekkie załamanko

specjalny masażyk ode mnie
                  i pocałunek który leczy w lewe oko

no i drugi gratis
                  w trzecie oko

pomiędzy brwiami

a ja nikogo oprócz agick nie trzymałem w niepewności
                  a agick to tylko nieznacznie powyżej kolanka

bo Yd
                  wcześniej pisał o filmie wooda jako reżysera

hihi

a nawet jakbym trzymał

to kto

mnie zlapie

g dym

s
                  z y b k i

jak myśl

D Z
                  I
                  E
                  C
                  K
                  A
                  • agick Re: YYYYYYYNIAOUUUUUUUUU 13.03.02, 17:05
                    neona napisał(a):

> Kwik dostaje nagrodę pocieszenia
                    > bo ostatnio przeżywał lekkie załamanko
                    >
                    > specjalny masażyk ode mnie
                    > i pocałunek który leczy w lewe oko
                    >
                    > no i drugi gratis
                    > w trzecie oko
                    >
                    > pomiędzy brwiami
                    >
                    > a ja nikogo oprócz agick nie trzymałem w niepewności
                    > a agick to tylko nieznacznie powyżej kolanka
                    >
                    > bo Yd
                    > wcześniej pisał o filmie wooda jako reżysera
                    >
                    > hihi
                    >
                    > a nawet jakbym trzymał
                    >
                    > to kto
                    >
                    >
                    > mnie zlapie
                    >
                    > g dym
                    >
                    > s
                    > z y b k i
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > jak myśl
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > D Z
                    > I
                    > E
                    > C
                    > K
                    > A

kwik.. ćwicz pisownię, bo Cię skwarka przyatakuje...
                    mószem...
                    neo, neo... połóż łapkę na drugim kolanku...
                    i buziaczka w karczek...
    • agick Re: wiecie co.. 13.03.02, 17:07
      jezdeście stłaszni...
      muj chymn pszeszedł bez eha... a taka byłam TFUrcza...
      • Gość: kasiulek O w morde... IP: 195.145.215.* 13.03.02, 22:39
        I znowu tyle sie dzieje za moimi plecami szanownymi...
        A ja dzisiaj w spodnicy... jutro tez bede w spodnicy...
        Pogoda taka... ze az szkoda pracowac... a tu trzeba... i trzeba sie ciagle z
        kims spotykac... i nie moge sobie pognic w bagienku...

DLACZEGO ZYCIE JEST TAKIE NIESPRAWIEDLIWE???
        • murzynka afropolka dzindybry 14.03.02, 09:19
          ale tu dzis cicho, pracujecie czy co? pewnie spia leniuch (przy biurkach?)
          ale was nabralam huehue: jam wcale nie afropolka tylko wlazlam do bagna i siem
          wypackalam (ino my slepia blyscom)
          • agick Re: afropolka dzindybry 14.03.02, 09:52
            murzynka napisał(a):

> ale tu dzis cicho, pracujecie czy co? pewnie spia leniuch (przy biurkach?)
            > ale was nabralam huehue: jam wcale nie afropolka tylko wlazlam do bagna i siem
            > wypackalam (ino my slepia blyscom)

he, he.. nieskromnie powiem, że wiedziałam...
            witam, witam...

• aise_ afropolka - kurde obudziłaś mnie 14.03.02, 09:56
              a mialam taką przyjemną sjestę po śniadanku złożonym z szefa sztuk jeden i
              warzywek...
              • agick Re: afropolka - kurde obudziłaś mnie 14.03.02, 10:00
                aise_ napisał(a):

> a mialam taką przyjemną sjestę po śniadanku złożonym z szefa sztuk jeden i
                > warzywek...

dobre było..?
                mój gdzieś nawiał, ale go dopadnę..

• aise_ Re: afropolka - kurde obudziłaś mnie 14.03.02, 10:03
                  rewelka:)

ale tu wczoraj daliście do pieca:)
                  neon wam namieszal, co?
                  • agick Re: afropolka - kurde obudziłaś mnie 14.03.02, 10:06
                    aise_ napisał(a):

> rewelka:)
                    >
                    > ale tu wczoraj daliście do pieca:)
                    > neon wam namieszal, co?

jak to neo....:))
                    pojawia się nagle i nagle znika zostawiwiszy konsternację...
                    (skąd u mnie te słowa..???)

• aise_ słowa sa od neona 14.03.02, 10:07
                      to jest zaraźliwe:)

ten wątek sie już strasznie wolno otwiera, może sie przeniesiemy na pokutny?
                      • agick Re: słowa sa od neona 14.03.02, 10:09
                        aise_ napisał(a):

> to jest zaraźliwe:)
                        >
                        > ten wątek sie już strasznie wolno otwiera, może sie przeniesiemy na pokutny?,

dobra, zjeżdżamy na pokutę.... no to na kolanka i marsz..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka