Dodaj do ulubionych

jak splawic skutecznie paszteta?

20.05.12, 17:59
od kilku miesiecy jestem podrywa mnie w pracy delikatnie mowiac niezbyt atrakcyjna kobieta,z reguły jako ze jestem mila osoba to przeistaczam to w zart,niestety ona sie dowiedziala od moich znajomych ze nie mam dziewczyny,ale kurcze ona jest okropna , co z tego ze jest mila jak wyglada jak pasztet,znam swoja wartosc kurde, jak jej powiedziec zeby sie od..ale skutecznie i delikatnie?
Obserwuj wątek
    • leniwy_pierog Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:01
      Po prostu trzymaj dystans, nie daj się wyciągać na żadne spotkania poza pracą to w końcu odpuści.
    • jan_hus_na_stosie Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:06
      kulturysta35 napisała:

> znam swoja wartosc kurde

twoją wartość najlepiej wyrażają epitety jakimi określasz nieurodziwych ludzi :)
      • jola-kotka Re: jak splawic skutecznie paszteta? 23.05.12, 00:46
        Zapros na kawe,powiedz,ze widzisz jak stara sie zwrocic na siebie twoja uwage,ale nie jestes nia zainteresowany,ze jest ci przykro,ale musisz ja prosic,zeby przestala w ten sposob zachowywac sie wobec ciebie.
        Jest sympatycznie i delikatnie a jednoczesnie tak dobitnie,ze odczepi sie od ciebie.
        No chyba,ze pasztet i do tego glupia.
    • gazetopolaczek Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:09
      Bardzo chętnie ci doradzę, ale czy najpierw mógłbyś dokładnie opisać w jaki sposób ona cię podrywa?
    • zamysleniee Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:13
      a czasem bywa tak, że swój do swego ciągnie :-/
    • good_morning oto co anaboliki czynia z umyslem ludzkim/nt 20.05.12, 18:19

• kulturysta35 Re: oto co anaboliki czynia z umyslem ludzkim/nt 20.05.12, 18:24
        usmiecha sie wciaz do mnie i patrzy non stop na mnie z kolezankami,
        • good_morning Re: oto co anaboliki czynia z umyslem ludzkim/nt 20.05.12, 18:25
          pewnie tez jest na sterydach
        • kulturysta35 Re: oto co anaboliki czynia z umyslem ludzkim/nt 20.05.12, 18:25
          dodatkowy wciaz texty typu pokaz biceps,pokaz brzuch ,ile masz cm itp
          • gazetopolaczek Re: oto co anaboliki czynia z umyslem ludzkim/nt 20.05.12, 18:40
            Może kpi sobie z ciebie, a tobie się wydaje, że to podryw.
          • senseiek Ja bym sie spytal "a jego tez chcesz zobaczyc?" : 22.05.12, 19:15
            > dodatkowy wciaz texty typu pokaz biceps,pokaz brzuch ,ile masz cm itp

LOL.. :D

Ja bym sie spytal "a jego tez chcesz zobaczyc?" :D
    • khadroma Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:26
      Gdybyś był atrakcyjny, to byś miał dziewczynę i to świetną.
      • tycho99 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:31
        O, ciekawe. Nie wiedziałem, że atrakcyjnym przydział się należy...
        • khadroma Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:34
          Nie z przydziału, tylko z naturalnego przyciągania pięknych kobiet. :)
          • tycho99 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 19:08
            Paradoksalnie, wbrew genezie słowa 'atrakcyjność' jak i temu co sądzi jozef, atrakcyjność nie gwarantuje powodzenia u płci przeciwnej, zwłaszcza u mężczyzn.
            • khadroma Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 19:15
              To dobry wygląd nie gwarantuje powodzenia. Natomiast atrakcyjnośc, pod jakimkolwiek względem, tak. Jesli nawet facet nie jest przystojny, ale ma powodzenie u kobiet, to znaczy, że ma w sobie cos, co dla nich jest atrakcyjne.
              • tycho99 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 19:28
                Zgadzam się, że atrakcyjności nie można utożsamiać z dobrym wyglądem. Jednak dobry wygląd jest już właśnie atrakcyjnością pod JAKIMŚ względem, a to już wg Ciebie gwarantuje powodzenie.
                Istnieją ogólnie przyjęte cechy atrakcyjności, zarówno męskiej, jak i damskiej. Nie chodzi tylko o cechy fizyczne, ale także wszystkie pozostałe, jak intelektualne czy środowiskowe. Można pokusić się o oszacowanie każdej jednostki ludzkiej względem tych cech i przypisać jej jakąś wartość atrakcyjności. I wówczas zaskoczy Cię jak dalece ów wynik odbiega od faktycznych wyników jakie dana jednostka osiąga w tej zabawie. Zarówno na plus jak i na minus.
                • khadroma Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 20:14
                  tycho99 napisał:
                  > Jednak dobry wygląd jest już właśnie atrakcyjnością pod JAKIMŚ względem, a to już wg Cie
                  > bie gwarantuje powodzenie.

W którym miejscu napisałam, że utożsamiam atrakcyjność z dobrym wyglądem?
                  • tycho99 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 20:18
                    A w którym miejscu ja przypisuję Ci takie stwierdzenie? Bo raczej nie w zacytowanym przez Ciebie.
                    • khadroma Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 20:21
                      W tym:
                      > a to już wg Cie
                      > bie gwarantuje powodzenie.
                      • tycho99 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 20:39
                        Błąd. Atrakcyjność jest szerokim pojęciem, na które składa się wiele cech. Dobry wygląd jest atrakcyjnością pod JAKIMŚ względem, co oznacza, że jest jedną z cech uważanych powszechnie za atrakcyjne. Nie znaczy to jednak, że zachodzi równoważność między tymi pojęciami. To jak z kwadratem i prostokątem. Myślę, że dotąd się zgadzamy. Jednak w świetle tego co napisałaś wcześniej: 'Natomiast atrakcyjnośc, pod jakimkolwiek względem, tak [gwarantuje powodzenie]', z Twojej wypowiedzi wynikałoby jasno, że dobry wygląd daje tę gwarancję. Co więcej, z Twojej wypowiedzi wynikałoby również, że każda cecha uważana za atrakcyjną (czyli np. intelekt) daje taką gwarancję. Rozumiem jednak, że nie miałaś takiej intencji i zaszło jedynie niezbyt fortunne sformułowanie. Ja twierdzę, że nic takiej gwarancji nie daje.
          • kk-666 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 22.05.12, 20:24
            pięknych zewnętrznie czy wewnętrznie ?
      • senseiek Czyli wg Ciebie kazda singielka jest nieatrakcyjna 22.05.12, 19:20
        > Gdybyś był atrakcyjny, to byś miał dziewczynę i to świetną.

Idac Twoim tokiem rozumowania (i z pozostalych postow ponizej), to kazda atrakcyjna kobieta powinna miec atrakcyjnego mezczyzne. A jak nie ma faceta, to z nia jest cos nie tak, czyli nie jest atrakcyjna.
        Czyli wg Ciebie kazda singielka jest nieatrakcyjna.. ;)
    • amancjuszka Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:31
      Kup jej podlaski i wrecz z odpowiedzia ze nie kreca Cie pasztety. A ta na boku to moze i jestes przystojny ale glupi, ze hohoho.
    • berta-death Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 18:32
      Bądź asertywny i powiedz jej a kysz pasztecie, nie jesteś mnie warta.
    • kora3 Niezależnie od tego, jaki poziom reprezentujesz 20.05.12, 18:33
      odpowiem ci na serio. NA razie, to wygląda z opisu, ze panna moze na Ciebie leci, ale bez jakiś cudów, wiec nie masz po co otwarcie jej spłąwiać. Spław bedzie konieczny, jesli zaproponuje spotkanie, zacznie sie narzucać itd.
      • gnomowladny Re: Niezależnie od tego, jaki poziom reprezentuje 20.05.12, 18:45
        Miałem kiedyś podobnie, tyle że nie z koleżanką którą znałem jeszcze z uniwerka. Zaprszała mnie na obiadki, piwka, kawki. Początkowo spotykalismy się co dwa, trzy tygodnie a ja traktowałem to jako po prostu spotkania ze znajomą.Kiedyś kiedy do kawiarni przyszła z mamuśką stwierdziłem że coś nie tak jest (akurat matka przyjechała w odwiedziny).Z czasem chciała widywac sie kilka razy w tygodniu.Zacząłem odmawiać ale z pomocą przyszedł mi inny nieszczęsnik, który dał się jej zaciągnąć do łóżka i oczywiście strzelił bramkę za pierwszym razem. Teraz szykuje się dzidziuś i slub a ja cieszę się że się ode mnie odczepiła bo i charakter i wygląd nie za bardzo mi pasował.
      • anna019 Re: Niezależnie od tego, jaki poziom reprezentuje 20.05.12, 19:09
        Kora dawno cie nie bylo na forum. Twoj gazetowy mail dziala?
        • kora3 działa 20.05.12, 19:14
          ale rzadko nań wchodze, w sumie tylko, jak wiem, ze ktoś napisał :) od paru dni jestem nawet intensywnie :)
    • dziewczyna_rzeznika wiem! 20.05.12, 19:28
      Spiknijmy ich. Znaczy się tę laskę z moim natrętnym adoratorem :>
    • anna019 Cham 20.05.12, 20:10
      i burak jestes. Zaden facet, ktory ma klase nie bedzie pisal tak i szukal porad w taki sposob i nazywal tak kobiete.
      • kora3 anno odpisałam ci :) 20.05.12, 20:19
        a w temacie: cham nie cham, ale nie o ocenę swego stanu kultury pyta. I chamom -facetom i chamskim dziewczynom zdarza sie, ze ktoś niekoiniecznie chciany usiłuje ich wyrwać, a czasem nawet chamowi nie wypada rzec s...laj
        :)
      • tanebo Re: Cham 20.05.12, 20:58
        Co cię tak ubodło? Treść czy forma? Jeśli treść to czy mężczyzna nie ma prawa taktownie odmówić kobiecie? Czy powodem odmowy nie może być jej uroda? W końcu kobiety odmawiają mężczyznom w mało wyszukany sposób zazwyczaj...
        • kulturysta35 Re: Cham 20.05.12, 21:04
          najprosciej szmacie powiem aby suczki nie urazic ze jestem gejem ale niech trzyma ryjna klode
          • berta-death Re: Cham 20.05.12, 21:19
            A może po prostu pochwal się swoim wynikiem IQ, to sama ucieknie. No chyba, że tylko chce cie bzyknąć.
            • minasz Re: Cham 23.05.12, 08:58
              a niby po czym wnioskujesz ze ma niskie iq?
              • berta-death Re: Cham 23.05.12, 11:01
                A po czym wnioskujesz, że sugerowałam, że ma niskie a nie, ze wysokie i jak panna zobaczy ten wynik, to onieśmielona ucieknie?
                • berta-death Re: Cham 23.05.12, 11:28
                  Jakieś nadinterpretacje, jednym słowem. ;)
    • georgia241 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 21:19
      Zaproś ją/jego na mięsnego jeża.
    • danonka.4 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 20.05.12, 21:32
      łomatko :"pokaż bicepsik" ,tak cie podrywa.??... ha ha
      ale z ciebie dureń..!!
      przecież ona się z ciebie śmieje zarozumiały matole,a nie podrywa
      • kulturysta35 [...] 22.05.12, 19:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • best.yjka Re: jak splawic skutecznie paszteta? 22.05.12, 19:15
          Prawda w oczy kole. Hahaha!
    • georgia241 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 22.05.12, 19:10
      Powiedz o swoim seksie z psem. Akurat wierzę, że napisałeś prawdę. To zniechęci każdą.
    • senseiek Powiedz ze jestes gejem ;) 22.05.12, 19:13
      > jak jej powiedziec zeby sie od..ale skutecznie i delikatnie?

Powiedz ze jestes gejem ;)

Albo wez na silownie i bieganie 10 km.. ;)
      a jak nie bedzie rzygac, to jeszcze sobie pobiegajcie.
      A pozniej, ze "jak bedziecie razem to codziennie sobie tak pobiegamy wspolnie" :)

Ja kiedys jedna dziewczyne wzialem na rower- przejechalismy tylko 55 km, a pozniej przez 2 tygodnie miala w statusie na gg "nienawidze Sensei'a!" ;)
    • kk-666 Re: jak splawic skutecznie paszteta? 22.05.12, 20:21
      może zastanawia się czy masz organ zwany mózgiem
    • minasz Re: jak splawic skutecznie paszteta? 23.05.12, 08:47
      a moze dobrze ciagnie??????? ja tam na twoim miejscu bym jej nie przekreslał :)
    • bosa_stokrotka Re: jak splawic skutecznie paszteta? 23.05.12, 10:08
      podrywa Cie w pracy a jak to wygląda ? opisz szczegóły może źle odbierasz jej miłe bycie po prostu :)
    • jolzby Re: jak splawic skutecznie paszteta? 23.05.12, 10:54
      powiedz poprostu ze nieinteresuje cie jako kobieta chociaz jest fajna kolezanka bo romanse w pracy koncza sie pozwem o molestowanie :)
      • najlepszygeorge Re: jak splawic skutecznie paszteta? 23.05.12, 11:53
        Albo zrób to jak kobieta: zaproponuj, że zostaniecie przyjaciółmi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka