Dodaj do ulubionych

ciekawe, czy...

21.05.12, 13:04
ciekawe, czy male pytanie szczesliwie dotarla w sobote do celu, czyli pól mokotoskich.

a tak w ogole, to zdarzaja wam sie pomylki komunikacyjno-drogowe?
ja kiedys obudzilem sie w tramwaju na dalekiej pradze (wsiadalem w centrum i mial mnie zawiezc na mokotow), a jak pierszy ras jechalem sam autem, to zamiast na wislostrade wjechalem na most :P
Obserwuj wątek
    • wez_sie słoiki 21.05.12, 13:07
      słoiki tez mogo sie wypowiedziec o swoich przygodach komunikacyjnych.
      moze sie jakos zintegrujemy (watpie)
      • ultimate.strike Re: słoiki 21.05.12, 13:12
        Mam w szafie kilka słoików, nie chcą się wypowiedzieć, nawet Boże Narodzenie nie skłania ich do wyrażania swoich mysli. :)
    • ultimate.strike Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 13:10
      Ja kiedyś jechałem do Nysy, a trafiłem do Wałbrzycha. Uwielbiam czeskie drogowskazy. :)
    • sweet_pink Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 13:22
      Ja (tak średnio raz/dwa na miesiąc) zapominam wysiąść z autobusu/tramwaju na swoim przystanku, bo się zaczytam albo zamyślę.
    • alienka20 Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 14:22
      Kiedyś wracając z Łodzi, przespałam swoją stację w Gdańsku i wysiadłam w Sopocie :). Całe szczęście, że pociąg tylko do Gdyni jechał, a nie np. Kołobrzegu :).
    • headvig Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 16:22
      umówiłam się kiedyś na randkę. ja czekałam na niego w zabrzu, a on na mnie w gliwicach - małe niedomówienie :)
    • grassant Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 16:28
      wez_sie napisał:

> ciekawe, czy male pytanie szczesliwie dotarla w sobote do celu, czyli pól mokot
      > oskich.
      >
      > a tak w ogole, to zdarzaja wam sie pomylki komunikacyjno-drogowe?
      > ja kiedys obudzilem sie w tramwaju na dalekiej pradze (wsiadalem w centrum i mi
      > al mnie zawiezc na mokotow), a jak pierszy ras jechalem sam autem, to zamiast n
      > a wislostrade wjechalem na most :P

ostatnio jadąc z żoliborza trasą wyszyńskiego nie wylądowałem, jak zwykle na trasie łazienkowskiej, a na trasie na poznań. nie wiem jak do tego doszło
      • marguy Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 16:36
        Jestem znana z tego, ze nigdzie sie nie gubie, mam mape w glowie itp.
        Jednym gwiazda orientacji w terenie lepsza od gps ale nie tak do konca, bo nigdy nie umialam dojechac z fabryki ursus na poznanska trase.
        Dojechac, i owszem, wyjechac za hu hu.
        Po trzech razach po prostu wolalam taksowke i za nia jechalam na Poznan.
    • male_pytanie Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 16:31
      wez_sie napisał:

> ciekawe, czy male pytanie szczesliwie dotarla w sobote do celu, czyli pól mokot
      > oskich.

no masz...
      wiedzialam, ze jak mnie uszy piekły to była to twoja sprawka.
      od soboty ....
      dotarłam szczesliwie, dziekuje za troske.
    • mariuszg2 Re: ciekawe, czy... 21.05.12, 16:58
      ja kiedyś pomyliłem strony jazdy na London Orbital i zamiast na północ pojechałen na południe co skończyło się jazdą wkoło Londonu :)))))))))))))))))
    • maggpie Re: ciekawe, czy... 22.05.12, 00:59
      Ja kiedyś wsiadłam w pociąg dokądś tam, zamiast do Białego. Tzn. nie tylko ja, bo jeszcze kilka osób (f*cking PKP, było ciemno i późno i nic nie powiedzieli, nie było tablic itp.) Przysnęłam troche, konduktor sprawdził bilet, nie miał obiekcji :D pojechałam dalej i wylądowałam o północy w Mławie ;]
      Przygarnął mnie na noc na szczęście blond anioł wcielony w nadobną postać kobiecą, któremu jeśli to czyta chcę jeszcze raz serdecznie i gorąco podziękować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka