Dodaj do ulubionych

czego wam brakuje w zyciu?

21.05.12, 16:24
kolezanka powiedziala mi ostatnio , ze brakuje jej w zyciu szalenstwa, wszystko stalo sie takie monotonne i przewidywalne.A jak u was? czego wam brakuje -czasu, milosci, przyjazni czy moze odrobiny szalenstwa, jakiegos pozytywnego zaskoczenia?
Obserwuj wątek
    • bar.anek Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:28
      koleżankę les bym chciał mieć
    • mariuszg2 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:30
      o no popatrz...a ja wrecz przeciwnie...szaleństwa mam za dużo w życiu...potrzebuję wreszcie mieć święty spokój ....
      • yoko0202 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:34
        mariuszg2 napisał:

> potrzebuję wreszcie mieć święty spokój ....

będę się kłócić, że to jest akurat kwestia stanu umysłu
        sprawdzone - w życiu miewam booordel nieziemski, a od jakiegoś czasu jestem oazą spokoju, i z uporczywością twierdzę, że jest świetnie i jest spokój :D
        • mariuszg2 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:55
          i jak osiągłaś ten stan? medytacje? suplementy diety?
          • yoko0202 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:58
            medytacją można to nazwać - powtarzałam sobie bezustannie piękne powiedzenie: miej wyje*&**ane a będzie ci dane
            :)
            • mariuszg2 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:27
              hahahahahahahahahahihihihihihihihih...hehehehe.....hyyyyhhyhyhyh......poetka....no.....tak mozna to nazwać medytacja.....nawet kamasutra...no i jeszcze ten podpis...o dochodzedniu mężczyz.....hahahahah....musisz się bardzo spieszyć żeby mieć wyebane....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.......cóz pozostaje mi pogratulowac osiągnięcia stanu spokoju..... i życzyć abyś się zbytnio nie zziajały w tym pospiechyuu.....ja mam odwrotnie...im więcej ebie tym mniej mam spokoju ...... ahahahahahahahahahahahahahahahah......heheheheheheheh......yyyyyyyyyyyyyyyyy.......smark.........b ububububaaaaahhahahahahahahahahaha...........
    • yoko0202 samodyscypliny 21.05.12, 16:30
      bo gdybym się bardziej zorganizowała, to miałabym więcej czasu i mogłabym więcej szaleć :D
      • mariuszg2 Re: samodyscypliny 21.05.12, 16:56
        o to mi sie podoba....ale to sie troche kłoci...organizacja i szaleństwo....
    • fomica Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:36
      Cierpliwości i mniej zgryźliwego usposobienia. Chciałabym nie być cholerykiem. To co mnie nieco uwiera we mnie samej, od reszty świata dostaję wszystko co najlepsze. Jeszcze 5 lat temu nie przypuszczałam że to powiem. A jednak czas nas uczy pogody :-)
    • maitresse.d.un.francais Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:42
      Pracy. Zdalnej.
    • dziewczyna_rzeznika Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 16:59
      Kontaktu z dziewiczą naturą i prostolinijnymi ludźmi. Niech mnie ktoś na Sybir ześle!
      • maitresse.d.un.francais Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:03
        dziewczyna_rzeznika napisała:

> Kontaktu z dziewiczą naturą i prostolinijnymi ludźmi. Niech mnie ktoś na Sybir
        > ześle!

Natura to i owszem, ale z tymi ludźmi to bym nie przesadzała.
        • dziewczyna_rzeznika Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:09
          maitresse.d.un.francais napisała:

>
          > Natura to i owszem, ale z tymi ludźmi to bym nie przesadzała.

Może źle to ujęłam - chodziło mi o prostoduszność. Ludzie Wschodu to perełki nieskażone zachodnim wyścigiem szczurów. Prości, ludzcy, normalni.
          • lazy.eye Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:32
            Coś w tym jest. Nie ma tego zadęcia co u nas. Faceci nie udają, że pracują tylko walą od razu do knajpy a kobiety na budowę a nie jak u nas do biura się lenić. A po pracy jeszcze zrobić obiad, odholować dzieci ze szkoły i męża z knajpy:)
      • yoko0202 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:01
        dziewczyna_rzeznika napisała:

> Kontaktu z dziewiczą naturą i prostolinijnymi ludźmi. Niech mnie ktoś na Sybir
        > ześle!

oj tam na Sybir, u mnie tak jest na działce, na wschód od stolycy - fakt :)))
    • trypel Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:08
      snu, wciąż
    • jedwabnymajdanek śmierci 21.05.12, 17:10
      tylko na to czekam
      • six_a Re: śmierci 21.05.12, 17:13
        myślisz, że będzie fajnie?
        bo ja bym se też poczekała, jakby miało być fajnie, ale coś czuję, że niefajnie będzie.
        • alessia27 Re: śmierci 21.05.12, 17:44
          mi brakuje tylko szosteczki w totka :)
    • kseniainc Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:46
      wolnego.....
    • brms Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:55
      Mam wszystko oprócz leżaczka i fajnie umiejscowionego tarasu.
    • hotally Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 17:56
      pieniędzy :)))))
    • qw994 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:25
      Jakichś 10 mln dolarów.
      • zetka50 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:28
        zagraj w totka, jutro 12 ml do wygrania, troszkę mniej ale zawsze coś :)
        • alessia27 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:31
          zetka caly czas gramy... i nic poprostu doopa ...
          Fajnie jak by mi tak wpadlo cosik... mnie to by nawet tak 100 tys euro wystarczylo, nie mam wielkich wymagan.Nawet jak by tak 50 tys erlo to bym byla zadowolona ... kurcze ...
          • zetka50 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 18:37
            no racja, kto by sie nie cieszył wygraną, ja raz 5 miałam, szóstki to się nie doczekam :P
      • zamysleniee Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 20:21
        qw994 napisała:

> Jakichś 10 mln dolarów.

na waciki?
        nie rozdrabniajmy się, jak poważnie to poważnie - 100mln :D
        • qw994 Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 21:34
          Ostrożnie wyceniłam swoje podstawowe potrzeby na 10 mln :)
    • bez_przekazu Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 19:27
      szczescia. takiego zwyczajnego szczescia,ze jestem ,jaka jestem.
    • samuela_vimes Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 19:32
      dzisiaj to samo powiedziałam koledzę 'ale dzisiaj mam depresję' prosiaku.. to ty?
    • anna_sla Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 20:58
      rzeczywiście trochę spontaniczności przydałoby się. Ja jestem spontaniczna, ale wszyscy dookoła już nie bardzo..

Mi brakuje dogodnych godzin pracy i systematycznej wypłaty ;)
    • brak.polskich.liter Re: czego wam brakuje w zyciu? 21.05.12, 22:10
      Czasu. I umiejetnosci teleportowania sie.
    • kora3 Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 00:07
      mnie brakuje osobistych spotkań z rodzicami, siostrą, siostrzeńcem i tymi przyjaciółmi i znajomymi, którzy mieszkają w moich rodzinnych stronach. Na co dzień moze tak tego nie odczuwam, bo mamy czresty kontakt telefoniczny i netowy, ale czasem - jednak.
    • koham.mihnika.copyright braku klopotow :-{) nt 22.05.12, 00:26

• marguy Re: braku klopotow :-{) nt 22.05.12, 00:49
        Na dobra sprawe to niczego mi nie brakuje choc troche gotowki na waciki przydaloby sie.
        • koham.mihnika.copyright Re: braku klopotow :-{) nt 22.05.12, 03:13
          nauczylem sie cieszyc tym, co mam. teraz zyje mi sie dostatnio, nie zazdroszcze innym, nawet gdy maja grubo wiecej. Zdrowie, rodzina, praca, hobbies, POLITYKA - to mnie trzyma przy zyciu. Oczywiscie fora (l.mn., nie ze dwora).
          a wacikow nie da sie regenerowac? trzeba myslec o otoczeniu, przyrodzie, przyszlosci naszych wnukow..... ;)
          czego to sie czlowiek z gazet nie nauczy?
          • marguy Re: braku klopotow :-{) nt 22.05.12, 13:21
            koham,
            no co ty? te waciki to metafora prawie poetycka :)

Cieszenia sie z drobiazgow nie musialam sie uczyc, mam te opcje od urodzenia i jest mi z nia dobrze. Zdrowa jestem jak byk, pogoda ducha w porzadku, hobby - choc stary jest niezly to widzialby mi sie nowy aparat foto. Na lonie przyrody spedzam 1/3 dnia i pomimo tego, ze nie mam wnukow nie zapominam o przyszlych pokoleniach.
            • koham.mihnika.copyright Re: braku klopotow :-{) nt 22.05.12, 13:34
              a odpowiedz cienko-dowcipna, widac na odcinku metafor wykon nie zostal zapewniony.
              Poprawie sie.
              Intryguje mnie twoje zdrowie jak byka...???? Nie potrafie sobie tego umiejscowic....???
              A jaki aparat ci sie widzi?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 07:48
      Aktualnie?
      Baby...
      • koham.mihnika.copyright najlepsza baba, to wlasna graba. :P 22.05.12, 08:52
        zen sie synu, zen. Czemu masz miec lepiej ode mnie?
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: najlepsza baba, to wlasna graba. :P 22.05.12, 10:18
          koham.mihnika.copyright napisał:

> zen sie synu, zen. Czemu masz miec lepiej ode mnie?

Nie ma głupich, baby, nie żony :D
          • koham.mihnika.copyright daj ogloszenie - wyposzczony oczekuje ofert. Wiek 22.05.12, 11:20
            i uroda bez znaczenia, wskazana umietetnosc liczenia do 71.
          • znana.jako.ggigus a jestes ładny, miły i sympatyczny? 22.05.12, 13:28
            Jeśli 3xtak, to się prędzej czy później jakaś nawinie.
            • koham.mihnika.copyright Re: a jestes ładny, miły i sympatyczny? - pasjami 22.05.12, 13:35

• georgia241 Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 11:22
      Takiego najzwyklejszego docenienia.
    • stephanie.plum Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 11:23
      jest coś takiego jednego.

po namyśle: nie jedno, a trójkę bym chciała...
      :~)
    • kochanic.a.francuza Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 12:46
      Jeszcze jednego kota i psa. Kot jakikolwiek a pies niemiecki owczarek bokser albo retriever. One takie rodzinne podobno.
      No i ogrodu, bo zdolnosci ogrodnicze odkrylam w sobie.
      • solaris_1971 Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 13:34
        Finansowe wymagania to macie skromne. Mi potrzeba jakies minimum 140 mln dolarow, wtedy bym przebila tego, co pare tygodni temu kupil sobie " Krzyk" Muncha za 120 mln dolarow.
        • koham.mihnika.copyright Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 13:37
          Sloneczniki van Gogha poszly niegdys za 80, a porownania nie ma.
          Taki obraz to bym tesciowej sprezentowal.
          • solaris_1971 Re: czego wam brakuje w zyciu? 22.05.12, 14:20
            Zgadzam sie, ze porownywanie tych obrazow nie ma sensu.

Masz inteligentna tesciowa, moja by nie wiedziala o co w tym obrazie chodzi.

Jestes pewien, ze Sloneczniki poszly za 80 ? Bo wlasnie niedawno pisali, ze Krzyk za 120 to jak dotad najdrozsze dzielo sztuki sprzedane na aukcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka