27.05.12, 13:12
Poznałam świetnego faceta, on chce dziecka z racji wieku też ja też chcę ale wstydzę się to przyznać ale po cichu liczę że może... I zaczynamy się kochać bez gumki a po kilku chwilach ja każę mu zakładać. Czy mimo braku wytrysku znacie kogoś kto tak zaszedł w ciążę?
Obserwuj wątek
    • iwona334 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:15
      Mature tez mozna zrobic korespondencyjnie.

Zacznij moze od tego ?
      • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:22
        mam 27 lat dr kończę a nie maturę :p
        • kseniainc Re: Wpadka? 27.05.12, 13:27
          chyba nie z trollingu?Bo i to słabiuśko jakoś takoś;-p
        • six_a Re: Wpadka? 27.05.12, 13:57
          > mam 27 lat dr kończę
          ale czy pomimo wytrysku kończysz czy zamiast?
        • good_morning Re: Wpadka? 27.05.12, 15:01
          silke5 napisała:

> mam 27 lat dr kończę

bardziej w to 5 uwierze
    • girl.anachronism Re: Wpadka? 27.05.12, 13:15
      po co mu każesz zakładać gumkę, skoro chcesz zajść w ciążę?
      • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:22
        Jakoś głupio mi przyznac że chcę z nim dziecko
        • girl.anachronism Re: Wpadka? 27.05.12, 13:30
          to nie miej z nim dziecka.
          • kalllka Re: Wp 27.05.12, 13:33
            nie bedzie miec
    • amancjuszka Re: Wpadka? 27.05.12, 13:16
      To Ty tez masz juz swoj wiek, a nie wiesz ze przed wytrsykiem wydziela sie z penisa plyl ejakulacyjny, ktory zawiera pleminiki, czyli mzoesz zajsc w ciaze. I radze zanim sie postaracie o dziecko doksztalcic i TY i on.
      • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:23
        Ale ten płyn zdaje się wydziela się tylko zaraz przed wytryskiem a my to tak chwilę bez gumki a potem zakładamy
    • karielcia Re: Wpadka? 27.05.12, 13:18
      Jezeli 3 godziny wczesniej kochal sie z inna i sie nie umyl,
      to mozesz zajsc w ciaze i bez wytrysku :)
      • jeriomina Re: Wpadka? 27.05.12, 13:20
        I urodzić czarne dziecko, jeśli tamta inna kochała się wcześniej z Afrykańczykiem i sie nie umyła...
        Było coś takiego w TV :D :D :D
        • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:24
          tv ogłupia ale to chyba zauważyłyście
        • kalllka Re: Wpadka? 27.05.12, 13:29
          troche nie w temacie, choc wlasciwie chodzi o 'zapladnianie' (pomyslami, ideami)
          chcialam sie juz zetke o jej sygnaturke zapytac ale Twoj kotek wlasnie stworzyl okazje,

w jakim programie Twoja sygnaturka pracuje, ze rusza (mu) ogonkiem?
          • jeriomina Re: Wpadka? 27.05.12, 15:25
            To gif jest :)
      • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:24
        3 h wcześniej kochał się ale też ze mną i wzięliśmy potem prysznic ;p
        • princess_yo_yo Re: Wpadka? 27.05.12, 13:39
          ale w tym samym lozku? jak w tym samym lozku to ciaza na bank, kolor dziecka niewiadomy, trzeba poczekac odpowiednio dlugo i zrobic kolorowe usg 4D i wtedy sie okaze
    • princess_yo_yo Re: Wpadka? 27.05.12, 13:29
      znam bardzo wielu ludzi ktorzy zaszli w ciaze od uprawiania seksu. ciaze bez seksu to nadal mniejszosc
      • silke5 Re: Wpadka? 27.05.12, 13:32
        spoko ale chodzi o to,że to raptem jakieś 2-3 minuty w środku a potem już w gumce i wytrysk też w gumce
        • kalllka Re: Wpadka? 27.05.12, 13:34
          zdaje sie ze o gumce myszce, mova?
    • samuela_vimes Re: Wpadka? 27.05.12, 13:35
      gópih nie siejom sami sięm rodzom.
    • triismegistos Re: Wpadka? 27.05.12, 13:50
      Dla wyjaśnienia. Płyn przedajekulacyjny przeważnie wydziela się tuż przed wytryskiem, ale jego odrobina może się wydzielić w każdej chwili.
      Wbrew pozorom w przypadku dorosłych ludzie, którzy nie mają problemu, żeby "zdążyć" stosunek przerywany nie jest tak bardzo nieskuteczny jak się wydaje. Osławiony płyn przedajekulacyjny zawiera bardzo mało plemników, i te, które zawiera nie są wcale prima sort. Ryzyko zapłodnienia płynem przedajekulacyjnym nie jest zatem wysokie, co nie znaczy, ze nie istnieje/
      Wysoki wskaźnik pearla dotyczący stosunku przerywanego dotyczy głównie przypadków, kiedy facet nie zdąży się wycofać.
      Stosunku przerywanego nie powinni stosować przede wszystkim ludzie, którzy z takich czy innych powodów mają problem z samokontrolą, oraz ci, dla których ewentualna ciąża byłaby tragedią.
      W przypadku ludzi, którzy wprawdzie rozmnażania nie planują, ale ewentualna wpadka nie byłaby problemem to bardzo dobra metoda.
      • riki_i Re: Wpadka? 27.05.12, 15:35
        Jest pewna mniejszość facetów, która kropelkuje i tacy powinni zakładać gumkę od razu. Reszta niekoniecznie, o ile nie czeka do samego końca i ma elementarną samokontrolę. Znam mnóstwo facetów z sobą samym włącznie, którzy uprawiali seks tak jak silke5 z partnerem i nigdy nie było z tego ciąży.

Większość "wpadek" to było ZAWSZE normalne rżnięcie do końca, tylko albo rzekomo dni były niepłodne, albo Pani rzekomo łykała tabsy, albo był jakiś tam inny powód dla którego ciąża była, panie dzieju, "niemożliwa". :-)
    • georgia241 Re: Wpadka? 27.05.12, 15:36
      Kończysz doktorat a nie wiesz jak zajść w ciążę? Mówiłam, że Polki nie mają dostępu do edukacji i są głupie. Nawet bywają głupole z doktoratem, a twierdzą, że "robią doktora". A może zrobisz śmieciarza? Okaże się jak już zrobisz i wychowasz!
    • mirtillo25 Re: Wpadka? 27.05.12, 15:38
      Dzisiaj dr oznacza osobę z doktoratem, ale niekoniecznie z wiedzą :)
      Oczywiście nie mówię o osobach robiących dr jakieś 10 - 15 lat temu. To była inna bajka. Teraz to pies z kulawą nogą może mieć dr :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka