Dodaj do ulubionych

pocieta skóra :/

29.05.12, 19:23
szit :/
zapaliłam sie do pewnego projektu, zrobiłam wstepne rozeznanie i... wstyd sie przyznac, ale podzieliłam skórę na niedzwiedziu. Kurcze... musze teraz wszystko odkręcić. Głupio mi. Pierwszy raz wtopiłam.
mieliscie tak kiedys?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_rzeznika Re: pocieta skóra :/ 29.05.12, 21:18
      male_pytanie napisała:

> szit :/
      > zapaliłam sie do pewnego projektu, zrobiłam wstepne rozeznanie i... wstyd sie p
      > rzyznac, ale podzieliłam skórę na niedzwiedziu. Kurcze... musze teraz wszystko
      > odkręcić. Głupio mi. Pierwszy raz wtopiłam.
      > mieliscie tak kiedys?

WTF??? Co za tytuł wątku z doopy. Ale czego się nie robi, żeby ktoś się zlitował i zajrzał w Twój kolejny wątek. Kobieto, OGARNIJ SIĘ ! :P
      • maly.jasio right. 29.05.12, 21:24
        dziewczyna_rzeznika napisała:
        > WTF??? Co za tytuł wątku z doopy. Ale czego się nie robi, żeby ktoś się zlitowa
        > ł i zajrzał w Twój kolejny wątek. Kobieto, OGARNIJ SIĘ ! :P

vidze z dobrobytu tez sie glupieje.
        • male_pytanie Re: right. 29.05.12, 22:07
          maly.jasio napisał:

>
          > vidze z dobrobytu tez sie glupieje.

mnie zawsze bawił poglad ze jak sie ma wlasny biznes to sie zyje w dobrobycie :)
          proponuje kazdemu kto tak mysli, zainwestować oszczednosci zycia plus kredyt na 30 lat i załozyc swoje przedsiebiorstwo ;) ktore na dodatek sie kreci.
          moze za kilka lat jak nie bede musiala inwestowac zarobionych pieniedzy w rozwoj firmy to słowo dobrobyt nabierze innego znaczenia :)
      • male_pytanie Re: pocieta skóra :/ 29.05.12, 22:03

> WTF??? Co za tytuł wątku z doopy. Ale czego się nie robi, żeby ktoś się zlitowa
        > ł i zajrzał w Twój kolejny wątek. Kobieto, OGARNIJ SIĘ ! :P

hehe, wiesz, nigdy nie podchodziłam w ten sposob do tytułów :) nie wiedzialam ze tytuł determinuje tresc na forum. Ale rzeczywiscie nie przemyslalam, powinno byc "podzielona skóra", nastepnym razem podejde bardziej marketingowo ;)
        • dziewczyna_rzeznika Re: pocieta skóra :/ 30.05.12, 00:07
          no wiesz...wystraszyłam się :( Już myślałam, że Twój eks Cię pociął, albo jego next bo nie mogła zdzierżyć Twojej obecności :P
          • koham.mihnika.copyright a ja myslalem, ze trzeba bedzie kanape szyc, bo 30.05.12, 02:19
            ja swawolami wieczornymi naruszyli....
            Ostatnio cisza na odcinku damsko-meskim :(
            jeszcze nam kolezanka uwiednie w wieku kwiecie.
            • male_pytanie Re: a ja myslalem, ze trzeba bedzie kanape szyc, 30.05.12, 10:28
              koham.mihnika.copyright napisał:

> ja swawolami wieczornymi naruszyli....
              > Ostatnio cisza na odcinku damsko-meskim :(
              > jeszcze nam kolezanka uwiednie w wieku kwiecie.

no cisza jest bo przeanalizowałam moje randki (całkiem miłe) z tym urzednikiem i stwierdziłam ze to nie mam sensu bo gościa nigdy nie ma. A weekendowy facet mnie nie interesuje. Dopiero co sie opamietałam po eksie i nie chce wpasc z deszczu pod rynne.
              Ale jak trafie na takiego dostepnego czesciej to sie za niego wezmę :P
              Bedziesz pierwszym który się dowie :*
              • koham.mihnika.copyright nie zapomnij o jakichs kompromitujacych zdjeciach 30.05.12, 11:04
                forum wszystko wytrzyma ;-{)
                • male_pytanie Re: nie zapomnij o jakichs kompromitujacych zdjec 30.05.12, 11:09
                  koham.mihnika.copyright napisał:

> forum wszystko wytrzyma ;-{)

ale moich ? czy potencjalnego kochanka ;)
                  na moje nie licz :P
                  • koham.mihnika.copyright zamkniesz oczy i nikt cie nie pozna ;) 30.05.12, 11:10

• male_pytanie Re: zamkniesz oczy i nikt cie nie pozna ;) 30.05.12, 11:13
                      taaaa, poki co chcialabym zamknac oczy i sprawic zeby problem ze wstepniaka zniknał :P
          • male_pytanie Re: pocieta skóra :/ 30.05.12, 10:25

> no wiesz...wystraszyłam się :( Już myślałam, że Twój eks Cię pociął, albo jego
            > next bo nie mogła zdzierżyć Twojej obecności :P

Kurcze noooo, nie wbijaj mnie w poczucie winy teraz :P
            Jesli chodzi o eks to chyba nic jednak sie u niego nie dzieje, a jak sie dzieje to robi wszystko zeby mnie nie denerwować :)
            jest miedzy nami miło, zwlaszcza od momentu w którym zaczelam sie umawiac na randki z pewnym przystojniakiem i sie okazało ze istnieje zycie po NIM ;)
    • wez_sie ['] 30.05.12, 07:55
      nie czytalem, ale stawiam swieczke [']
    • koham.mihnika.copyright ok, dalas plame, ale jestes tajemnicza jak jaka 30.05.12, 11:45
      Pytia w oparach. wstepne rozeznanie i trzeba odkrecac? krecisz. dalas slowo? w interesach sie zmienia zdanie. to nie miejsce na sentymenty, ale na zimna kalkulacje. I wyszlo, ze dupes.
      i jeszcze ta zoofilia.
      roznie mielismy, zwykle sie mowi - oppppps....
      zostalo ci na zycie?
      • male_pytanie Re: ok, dalas plame, ale jestes tajemnicza jak ja 30.05.12, 11:56
        no boooo...
        znalazłam jeszcze jedna mozliwosc rozwoju firmy - taki odłam ktory pod moja marka miałby wspolpracowac z kilkoma partnerami z ramienia gminy gdzie spolka jest zarejestrowana. Wszystko zostało ustalone, obowiazki podzielone zanim podpisalismy umowe z gmina i doopa. bo o ile pan burmistrz sie do pomysłu zapalil bo wspiera on interesy mieszkancow to radni zaczeli robic problemy i chca zrobic konkurs i zaprosic do potencjalnej wspolpracy innych chetnych "no bo w gminie wspolpracownicy zewnetrzni musza byc wyłonieni podczas oficjalnego konkursu". nosz ku..... moj pomysł, moj wkład, a teraz oni chca to oficjalnie oglosic.
        burmistrz kaja sie i obiecuje ze gmina sie wycofa zupełnie z pomysłu zeby mi nie robic konkurencji i przeprasza, ale coz tego :(
        • koham.mihnika.copyright Re: ok, dalas plame, ale jestes tajemnicza jak ja 30.05.12, 14:25
          czy poza toba, ktos, gdzies w Polsce robi cos podobnego, czy jest to naprawde nowatorskie?
          Obwaiam sie, ze wybrancem losu moze byc szwagier krolika, tzn, radnego. Musisz wiecej dbac o zabezpieczanie tylow. Jak to sie robi w katolickiej Polsce, nie wiem.
          Czy nie moglas przewidziec takiego scenariusza?
          • male_pytanie Re: ok, dalas plame, ale jestes tajemnicza jak ja 30.05.12, 14:33
            w mojej okolicy blizszej i dalszej tylko ja zajmuje sie taka produkcją, natomiast sam pomysl w innej formie mozna przeniesc na grunt inne branzy. tu bardziej chodzi o know how niz o samą branzę.
            nawiazalam kontakt z potencjalnymi partnerami, opracowalismy projekt, przedstawilismy gminie i pan burmistrz prawie sie posikał ze szczescia. Tymczasem radni zaczeli sie podpierac jakimis wewnetrznymi przepisami i kryteriami wyboru przedsiebiorstw wspolpracujacych z gmina, "zeby pozniej nie było". Tylko ze gmina oprocz patronatu i udostepnienia kilku sal ani nie ponosi kosztów stałych (minimalny udział w promocji akcji), wiec nie wiem czego ci radni tak sie boja. nie mniej jednak burmistrz teraz stara sie wyciszyc sprawe, bo widzi niedorzecznosc radnych ale nie ma na nich wplywu...
            • alienka20 Re: ok, dalas plame, ale jestes tajemnicza jak ja 30.05.12, 21:36
              Ech, trzeba było zaprosić jednego czy dwóch, a nawet czwórkę radnych na obiad wykwintny, żeby nie było, a tak.... pożałowałaś :). Instruktaż na przyszłość:

www.youtube.com/watch?v=JNrGcPUkJrs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka