kanadolinka 02.06.12, 21:36 czasami macie tak,że po prostu macie wszystkiego dosyc?męża,rodziny,pracy?Każdy cos od Ciebie oczekuje ale jak Ty kogoś potrzebujesz to...liczysz tylko na siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Ja mam podobnie 02.06.12, 21:46 nieomal od urodzenia. Znaczy z tym oczekiwaniem. Witaj w klubie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio umiesz liczyc ? - licz na siebie. 02.06.12, 21:49 od zawsze tak mamy. a dodatek w postaci zony/meza - bywa przyjemny. ale to tylko dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: czasami 04.06.12, 21:58 No pewnie, że tak. Aktualnie tak mam. I na dodatek wystawił mnie do wiatru ktoś, po kim chyba bym się nie spodziewała. C'est la vie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czasami 04.06.12, 22:04 Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: czasami 04.06.12, 22:20 To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek. Miś to nieśmiertelnik :) Odpowiedz Link Zgłoś