Dodaj do ulubionych

nie odpisał

22.06.12, 11:41
Chciałam powiedzieć, ze napisałam wiadomość, w której wyznałam, jak strasznie go kocham i w ogóle itd. I NIE ODPISAŁ NIC, nic. Co prawda napisałam, żeby nie odpisywał, ale przecież powinien zrozumiec, ze ma odpisać. I co powiecie? Jak zwykle liczę na poważne terapeutyczne, wsparcie
Obserwuj wątek
    • mijo81 Re: nie odpisał 22.06.12, 14:12
      Nie wyleczymy cię, od razu do uśpienia
    • Gość: ema Re: nie odpisał IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.12, 18:25
      takich wyznań nie pisze się tylko mówi tete a tete . Po co więc pisałaś, by nie odpisywał a teraz na to czekasz ? Nie trzeba było nic pisać, sam by zadecydował - odpisać czy zostawić. Skoro cisza to wniosek - jest tym zaskoczony i nie wie co dalej...Faceci nie lubią takich zwierzeń od dziewczyn, nie traktują ich później poważnie.
      • sabina277 Re: nie odpisał 23.06.12, 11:35
        odpuść pisanie w sms, powiedz że to po pijaku jakby co
        ale znając życie on o to nie spyta i nie nawiąże do tego
        unikaj tematu, nie rób tak więcej, tylko facet to facet ale lepiej jak on zrobi to pierwszy
    • Gość: madzialena Re: nie odpisał IP: *.master.pl 28.06.12, 21:01
      ....bo co miał odpisać? zwłaszcza, że dałas wygodną furtkę, by tego nie robić...

na twoją korzyść działa to, że on wie i ma to gdzieś z tyłu głowy cały czas :) .. bo wyznanie miłości jest darem, który trudno zignorować i często budzi ... wzajemność. No chyba , że jest burakiem. A mniemam, że nie jest?
    • panna.m.igotka Re: nie odpisał 29.06.12, 16:40
      Myślę, że mogłaś go przestraszyć takim wyznaniem, ale nie znam szczegółów waszej znajomości.
      Skoro napisałaś żeby nie odpisywał, to nie odpisał.
    • maly.jasio biedactwo 30.06.12, 18:52
      piszczykowa napisał(a):
      Co prawda napisałam, żeby nie odpisywał, ale przecież powinien zrozumiec, ze ma odpisać. I co powiecie?

Jak zwykle liczę na poważne terapeutyczne, wsparcie.

voila :)
      Ide na strych wywiesic pranie. Wywieszam.
      Zdejmuje to wyschniete i przynosze.
      A na to Slubna: Kto Ci kazal IDIOTO przynosic pranie ?
      Dzis nie mam ochoty go skladac i prasowac !!!

ERGO: Ciocia dobra rada radzi : - gdy nie powiesz mezczyznie o co chodzi, to on nie wie
      - o co chodzi.
    • Gość: ostatnia_easy Re: nie odpisał IP: *.internetia.net.pl 02.07.12, 21:05
      Ja zrobiłam tak samo..... wiem co czujesz. Współczuję.
      Tylko mam pytanie... nie wie ktoś jaki lekarz może tą sytuację wyleczyć?
      Może jakiś specjalista ds rodzinnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka