bosa_stokrotka
01.07.12, 17:17
Dziewczyny mam problem w sumie mały ale dla kobiety to zawsze rosnie do rangi wielkiego ;-) Otóż muszę zmienić swój styl ubierania się , moze troszkę wygląda tylko problem w tym ,ze lubię ten swój styl jaki by nie był i nie bardzo wiem jak zmienić abym czuła się dobrze w nowym . A muszę zmienić bo zauważyłam ,że żona kolegi z pracy z , którym siedzimy razem biurko w biuro ma zbliżony styl ubierania się , wygląd do mojego albo ja do jej mniejsza z tym .Zauważyłam ,że jestesmy do siebie w jakimś tam stopniu podobne . Dziwnie to tak przynajmniej mnie z tym dziwnie .Nawet ktoś z wspracowników kiedyś tam zauważył "... o widziałem was jechaliście razem w zeszłą sobotę ale to było już pózno ..." i dziwny uśmieszek do tego . To na bank nie byłam ja bo nas łączy tylko wspólna praca , po pracy raczej nie utrzymujemy stosunków przyjacielskich każdy z nas ma swoje własne kółko przyjaciół a nie chcem aby plotki się poszerzały na ten temat. Wiem pierdoła na ty świecie większosć ludzi jest do kogoś tam w jakimś tam stopniu podobna ale kurcze jak to zmienić ? Jak znalesć zupełnie inny styl tak abym się dobrze w nim czułą ? No jak ???