Dodaj do ulubionych

Drobne kobiece "słabostki" ;)

12.07.12, 11:33
Ostatnio zauważyłam ,że mam słabość do mężczyzn w niebieskich koszulach , błekit królewski , mrrrr .No niesamowice na mnie działają mężczyzni w takim kolorze koszul.Czy
któraś z Was tak ma ,że jak np widzi faceta w białej koszuli to dostaje nienormalnej głupakwki ?
Obserwuj wątek
    • pani_frig Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:39
      No dobra, a czy jak widzisz kurdupla o kartoflanej buzi z wąsem polskim w niebieskiej koszuli to też dostajesz głupawki?
      • lenka.magdalenka Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:59
        pani_frig napisała:

> No dobra, a czy jak widzisz kurdupla o kartoflanej buzi z wąsem polskim w niebi
        > eskiej koszuli to też dostajesz głupawki?

:))) pewnie tak , ale zupełnie innej :)))
    • headvig Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:39
      głupawki to nie, ale faktycznie biała koszula jest w stanie odmienić każdego faceta, koniecznie z długim rękawem
    • highly.sceptical Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:43
      > Ostatnio zauważyłam ,że mam słabość do mężczyzn w niebieskich koszulach , błekit
      > królewski , mrrrr .No niesamowice na mnie działają mężczyzni w takim kolorze koszul.

Ostatnio!? Toć już przecież od czasów przystojnego Olka (AD 1995) kobiety na widok niebieskiej koszuli delikatnie zagryzają i zwilżają wargi, poprawiają włosy, to spuszczają, to podnoszą wzrok itd.
      • tfu.tfu Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:48
        no litości ;-P
        • simply_z Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 11:55
          jak to niektorym ludziom malo potrzeba do szczescia:)
          • lenka.magdalenka Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 12:01
            bo szczęscia należy szukać nawet w takich małych i błahych drobnostkach ;)
            • highly.sceptical Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 12:15
              > bo szczęscia należy szukać nawet w takich małych i błahych drobnostkach ;)

Tak jest! Ludzie się zabijają w wariackiej pogodni Bóg wie za czym. To bez sensu, filozof zadowala się małym. :D
    • rudenko Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 12:05
      w życiu nie dostałam głupawki na widok żadnego chłopa ani w koszuli ani bez. Wiele straciłam :-(((( życie przechodzi mi obok
      http://s2.rimg.info/db2604d4c445e97647766aed790c4993.gif czy o taką głupawkę Ci chodzi
      • lenka.magdalenka Re: Drobne kobiece "słabostki" ;) 12.07.12, 12:21
        no wiesz na widok fajnej laski też czasami potrafię się irracjonalnie zachować :D
        Może nie tak , że z rozpędu się "zakochuję " ale taki mężczyzna jeśli do tego ma to coś w sobie to działa na mnie całkowicie . Nie wiem chyba mam jakisz fetysz odnośnie niebieskich koszul :D hahaha koleżanka tak się własnie ze mnie naśmiewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka