sita_atlantis 28.06.04, 23:40 Moja najlepsza przyjaciółka jest zazdrosna o mojego faceta... I w ogóle mają kiepskie kontakty, Ja jestem między młotem i kowadłem. Poradzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: Przyjaciółka vs. partner 29.06.04, 00:29 musi się przyjaciółka przyzwyczaić i tyle, ja też lekko nie trawiłam nowego faceta mojej przyjaciółki, ale przywykłam i nawet znalazłam w nim pozytywy, baaa jego żarty mnie bawią czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Przyjaciółka vs. partner 29.06.04, 09:23 poza tym przyjaciela ma się na dłuższy czas, czasem na całe życie, partnerzy się zmieniają, a przyjaciel pozostanie. Taka jest jej rola, jeżeli nie jest w stanie podołać... Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Przyjaciółka vs. partner 29.06.04, 09:26 Poza tym moze byc tak, ze partnera ma sie na dluzszy czas, czasem na cale zycie, przyjaciele sie zmieniaja, a partner zostanie. Taka jest jego rola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: Przyjaciólka vs. partner IP: *.b.pppool.de 29.06.04, 11:31 jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil..... ja tez nie lubie faceta mojej przyjaciolki, ona o tym chyba wie. Nie robie z tego problemu, po prostu dziada unikam. to w koncu jej zycie i jej wybor, wiec mi nic do tego. nie wszyscy musza sie lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: Przyjaciólka vs. partner 29.06.04, 17:29 Nie każę jej go lubić, ale kiedy pretensje do niego przekazuje mi, czuję się wyjątkowo głupio. Bo ani bronić go nie mogę, ani zgodzić się z nią... :/ Niech go sobie nie lubi, ale niech wykaże trochę dobrej woli w relacjach z nim i ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Przyjaciólka vs. partner 29.06.04, 18:40 sita_atlantis napisała: > Nie każę jej go lubić, ale kiedy pretensje do niego przekazuje mi, czuję się > wyjątkowo głupio. a ma podstawy, czy nie bardzo i szuka dziury w całym? > Bo ani bronić go nie mogę, ani zgodzić się z nią... :/ owszem, możesz zrobić albo jedno, albo drugie. O ile są po temu powody. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: Przyjaciólka vs. partner 29.06.04, 22:06 losiu4 napisał: > > a ma podstawy, czy nie bardzo i szuka dziury w całym? > Jak się szuka, to coś się zawsze znajdzie... Nie ma ideałów. Generalnie facet nic złego nie robi, ale ona np. łapie go za słówka. Odpowiedz Link Zgłoś