k.leo 16.03.02, 16:22 czy przydażyło się w am w ciągu jednego dnia zauważyć serię wad w swoim facecie i w jego rodzince ,wczoraj miałam taki dzień i szczerze mówiąc jestem przerażona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: wady facetów IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 17:01 Może Ci spadły klapki z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: wady facetów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 17:04 K.Leo! Czym cię tak wkurzył?Faceci mają troche wad.Wiem ,sam je mam.Są jednak niewybaczalne ,po których kobieta przestaje kochać ,no i zaczyna dostrzegać wszystko co złe w facecie.Oczywiście działa to też w drugą stronę.K.Leo myślę ,że jutro znowu zapomnisz ukochanemu jego przewiny i będzie to Twój jedyny ,najukochańszy ,bez wad:) ,czego ci szczerze życzy robaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaaaa Re: wady facetów IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.02, 20:15 Może przestajesz go kochać? A najlepiej wypisz na kartce swoje wady i zobaczysz, że będziecie się oboje z tego śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś