Gość: jamka IP: 195.117.239.* 01.07.04, 21:46 jak w temacie... tak o nic; tylko, by zagmatwać sprawę, której nigdy nie było, napluć sobie w twarz i pokazać, że ma się dłuższy język i ładniejsze foremki do zabawy w piasku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka2413 Re: moja łopatka jest ładniejsza 01.07.04, 21:59 wynos sie z mojej piaskownicy dziewczynko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka :P IP: 195.117.239.* 01.07.04, 22:45 Twoja argumentacja nie konotuje z egzegezą problemu, koleracje zdań są nikłe, nie wiążąc ich, a wiaderko i tak było pęknięte! Ty marny konwersancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:08 a teraz spieprzać z piaskownicy bo chłopcy przyszli Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! 02.07.04, 07:38 Gość portalu: verte napisał(a): > a teraz spieprzać z piaskownicy bo chłopcy przyszli popieram. My tu rządzim! :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! 02.07.04, 07:39 a chłopcy to się teraz lubią z dziewuchami bawić Nie wiesz Losiu że to już nie wstyd? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! 02.07.04, 08:18 ta piaskownica zaczyna sie robić dość ciasna... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! 02.07.04, 08:23 bo pewnie przytyłaś grubasie! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ale wiaderko zabieram, jest moje ! 02.07.04, 09:05 blanchet napisała: > a chłopcy to się teraz lubią z dziewuchami bawić Nie wiesz Losiu że to już > nie wstyd? :)))))))))) oczywiście że lubią. Pod jednym warunkiem... dziewczynki mają słuchać, bo jak nie... ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 08:29 no wiesz! co to za pomysł! zupełnie się z tobą nie zgadzam. Kategorycznie nalegam aby się właśnie nie kłócić! może masz jeszcze coś do powiedzenia, ha?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 08:43 a ja się z Tobą nie zgadzam bo jak zawsze to widać po mnie (hahahaa) moja jest tylko Racja i to święta racja, bo racja moja jest mojsza niż twojsza, racja moja jest racja najmojsza....i nie udowodnisz mi że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 09:25 nie udowodnię ci? nie udowodnię ci? JA ci nie udowodnię???? założymy się ??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 09:07 lukrecja8 napisała: > no wiesz! co to za pomysł! zupełnie się z tobą nie zgadzam. Kategorycznie > nalegam aby się właśnie nie kłócić! może masz jeszcze coś do powiedzenia, ha?? > > :) możesz cos powiedzieć, ale jak pożyczysz łopatkę. Bo koleżanka Blanchet coś sie rozszalała i trzeba ją utemperować ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 09:28 lukrecja8 napisała: > sam ze załatw łopatkę!!! o Ty niedobra dziewczynko... jak złapie, to za warkoczyk potarmoszę Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: wypad z pisakownicy 02.07.04, 10:54 bo mama nie zostawiła mi kluczy od domu a chce mi się kupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ja sie nie lubie kłócić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:58 więc na mnie nie liczcie. mam bardzo ugodową nature, lubie ludzi, przekomarzać sie - i owszem, ale kłócic, to nie w moim stylu, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka Re: ja sie nie lubie kłócić IP: 195.117.239.* 02.07.04, 17:51 nieprawda, jesteście gupi! to moja piaskownica, jesteście gupi :P ja tutaj przywiozłam rok temu trochę piasku znad morza! i ona wyrosła tylko dzięki mnie! i z tego wynika, że jesteście gupi! o! i kto zaprzeczy? ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Nie masz racji! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 20:19 Jak to czemu? Bo ja tak powiedziałam, proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em :)))))))))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 20:15 Kto by pomyślał phi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
inaja Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 18:02 Gość portalu: jamka napisał(a): > jak w temacie... > > tak o nic; tylko, by zagmatwać sprawę, której nigdy nie było, napluć sobie w > twarz i pokazać, że ma się dłuższy język i ładniejsze foremki do zabawy w > piasku... eeeee, tam! Nie chce mnie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 19:26 inaja napisała: > eeeee, tam! > Nie chce mnie sie! Tobie to nigdy nic sie nie chce ;P ale już my sie zatroszczymy o pewne motywacje ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: pokłóćmy się!! IP: *.futuro.pl 02.07.04, 19:29 Mam zasadnicze i podstawowe pytanie: PO CO? czy nie lepiej jak panuje zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 19:32 Gość portalu: Obiektywna napisał(a): > czy nie lepiej jak panuje zgoda? nie, bo jakaś cholera połamała moje grabki >:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: pokłóćmy się!! IP: *.futuro.pl 02.07.04, 19:44 Połam jej też! Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 19:46 a lopadką wszystkich po łbie i piachem w oczy i teraz piaskownica moja i racja naj mojeńsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: pokłóćmy się!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:50 klle napisał: > a lopadką wszystkich a naucz się pisać w języku ojczystym może Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to ja mam w ... Wasze foremki 02.07.04, 19:53 i piach, i piaskownicę, i ... zjeżdżalnię też !!! tylko spróbujcie usiąść na huśtawce >:[[ Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: to ja mam w ... Wasze foremki 02.07.04, 19:59 tak tylko ci się wydaje zaraz strącę i będzie moja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 19:57 a takiego jeszcze uczyć się każe - wynocha z piasku mojego!!! piachem w oczydła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: pokłóćmy się!! IP: *.futuro.pl 02.07.04, 20:02 Niewiem o co wam chodzi, ale przecież wiadomo że moja jest piaskownica, bo moja mama jest dyrektorem tego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 20:09 Gość portalu: Obiektywna napisał(a): > Niewiem o co wam chodzi, ale przecież wiadomo że moja jest piaskownica, bo moja > > mama jest dyrektorem tego przedszkola. tak było ale się skończyło!!! już dawno w piasku zakopana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: pokłóćmy się!! IP: *.futuro.pl 02.07.04, 20:12 To Twoja mama jest zakopana w piasku! Mamo chcą się bić! Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: pokłóćmy się!! 02.07.04, 20:19 Gość portalu: Obiektywna napisał(a): > To Twoja mama jest zakopana w piasku! Mamo chcą się bić! moja jest daleko i nie jest dyrektorką a ta cały czas wrzeszczała że jest dyrektorką aż piach ją przykrył! czyli ja tu teraz panem piaskownicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka Re: pokłóćmy się!! IP: 195.117.239.* 02.07.04, 20:26 to ja tą piaskownicę założyłam!! Maaaaaaaamooooooooooooooooooo! ;( i tak właśnie jest, jak Społeczeństwo coś za darmo dostaje! nic - tylko nieróbstwo, a z nieróbstwa - kłótnie! kofiskuje wszystkie zabawki! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to Wy się dalej o piaskownicę 02.07.04, 21:51 a ja, w tym czasie, buj ... buj ... buj ... i nóżkami pomacham i język Wam pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: to Wy się dalej o piaskownicę 03.07.04, 09:34 ale wielgachny, ośliniony i z krostami.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: to Wy się dalej o piaskownicę 03.07.04, 22:54 nareszcie cały dzień sam na piasku!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: to Wy się dalej o piaskownicę 07.07.04, 12:08 a gdzie jest ten zamek z twoich zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: pokłóćmy się!! 04.07.04, 00:31 A ja i tak jestem najładnieszą dzieczynką i pami w przedszkolu mnie pochwaliła, a was nie! Kto mi posuł foremkę??? Tu ją położyłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Gadasz.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 20:23 A takie ładne lalki Barbie firmowe to może masz? A pieska - rasowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka Re: pokłóćmy się!! IP: 195.117.239.* 04.07.04, 18:39 ja ją zabrałam, bo jakiś piesek do niej nasiusiał a wilgotny piasek dłużej zachowuję formę :))) A Ty, co tam się cieszysz, żeś sam na piasku - nie jesteś sam, tylko my siedzimy cicho, bo nam się nie chce z Takim jak Ty gadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Uważajcie, IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 20:17 bo mój piesek załatwil swoje potrzeby fizjologiczne do Waszego piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka Re: Uważajcie, IP: 195.117.239.* 06.07.04, 20:55 Em, to Twój? :) nie załatwił potrzeb do piasku. załatwił do foremki Eirenne :) gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Popatrz obok, IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 11:23 mój piesek zjadł wczoraj za dużo słodyczy i ma sraczkę. O, na Twoich butach też jest trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
agas71 Re: pokłóćmy się!! 07.07.04, 14:22 tu ciągle ktoś się kłóci, wyzywając od palantów i innych... Mało Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Prawa autorskie itd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.04, 15:26 Jamko, czy mogę wykorzystać Twoją wypowiedź do artykułu, który właśnie piszę? Artykuł ukaże się w lokalnej gazetce, raczej nie dotrze do zbyt wielkiego grona odbiorców. Chcę napisać o forach, o tym jak się tutaj ludzie nawzajem traktują... Nie masz nic przeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś