Dodaj do ulubionych

kosmetyki oriflame

19.09.12, 16:53
Witam jestem konsultantem oriflame chciałem przybliżyć ofertę oriflame ponieważ na rynku pojawiła się pewna firma która zniechęca ludzi do korzystania z takiej formy kupna/sprzedażny produktów.
Firma Oriflame nie zobowiązuje do sprzedaży bezpośredniej, zostając konsultantem nabywasz możliwość kupna produktów w cenie hurtowej.
Oriflame również stawia na karierę ale wszystko zależy od stopnia twojego zaangażowania w swój własny biznes.
Mianowicie "naturalne szwedzkie kosmetyki" Oriflame dominują jakością oraz cena.
Kupując produkty w cenie hurtowej a sprzedając po katalogowej zarabiasz już od 2.90 zł.
"Unikalna gwarancja satysfakcji" pozwala zwrócić kosmetyki swojemu konsultantowi do 10 dni konsultant zwróci pieniądze bądź dostarczy inny produkt o tej samej wartości.
W 1967 gdy powstała firma Oriflame postanawia nigdy nie testować kosmetyków na zwierzętach.
Dzięki współpracy z organizacją "Raintforest Aliance" gwarantujemy ze papier używany do produkcji katalogów pochodzi z dobrze i odpowiedzialnie zarządzanych zasobów leśnych.
Fundacja Oriflame realizuje ideę i niesienia pomocy dzieciom i młodym kobietą.

W razie pomocy, bądź osoby chcące zostać konsultantem oriflame służę kontaktem.
GG: 44636891
Mayl: przemek.oriflame@interia.pl

Jedynie łódź i bliskie okolice.
Dziękuje za przeczytanie mojego materiału Przemek.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka