Dodaj do ulubionych

Masturbacja

IP: 80.48.46.* 04.07.04, 19:02
Jestem dojrzewającą nastolatką. Jeszcze nigdy się nie masturbowałam, ale moje
koleżanki mówiła, że są niezłe doznania. Ja mam zachamowania moralne, choć co
raz bardziej chce mi się spróbować. Czy wy tak jak ja sądzicie, że to coś
złego? Czy same się masturbujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Masturbacja IP: *.proxy.aol.com 04.07.04, 22:07
      Ile masz lat? Jezeli jeszcze nie dojrzalas do tego daj sobie spokuj. Potem to
      samo przyjdzie. Nie trzeba miec zadnych zachamowan moralnych! Czy robisz tym
      komus cos zlego? Czasem dobrze sie odprezyc w ten sposob.
    • Gość: MBA Re: Masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:22
      a najlepiej wam wyjdzie jak obydwie zakupicie sobie słowniki ortograficzne
      • Gość: as Re: Masturbacja IP: *.proxy.aol.com 04.07.04, 22:28
        dlaczego?
        • Gość: MBA Re: Masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:07
          a jak myslisz?
          • Gość: pdf Re: Masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:09
            Mówiłas księdzu o swoim ciągotach?Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z duchownym.
    • Gość: mmm Re: Masturbacja IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.07.04, 10:13
      czy to cos zlego czy nie - to zalezy od tego jak sama uwazasz (np. kosciol
      katolicki uwaza to za grzech). w zadnym przypadku nie kieruj sie zdaniem
      kolezanek. jesli sama nie czujesz potrzeby - to po co masz sie masturbowac,
      tylko na probe? a pozniej za "rada" kolezanek przespisz sie ze
      szkolnym "playboyem" i bedziesz narzekac, ze seks to nic fajnego. w sprawach
      seksu najlepiej miec wlasny rozum i robic to, czego sie samemu chce.
      • Gość: nutka Re: Masturbacja IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 05.07.04, 16:32
        "w sprawach seksu najlepiej miec wlasny rozum i robic to, czego sie samemu chce"

Bardzo mądre zdanie.
    • Gość: sol_bianca Re: Masturbacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 11:08
      Nie ma sensu rozpoczynać masturbacji, jeśli nie czujesz się do tego gotowa i
      nie masz takich potrzeb. Masturbacja może być metodą na poradzenie sobie z
      napięciem sekualnym, ale nie rozrywką samą w sobie.
      • Gość: Rocco wlasnie , nie zapytalem ile masz lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:41
        dobrze jesli te 18 masz :)))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Rocco buhahahaha ,dobry ten watek , do smiechu:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:38
      na co czekasz , dawaj czadu , a jak nie potrafisz sama , to ja pomoge , jesli
      jakos wygladasz :)) tylko to ty musisz dojechac , bo moja bryka ostatnio
      odmawia ..............
      • Gość: syncmaster Re: buhahahaha ,dobry ten watek , do smiechu:)))) IP: *.crowley.pl 05.07.04, 17:44
        To dresom psują się bryki??? Od kiedy??? Mesio się zepsuł, co za tragedia, buahahahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka