Dodaj do ulubionych

Czy lubicie byc klepane ?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 23:59
Po posladkach . Ostatnio cala Europa mogla ogladac jak p.Iwinski klepie po
pupie jedna z pan polskiej dlegacji , pani probuje sie bronic ...
Ponizajace ? , a moze wcale nie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaska Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 00:11
      Gość portalu: Stefano napisał(a):

> Po posladkach . Ostatnio cala Europa mogla ogladac jak p.Iwinski klepie po
      > pupie jedna z pan polskiej dlegacji , pani probuje sie bronic ...
      > Ponizajace ? , a moze wcale nie ?

Ponizajace i zenujace!!! Ale na "Informacjach dnia" niektorzy panowie nie widza w
      tym nic niestosownego. Ot, meska slabosc, jak mowia.
      • Gość: Stefano Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 00:27
        Ciekawe , czy rodzina tej pani rowniez jest zachwycona ? Maz , a moze dzieci ?
        Tyle o seksizmie ostatnio i zaleznosciach w miejscu pracy , a tu wydaje sie ,ze
        jest ok . W cywilizowanym swiecie ten kurdupel Iwinski bylby skonczony , a w
        Polsce jeszcze czeka go tytul Wielkiego Klepacza Damskich Zadkow .
        • Gość: Kaska Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 00:39
          Gość portalu: Stefano napisał(a):

> Ciekawe , czy rodzina tej pani rowniez jest zachwycona ? Maz , a moze dzieci ?
          > Tyle o seksizmie ostatnio i zaleznosciach w miejscu pracy , a tu wydaje sie ,ze
          >
          > jest ok . W cywilizowanym swiecie ten kurdupel Iwinski bylby skonczony , a w
          > Polsce jeszcze czeka go tytul Wielkiego Klepacza Damskich Zadkow .

Dla mnie najwazniejsze jest, jak poczula sie ta kobieta, a ne jej ewentualny maz
          czy rodzina. A jesli ona nie ma meza, to takie zachowanie byloby ok? Dla mnie
          absolutnie nie!
          • Gość: Stefano Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 09:55
            To jest jasne . Jednak tak upublicznione zdarzenie musi miec potworny wplyw na
            rodzine , to zapewne wstrzas . Porownalbym to zdarzenie to rodzaju gwaltu na
            psychice tej pani i jej bliskich , a za to wylatuje sie z polityki i staje
            przed sadem , ale w przyzwoitym kraju .
      • john1 Re: Czy lubicie byc ogłupiane? 18.03.02, 22:41
        Czy wiecie po co p.Iwiński pojechał do Barcelony...
        Czy wiecie co tam załatwił......
        Czy wiecie czego nie załatwił......
        Czy wiecie jak Go przyjęli .......
        Jak przez ostatnie 4 lata kradli na potęgę....
        A co jeszcze wyjdzie na jaw....
        Gdzie wtedy byli - na urlopie wychowawczym - z kraju wyprowadzili 100 mld. zł.
        a oni tego nie zauważyli. Wypadek przy pracy.Czy media nas o tym poinformowały?
        Ostatnio zauważyłem, że brak mi kropki w metryce urodzenia. Jak to dotrze do
        naszych mediów to tak jakbym się nie urodził. Narodowi trzeba chleba i igrzysk.
        Jak tamta ekipa wyprowadziła z kraju 100 mld. złotych nic nie zauważyli. Teraz
        my to musimy wszystko spłacić. Gdzie były wtedy te wsiowe burki. Czemu wtedy
        nie gryzły i głośno szczekały aż ochrypły. 100 mld. złotych polskich znikło
        w kraju, a oni tego nie zauważyli - takie bystre. Nasze prawnuki będą jeszcze
        płacić za tych złodzieji. Nawet URBAN /NIE/ pominął sprawę biskupa, a te ciągle
        szczekają. WSIOWE BURKI. Naród żyje na skraju ubóstwa, brak pracy, mieszkań a
        Takiego poziomu jaki reprezentują nasze media jeszcze w tym kraju nie było.
        Gest jest ważniejszy od zasadniczych spraw naszego narodu. Totalny brak
        kultury. Poziom ....osiągnął dna. Kończę bo zwymiotuję.
        Chleba i igrzysk.
    • Gość: jojo Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.talnet.pl 18.03.02, 09:12
      Nie pozwalam na klepanie po moim tyłku nawet mężowi. Nie jest to przyjemne.
      • k.leo Re: Czy lubicie byc klepane ? 18.03.02, 09:50
        klepanie ........w miejscu kropek jest szereg wulgaryzmów nie znoszę nie
        cierpię , czuje sie wtedy zawsze badzo głupio
        • bukowski27 nie widzialem tego w tv. 18.03.02, 10:06
          tylko nastepnego dnia w GW zdjecia... ale jak to uslyszalem w radiu, to
          pomyslalem sobie ze sa kochankami... tak mi jakos przyszlo do glowy... ale moze
          sie myle... powie mi ktos, jak to wygladalo? bardfziej na molestowanie, czy na
          taki gest (hehe) zakochanych? w gazecie na zdjeciu i. wlozyl jej reke... pod
          kostium (garsonke?) czy jak to sie nazywa...
          • wasia Bukoś, ty po weekendzie dziwnie trzeźwy jesteś.... 18.03.02, 10:17
            ... i zadziwiająco logicznie rozumujesz... Dziwne... Co do pana Iwińskiego i jego
            tłumaczki, to miałam takie same wrażenie, ale widziałam tylko zdjęcie w GW.

pzdr, blondina

PS - Ptasia, masz pozdr od ryjówki i całej reszty :-))))
            • bukowski27 a wiesz wasia... odpust byl u mnie... to co sie 18.03.02, 10:20
              dziwisz... ja natomiast nadmienie, ze moja mnie moze klepac po tylku dowoli...
              tak a propo... a moze nie aprpopo...
              • wasia to św. Patryka na Śląsku nie obchodzą??? 18.03.02, 10:22
                bukowski27 napisał(a):

> dziwisz... ja natomiast nadmienie, ze moja mnie moze klepac po tylku dowoli...
                > tak a propo... a moze nie aprpopo...

A co do klepania, to, w podzięce za licencję na wielokropek, zawsze mogę cię
                spankju...

pzdr, blondina
                • Gość: Ptasia Re: to św. Patryka na Śląsku nie obchodzą??? IP: *.wcp.pl 18.03.02, 10:29
                  wasiu!! how nice cię see virtualnie! macie w pracy internet znów?! pzdr dla
                  ryjówki et al. A'propos Ptrayka: przez ostatnie dwie noce spałam od ok. 00:30
                  do 6 rano + alkohol + I feel strange.
                  • Gość: Ptasia Re: Patryka obchodzą! IP: *.wcp.pl 18.03.02, 10:31
                    Ptrayka: Patryka oczywiście :-)))).

• wasia Re: to św. Patryka na Śląsku nie obchodzą??? 18.03.02, 10:45
                    Gość portalu: Ptasia napisał(a):

> wasiu!! how nice cię see virtualnie! macie w pracy internet znów?! pzdr dla
                    > ryjówki et al. A'propos Ptrayka: przez ostatnie dwie noce spałam od ok. 00:30
                    > do 6 rano + alkohol + I feel strange.

Partyka spędzałam podobnie, but "I feel good", jak to James Brown ujął :-))))))

pzdr, wasia
                    • ptasia Re: wasia 18.03.02, 10:52
                      I feel strange bo nie spałam, nie z nadmiaru spożycia, ale dla mnie taki stan
                      niewsypania to jak pół kaca. no chyba że dociera do mnie ta butelka wina z
                      soboty. ale nie odpowiedziałaś: macie internet w pracy? czy ryjówka też
                      forumuje?
                      • wasia Ptasia 18.03.02, 10:56
                        ptasia napisał(a):

> I feel strange bo nie spałam, nie z nadmiaru spożycia, ale dla mnie taki stan
                        > niewsypania to jak pół kaca. no chyba że dociera do mnie ta butelka wina z
                        > soboty. ale nie odpowiedziałaś: macie internet w pracy? czy ryjówka też
                        > forumuje?

Mamy. Nie mamy co robić, a ryjówka z ogromnym samozaparciem czyta książkę o
                        rachunkowości, tworzy słownik i w ogóle nie forumuje... Beznadzieja...

pzdr, wasia
                        • ptasia Re: Ptasia 18.03.02, 11:02
                          > ryjówka z ogromnym samozaparciem czyta książkę o
                          > rachunkowości, tworzy słownik i w ogóle nie forumuje...
                          o rany, może się źle czuje czy coś, albo to słońce. życzę w takim razie miłego
                          nieróbstwa pracowego :-)))
                          • wasia Ryjówka :))) 18.03.02, 11:09
                            ptasia napisał(a):

> o rany, może się źle czuje czy coś, albo to słońce. życzę w takim razie miłego
                            > nieróbstwa pracowego :-)))

Ryjówka przyznaje się do niezbyt dobrego samopoczucia, poza tym łękotka ją boli,
                            może stąd ta pracowitość??? ;-)))

Tu ryjówka: Znów boli mnie kolanko, stąd ta osowiała mina i brak apetytu...

Tu wasia: Nie ma żadnego braku apetytu. Dopiero 11.10, a ryjówka już drugie
                            śniadanie spałaszowała...

R.: tylko jeden jogurcik, jakie tam śniadanko...

W: Ale spory ten jogurcik...

pzdr, wasia
                            • Gość: Ptasia Re: Ryjówka :))) IP: *.wcp.pl 18.03.02, 12:17
                              proszę dbać o Ryjówki stan zdrowia, a jogurcik rzecz jasna, że to tylko
                              zwiastun śniadanka...
                • bukowski27 wasia... nie nie... ja nie mowie o tym co ty 18.03.02, 10:31
                  nazywasz sexem (jak to trafnie gustawo ujal), tylko wiesz... ja mowi eo
                  czulosci... o smyrnieciu po moich posladkach (profil zagiecia wg wspolczuynnika
                  fi 24 koma 78) niczym zefirek wiosenny, rączyną mego dziewczecia... pelnym
                  uczucia, finezyjnosci oraz roznych takich tam... co j awiem... a ty wasia sie
                  pewnie nie domyslasz... no wlasnie udzerzenie finezyjne... mowi ci to cos?
                  pewno nic...
                  • wasia Bukoś... 18.03.02, 10:44
                    bukowski27 napisał(a):

> nazywasz sexem (jak to trafnie gustawo ujal), tylko wiesz... ja mowi eo
                    > czulosci... o smyrnieciu po moich posladkach (profil zagiecia wg wspolczuynnika
                    >
                    > fi 24 koma 78) niczym zefirek wiosenny, rączyną mego dziewczecia... pelnym
                    > uczucia, finezyjnosci oraz roznych takich tam... co j awiem... a ty wasia sie
                    > pewnie nie domyslasz... no wlasnie udzerzenie finezyjne... mowi ci to cos?
                    > pewno nic...

W takim razie wycofuję się z oferty spankju, a wielokropek (...) to se w posladki
                    wsadź!!! :PPP

blondina
    • Gość: Ptasia Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.wcp.pl 18.03.02, 10:08
      NIE ZNOSZĘ!!!! jak jałówka na targu! kiedyś tańczyliśmy w klubie, mój kolega
      sobie mnie klepnął, odwinęłam się z takim impetem, że zaczął udawać, że w ogóle
      go tam nie ma.
    • agick Re: Czy lubicie byc klepane ? 18.03.02, 13:20
      klepaczką po plecach...
      nienawidzę tego..
      traktowania kobiety jak narowistej kobyły..
      • Gość: murzynka Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: 192.168.100.* 18.03.02, 13:37
        wlasciwie to moze uscislijmy co i jak, na bo dlaczego mam sie oburzac jak mnie
        moj klepnie jak jestesmy sami w domu? przeciez w ten sposob okazuje mi swoje
        meskie zainteresowanie (zaraz mnie tu zakrzycza pewnie)
        oj baby nie gulgoczcie sie. jakby mnie ktos inny klepnal to ja bym go klepnela
        w ryjek:))) gdzie indziej nie uznaje.
        • Gość: frisky2 Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: 62.233.139.* 18.03.02, 15:10
          Nie wiem o co cala awantura. Jak czytam w dzisiejszej prasie,. to ta klepana
          pani nie ma o to zadnych pretensji - nawet nie zauwazyla jakich niecnych gestow
          wobec wlasnej osoby. Skoro wiec obie strony klepania sa zadowolone, to po co
          mamy sie tym przejmowac? Zeby gazety mialy o czym pisac?
          • Gość: Stefano Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 17:53
            Ciekawy tok rozumowania . Dajmy inny przyklad , jakby tak minister Iwinski walna
            z piachy w twarz tlumaczki , a potem nikt nie ma do nikogo pretensji to co , ok?
            No albo tak Iwinski sie zatrzymuje obraca pod krzaczek i sika , to tez ok ?
            Moze jeszcze puscic motyla , tez ok ?
            • Gość: frisky2 Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: 62.233.139.* 18.03.02, 19:09
              Ale Iwinski nie walnal nikogo w twarz, tylko sprawil kobicie przyjemnosc - jak
              sama sugerowala. Wiec czy mamy wchodzic w ich prywatne sprawy? gdyby to sie
              jeszcze zdarzylo na jkims oficjalnym spotkaniu. A to bylo podczas przechadzki.
              Gdyby jeszcze babka sie skarzyla, ale ona nic!!! Nie pamieta sprawy!!! Ja bym
              sie szczerze mowiac wq...il, gdyby ktos robil afere z tego czy klepie po tylku
              moja kochanke, albo czy moja kochanka mnie klepie po tylku. I to nniezaleznie
              od stanowiska jakie zajmuje.
              Ta sprawa dla mnie to nic innego jak dziennikarstwo brukowe.
              • Gość: liloom Re: Czy lubicie byc klepane ? IP: *.11.vie.surfer.at 18.03.02, 20:36
                swiete slowa frisky czytaj dobrze gadasz - dziennikarstwo brukowe
                a czytaliscie co powiedzial na to sam facio?
                no to poszukajcie sobie...
    • Gość: Aniela Re: CZY PANOWIE LUBIA BYC KLEPANI?????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.03.02, 20:51
      Szokujace, ciekawe czy ten klepacz bylby tez taki luzowny jakby ktos mu klepal
      jego polowice. Wyobrazam sobie co ta biedna kobieta musiala czuc, doslownie na
      oczach wszystkich jakis oblesny facio wpycha jej rece pod zakiet i ja obslinia.
      Na zachodzie bylby skonczony.
      • liloom Re: CZY PANOWIE LUBIA BYC KLEPANI?????? 18.03.02, 22:58
        ale podobno ona nie byla zadowolona - rozumiesz? wiec o co ten krzyk. o
        przylapanie:=)
        • paw_dady JA LUBIE BYC KLEPANY 20.03.02, 00:01
          ale nigdy jeszcze nie mialem szefowej ale lubie ;-D
      • paw_dady klinton sie nie skonczyl, iwinski musi? 20.03.02, 00:00
        a tryskal bialym na moniczke. a jezyczek mozna zobaczyc na zdjeciach.
        a przyszly krolik belgijski macal malolaty i coo? i nic

i co ty tak wierzysz w ten "cudowny" zachod? tam dopiero zepsucie i klepanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka