eat.clitoristwood 12.10.12, 19:32 Tylko patrzeć, kiedy Zakościelnik stanie się twarzą czyściwa do sztucznych szczęk. Pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 19:34 Mucha już podobno negocjuje warunki na reklamę pampersów dla seniorów. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 19:54 piataziuta napisała: > nawet ja jadłam geriavit :P Chlałaś z babcią? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:00 to jest w kapsułkach :P pan w aptece mi polecił, dowiedziawszy się, że trenuję także nie bój się eat, jeszcze nie jesteś taki stary :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:08 piataziuta napisała: > to jest w kapsułkach :P Inseminowałem Ci, że piłaś z babcią i zeżarłaś jej piguły myśląc, że to miętuski. :) (Czy starsi ludzie nadal naszają miętusy po kieszeniach?) > także nie bój się eat, jeszcze nie jesteś taki stary :P Za stary jestem, żeby się bać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 19:36 a przynajmniej przygotować sie do tego solidnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:04 best.yjka napisała: > Brzmi jak Tristan i Izolda ;) Ewentualnie komiks z kwadratowymi szczękami i przesośniętymi pięściam. Szczęki i pięści oczywiście w towarzystkie grubokonturych biustów w formie i rozmiarach piłek lekarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:22 Linda, twardziel i macho. I geriavit? Lichutko. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:31 wersja_robocza napisała: > Linda, twardziel i macho. I geriavit? Lichutko. Może ma długi? Albo zakład przegrał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Linda i Geriavit 12.10.12, 20:35 wersja_robocza napisała: > Linda, twardziel i macho. I geriavit? Lichutko. Czyli cena dobra... Odpowiedz Link Zgłoś