Dodaj do ulubionych

Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza mnie?

19.10.12, 13:50
Mam młodszego od siebie o cztery lata faceta... Kochamy się i jest niby wszystko ok, ale co jakiś czas znajduję w domu dziwne rzeczy... W lutym znalazłam nie swoje spodnie, uwierzyłam że zostawiła je koleżanka. Później w domu pojawiły się getry - damskie! Nie moje, nie miałam takich na bank, jednak może nie pamiętam;/ Sama nie wiem... Nie chcę robić mu jazdy bez namacalnych dowodów, tym bardziej że misiek jest masażystą i klientki przychodzą do nas do domu. Jednak, która klientka zostawia ciuchy?! Ostatnio na półce z książkami trafiłam na sztuczne rzęsy... sztuk jeden - też nie moje ani żadnej z moich znajomych! Przemilczałam i ten fakt, jednak w głębi rodzą się wątpliwości - co byście zrobiły w takiej sytuacji? Nie chcę wyjść na tę laskę z memów, ale aż mnie pali w środku. Nawet nie spytałam skąd to - żeby sobie nie pomyślał,że jestem jakoś strasznie zazdrosna albo że mam jakieś kompleksy bo to odstrasza facetów! Co robić?!
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 13:56
      Naprawdę współczuję i doskonale Cię rozumiem. Przecież na jedno oko nie nakleisz no bo jak to będzie wyglądało! Zaczekaj, może ktoś zostawi drugie?

pog0dynka napisała:

>Ostatnio na półce z książkami trafiłam na sztuczne rzęsy... sztuk jeden - też nie moje ani żadnej z moich znajomych!
    • kbjsht Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:01
      pog0dynka napisała:

Ostatnio na półce z książkami trafiłam na sztuczne rzęsy... sztuk jeden - też nie moje ani żadnej z moich znajomych!

faaak, a tyle ich szukałam!
      tzn. tej jednej
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:11
        dzięki za sarkazm...

kbjsht napisała:

> pog0dynka napisała:
        >
        > Ostatnio na półce z książkami trafiłam na sztuczne rzęsy... sztuk jeden - też n
        > ie moje ani żadnej z moich znajomych!
        >
        > faaak, a tyle ich szukałam!
        > tzn. tej jednej
        • kbjsht Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:26
          luz.
          swoją drogą, czym się martwisz? logiczne, że klientki. przecież takim debilem chyba nie jest, żeby sobie takie samobóje strzelać
          • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:29
            właśnie, gdyby miał coś na sumieniu to by się ukrywal lepiej... to mnie tylko trzyma...

kbjsht napisała:

> luz.
            > swoją drogą, czym się martwisz? logiczne, że klientki. przecież takim debilem c
            > hyba nie jest, żeby sobie takie samobóje strzelać
            >
            • princessjobaggy Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:33
              > właśnie, gdyby miał coś na sumieniu to by się ukrywal lepiej...

Nie przeceniaj mezczyzn, zawsze cos przeocza.
            • kbjsht Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:35
              no , więc nie ma skoro nie ukrywa. zapytaj go wprost- zostawiła to KLIENTKA? i po sprawie
            • nadrugiemiania a mnie bardzo zainteresował fakt spodni 19.10.12, 15:32
              a te panie co je zostawiły to do domu bez spodni i getrów poszły????????
              • pog0dynka Re: a mnie bardzo zainteresował fakt spodni 19.10.12, 16:43
                wmawiam sobie, że miały dodatkowe:(

nadrugiemiania napisała:

> a te panie co je zostawiły to do domu bez spodni i getrów poszły????????
              • kbjsht no chyba nie myślisz 19.10.12, 19:01
                chyba logiczne, że jak sie idzie do kogoś to domu na masaż to:
                1) nie będzie się szło w dresie albo getrach od razu, tylko zapewne przyłazi się w dżinsach albo czymś innym i je zmienia
                2) nie będzie się u kogoś leżało z gołym tyłkiem w majtkach.
                więc chyba bierze się getry na zmiane, hę? aż takie to trudne do pojęcia?
    • alinka_li Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:02
      Na co czekasz, aż zamiast resztek znajdziesz kompletną kobietę?
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:07
        Nie wiem sama na co czekam, chce mu ufać... Czy to są dowody na jego oszustwo?

alinka_li napisała:

> Na co czekasz, aż zamiast resztek znajdziesz kompletną kobietę?
    • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:03
      Jest jeszcze jedna możliwość. Może to są jego sztuczne rzęsy?
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:20
        raczej nie lubi tego typu zabaw...
    • iwona334 jak mozna ? 19.10.12, 14:04
      oczekiwac, by masazysta masowal klientki w ubraniach ?
      • pog0dynka Re: jak mozna ? 19.10.12, 14:09
        Klientki sie chyba ubierają, żeby wrócić do domu. Rzęsy były na półce z książkami w pokoju a nie w gabinecie!

iwona334 napisała:

> oczekiwac, by masazysta masowal klientki w ubraniach ?
        • rotkaeppchen1 Re: jak mozna ? 19.10.12, 14:45
          Zarowno klientki sie ubieraja, jak i kochanki. Stad moje zdziwienie, w sprawie spodni :D
    • six_a Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:06
      właśnie wróciłam z masażu
      nie wiem, co sądzić o tym wątku.
      • krytyk_systemu_edukacji Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:10
        > właśnie wróciłam z masażu

Tak się mówi…

> nie wiem, co sądzić o tym wątku.

Sądź, że to marna prowokacja.
        • six_a Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:14
          uznam to za blef, ale na wszelki wypadek sprawdzę, gdzie mam rzęsy.
      • anna_sla Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:24
        six_a napisała:

> właśnie wróciłam z masażu
        > nie wiem, co sądzić o tym wątku.

zależy co u niego zostawiłaś :D:D
    • szklannnka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:08
      Ciężki temat i jak dla mnie sprawa ewidentna. Te rzęsy same w sobie nie są niepokojące, po prostu mogły odpaść, leżały na podłodze, to odłożył bezmyślnie byle gdzie. Ale getry? Spodnie?
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:14
        No właśnie... wszystko razem i w odstępach... mój rozmiar ale ja tego nie kupiłam.

szklannnka napisała:

> Ciężki temat i jak dla mnie sprawa ewidentna. Te rzęsy same w sobie nie są niep
        > okojące, po prostu mogły odpaść, leżały na podłodze, to odłożył bezmyślnie byle
        > gdzie. Ale getry? Spodnie?
    • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:11
      heh
      znajomy jest instruktorem jazdy-ma szkółkę L
      Jego żona się ciska srednio 3razy w tyg .Znalazła już 4szaliki,szminki, wisiorki, rajstopy, spinki...........
      Grozi mężowi rozwodem, na razie jednym ze sposobów jaki przyjął to prosi kursantki by pilnowały swoich rzeczy, bo ma zazdrosną i to chorobliwie żonę;-p
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:18
        dlatego właśnie wolę spytać tu - czy ja świruję i się czepiam, czy to naprawdę poważna sprawa... zanim mu zrobie awanturę o to... może to wogole nie warte zachodu. Może rzeczywiście niektóre klientki są roztrzepane po prostu. Koleżanka mi powiedziała, że u niej w domu pojawiła się z męska koszulka...do tej pory ona i jej facet nie wiedzą skąd.

kseniainc napisała:

> heh
        > znajomy jest instruktorem jazdy-ma szkółkę L
        > Jego żona się ciska srednio 3razy w tyg .Znalazła już 4szaliki,szminki, wisiork
        > i, rajstopy, spinki...........
        > Grozi mężowi rozwodem, na razie jednym ze sposobów jaki przyjął to prosi kursan
        > tki by pilnowały swoich rzeczy, bo ma zazdrosną i to chorobliwie żonę;-p
        • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:21
          Do tego momentu wszystko rozumiem, ale jakie ma znaczenie to, ze on młodszy o te marne 4lata?
          • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:51
            wydaje mi się, że zaraz będzie sobie szukał młodszej... Jezu to chyba ja mam problem;/
        • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:21
          Świrujesz! Zamiast tego mogłabyś poprosić męża by miał bogatsze klientki. Wtedy to miałoby sens. Jakaś torebka chanel lub biżuteria...
          • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:25
            :) no niestety takich fantów nie zostawiają... no i to by było w miarę normalne, ale spodnie?

tanebo napisał:

> Świrujesz! Zamiast tego mogłabyś poprosić męża by miał bogatsze klientki. Wtedy
            > to miałoby sens. Jakaś torebka chanel lub biżuteria...
            • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:33
              Ojej, ojej. Kumpel jest taksówkarzem. Wiesz czego on nie znajduje? Bielizna, rajstopy, okulary, kolczyk z prawdziwym brylantem, zwierzęta...
              • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:53
                teraz już naprawdę zaczynam mysleć, że paranoizuję... chyba to dobrze. byłam kiedyś ze strasznym kłamcą i chyba teraz wszystkich facetów tak traktuję:(
                • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:58
                  No wiesz... gdyby był księgowym to faktycznie byłoby to podejrzane. Ale masażysta? To chyba naturalne że kobiety się rozbierają podczas wizyty u masażysty. A że czegoś zapominają? Nie zdziwiłoby mnie to. No wiesz, kończysz masaż, ubierasz się, spieszysz, skarpetka spadnie ci pod krzesło i jej nie zauważysz. Możesz nawet nie wiedzieć że coś zgubiłaś. Więc nie będziesz tego nawet szukać...
              • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:34
                moj brat jest taksówkarzem i z racji zawodu jezdzi w roznych porach i wozi roznych ludzi
                poza potfelami, okularami i parasolkami - klientki ( czy klienci) nie zosatwiaja u niego staników czy majtek

no i telefony zostawiają- ale przewaznie zostawiaja osoby pijane
                • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:39
                  Mój z kolei twierdzi że tego najwięcej jest na wiosnę. Ile on swetrów ma... Poza pijanymi ponoć największymi zapominalskimi są pary. Jedni byli tak sobą zajęci że mi zostawili kota.
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:41
                    pewnie nie jeden i dziecko zgubił;)
                    ale chyba przyznasz racje, ze np zdjecie swetra w taksówce jest jak najbardziej racjonalne, ale jakies intymnej czesci garderoby juz nie bardzo?
                    • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:45
                      dziewczyny w solarium majtki zostawiają i co? Tak samo w taksi mogą zwłaszcza gdy jadą z chłopakiem;-p
                      Jak sie znalazł pet w toalecie koleżanki która nie pali?Mąż już awanturrra, a tu zonk.Kobita znalazła na parapecie-robotnicy malowali blok i któryś rzucił peta który wylądował u niej ....;-p
                    • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:47
                      U kobiet w spódnicy technologicznie to dość proste.
                      • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:55
                        technicznie:P

oczywiscie zdarzaja sie najdziwniejsze rzeczy- ale ja generalnie nieufna jestem i nie mówię, żeby od razu wystrzelić w strone masażysty armatę, ale warto byc czujnym

kiedys czytalam historie zony, ktorej mąż z delegacji przywiózł jakies paskudztwo w gaciach

oczywiscie on czysty jak łzaa, nie wie skąd- no jak to skąd- pewnie w kibelku cos złapałem, sama wiesz jak to jest z publicznymi toaletami

jak mozesz myslec, że Cie kochanie zdradzam, przestan mi insytuować...bla bla bla

zona skarzyła sie na tą sytuacje na forum, forumki nie dały sobie kitu wcisnąc- dus go, mało prawdopodobne zebys fiutka zaraził przez deskę

chcłop obrazony był bardzo długo, ale co? w końcu pękł i sie przyznał, że zamoczył na delegacji

a przeciez no zdarza sie zarazic paskudztwem w toalecie, prawda?:P

dlatego ja taka strasznie ufna nie jestem
                        • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:59
                          no ja sie przejechałam w życiu już tyle razy, że praktycznie nikomu nie ufam;/ chociaż podobno nie można przeszłości przenosić w teraźniejszość... w sensie nie każdy kolo jest kłamcą - bardzo chcę ten stereotyp złamać, ale wciąż mam takie myśli... szczególnie jesli znajduję takie rzeczy
                          • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:03
                            nie ma co sie niezdrowo nakręcac, ale bądź czujna i ostrożna
                            • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:08
                              chyba jeszcze tym razem spasuje... kiedy spytam czyje to, wyczuje że jestem podejrzliwa... i sie wścieknie - nie lubi oskarżeń.. nikt nie lubi! nie chcę sprowadzić tego na siebie, samym myśleniem, że znów coś znajdę;/ uhhh oddech głęboki

aneta-skarpeta napisała:

> nie ma co sie niezdrowo nakręcac, ale bądź czujna i ostrożna
                              >
                              >
        • princessjobaggy Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 14:30
          > Koleżanka m
          > i powiedziała, że u niej w domu pojawiła się z męska koszulka...do tej pory ona
          > i jej facet nie wiedzą skąd.

Prezent od kochanki?
        • mozambique Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:28
          u mnie w domu dokaldnei wczoraj w pralce zmaterializowała sie meska koszulka rozmiaru XXL
          na pewno nie moja i na pewno nie mojego faceta

co ciekawe - przy blizszych ogledzinach okazało sie koszulką należącą do szefa mojego mena :)
          facet patrzył przez pól dnia na mnie podejrzliwie dopóki mu nie przypomnialam ze ze z szefem byl nie dawno w delegacji a pare dni temu razem pojechali na grzyby
          • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:30
            hahaha :) może nazbierali TYCH grzybów i im sie ubrania pomieszały ;)

mozambique napisała:

> u mnie w domu dokaldnei wczoraj w pralce zmaterializowała sie meska koszulka ro
            > zmiaru XXL
            > na pewno nie moja i na pewno nie mojego faceta
            >
            > co ciekawe - przy blizszych ogledzinach okazało sie koszulką należącą do szefa
            > mojego mena :)
            > facet patrzył przez pól dnia na mnie podejrzliwie dopóki mu nie przypomnialam
            > ze ze z szefem byl nie dawno w delegacji a pare dni temu razem pojechali na grz
            > yby
      • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:01
        ja wiele rozumiem, ale jak można zostawic rajstopy w L-ce?
        albo spodnie u masażysty?

moze kolezanka masażysty specjalnie zostawia rzeczy, zeby sie wydało?
        • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:04
          też mi to przeszło przez myśl... nie ukrywam;/

aneta-skarpeta napisała:

>
          > moze kolezanka masażysty specjalnie zostawia rzeczy, zeby sie wydało?
        • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:14
          aneta-skarpeta napisała:

> ja wiele rozumiem, ale jak można zostawic rajstopy w L-ce?
          > albo spodnie u masażysty?
          >
          > moze kolezanka masażysty specjalnie zostawia rzeczy, zeby sie wydało?

tak jak można przez pośpiech schować klucze do zamrazarki lub pralki
          • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:16
            fakt, sama połozyłam ostatnio pilota do telewizora na kuchence i przysięgam, że widziałam tam zapalniczkę... kiedy go szukałam.

kseniainc napisała:

> aneta-skarpeta napisała:
            >
            > > ja wiele rozumiem, ale jak można zostawic rajstopy w L-ce?
            > > albo spodnie u masażysty?
            > >
            > > moze kolezanka masażysty specjalnie zostawia rzeczy, zeby sie wydało?
            >
            > tak jak można przez pośpiech schować klucze do zamrazarki lub pralki
          • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:18
            umiem sobie wyobrazic, ze ktos z rostargnienia wklada kuebl do lodówki

ale jakim cudem mozna zostawic rajstopy w samochodzie, w jakim celu w Lce zdejmuje sie rajstopy?

jak idąc do masażysty mozna zostawic spodnie?
            nawet jakby byla na tyle zakręcona zeby wyjsc w samych gaciach, to masazysta by powiedzial, albo ludzie bys ie dziwnie patrzyli

nawet jesli nie to np za godzine bym do masazysty zadzwonila i powiedziala- zostawilam u pana spodnie, bede za pol godziny, albo odbiore nastepnym razem

ale oczywiscie mozna tez wytlumaczyc slady szminki na kołnierzyku- ze np kolezanka sie potkn eła i ją łapał, albo ze kolega psikusa zrobił;)

ja nie upieram sie ze te rastopy w Lce cos znaczą, ja sie zastanawiam w jakich okolicznosciach mozna je zostawic

kurtke, smzinke, szalik- mozna zostawic- rzucasz np z tyłu i zapominasz wziac- w sumie mój syn notorycznie zapomina plecaka do szkoły;)
            • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:23
              Jak można wytłumaczyć spodnie? Proszę bardzo - przyszłam w spodniach bo było chłodno. Po masażu zrobiło się ciepło a ja czuję się tak piękna że przy ubieraniu wyciągam mini z torebki a o spodniach zapominam.
              • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:29
                tak, to wysoce prawdopodobne
                :D

i zapominasz for ever bo masz 5 par takich samych;)

ja juz wyrosłam zeby byle kit łykac jak młody pelikan;)
                • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:34
                  no i właśnie takie myśli powodują, że mam ochotę mu wygarnąć... tylko czego się dowiem? jeśli zdradza będzie kłamał;/

aneta-skarpeta napisała:

> tak, to wysoce prawdopodobne
                  > :D
                  >
                  > i zapominasz for ever bo masz 5 par takich samych;)
                  >
                  >
                  > ja juz wyrosłam zeby byle kit łykac jak młody pelikan;)
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:35
                    na razie obserwuj, w sumie faktycznie jest tak dobrym masażystą, że kobity zapominają po sesji spodni załozyc:D
                  • kirkunia Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 20:45
                    A weź załóż na chwilkę jakiś elektroniczny monitoring. Albo się uspokoisz, albo wqvisz...
                • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:34
                  Ten kumpel kiedyś odpowiedział mi na takie pytanie. W ogóle rozmowa wyszła od jego opowieści jak córka znalazła stanik na tylnym siedzeniu. Z przodu na miejscu pasażera siedziała żona i jak to zobaczyła... ręka, noga, mózg na ścianie. Potem go kontrolowała. Aż znalazła męskie gacie. W każdym bądź razie odpowiedź była taka: ludzi najczęściej gubią... mózg. Większość się spieszy, rozmawia przez telefon, gdzieś biegnie. A gdy w domu zorientuje się że coś zgubiła to czy będzie tego szukać po całym mieście? Idea zgubienia polega na tym że nie wie się gdzie gubi się zgubę.
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:39
                    ja rozumiem zachlam i nie wiem gdzie zostawiłam gacie;)
                    rozumiem ze czasem trudno skumac gdzie zgubilam portfel bo bylam w 5 miejcach

ale naprawdę jak na razie mnie nie przekonujesz, ze mozna zgubic rajstopy/spodnie/stanik i nie widziec gdzie.
                    jak zapomnialam stanika to wiem ze moglam go zgubic w 2 miejscach tego dnia- u masazysty lub u kochanka, bo tylko tam byłam
                    dzwonie i sprawdzam

ja rozumiem ze mozna zgubic rozne rzeczy, ale zeby zgubic w Lce rajstopy to trzeba je wczesniej zdjąc- po co?

spodnie zdejmuje, ale tez musze zalozyc, zeby mi sie bilnas odziezowy zgadzał

trudno tez ubierac sie i nie zalozyc 1 skarpetki bo to czuc w bucie- no chyba ze sie czlowiek bardzo, ale to bardzo spieszy:>
                    • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:49
                      Po pierwsze - a co jeśli kwerendę ubraniową robisz dopiero przy praniu po tygodniu? No chyba że masz zasadę i rajstopy nosisz zawsze.
                      • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:01
                        ja to w ogóle nie mam takich problemów bo jak nie ide na randke rozbierana to zawsze zakładam gacie, wiec od razu czuje jakbym miała zostawic gatki w taksi;)

rastopy nosze tylko jak jest zimno- na tyle zimno, ze jakbym wyszła bez to poczuję

zdarzało mi się np zmieniać rajstopy w pracy- mam tam zapasowe, bo oczko, dziura- ale w pracy spedzam sporo czasu i jak je zmieniam to nie pyrgam starych w róg pokoju;)
                    • triismegistos Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:39
                      Ja tydzień temu zostawiłam pończochę w taryfie :/ Transportowałam torbę ciuchów i jedna mi uciekła.
                      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:42
                        mam nadzieję, że żona taksówkarza tak samo przemyśli sprawę, zanim da mu papiery rozwodowe...

ps. kurde szkoda pończoszki;/

triismegistos napisała:

> Ja tydzień temu zostawiłam pończochę w taryfie :/ Transportowałam torbę ciuchów
                        > i jedna mi uciekła.
                    • kadfael Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 20.10.12, 22:39
                      Spieszę już Ci donieść;) jak można zgubić rajstopy w taxi! Ja czasem noszę ze sobą w torebce zapasowe. Nie mam w niej idealnego porządku. Zapewniam Cie, że gdybym miała jeszcze np. dodatkową torbę, czy książki, spieszyła się - mogłabym je zgubić np. przy wyciąganiu portfela. Aha - noszę je luzem bez opakowania niby w osobnej kieszonce, ale...
                      A co do spodni czy innych na masażu - ja zwykle ze sobą na masaże ciągam jeszcze jakieś ciuchy, zdarza mi się np. iść po pracy, więc np. po masażu przebieram się w coś luźniejszego i mogłoby mi się zdarzyć coś zostawić.
                      Aha - moja masażystka, do której kiedyś chodziłam, miała cała szafkę pełną różnych zostawionych ciuchów...
                  • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:41
                    hehehe :) chyba przywracasz mi wiarę w ludzi... ten stanik - w sumie też pewnie bym była podejrzliwa, czy zrobiłabym awanturę? Nie sądzę... jednak gniotłoby mnie w serduchu, ale widzę co chcesz przekazać - ludzie gubia, zapominają, są zalatani. Może i tak, jednak przyznaję szczerze, że się poryczałam po tych rzęsach bo kurcze.. pierwsza myśl: czyje to? i już leci cały scenariusz... w głowie, bez użycia mózgu;/
            • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:27
              no właśnie, a wierzyć sie nie chce, że miała spodnie na zmianę....absurd. która laska nosi spodnie na zmianę??

aneta-skarpeta napisała:

>
              > jak idąc do masażysty mozna zostawic spodnie?
              > nawet jakby byla na tyle zakręcona zeby wyjsc w samych gaciach, to masazysta by
              > powiedzial, albo ludzie bys ie dziwnie patrzyli
              >

• tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:29
                Zależy od pojemności torebki https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201204/1335442931_by_Doknic_600.jpg
                • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:56
                  w mojej jest to samo :)
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:57
                    jak proszę meża np- weź misiek podaj mi telefon z mojej torebki
                    to on prycha i mówi
                    - weź nie żartuj, w niej nic nie mozna znaleśc, rzeczy wpadają, ale nigdy nie wypadają
                    :)
                    • tanebo Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:01
                      https://s1.kozaczek.pl/2012/10/torby-chanel-hula-hop-R1.jpg To pewnie twoja torebka?
                      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:04
                        jak z tym wsiąść do autobusu? :))

tanebo napisał:

> https://s1.kozaczek.pl/2012/10/torby-chanel-hula-hop-R1.jpg To pewnie
                        > twoja torebka?
                      • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:05
                        https://www.pitut.com/wp-content/uploads/2011/03/Emergency-traveler-bag-leather-and-wood.jpg
              • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:30
                ok, czy te rzeczy znajodwałas w gabinecie? ew w lazience?
                rzesy jakim cudem znalazly sie na polce w drugim pokoju?

nawet jak komus odpały i sie przemiescily to by były gdzies w kącie, pod szafką

cos jeszcze znajdowałaś?
                • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:54
                  nie, tylko te trzy rzeczy... i nie w gabinecie tylko w pokoju normalnie... jedyen co mnie powstrzymuje od pytań o te rzeczy to fakrt, że misiek zawsze zostawia telefon w pokoju, zalogowany jest na fejsa, moge sobie gadac z jego konta i nic - tak jakby nic nigdy nie miał na sumieniu....
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:56
                    a czy on zostaje np na weekend sam- ty wyjezdzasz np do rodziców

czy miałas jakies dziwne przypadki, masz od niego zaufanie etc?
                    • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:03
                      kiedyś za duzo pił i sprawial problemy, znikał na całe noce... za chiny nie wiem, gdzie bywał teraz nie pije wogole od roku, raczej spędzamy razem weekendy... przynajmniej noce. bywa nieobecny duchem ale jest zmęczony, więc rozumiem to - rzadko wychodzi, ale kiedy ja jestem w pracy przez większośc dnia więc jakby tęsknimy za sobą i w sobotę i niedziele staramy się to nadrobić.

aneta-skarpeta napisała:

> a czy on zostaje np na weekend sam- ty wyjezdzasz np do rodziców
                      >
                      > czy miałas jakies dziwne przypadki, masz od niego zaufanie etc?
              • volupte Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 21:48
                Uciekla bez spodni ?
            • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:33
              jeśli prawko robisz latem i za grubo się ubrałaś, a w aucie jest upał to co robisz?Jeśli sympatyczny instruktor ściągasz rajty i jedziesz dalej;-p
              • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:43
                przepraszam bardzo miłego pana, czy mogłibysmy stanąc gdzieś w krzakach, bo musze zdjąć rajstopy

:D

albo przepraszam, porsze potrzymac kierownice- stanik mnie tak uciska....
                • kseniainc Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 15:56
                  ależ Ty jesteś prosta;-p
                  siusiu też robisz w krzakach?
                  • aneta-skarpeta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:07
                    nie, zaciskam się:P
            • piataziuta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 17:19
              można prosto po masażu gdzieś się wybierać i przyjechać w spodniach normalnych, a wychodząc założyć wyjściowe

moja siostra wracała z jakiegoś wyjazdu ze znajomymi, w drodze dostała okres, na stacji zmieniła majtki i zakrwawione stringi włożyła przez przypadek do torby znajomego , zamiast do swojej :)
        • piataziuta Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 17:21
          można mieć pie...ik w torebce i wyciągając z niej telefon za każdym razem wywalać z niej 1000 rzeczy - ja tak mam
        • lilith_dclxvi Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 21:14
          Bardzo prosto. Kursantka ma lekcje zaraz po pracy i zmienia rajstopy+szpilki na trampki+bawełniane skarpetki. Szpilki grzecznie zostają w torebce, a rajstopom się wypadło, jak torebka przy nagłym hamowaniu zleciała z siedzenia na podłogę.
          Dobrze, że facet nie jest kardiologiem - znajomemu kiedyś zdarzyło się znaleźć stanik za kozetką, ale wyjątkowo aseksualny namiot ;)
      • mozambique Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:29
        szminki, wisiorki, parasolki i szaliki tez sama rozsiewam gdzie popadnie

ale nigdy nie zgubiłam rajstop ktore mialam na sobie :))))
        • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 16:35
          ja raczej nic nie gubię, ale zapominam, że jestem wyjątkiem... moje kumpele gubią różne rzeczy, od torebek po telefony. spodnie trudno zgubić jednak... chociaż fakt, klientki się rozbierają i w gabinecie i teoretycznie mogło być właśnie tak, że laska zzostawiła i np. wyjechała gdzieś i zapomniała.,... albo jej głupio było...

mozambique napisała:

> szminki, wisiorki, parasolki i szaliki tez sama rozsiewam gdzie popadnie
          >
          > ale nigdy nie zgubiłam rajstop ktore mialam na sobie :))))
    • samuela_vimes a sztucznej szczęki czasem nie 19.10.12, 14:18
      znalazłaś?
      • aneta-skarpeta Re: a sztucznej szczęki czasem nie 19.10.12, 15:31
        dziwnym trafem pewnie nie- choc to by mogło uspokoic każdego:D
        • female.pl celowe 19.10.12, 16:21
          Celowe zostawienie sztuki bielizny u kochanka w domu bylo opisane w "Niani w Nowym Jorku".
          • pog0dynka Re: celowe 19.10.12, 16:23
            nie ogladalam tego, nie wiem czy powinnam - i bez tego mam jazdy...

female.pl napisała:

> Celowe zostawienie sztuki bielizny u kochanka w domu bylo opisane w "Niani w No
            > wym Jorku".
        • samuela_vimes Re: a sztucznej szczęki czasem nie 19.10.12, 22:45
          > dziwnym trafem pewnie nie- choc to by mogło uspokoic każdego:D

ale taka szczęka bez zębów nie zahaczy zębami :-P
    • lonely.stoner Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 17:07
      no to kup najtansza kamere i miej swiety spokoj. A tak swoja droga to rozumiem ze nie chcesz wyjsc na 'potwornie zazdrosna laske z memow' ale mam nadzieje ze nie chcesz tez wyjsc na potwornie glupia laske z HIV albo innym syfem i uzywasz prezerwatyw? wiesz, tak na wszelki wypadek...
      • pog0dynka Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 17:14
        nie używam prezerwatyw, jesteśmy razem trzy lata... nie chcę osądzać go pochopnie... dlatego gadam o tym z Wami a nie z nim... o HIV nie pomyślałam, bo on robi badania (ma stycznośc z ludzką skórą i w razie zadrapania czy coś ... trzeba dmuchać na zimne), więc na bank nic nie ma.
    • happy_time Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 18:00
      I ta koleżanka rzeczywiście później po te spodnie przyszła? Jestem w stanie uwierzyć w to, że można zapomnieć różnych rzeczy, nawet spodni. ;) Przecież nawet gdyby to była kochanka to bez spodni by raczej nie wyszła. Chyba, że nie było Cię przez kilka dni i ona u niego mieszkała. Te sztuczne rzęsy mógł znaleźć gdzieś na podłodze i może nawet nie wiedział co to jest, pomyślał, że Twoje i odłożył na półkę.
    • kirkunia Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 20:40
      To nie moje!
      Ale jakby gdzieś leżała lewa stopa - to koleżanka szuka od tygodnia :(
      • mehil.dam Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 21:20
        Z tymi rajtami i getrami to mnie na prawdę nie dziwi. Ja jestem osobą, która w swoich przepastnych torebkach nosi wiele różnych rzeczy. Rajstopy na zmianę często (jakby oczko poszło), leginsy jak wychodzę latem i wieczorem może się zrobić chłodno. Spodni na zmianę jeszcze nie nosiłam, ale sądzę, że byłabym do tego zdolna :) Gubię też często różne rzeczy, szczególnie parasolki i rękawiczki się mnie nie trzymają.
        Co do tematu dyskusji - jeśli kiedyś się szlajał i nie wiadomo co robił, to ciężko znowu zaufać, to fakt. Jednak przy takim zawodzie, że ktoś się przy nim rozbiera nie dziwiłyby mnie różne dziwne znalezione rzeczy (tak jak nie dziwią mnie w kieszeni męża RJ45 i tirititki), chyba, że miałabym jakieś inne podejrzenia.
    • wpieniona Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 19.10.12, 21:18
      Co do gietrów nie jesteś pewna, czy to nie twoje, więc nie ma tematu. jeśli chodzi o rzęsy na półce z książkami, to tezy są dwie:
      Teza 1: facet niekcący znalazł w autobusie książkę z rzęsami w środku i teraz te rzęsy wypadły
      Teza 2: twój facet się przebiera.
    • grassant Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 17:29
      Co robić?!

Przeprać i odłożyć na półkę.
    • volupte Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 21.10.12, 21:52
      Pogodynko, piszesz ze sie kochacie, mniemam ze jest ci w tym zwiazku dobrze. Wiec powiem jak o biznesie - co wolisz, 100% w zlym interesie , czy 50% w dobrym?
    • mexx_01 Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 22.10.12, 12:55
      Nie martw sie o spodnie. Jezeli sa w twoim rozmiarze, to znaczy ze jeszcze lubi twoja figure, twoje ksztalty. Jak znajdziesz jeszze nie twoj stanik, ale w twoim rozmiarze to mozesz byc calkowicie spokojna, ze jeszcze cie kocha!

Martwia mnie bardziej te polki z ksiazkami. To mi smierdzi....
    • mirtillo25 Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 22.10.12, 17:06
      Oj zaraz tam zdradza... Może Misiek lubi się czasami ubierać w damskie ciuszki :D
    • kochanic.a.francuza Re: Znalazłam sztuczne rzęsy! NIE MOJE! Zdradza m 22.10.12, 18:11
      Tez "zostaw" jakies meskie bokserki, takie zeby wiedzial na bank, ze to nie jego. I mu wmawiaj, ze to jego, lub, ze jego kolega zostawil. Zobacz jak zareaguje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka