Dodaj do ulubionych

Edukacja grupowa

23.10.12, 00:10
Chciałabym się dowiedzieć, czy korzystałyście kobiety z wykształcenia grupowego. Nie mogę zamieścić linka, bo mam chyba błąd w systemie operacyjnym i wątki mi jakoś samoczynnie wylatują z forum. W każdym razie oferty studiów podyplomowych grupowych ze zniżką 63 persent i czy to się opłaca.
Obserwuj wątek
    • berta-death Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:14
      A co to takiego?
      • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:24
        Boję się umieścić linka, bo tojuż moja czecia próba. Jest taki portal do zakupów grupowych i tam można sobie studia kupić.
        • berta-death Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:32
          Znaczy, chodzi o to co krytyk napisał? Studia kosztują Xzł a w przypadku jak się na nie zapisze grupa osób, to każdy dostanie zniżkę?
          • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:34
            Yep
    • krytyk_systemu_edukacji Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:15
      Ha! ha! :D Zaoczne studia wyższe podyplomowe w Gruponie za 299 zł. Przecież Mrożek by tego nie wymyślił. I co teraz, ha? System edukacji wyższej w tym kraju to już nie jest dno – to pukanie od spodu.

A niech mi który teraz wyskoczy z gadaniną o paranojach, przekrętkach, obsesjach, kompleksach itd. – tak dam po ryju, że nikt nie odbierze!
      • berta-death Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:20
        Zawsze jakiś sposób na ukrycie bezrobocia. Jakby ludzie kończyli edukację na 7klasach podstawówki, jak przed wojną, to nie wiem jakby to rynek przełknął. A tak nikt nawet nie zauważa, że z rynku zniknęły prawie wszystkie osoby w wieku 14-24lata. Jak rozpowszechnią robienie dwóch fakultetów, podyplomówek i doktoratów, to znikną wszyscy poniżej 30. Ciekawe co wymyślą potem, habilitacja dla każdego?
        • krytyk_systemu_edukacji Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:32
          > Jak rozpowszechnią robienie dwóch fakultetów, podyplomówek i doktoratów

To akurat już jest, obawiam się, rozpowszechnione. Kiedy próbowano wprowadzić płatny drugi kierunek, podniósł się taki rejwach, że trzeba było zamrozić projekt.

Ale i tak „studia” na Gruponie za 299 zł są nie do pobicia. No, jak tam obrońcy polskiego szkolnictwa wyższego? Gdzieście się pochowali? Co to? Nie będziecie dzisiaj bronić swojego ukochanego systemu edukacji, naszej chluby narodowej, dzięki której mamy najlepiej wykształcony naród polski na świecie? No, dalej, domorośli psychiatrzy: podawajcie swoje diagnozy – jakież to mianowicie schorzenia natury psychicznej powodują u mnie brak entuzjazmu dla studiów podyplomowych w promocji za 299zł? A może zwariowałem już zupełnie, co? Ha! ha! :D
          • berta-death Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:35
            Sugerujesz, że uczciwiej byłoby zrobić obowiązkową 20-letnią podstawówkę i nie robić ludziom wody z mózgu? Ewentualnie 15-letnią i podnieść wiek rozpoczęcia edukacji z 6 do 10rż, albo i wyżej. pod pretekstem, że małe dzieci stresują się w szkole.
          • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:36
            Pocałuj mnie w najmniejszy paluszek buraczku, bo z mysla o Tobie to zamieszczam i zamkeszczam, a wydalono mnienjuz tu kilka razy.
            • krytyk_systemu_edukacji Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:43
              > Pocałuj mnie w najmniejszy paluszek buraczku, bo z mysla o Tobie to zamieszczam
              > i zamkeszczam, a wydalono mnienjuz tu kilka razy.

Za taką informację chętnie bym Cię ucałował po polsku trzy razy. Czasami już sam jestem zrezygnowany, myślę sobie, że system edukacji to nie moja broszka, że i tak nic nie wskóram, że może faktycznie zwariowałem, skoro wszyscy tak mówią… I wtedy zawsze pojawia się informacja, dzięki której odzyskuję wewnętrzne przekonanie o tym, że mam rację i że trzeba nawoływać do opamiętania co sił w płucach.
              • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:09
                Na zdrowie.
                • krytyk_systemu_edukacji Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:13
                  > Na zdrowie.

Raczej: na pohybel. Systemowi edukacji i jego beneficjentom.
                  • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:17
                    Taka pierełka mi się dziś w necie zdarzyła. Co ja neta prawie wcale nie oglądam. Majstersztyk.
    • potworski Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:27
      wpieniona napisała:

ze zniżką 63 persent i czy to się opłaca.

A ta persenta to waluta z jakiego kraju?=Może o peso ci chodziło?
      • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:30
        Rzeka taka była persenta, znaczy parsenta. Chyba w jakiejś pieśni.
        • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:31
          PArsęta. Przepraszam wszystkich obudżonych.
          • kalllka Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:53
            uhym, 'plynie przez Kolobrzeg Parseta Parseta, kto przez wal przebijal pamietapamieta.

Adam Zwierz spiewal, jak bonie dydy.
    • jeriomina Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:34
      Ja się nie dziwię, że linka Ci wywala, też bym wywalała, bo to jest bezczelna reklama.
      • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:38
        Noooo... Weź se przeczesz grzywkę.
    • six_a Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:40
      wykup od razu wszystkie miejsca - interes życia normalnie. a ile dyplomów dostaniesz.
      • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:43
        No ja chciałam was namowic bym taniej miala. Moze dobilabym do 64 parcantow. Za sixe jest podobno skidka 5% na dzien dobry.
        • krytyk_systemu_edukacji Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:53
          > Za sixe jest podobno skidka 5% na dzien dobry.

Przede wszystkim w tej szkółce podyplomowej Six_a nie musiałaby nawet, jak sądzę, rezygnować ze swojego forumowego stylu pisania, i to nawet podczas redakcji artykułu „naukowego” wieńczącego te tzw. studia.
        • six_a Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 00:56
          jesteś może siostrom kalllki?
          na to wygląda.
          do reszty pacanów możesz dobić, którzy z tego skorzystają.
          • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:02
            Nie, mam brata.
          • kalllka Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:04
            six o mnie ci chodzi , bracie?
            • six_a Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:07
              nie, o kalllkę mi chodzi. czytaj, co piszę.
              • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:10
                Sixa, nie rozdrabniaj sie prosze. Chodz ze mna i z kalka na te studia. To gdzies naprowincji jest. Zabawimy sie. Tanio jest.
                • six_a Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:12
                  ja mam za daleko i metro tam nie dojeżdża.
                  zresztą ono w ogóle nie dojeżdża nigdzie, gdzie chciałabym się dostać.
                  np. do łóżka też nie dojeżdża.
                  dobranoc:)
                  • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:19
                    Jak sie narod bedzie uczyl to metro wszedzie dojedzie. A tak? To co mamy? Dobranoc. Snij o dyplomie podyplomowym.
                    • kalllka Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:28
                      ehh wpeniona,
                      czemu sie sixa zgotowala? napisalas jakis lewy link na wyzsza uczelnie tylnimi drzwiami?
                      bojsiebogadziewczyno.
                      • wpieniona Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:31
                        Sie zagotowala, bo do bielska nie pojedzie bo na nartach nie jezdzi i zazdrosci.
                        • kalllka Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 01:44
                          enie, ona tasix moze nie jest eugjeniusz bodo, ale nie stroi min z zazdosci.

( ja mysle, ze cos ci szeptem podpowiada, ty sie penisz, six sie gotuje, a to sie smeje-histerycznie bo nie ma dropsow na uspokojenie)
    • samiec_alfa Re: Edukacja grupowa 23.10.12, 09:04
      Ja bym se poszedl normalnie na jakiegos drhaba, tylko zeby bylo tak co najmniej 55% znizki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka