maly.jasio 31.10.12, 13:52 i nie to, coby moralnie mi to przeszkadzalo - co to, to nie. ale estetycznie - bo lubie ladne kolory a nie jakies szaro-brudno-bure. Co robic ? szorowac, czy polakierowac ? a moze znieczulic spirytusem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibe08 Re: Mam Brudna Dusze 31.10.12, 23:31 A może by ją wyprać i wybielić stosując ACE lub Domestos? Odpowiedz Link Zgłoś
replika78 Re: Mam Brudna Dusze 01.11.12, 02:48 o to to...Wybielić a potem zafarbować na teczowo... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio na razie to ja przemywam spirytusem, ale to... 01.11.12, 17:21 pomaga tylko czasowo i slyszalem, ze na inne organa szkodzi... co zrobic, zeby mi sie ona wiecej nie brudzila ? Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Mam Brudna Dusze 01.11.12, 14:13 A może zeskrobać obecne kolory i tynk, jeśli potrzeba. A potem może posprzątać porządnie, wybrać farbę i pomalować od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Mam Brudna Dusze 18.11.12, 05:35 kawoosia napisała: > ksiondz może pomoże? no nie. mam znajomego proboszcza. wypilismy troche Wisniowki i nie pomaga. a co on czyni z moja Ciocia, ktora jest u niego gosposia, to ja nie smiem pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Mam Brudna Dusze IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 10:28 Maly Jasio ma wszystko malutkie.....a najmniejszy mózdżek:( Odpowiedz Link Zgłoś
ossownica48 Re: Mam Brudna Dusze 18.11.12, 16:32 Niech się wykąpie w święconej wodzie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Mam Brudna Dusze 18.11.12, 20:20 Nie. graby mam duze i umiem wymienic kolanko w umywalce, a ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ossownica48 Re: Mam Brudna Dusze 21.11.12, 14:37 Dopiero mi sztuka kolanko wymienić,wielkość o niczym nie świadczy.Duże graby czy małe potrafią zrobić to samo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-uva Re: Mam Brudna Dusze IP: 84.40.154.* 22.11.12, 14:29 ja też, ja też niby mi z tym nie jest źle - pytam tylko czy dzieci mogą się ode mnie pobrudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Mam Brudna Dusze 22.11.12, 15:28 Gość portalu: gość-uva napisał(a): > ja też, ja też > niby mi z tym nie jest źle - no to w sumie mamy identycznie. - pytam tylko czy dzieci mogą się ode mnie pobrudzić ? - moga , niestety ja tam staram sie przy nich jak najmniej mowic - co naprawde mysle, by im duszy nie zabrudzic. Odpowiedz Link Zgłoś