jan_hus_na_stosie2 11.11.12, 01:51 partnerów o komplementach innych mężczyzn na temat waszego wyglądu? Coś na zasadzie, że kolega w pracy powiedział dziś, że ładnie wyglądam lub że jestem ładną kobietą. jeśli tak to w jakim celu to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeczna_dziewczynka15 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:00 Hm a Ty informujesz swoją partnerkę o komplementach, które prawisz/przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:04 nie prawię komplementów obcym kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 14:42 No obcym to ja też rzadko komplementy prawię, ale tym, co znam, to często. Bo znam fajne osoby, które są mądre, napiszą fajny tekst, zrobią ciekawe zdjęcie, zagrają fajny koncert, wymyślą coś twórczego - i komplementuję je za to. Poza tym, ciekawe osoby są atrakcyjne, bo nie są tak sfrustrowane jak ludzie, którzy wszystkich nienawidzą i nie zauważają pozytywów. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:15 nie cierpię komplemenciarzy;-p Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:16 Twoja odpowiedź nie jest jednoznaczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:37 A w jakim celu ty podszywasz się pod józka? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 02:42 zauważyłem, że coraz więcej twoich postów na tym forum to posty nie na temat, nie mające nic wspólnego z wątkiem w którym się wypowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 03:26 nie informuję po pierwsze dlatego, że satysfakcjonuje mnie poziom zachwytu jakim mnie mój mężczyzna obdarza po drugie - mamy setki innych tematów do rozmowy niż reakcje innych facetów na mój wygląd po trzecie - ja nie znoszę komplementów, jestem rzadkim przypadkiem kobiety do której nie trafia się ani za pomocą gładkich słówek ani poprzez pseudoromantyczne gesty Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 03:40 dziękuję za rzeczową odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:28 > po trzecie - ja nie znoszę komplementów, jestem rzadkim przypadkiem kobiety do > której nie trafia się ani za pomocą gładkich słówek ani poprzez pseudoromantycz > ne gesty haha, czyli jesteś nierzadkim przypadkiem kobiet, które uważają, że jak ktoś im mówi komplement, tzn. ze na nie leci. byl tu nawet o tym wątek ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:34 aanikaa napisała: > haha, czyli jesteś nierzadkim przypadkiem kobiet, które uważają, że jak ktoś im > mówi komplement, tzn. ze na nie leci. byl tu nawet o tym wątek ostatnio. bo w większości przypadków tak jest :) myślisz, że mężczyźni są tacy skorzy do rzucania komplementów kobietom na lewo i prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:03 > bo w większości przypadków tak jest :) myślisz, że mężczyźni są tacy skorzy do > rzucania komplementów kobietom na lewo i prawo? niektórzy maja taka natura. a co powiedzieć o kobietach, które mowią mi, że ładnie wyglądam albo że mam ładną sukienke? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:30 Też mnie to zawsze zastanawia, taki podejście. Tu były setki wątków o tym jak to ktoś kogoś skomplementował i na podstawie tego jednego komplementu została zbudowana cała historia z początkiem, rozwinięciem i szczęśliwym lub mniej szczęśliwym końcem. Takim hitem był wątek o tym jak gość powiedział kobiecie, że ładnie pachnie. Prawie się chciała już z mężem rozwodzić. Co do tematu - tak czasami wspominam o tym partnerowi, że zostałam skomplementowana i nie widzę w tym nic zdrożnego. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 22:33 haha, czyli jesteś nierzadkim przypadkiem kobiet, które uważają, że jak ktoś im > mówi komplement, tzn. ze na nie leci. byl tu nawet o tym wątek ostatnio. czytaj ze zrozumieniem to co napisałam mnie facet interesuje tylko wtedy jeśli to ja lecę na niego i zapewniam cię że żadne podchody nie są do tego potrzebne, wystarczy na siebie spojrzeć ;) a komplementy i pseudoromantyzm mnie po prostu śmieszą, ja pracuję i wolny czas spędzam w zasadzie wyłącznie w męskim gronie, fizycznie jestem kobietą ale mentalnie mam bardzo dużo cech przypisywanych mężczyznom co tu dużo mówić, nie potrzebuję komplementów żeby wiedzieć że wyglądam dobrze, po prostu wyglądam dobrze, bo dobrze się czuję w swoim własnym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 04:12 Ja mu nie muszę mówić, on sam to słyszy od innych :P. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_eye_s Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 07:33 nie bo to bez sensu ta wiedza jest mojemu partnerowi zupełnie niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 07:38 jan_hus_na_stosie2 napisał: > partnerów o komplementach innych mężczyzn na temat waszego wyglądu? Coś na zasa > dzie, że kolega w pracy powiedział dziś, że ładnie wyglądam lub że jestem ładną > kobietą. > > jeśli tak to w jakim celu to robicie? nie, ale ja tylko z paniami praktycznie pracuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 08:50 Rozmawiamy o tym normalnie, jak o każdej innej sprawie. Wiadomo, nie za każdym razem - nie chodzi o to, żeby się przed sobą tłumaczyć i się spowiadać. Po prostu wymiana myśli: a wiesz, czesiek dziś powiedział..., rozmawiałem dziś z kasią i... . Normalne rozmowy o tym, co się wydarzyło, co zabolało, a co było miłe. Jesteśmy pewni siebie, nie mamy kompleksów, więc dlaczego taka informacja miałaby któreś z nas urazić? Co to za facet, który się dąsa, że jego partnerka podoba sie innym? Jakiś zaborczy bubek mający problemy z samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 09:01 Właśnie. Mój się wręcz cieszy, jak ktoś mówi mi komplementy. Nie mamy kompleksów i nie jesteśmy zaborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 09:12 horpyna4 napisała: > Właśnie. Mój się wręcz cieszy, jak ktoś mówi mi komplementy. pewnie znajduje w tym potwierdzenie słuszności swojego wyboru. Ciekawe, czy gdyby ktoś powiedział, coś negatywnego to by w to uwierzył i się zasmucił z słuszności swojego wyboru :) Nie mamy kompleksó > w i nie jesteśmy zaborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 10:25 Raczej jest i bez tego utwierdzony w słuszności swojego wyboru. Gdyby ktoś powiedział coś negatywnego, to po prostu nie zgodziłby się z nim. Jest zupełnie niepodatny na wpływy innych osób, a co do komplementów pod moim adresem, to uważa, że słusznie mi się należą. I chyba to jest najlepsze wytlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 10:14 Tak, masz racje, lepiej nie gadac dyrdymałów, tylko trzymac wszystko dla siebie. Od komplementu do zdrady droga jest ekspresowa, każdy pierwszoklasista to wie. Wierzysz w to, co piszesz? Jeśli tak, to współczuję - Tobie i Twojej partnerce. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:34 mowię, bo rozmawiamy o tym co się zdarzyło w ciagu dnia. zresztą on czasem sam pyta 'ile komplementów dzis usłyszalaś?'. to wtedy odpowiadam co i od kogo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:35 sugerujesz, ze niby kto mialby zdradzic - komplementowana czy partner? Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:39 wlasnie powiedzenie mogloby uciac nogi ewt. zdradzie, bo karty sa na lawie, a partner ma swiadomosc o ewt. podwyzszonym ryzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:48 ale po jaką cholerę mówić takie rzeczy partnerowi? ja sobie czegoś takiego nie życzę i już. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:14 skoro mówi to chce byś tego gościa posłał na drzewo w przeciwnym razie dojdzie do wnosku,że tamten bardziej się nią interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:29 ja sobie czegoś takiego nie > życzę i już. sądzisz, ze towłasnie forum powinno sie dowiadywac o tym czego sobie nie życzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:37 adresatka dowiedziała się o tym już wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 14:32 jeszcze nie odpisała, dzieli nas kilka tysięcy km, inna strefa czasowa i ledwo działający net w kraju Trzeciego Świata... ale na święta może uda jej się wrócić do Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 22:38 Janie, no jeśli to kraj Trzeciego Świata, to nie ma innego wyjścia, pakujesz się, szczepionkę na tamtejsze choroby przyjmujesz i lecisz, gościowi co komplementuje dajesz w pysk, a zadowoloną z twej postawy kobietę upolowaną przywozisz do kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:41 aanikaa napisała: > latwo było sie domyślic, że wątek wział się z twoich kompleksów. a niby na czym miałyby te kompleksy polegać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:52 > a niby na czym miałyby te kompleksy polegać? :) na tym, że boisz się, że jak ktos cos miłego powie twojej dziewczynie to zaraz zaciagnie ja do łozka. skoro masz takie zdanie w tym temacie, to albo z nią jest cos nie tak (faktycnznie leci na każdego) albo z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:57 aanikaa napisała: > na tym, że boisz się, że jak ktos cos miłego powie twojej dziewczynie to zaraz > zaciagnie ja do łozka. tu nie chodzi o to, że ją zaciągnie bo koleś wygląda na kretyna i nie czuję z jego strony zagrożenia, ale bardziej irytujący jest fakt, że ją bawią jego komplementy zamiast powiedzieć mu "spadaj na drzewo pajacu" lub "nie dla psa kiełbasa" Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:16 jan_hus_na_stosie2 napisał: > aanikaa napisała: > > > na tym, że boisz się, że jak ktos cos miłego powie twojej dziewczynie to > zaraz > > zaciagnie ja do łozka. > > tu nie chodzi o to, że ją zaciągnie bo koleś wygląda na kretyna i nie czuję z j > ego strony zagrożenia, ale bardziej irytujący jest fakt, że ją bawią jego kompl > ementy zamiast powiedzieć mu "spadaj na drzewo pajacu" lub "nie dla psa kiełbas > a" - to już twoja działka Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:17 dlaczego tak niemilo? przyzwala, bo lechta jej ego. a tobie mowi, bo ego bez swiadkow widac za malo polechtane, a ty jak sie dowiesz, sie wkurzysz i ona widzi, zes jednak zazdrosny i sie cieszy podwojnie. zrob jej awanture to juz ci wiecej nie powtorzy i z jego awansow tez sie nie bedzie wiecej cieszyc. albo wyartykuluj, zeby zadbala o twoje cisnienie i zachowala na przyszlosc dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:19 dlaczego jej awanturę? a co ona winna, że ładna, mądra czy co tam było skompletowane. Jedynie facet jej pierdoła może być, że nie pilnuje i innym daje Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:22 ty greenka, nie podpuszczaj mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:53 nie podpuszczam, tylko jak facetowi jest wszystko jedno co i kto robi z jego partnerką to tak jakby go nie było :) a że ona pozwala to pewnie stąd że ma wrażenie, że partner tez sobie ją olał a że mówi, to może jeszcze się łudzi , że jednak on jest Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:34 awanture w sensie, zeby ona raz na zawsze pojela, ze jest zazdrosny i to bardzo i zeby sobie z nim w takie gierki nie grala. zazdrosc znaczy ze mezczyznie zalezy, ze kobieta moze czuc sie bezpiecznie, ze on lew i bedzie walczyl. w powyzszym przypadku kobieta bada jego granice i swoje miejsce w jego teryt. i najwiekszym bledem byloby, gdyby facet puscil to kolo ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:52 >że ją bawią jego kompl > ementy zamiast powiedzieć mu "spadaj na drzewo pajacu" lub "nie dla psa kiełbas > a" > Nie widzę w tym nic zdrożnego, dlaczego miałoby jej to nie bawić, lub nie sprawić zwyczajnej przyjemności. Fajnie słyszeć od kogoś coś miłego na swój temat. To naturalne. Dziwna wydałaby mi się reakcja pełna agresji, sytuacja z drzewem, jaką zaproponowałeś... Ja swojemu chłopakowi czasem mówię o komplementach jakie otrzymuję, zazwyczaj wówczas, gdy towarzyszą temu wyznaniu jakieś interesujące okoliczności. Ot cała filozofia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:56 jeśli twój chłopak lubi słuchać takie rzeczy to spox, ja nie lubię i mam do tego prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 19:12 Nie chodzi o to, że lubi. Na nim to robi takie wrażenie, jak relacja na żywo z wizyty w Biedronce. Wytłumacz w czym rzecz, w czym takie wyznanie Ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 22:32 > Nie chodzi o to, że lubi. Na nim to robi takie wrażenie, jak relacja na żywo z > wizyty w Biedronce. Wytłumacz w czym rzecz, w czym takie wyznanie Ci przeszkadza? Zazdrość + kompleksy. I takie półgębkiem rzucone słowa, nieświadome lub żartobliwe dla podkręcenia temperatury, urastają do w głowie zakompleksionego typka do rangi redtubowej orgii gdzieś w kraju trzeciego świata. I biednej dziewczynie się potem monstrualnie obrywa, za takie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: czy informujecie swoich 12.11.12, 01:46 ale jesli jej to w taki sposob oznajmiles, ze nie chcesz, zeby ci takie rzeczy opowiadala, bo masz do tego prawo, to ja bym sie zastanowila, na jej miejscu, ze co ty za 1 i ze ci najwidoczniej nie zalezy albo jakis cienki bolek jestes, skoro zamiast zawalczyc/pokazac zeby/ryknac "won, ona moja", ty zaslaniasz sobie oczy + uszy.. ja bym byla niekontenta i zupelnie bym ciebie nie zrozumiala. ciekawe jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:51 Nie. Myślę, że to jest objaw desperacji, którą mogą powodować dwa czynniki: 1)bardzo niskie poczucie wartości i chęć zwrócenia na siebie uwagi 2)chęć zwrócenia na siebie uwagi gdy partner kobietę zaniedbuje Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 11:57 no i jeszcze ewentualnie 3) gdy kobieta opowiada swojemu partnerowi wszystko o wszystkich i każdą pierdołę która zdarzyła się od rana byłam świadkiem rozmowy przez telefon mojej koleżanki: "-Czeeeeeeeeeeeeeść Miiiiiisiaaaaaaaczkuuuuuuu, coooo roooooobiiiiiszz?? <30 sekund ciszy> - a ja właśnie siedzę przy komputerze i otwieram stację dysków" [i] Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 12:12 hm, gdyby któryś z kolegów mówił mi że ładnie wyglądam - to bym pomyślała, że mnie podrywa co najmniej. ale co tu gdybać - nic takiego nie mówią Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Nie 11.11.12, 15:01 i tak szczerze to nie mam pojęcia po co miałąbym to robić oraz czemu taka informacja miałąby służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ale 11.11.12, 15:05 jesli partner to swir, odbierze taki komplement jako atak na swoja wlasnosc. hehe, na marginesie dziwi mnie reakcja obronna dotyczaca komplementow w dyskusji. Ja tam lubie je dostawac i sama czesto mowie. Jakos wole kobietom, chociaz znam pare luzniejszych egzemplarzy meskich, ktorzy nie odbieraja kompelementu jako zawoluowanej formy zdanaie: Lece na ciebie, chlopcze. Ale jak spiewal Kazik: to my twoje kompleksy, sprawimy, ze nie bedziesz lepszy. Albo jakis tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 15:12 Tak. Zwykle wieczorem siadamy sobie i opowiadamy jak nam minął dzień. Skoro dzielę się z partnerem przykrymi sprawami ( czyjaś krytyka ), to nie widzę powodu, dla którego nie miałabym mówić o rzeczach pozytywnych, w tym o komplementach. Poza tym niech wie, że nie tylko on ma mnie za fajną kobietę :P Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 16:22 > Tak. Zwykle wieczorem siadamy sobie i opowiadamy jak nam minął dzień. Jako ktoras z kolei w tym watku wspominasz o opowiadaniu sobie na wzajem jak minal dzien. Na czym to polega? Siadacie i na zawolanie streszczacie przebieg dnia? Wlaczajac wszelkie pierddoly "a Zosia powiedziala", "a o 12 glowa mnie chwile bolala?". Umarlabym z nudow od takich opowiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 16:26 domyslam sie ze prowadzicie rozprawy naukowe Ł= Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 16:43 Ke? Mozna na przyklad pomilczec czy cos. Nie czuje potrzeby opowiadania o przebiegu calego mojego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 17:47 pomilczeć ?! po całym dniu różnych fajnych rzeczy jakie nam się przydarzyły ? no chyba,że stoisz na taśmie jakiejś i przykręcasz śróbki, ale i tam są ludzie którzy jakoś wpływają na to co się dzieje :) milczeć ? koszmar :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:12 Moj ojciec do tej pory smieje sie ze mnie i wspomina, ze jak bylam mala, to czesto bywalo tak, ze np. po 1,5 roku przypominala mi sie jakas historia z wakacji, ktora dopiero wtedy opowiadalam rodzicom. Bezposrednio po przyjezdzie nigdy nie mialam nic do powiedzenia, poza "no, fajnie bylo". Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:27 ok, czyli to "wada wrodzona" :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 17:25 No nie wiem, to nie jest jakiś rytuał. To wychodzi naturalnie. Jak oboje jesteśmy już w domu, zwykle późnym wieczorem, to lubimy sobie zaparzyć kawę, usiąść na balkonie (nawet w taką zimnicę :P ) i pogadać, ot tak, po prostu. O tym, co nas ciekawego spotkało w ciągu dnia. Jeżeli nic ciekawego, to owszem, zdarza nam się razem pomilczeć, albo pogadać o np. o polityce lub innych "ogólnych" sprawach. Nie każdy ma taką potrzebę, rozumiem :) Jednakowoż u nas to się sprawdza :> Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:16 Aaa, jesli naturalnie, na dodatek z kawa na balkonie niezaleznie od pory roku, to bardzo pozytywnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:24 princessjobaggy napisała: > Aaa, jesli naturalnie, na dodatek z kawa na balkonie niezaleznie od pory roku, > to bardzo pozytywnie. :) Nie ukrywam, że okolicznością sprzyjającą takim posiedzeniom są papierosy :P Ciekawe, czy jak w końcu rzucimy, to nadal będziemy ze sobą tyle rozmawiać, hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:36 te balkonowe nasiadówki to z kolegami z pracy czy z partnerem bo jakoś nie mogę doczytać Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:45 gr.eenka napisał: > te balkonowe nasiadówki to z kolegami z pracy czy z partnerem > bo jakoś nie mogę doczytać z partnerem Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:50 hm, to ja nie bardzo rozumiem po co wam ten facet? by zapalić papierosa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 19:26 gr.eenka napisał: > hm, to ja nie bardzo rozumiem a to już nie moja wina, że nie rozumiesz. Napisałam, że to "okoliczność sprzyjająca" wieczornym pogaduchom. Naprawdę każdą pierdołę trzeba Ci tłumaczyć? :> Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 19:37 a sprzyjająca , a bo ja jakoś tak wyrywkowo czytam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
obliv.ion Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:23 nie, bo to tylko prowadzi do kłotni czy jakichś bezsensownych zaczepek. Po co na siłe wzbudzać zazrość? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 18:37 Mówię zazwyczaj, bo ja w ogóle dużo mówię ;) Ale z poczuciem zazdrości, czy jej wzbudzaniem, to nie ma nic wspólnego, bo zupełnie nie jestesmy o siebie zazdrośni i nie mamy najmniejszych wątpliwości odnośnie naszych uczuć. A komplementy oboje lubimy, to w końcu miłe, zwłaszcza jak wiemy, że zgodne z prawdą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 19:00 e tam, po co się przechwalać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: czy informujecie swoich 11.11.12, 22:04 informuję? Opowiadam i tylko tyle ma to na celu. Opowiadam jaki dzień dziś miałam. Mnie koledzy nie komplementują, ale koleżanki owszem ;) i też mu o tym opowiadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: czy informujecie swoich 14.11.12, 14:52 Pewnie, że informuję o takich komplementach mojego męża. I jeszcze powtórzę kilka razy, żeby wszystko dobrze usłyszał :D Mówię mu nawet o tym, jak usłyszę tekst "Ale bym Cię, Mała, wyruc*ał" :P A dlaczego to robię? Żeby był zazdrosny. A dlaczego chcę, żeby był zazdrosny? Bo lubię jak jest zazdrosny. Fajnie się wtedy wkurza. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: czy informujecie swoich 14.11.12, 17:36 Nie. Na pewno nie. Z uwagi na to ze nie chce wywolywac niepotrzebnego, nieuzasadnionego niepokoju u malzonka. Po co nam to? Odpowiedz Link Zgłoś